Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-05@19:49:49 GMT

نقوش اصیل فرش دستباف استان فارس احیا می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۲ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۶۴۱۱۹۶

نقوش اصیل فرش دستباف استان فارس احیا می‌شود

مدیر اتحادیه طراحان و تولیدکنندگان فرش و گلیم استان فارس از احیای نقوش اصیل فرش این استان خبر داد. ۲۲ تير ۱۳۹۷ - ۰۳:۵۸ استانها فارس نظرات

سلمان گورنگی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در شیراز، با اشاره به اینکه تاکنون طراحان فرش استان فارس اتحادیه مستقل نداشتند، اظهار داشت: از آنجا که تولیدکنندگان و تعاونی‌های تولیدی حوزه فرش نسبت به طرح‌های روز و نیاز بازارهای هدف آشنایی کامل نداشتند معمولا کارهایی تولید می‌شد که بازار صادرات نمی‌پسندید، بنابراین تصمیم به راه‌اندازی اتحادیه طراحان گرفته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه از طراحان تحصیل‌کرده حوزه فرش برای راه‌اندازی این اتحادیه استفاده شده است، گفت: طراحان قبل از تولید اقدام به نیازسنجی بازارها و کشورهای هدف صادرات فرش کرده تا تولید بر مبنای نیاز انجام شود. 

مدیر اتحادیه طراحان و تولیدکنندگان فرش و گلیم استان فارس افزود: مطالعه در رنگ‌بندی، سایز و نقوش به کار رفته در فرش بخشی از کارهایی است که این اتحادیه انجام می‌دهد تا محصولات تولید شده در بازارهای صادرات بتوانند جایگاه خود را حفظ کنند و آن را رونق دهند. 

گورنگی با بیان اینکه این پروسه برای تولید یک روند مشخص شده است، بیان کرد: در نهایت تولیدی که صورت می‌گیرد، تولیدی است که بازار صادرات نیاز دارد. 

وی درباره برنامه‌های این اتحادیه نیز گفت: شرکت در نمایشگاه‌های بزرگ ملی و بین‌المللی برای ارائه دستاوردهای اتحادیه یکی از برنامه‌ها است که نخستین حضور در نمایشگاه ملی فرش ایران است که شهریورماه در تهران برگزار می‌شود. 

مدیر اتحادیه طراحان و تولیدکنندگان فرش و گلیم استان فارس افزود: یکی دیگر از برنامه‌ها احیای فرش‌ها و نقوش اصیل استان فارس که از بازارهای هدف دور شده یا اینکه در حال از بین رفتن است که از جمله می‌توان به فرش فیلی، فرش بولوردی، فرش اردوبادی، فرش صفی‌خانی و غیره اشاره کرد. 

وی درباره نحوه استفاده تولیدکنندگان فرش از طراحی‌های اتحادیه بیان کرد: در حال حاضر تولیدکنندگانی که عضو اتحادیه هستند در این چرخه قرار می‌گیرند اما پس از گسترش کار و آشنایی دیگر تولیدکنندگان استفاده از طراحی‌ها نیز بیشتر می‌شود با این حال اگر تولیدکننده‌ای به صورت انفرادی نیز مراجعه کند، می‌تواند از طرح‌های تولیدی اتحادیه استفاده کند. 

انتهای پیام/ش

R41382/P31440/S6,61/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۴۱۱۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واحد تولید آمونیاک سبز در بندرعباس احداث می‌شود

مدیرعامل پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس گفت: واحد تولید آمونیاک سبز به‌عنوان سوخت دوستدار محیط زیست در بندرعباس احداث می‌شود.

به گزارش شانا، علیرضا جعفرپور با اشاره به حرکت کشورهای پیشرفته برای بهره‌گیری از انرژی‌های پاک در صنایع، توضیح داد: کشورهایی مانند ژاپن و چین تولید موتورهای آمونیاکی در حوزه بازیابی گازهای هیدروژن را به‌منظور استفاده در صنایع کشتی‌سازی و خودروسازی آغاز کرده‌اند.

وی ادامه داد: هیدروژن گران‌قیمت‌ترین فرآورده‌ حوزه نفت و گاز است که متأسفانه به دلیل پیش‌بینی نکردن برای استفاده از این نوع فرآورده در پالایشگاه، هم‌اکنون حجم عظیمی از این ماده ارزشمند از بین می‌رود.

مدیرعامل پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس افزود: ازاین‌رو مقدمات احداث واحد تولید آمونیاک به‌عنوان سوختی پاک از هیدروژن در بندرعباس فراهم‌ شده است که در سه سال آینده با بهره‌برداری از این واحد می‌توانیم سالیانه ۵۰۰ هزار تن آمونیاک تولید و همگام با دنیا برای استفاده‌ از انرژی‌های تازه حرکت کنیم.

به گفته جعفرپور، برای تولید سوخت با هیدروژن دو نوع راه وجود دارد که راه نخست ترکیب آن با گازکربنیک و تولید هیدروکربن و بنزین است و راه دوم نیز ترکیب هیدروژن با نیترات موجود در هوا است که سبب تولید آمونیاک خواهد شد.

