Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-05@20:53:28 GMT

برتری های پیاز قرمز بر دیگر پیاز ها

تاریخ انتشار: ۲۱ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۶۳۸۱۱۷

برتری های پیاز قرمز بر دیگر پیاز ها

پیاز قرمز سرشار از ترکیبات شیمیایی گیاهی است. رنگ این پیاز از وجود نوعی ترکیب گیاهی به‌نام آنتوسیانین ناشی می‌شود.

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، آنتوسیانین‌ها آنتی‌اکسیدان‌هایی هستند که باعث جلوگیری از تخریب سلول‌ها، حفظ سلامت قلب و کاهش خطر ابتلا به سرطان می‌شوند.

پیاز قرمز همچنین حاوی مقادیر قابل توجهی کوئِرسِتین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کوئِرسِتین نیز دارای عملکرد آنتی‌اکسیدانی و خواص ضدالتهابی است و به کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و سرطان کمک می‌کند. پیاز قرمز علاوه‌بر کوئِرسِتین حاوی فسفر بالاست.

ترکیبات فسفری موجود در انواع پیاز به‌دلیل کاهش رشد و گسترش سلول‌های سرطانی در پیشگیری از ابتلا به سرطان مؤثرند. جالب است بدانید همین کوئِرسِتین و فسفر هستند که به پیاز قرمز عطر و طعم می‌دهند و باعث اشک‌آمدن چشم‌ها می‌شوند.

مطالعات نشان داده مصرف پیاز قرمز می‌تواند سطح قندخون را پایین بیاورد. پژوهشگران با اندازه‌گیری قندخون ناشتای گروهی از دیابتی‌ها در ۴ ساعت پس از مصرف ۱۰۰ گرم پیاز قرمز دریافتند قندخون این افراد به‌مقدار زیادی افت کرد. همچنین مطالعه روی حیوانات آزمایشگاهی حاکی از آن است که گویا مصرف پیاز قرمز در کاهش سطح تری‌گلیسیرید و افزایش سلامت قلبی‌- عروقی کسانی که رژیم‌غذایی پرچربی دارند بی‌تأثیر نیست. براساس مقاله‌ای که در ژوئن ۲۰۱۰ در نیویورک تایمز منتشر شد، اگر به‌طورکلی از پیاز یا سیر خام استفاده می‌کنید، آنها را پس از خردکردن خوب آب‌بکشید تا طعم‌شان تقویت شود.

در این مقاله همچنین توصیه شده وقتی پیاز یا سیر را حرارت می‌دهید، هرچه آنها را درشت‌تر خرد کنید، طعم ملایم‌تری خواهد داشت، اما اگر رنده یا ریز خرد شود، طعم‌شان قوی‌تری می‌شود.

منبع: جام جم

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۳۸۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلیل خال قرمز روی پوست + علائم خطر

خال های قرمز معمولا مشکلی را برای سلامتی فرد ایجاد نمی کنند. مگر این که به دلیل خاصی مثل همراهی با خارش یا خونریزی، ناراحتی هایی را برای فرد ایجاد کنند. در چنین مواردی ، حتما باید به متخصص مراجعه کنید. شاید برای همه ما بیش از یک بار پیش آمده باشد که از وجود لکه های قرمز روی پوست خود متعجب شده باشیم.

به گزارش نمناک، این لکه ها معمولا ناگهانی ایجاد می شوند و به راحتی هم از بین نمی روند و بعضی از افراد از دیدن آن ها نگران می شوند اما جای نگرانی نیست. این لکه ها گاهی اوقات با خال اشتباه گرفته می شوند اما خال نیستند. طبق مطالعات انجام شده، 50 درصد از جوانان با آن درگیر می شوند اما درمان خاصی برای آن مورد نیاز نیست. 

