Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از کردستان، جلال قلعه شاخانی، دبیر چهارمین جشنواره بین المللی مولودی خوانی هه تاو در آستانه برگزاری چهارمین جشنواره مولودی‌خوانی هه تاو با منصور مرادی از پیشکسوتان و نام آوران حوزه مولودی‌خوانی و دف‌نوازی استان دیدار کرد و سالها خدمات این هنرمند را قدر نهاد.
وی گروه مولودی‌خوانی اخوان به سرپرستی منصور مرادی را یکی از گروه‌های موفق نام برد که در جشنواره‌های شناسنامه داری همچون موسیقی فجر و موسیقی نواحی کرمان افتخار آفرین بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان در این دیدار با بیان اینکه این استان جایگاه ویژه‌ای در مولودی خوانی دارد، گفت: پیشکسوتان مولودی خوانی و موسیقی خانقاهی، سفیران فرهنگ کردستان هستند.
وی با تاکید بر ضرورت تشکیل انجمن تخصصی دف در استان عنوان کرد: این انجمن باعث انسجام صنفی فعالان این حوزه می‌شود.
قلعه شاخانی خاطر نشان کرد: دعوت از هنرمندان حوزه مولودی‌خوانی به عنوان مدرس و کارشناس در جشنواره‌های ملی موجب حفظ ماهیت و هویت این هنر می‌شود.
دبیر چهارمین جشنواره بین‌المللی مولودی‌خوانی هه تاو ابراز امیدواری کرد که افتخارآفرینی هنرمندان ما در حوزه موسیقی عرفانی و خانقاهی استمرار داشته باشد.
وی همچنین تاکید کرد: با توجه به سیاست وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در اعطای درجه هنری، آحاد هنرمندان که موفق به دریافت عناوین هنری در طول دوران فعالیتشان شده‌اند، می‌توانند با ارائه سابق خود ضمن ارزشیابی، جهت صدور مجوز هنری اقدام کنند.
منصور مرادی نیز در این دیدار ضمن خرسندی از دلجویی مسئول فرهنگی از هنرمندان بیان کرد: برای اولین بار است که یک مسئول فرهنگی از نزدیک با هنرمندان دیدار و از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات اهالی فرهنگ و هنر قرار می‌گیرد.
این هنرمند نام آور عرصه مولودی خوانی و دف نوازی کردستان اذعان کرد: جشنواره مولودی خوانی هه تاو در صیانت از روح معنوی هنر توانسته جایگاه خوبی برای ترویج سیره نبوی فراهم کند.
لازم به ذکر است، دبیرخانه ستاد برگزاری چهارمین جشنواره بین المللی مولودی خوانی هه تاو در راستای عملیاتی کردن شعار این دوره از جشنواره بنیاد بین المللی امام رضا (ع) با عنوان « امام رضا اسوه اخلاق و گفتگو» سلسله دیدارهای برای تکریم خادمان رفتار نبوی و فرهنگ رضوی را آغاز کرده است.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۳۷۲۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشتمین جشنواره ملی طنز و رسانه به ایستگاه پایانی رسید

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مراسم اختتامیه هشتمین دوره جشنواره ملی طنز و رسانه «یادمان کیومرث صابری فومنی (گل آقا)» عصر امروز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت در شهر فومن زادگاه گل‌آقا برگزار شد.

در این مراسم که با اجرای رضا رفیع برگزار شد و این طنزپرداز برنامه را با ذکر خاطراتی از روز‌های پایانی حیات مرحوم صابری فومنی آغاز کرد، تعداد زیادی از چهره‌های هنری و مدیران فرهنگی استانی و ملی همچون رسول نجفیان، احمد عربانی، امید مهدی‌نژاد، فرشاد مهدی‌پور، مهدی رمضانی، مهدی عرفاتی، محمدرضا خوشرو اسدالله عباسی و... حضور داشتند.