وی تصریح کرد: همه فرآیند تولید آمونیاک در داخل کشور انجام می‌شود و ساخت این واحد آمونیاک سبز که در دنیا بی‌نظیر خواهد بود نیز از سوی کارشناسان و متخصصان داخلی انجام خواهد شد.

مدیرعامل پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس سرمایه‌گذاری این واحد  را حدود ۲۵۰ میلیون دلار اعلام کرد و افزود: به‌زودی مقدمات اجرایی آن آغاز می شود.

صادرات روزانه ۵۰۰ تن ال‌پی‌جی

جعفرپور در ادامه با بیان اینکه این شرکت با تأمین ۴۰ درصد بنزین موردنیاز کشور، هم‌اکنون جایگاهی راهبردی در توازن انرژی کشور و منطقه دارد، گفت: متخصصان این پالایشگاه توانستند از هدررفت و سوزانده شدن  گاز مایع (ال‌پی‌جی) جلوگیری کنند و اکنون روزانه ۲ هزار تن گاز مایع از این پالایشگاه استحصال و صادر می‌شود و برای کشور ارزآوری دارد.

وی از افزایش ظرفیت  یکصدهزار بشکه از استحصال انواع فرآورده‌های نفتی‌ در یک و نیم سال اخیر به‌عنوان یکی از  کارهای شاخص پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس خبر داد و یادآور شد: حدود یک هزار و ۴۰۰ تن گاز مایع تولید می‌کردیم اما با تغییرات در واحدهای عملیاتی و راه‌اندازی برخی از پکیج‌های فرآیندی توانستیم این تولید را به یک هزار و ۸۰۰ تا ۲۰۰۰ تن برسانیم.

صادرات دریایی نفت سفید

مدیرعامل پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس همچنین با اشاره به راه‌اندازی واحد تصفیه هیدروژنی نفت و گاز در ارتقای جایگاه صادرات فرآورده‌های نفتی ایران و کاهش آلودگی‌های ناشی از سوخت وسایل نقلیه در کشور، بیان کرد: واحدهای تصفیه فرآورده‌های نفتی و گازوئیل در این مجموعه به‌منظور جلوگیری از آسیب‌های محیط زیستی پالایشگاه، به بهره‌برداری رسیدند که نفت سفید و گازوئیل یورو ۵ تولید شد.

جعفرپور تصریح کرد: با تبدیل نفت سفید معمولی به نفت سفید یورو ۵ امکان صادرات دریایی نفت سفید برای نخستین بار فراهم شد.

وی از افزایش ۲۰ درصدی تولید بنزین پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس در دولت سیزدهم سخن گفت و افزود: روند تولید بنزین در این پالایشگاه پیش از سال ۱۴۰۰ روند کاهشی داشته است اما تولید این پالایشگاه با روی کار آمدن دولت سیزدهم به افزایش ۲۰ درصدی در مدت ۲ سال و به روزانه ۳۹.۵ میلیون لیتر رسید.

مدیرعامل پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس اظهار کرد: با توجه به ناترازی فزاینده بنزین در کشور و لزوم واردات برای تأمین این محصول، اگر پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس ساخته نمی‌شد، ایران باید ۲۸ میلیارد دلار برای واردات بنزین هزینه می‌کرد.

پیشرو در امر محیط‌زیست

جعفرپور با بیان اینکه این پالایشگاه پارسال اقدام‌هایی برای محیط‌زیست انجام داده است گفت: پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس یکی از پالایشگاه‌های پیشرو در امر محیط‌زیست است و با استناد به خروجی آزمایشگاه معتمد سازمان محیط‌زیست، این پالایشگاه در زمره‌ صنایع سبز کشور قرار دارد.

وی ادامه داد: این پالایشگاه در برگزاری همایش‌ها و محافظت از زیست‌کره گنو و پاکسازی ساحل و سواحل نیلگون خلیج‌فارس و جزایر پیشرو بوده است.

مدیرعامل پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس در این باره به  جمع‌آوری  ۱۳تن زباله و پلاستیک در سطح کوه گنو، کاشت یک‌صد هزار اصله نهال حرا در سواحل خلیج‌فارس از سوی کارکنان این پالایشگاه اشاره کرد.

گفتنی است پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس بزرگ‌ترین پالایشگاه میعانات گازی جهان و بزرگ‌ترین پالایشگاه کشور است و حتی به‌عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده بنزین در دنیا شناخته شده است.

دیگر خبرها

  • تامین ۷۰ درصدی لوله و اتصالات کشاورزی از تولیدکنندگان داخلی
  • اهدای جایزه احمد اقتداری به پژوهش‌های برگزیده خلیج فارس
  • احیا ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • معرفی شرکت احیا استیل فولاد بافت
  • واحد تولید آمونیاک سبز در بندرعباس احداث می‌شود
  • پیگیری طلب میلیاردی مردم از یک شرکت خصوصی
  • ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد
  • هوشمند سازی در سند تحول جهت تسریع خدمت‌رسانی به مردم است
  • تشکیل خانه طراحان فیروزه‌ای بر آمده از تلاش جوانان گرافیست است
  • بازنگری الگوریتم اینستاگرام به «محتوای اصیل» پاداش می‌دهد و کپی‌کاران را جریمه می‌کند