Web Analytics Made Easy - Statcounter

جعفر غفارزاده متخصص طب سنتی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درباره احساس تشنگی اظهار کرد: وقتی احساس تشنگی می‌کنیم که دچار کمبود آب شدید شده باشیم بنابراین ممکن است گاهی کمبود آب داشته باشیم اما چون شدت آن کم است احساس تشنگی و عطش نکنیم.

علائم کمبود آب بدن

وی درباره علائم کمبود آب بدن بیان کرد: غلیظ بودن ادرار، از بین رفتن شادابی و افتادگی پوست، سردرد و نداشتن هوشیاری از نشانه‌های کمبود آب بدن هستند بنابراین تنها عطش نشانه کم‌آبی بدن نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: مشکلاتی که با کمبود آب در بدنتان ایجاد می‌شود

این متخصص طب سنتی افزود: برخی افراد مانند اطفال و سالمندان در مقایسه با دیگران نسبت به کمبود آب حساس‌تر هستند؛ این اشخاص نباید در فضا‌های خیلی گرم قرار بگیرند همچنین آن‌ها باید مایعات و میوه‌های آبدار را بیشتر مصرف کنند تا آب مورد نیاز بدنشان تامین شود.

غفارزاده با اشاره به ممنوع بودن مصرف آب یخ در افزود: اشخاص باید آبی مصرف کنند که کمی خنک باشد؛ افرادی که خیلی چاق یا بلغمی مزاج هستند هم باید آب گرم بنوشند.

بیشتر بخوانید: علائمی که نشان می‌دهد بدن دچار کم آبی شده است

وی تاکید کرد: استفاده از ماءالشعیر طبی، دوغ همراه با تخم خرفه و شربت سکنجبین برای رفع عطش مفید است؛ اشخاص برای تهیه ماءالشعیر طبی باید به ازای هر لیوان جو، ۱۵ لیوان آب بریزند و مخلوط آب و جو را روی گاز با شعله بسیار کم قرار دهند تا جو‌ها شکفته شوند سپس جو‌ها را از صافی عبور دهند حال محلول به دست آمده ماءالشعیر طبی است که افراد می‌توانند روزانه یک تا سه لیوان از این ماءالشعیر مصرف کنند.

غفارزاده یادآور شد: افراد سوداوی برای برطرف شدن تشنگی خود باید آب جوشیده ولرم را همراه با قند یا کمی عسل میل کنند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت طب سنتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۴۱۲۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطرات مصرف ویپ و پاد برای افراد

حمید سهراب‌پور فوق تخصص ریه‌ در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، با اشاره به برخی اخبار در رابطه با استفاده از گاز خنده برای قلیان اکسیژن و ... گفت: این موضوع مورد تکذیب پژوهشگران این طرح قرار گرفت، اساسا گاز خنده دارویی است که برای بیهوشی مورد استفاده قرار می گیرد و جای دیگری مصرف ندارد و فکر نمی کنم که وزارت بهداشت چنین اجازه‌ای حتی در مرحله تحقیقاتی داده باشد استفاده از چنین گازی برای چنین مصرفی یک اقدام غیر علمی است.

او همچنین در رابطه با ادعای برخی افراد برای استفاده از قلیان بدون استفاده از زغال و آتش برای بهبود عملکرد ریه نیز گفت: استفاده از چنین قلیانی برای بهبود عملکرد ریه نیز مبنای علمی ندارد چرا که اصلا اثر مثبتی ندارد و تنها ممکن است اثر روحی برای مصرف کنندگان داشته باشد.

وی همچنین با تأکید بر اینکه اساسا هرنوع دودی اعم از دود اسپند تا دود خودرو و ... برای ریه ضرر دارد، گفت: امروزه گرایش به قلیان در بین جوانان افزایش پیدا کرده است که آسیب آن بسیار بیشتر از سیگار است. حجم دودی که با هربار استنشاق دودی که از طریق قلیان وارد ریه افراد می‌شود با مصرف یک پاکت سیگار است.

سهراب‌پور بیان کرد: از سوی دیگر با توجه به استفاده از مواد شیمیایی برای خوشبو کردن تنباکوی قلیان، دود آن به شدت آغشته به مواد سمی و خطرناک است و بدتر از سیگار اثر سرطان‌زایی دارد. همچنین لوله و شلینگ قلیان محلی برای رشد انواع میکروب، قارچ و باکتری است و با توجه به مصرف اشتراکی قلیان خطر بیماری‌زایی برای بسیاری افراد دارد.

این فوق تخصص ریه همچنین در رابطه با مصرف انواع ویپ، پاد و سیگارهای الکترونیکی نیز گفت: این وسایلی که در داخل کشور با توجه به اعلام وزارت بهداشت از طریق قاچاق و غیر قانونی وارد کشور شده‌اند. فارغ از این موضوع حتی اگر این وسایل به صورت قانونی وارد کشور می‌شدند و استانداردهای لازم هم را عم رعایت می‌کردند، باز هم مصرف آنها عوارض خاص خود را دارند این مسأله ثابت شده که جویس‌های مورد استفاده در انواع ویپ و پاد نیز آلوده به مواد شیمایی بوده و آسیب‌رسان هستند و باید جلوی مصرف آن گرفته شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خرید اقساطی ماشین ظرفشویی از الوقسطی
  • اهواز باید برای تردد معلولان و جانبازان مناسب‌سازی شود
  • تشنگی سد‌های خراسان‌شمالی با وجود افزایش بارندگی‌ها/ بهبود کشاورزی با بارندگی️
  • ماءالشعیر طبی و خواص باورنکردنی آن + طرز تهیه خانگی
  • صندوق سرمایه‌گذاری سهامی‌ چیست؟
  • خطرات مصرف ویپ و پاد برای افراد
  • نقش تغذیه مناسب را در کنترل آسم جدی بگیرید
  • این ویتامین‌ها را بخورید و لاغر بمانید
  • پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی با تغذیه مناسب
  • ۶ علامت کمبود ویتامین که از چهره مشخص می‌شود