اطلاعات عمومی در مورد خال های قرمز  این خالها می توانند در هر دوره ای از زندگی روی پوست ایجاد شوند ، البته بعد از 30 سالگی رایج تر هستند.  این خالها به دلیل رنگ قرمزی که دارند توجه دیگران را به خود جلب می کنند.   ژنتیک افراد می تواند در به ارث بردن این خال ها موثر باشد. این خالهای قرمز روی پوست دقیقا چه هستند ؟

خال های قرمز روی پوست، به دلیل گشاد شدن مویرگ های پوست ایجاد می گردند و به دلیل مشکلات بسیار کوچکی در سیستم عروقی ایجاد می شوند. این خال ها اغلب روی قفسه سینه و بازوها دیده می شوند. این خال ها معمولا نرم و برجسته هستند و اندازه قطر آن ها بین 1 الی 5 میلی متر متفاوت است. ظاهر آن ها اغلب به گونه ای است که با خال اشتباه گرفته می شود. گاهی اوقات این لکه ها برعکس خال ها، در موارد نادری نشان دهنده تومور نیز هستند. 

دلایل ایجاد خال های قرمز چیست؟

دلیل اصلی این خال ها ناشناخته است. اگرچه که طبق مطالعات انجام شده، سن، فاکتور مهمی در این مورد است و هرچه سن افراد بالاتر برود، احتمال این خال های قرمز روی پوستشان بیشتر خواهد شد. اگرچه که ژنتیک، تغییرات هورمونی، قرار گرفتن در معرض محصولات شیمیایی و آب و هوا نیز می توانند عاملی برای ایجاد این خال ها باشند.

آیا جای نگرانی است ؟

بسیاری از ما نگران می شویم که شاید این خال های قرمز سرطانی باشند اما واقعا جای نگرانی نیست. شاید نشانه ای از تومور باشند اما هنوز هم باید به ظاهر آن ها توجه کرد و هرگونه تغییری را زیر نظر گرفت تا بتوان خطرناک بودن آن را متوجه شد بنابراین، اگر روی پوست خود خال های قرمز دارید ، موارد زیر را به خاطر بسپارید:

 این خال ها نباید به تعداد خیلی زیاد در یک قسمت خاص از بدن باشند.  خال های قرمز روی پوست نباید ناراحتی برای فرد ایجاد کنند. اگر آسیب زا بودند یا خارش ایجاد کردند، به پزشک مراجعه کنید.  این خال ها نباید خونریزی داشته باشند. اگر با لمس کردنشان خونریزی کردند، حتما به متخصص پوست مراجعه کنید.  به رنگ و شکل این خال ها توجه کنید. اگر خال ها تیره تر شدند و گوشه های آن سفت و نامنظم بودند، حتما با متخصص صحبت کنید. برای از بین بردن خال قرمز چه کاری می توان انجام داد ؟

بدون توجه به خطرات این خال ها در موارد نادر، قطعا وجود آن ها روی پوست خوشایند نیست اما رعایت نکات زیر حائز اهمیت است.

 بسیار مهم است که در خانه با این خال ها ور نروید و با متودهای طبیعی و خودسرانه برای از بین بردن آن ها تلاش نکنید.  خال های قرمز روی پوست اندازه ای بین 6 تا 7 میلی متر دارند. از آن جایی که این خال ها، مویرگ های ورم کرده هستند، نباید با آن ها ور رفت. متخصص پوست بهترین راهکارها را به شما پیشنهاد می کند.  تیغ جراحی یا لیزر معمولا برای سوزاندن خال های قرمز استفاده می شود و در جلوگیری از به وجود آمدن دوباره آن ها نیز موثر است. این تکنیک کاملا امن و بی خطر است. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • آموزش روز پنجم، مرغ خامه‌ای
  • کاهش آلرژی بهاری با مصرف این مواد غذایی
  • کاهش آلفرژی بهاری با مصرف این مواد غذایی
  • دلیل خال قرمز روی پوست + علائم خطر
  • پیام امیر قلعه‌نویی با قلب قرمز!
  • آموزش روز چهارم، پخت مرغ با سبزی معطر
  • پیام اینستاگرامی امیر قلعه‌نویی با قلب قرمز + عکس
  • فلفل قرمز: ادویه جدید دنیای مد! (عکس)
  • راه های افزایش گلبول های قرمز
  • آموزش روز سوم، خورش مرغ و گردو