فرامرز مرجانی فرماندار فومن به عنوان نخستین سخنران پشت تریبون ایستاد و در جایگاه میزبان این رویداد در سخنانی کوتاه به حاضران در جلسه خوش‌آمد گفت و سپس پیام تصویری محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برای این رویداد به نمایش درآمد.

اسماعیلی در بخش‌هایی از سخنانش با اشاره به ارزش جایگاه طنز در جامعه ما گفت: طنز بیان واقعیت‌های تلخ جامعه به صورتی است که مخاطب را درگیر کند. طنزپرداز با خنده نشاندن روی لب آسیب را مطرح می‌کند. جامعه ما دچار مشکلات اقتصادی است و این جامعه را عبوس نشان می‌دهد و طنز می‌تواند اخم‌ها را از چهره جامعه باز می‌کند.

وی با اعلام این مسئله که طنز در ایران پس از گل‌آقا جایگاه خود را از دست داده دست، با انتقاد از مدیران رسانه‌ای وزارت ارشاد گفت: از تلاش دوستان معاونت رسانه‌ای در حوزه طنز راضی نیستم. باید از روزنامه نگاران این حوزه حمایت کنیم و تلاش کنیم به حوزه طنز به صورت جدی‌تر بپردازیم. این مسئله را به عنوان یک مطالبه مطرح می‌کنم و امیدوارم بتوانم گزارش‌های فصلی در راستای پیشرفت این حوزه در کشور داشته باشیم.

اسماعیلی در انتهای سخنانش گفت: ما در وزارت فرهنگ اماده پشتیبانی کامل از طنزپردازان و نویسندگان این حوزه است و از متخصصان این حوزه درخواست دارم که ما را برای ارتقای وضعیت فعلی یاری کنند.

در ادامه مراسم عباس حسین نژاد دبیر دو دوره اخیر جشنواره «طنزپهل»  پشت تریبون قرار گرفت و با ارائه آماری در مورد این رویداد گفت: امسال تعداد آثار رسیده از سال گذشته بسیار بیشتر بود و امسال ۱۱۲۹ اثر به جشنواره رسید و امروز از ۲۰ نفر این دوستان تقدیر می‌شود. سال گذشته ما برگزیده ای از استان گیلان داشتیم ولی امسال این اتفاق نیافتاد و گیلانی ها از نظر ارسال آثار در کل کشور در رتبه ششم قرار گرفت و تهرانی‌ها بیشترین آثار را ارسال کردند. امسال ۱۲۱ رسانه نیز در این رویداد شرکت کردند و در مجموع ۴۴۸ اثر از رسانه‌های رسمی و ۶۸۱ اثر از رسانه‌های شخصی به ما رسید. 

وی با اشاره به سخنان وزیر ارشاد و درخواست برای توجه بیشتر به طنز گفت: دفتر طنز حوزه هنری توافقاتی با معاونت مطبوعاتی داشت تا آموزش طنز نیز به آموزش‌های حوزه رسانه در کشور اضافه شود و امسال شاهد اجرای این طرح خواهیم بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • از جوابیه جواد هاشمی به ماجرای رپ خوانی تا حاشیه ای برای «نون.خ»
  • هشتمین جشنواره ملی طنز و رسانه به ایستگاه پایانی رسید
  • قطعه‌ای مسحور کننده از ویولن‌نوازی استاد نصرالله شیرین آبادی + ویدئو
  • هیچ نهادی مجاز به لغو کنسرت‌ها نیست/ در سوگِ مرگِ «موسیقی هنری»
  • بوشهر در تعداد اجراهای موسیقی از برترین استان‌های کشور است
  • نصرالله شیرین‌آبادی، نوازنده موسیقی درگذشت
  • اختتامیه جشنواره سفیران سلامت
  • آئین اختتامیه جشنواره سفیران سلامت با تجلیل از فعالان سلامت
  • نوای موسیقی مقامی خراسان در سواحل خلیج فارس
  • بیمه فعالان سرود پیگیری می‌شود/چند پیشنهاد به موسیقی فارس