Web Analytics Made Easy - Statcounter

شکست نامزد حزب جمهوریخواه خلق ترکیه در انتخابات ریاست جمهوری، زمینه بروز اختلاف در خصوص رهبری این تشکیلات سیاسی را فراهم کرد تا جایی که "علی عارف اوزی بک"، مشاور ارشد کمال قلیچدار اوغلو، رهبر حزب و حسین شاهین، رئیس حزب در منطقه اسکی بازار استان کارابوک به نشانه اعتراض استعفا کردند.

ایران آنلاین / علی عارف اوزی بک، مشاور ارشد کمال قلیچدار اوغلو در پیام استعفای خود نوشت: در پی دعوت مستقیم رهبر حزب جمهوریخواه خلق در سال 2011 مشاوری ارشد وی را قبول کردم و از آن تاریخ تا کنون برای ایجاد طرح هایی با چشم اندازهای مطلوب برای ترکیه تلاش کرده ام.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 بنده باور دارم با اقدامات دموکراتیک درون حزبی می توان بار دیگر به عرصه قدرت بازگشت و یک کشور آزاد ساخت اما سیاست های رهبر کنونی حزب، بدون شک بسیاری از شهروندان را که به خانواده حزب جمهوریخواه خلق پیوسته اند، ناامید کرده است و به باور من، سیاستمداری که نتواند طرحی و پروژه ای برای حل معضلات و مسائل موجود ارائه دهد، اخلاق سیاسی مجاب می کند که کنار برود.

وی تاکید کرد: بحران عدم باور به پیروزی در حزب، نتیجه مدیریت قلیچدار اوغلو است که در انتخابات اخیر این تشکیلات سیاسی را منفعل کرد و من نیز به نشانه اعتراض، از عضویت در حزب جمهوریخواه خلق و مشاوری ارشد رهبر حزب استعفا می کنم.

پس از برگزاری انتخابات زودهنگام در ترکیه و پیروزی رجب طیب اردوغان و حزب حاکم در این رقابت، اختلافات درونی حزب جمهوریخواه خلق بیشتر و مواضع متضاد کادر رهبری حزب آشکار شد به طوری که محرم اینجه نامزد شکست خورده این تشکیلات سیاسی در انتخابات ریاست جمهوری، ساعاتی پس از اعلام نتایج اولیه، پیروزی اردوغان را تبریک گفت اما کمال قلیچدار اوغلو رهبر حزب در سخنان تندی اعلام کرد که به دیکتاتور(اردوغان) تبریک نخواهم گفت.

محرم اینجه هفته پیش در کنفرانس مطبوعاتی با خبرنگاران به تشریح برنامه های پیش روی حزب متبوع خود برای انتخابات محلی پرداخت و اظهار کرد: در دیدار با جناب قلیچدار اوغلو رهبر حزب جمهوری خواه خلق، جنبه های گوناگون انتخابات اخیر را بررسی کردیم و به ایشان تاکید کردم که در این انتخابات نیز ملت یک روزنه امیدی را مشاهده کرده اند و ما نباید این را از دست بدهیم و اگر شما هم صلاح می دانید با تشکیل کنگره فوق العاده، به ریاست من در حزب جمهوری خواه خلق ترکیه تاکید نمایید.

بلافاصله پس از این سخنان، قلیچدار اوغلو به اظهارات اینجه واکنشی تند نشان داد و گفت: به هیچ عنوان کنگره فوق العاده برای تعیین رئیس جدید حزب تشکیل نخواهد شد و از اکنون نیز در فرصت باقی مانده 9 ماهه تا انتخابات محلی، مقدمات آمادگی برای آن فراهم می شود.

وی در واکنش به سخنان اینجه مبنی بر این که حزب جمهوریخواه در نهایت بر سر رهبری این تشکیلات تصمیم خواهد گرفت، گفت: این حزب تحت امر کسی نیست و احدی نمی تواند به آن دستور بدهد.

رسانه های خبری ترکیه دیروز مدعی شدند که محرم اینجه از همه اعضای حزب برای برگزاری کنگره فوق العاده دعوت می کند.

محرم اینجه تاکنون دو بار در سال های 2014 و 2018 در رقابت درون حزبی برای رهبری حزب جمهوریخواه خلق از رقیب خود کمال قلیچداراوغلو شکست خورده است./ ایرنا

 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۴۲۵۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلایل استعفای امام جمعه رفسنجان پس از ۳۹ سال فعالیت /تاکید بر جوان گرایی

امام جمعه رفسنجان درباره دلیل استعفای خود از امامت جمعه این شهر توضیحاتی ارائه داد.

 به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام اصغر عسکری گفت: بنده ۱۵ آذر سال ۹۸ به عنوان امام جمعه رفسنجان معرفی شدم و بنا را بر این گذاشتم که سه سال بیشتر نمانم؛ لذا چند ماه قبل از پایان دوره سه‌ساله در ۱۲ مرداد ۱۴۰۱ استعفا دادم.
وی افزود: از طریق روال اداری استعفای خود را به کرمان دادم و کرمان حاضر به ارسال استعفای من به تهران نشد؛ لذا در سمیناری که در تهران برگزار شده بود استعفایم را تقدیم آقای حاج علی اکبری رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور کردم.
او اظهار داشت: همان‌جا جلسه‌ای با هم داشتیم و امر کردند که تا آخر ۱۴۰۱ بمانید.
وی افزود: در پایان سال ۱۴۰۱ گفتند ۱۴۰۲ انتخابات مجلس است بمانید تا انتخابات برگزار شود و باز هم اطاعت کردیم؛ لذا در ابتدای امسال استعفای من مورد پذیرش قرار گرفت.
امام جمعه رفسنجان با بیان این‌که بنده به جز دو دولت بنی‌صدر و مرحوم شهید رجایی با همه دولت‌ها کار کردم، ادامه داد: با دو دولت قبلی و فعلی در رفسنجان کار کردم و هر دو دولت کمال صمیمیت و همراهی را با بنده انجام دادند.
عسکری افزود: دلیل استعفای خود را نوشته‌ام و این است که پاسخ عملی مثبتی به اندیشه متعالی رهبر حکیم و فرزانه انقلاب حضرت امام خامنه‌ای مبنی بر جوان‌گرایی و واگذاری مسئولیت‌ها به جوان‌تر‌ها است.
وی گفت: من سال ۱۳۶۴ از طرف امام راحل (ره) امام جمعه کوهبنان شدم و تاکنون ۳۹ سال امام جمعه بودم.
او توضیح داد: هم در جهاد سازندگی و در آموزش و پرورش کار کرده‌ام؛ مردم چه گناهی کرده اند که فردی که ۴۰ سال کار کرده را تحمل کنند؟ گفتیم جوانی سرحال بیاید؛ یکی از مخاطبان حرف آقاخودمان هستیم.
عسکری ادامه داد: قرار بود قضیه محرمانه بماند و امروز آقای محی‌الدینی در مهریز از مردم این شهر خداحافظی و هفته آینده در رفسنجان معارفه شوند، اما قضیه لو رفت.
او گفت: پس از اصرار و پافشاری مردم، بنده پذیرفتم در خدمت شما باشم؛ از لطف و صمیمیت و بنده نوازی مردم رفسنجان تشکر می‌کنم.

دیگر خبرها

  • دلایل استعفای امام جمعه رفسنجان پس از ۳۹ سال فعالیت /تاکید بر جوان گرایی
  • رهبر حزب سعادت ترکیه از سمت خود کناره گیری می‌کند
  • معنای استعفای مقام‌های نظامی-اطلاعاتی اسرائیلی چیست؟
  • اردوغان سیاست ترکیه را «نرم» می‌کند
  • دلیل استعفای امام جمعه رفسنجان چه بود؟
  • حضور اپوزیسیون کنار نیرو‌های پلیس آمریکا برای سرکوب دانشجویان
  • دیدار رهبر مخالفان نتانیاهو با وزیز خارجه امارات
  • دیدار رهبر اپوزیسیون رژیم صهیونیستی با وزیر خارجه امارات در ابوظبی
  • نخست‌وزیر سابق اسرائیل به خانه وزیر خارجه امارات رفت + عکس
  • دیدار رهبر اپوزیسیون اسرائیل با وزیر خارجه امارات