Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رییس دادگستری الیگودرز با اشاره به فعال بودن شورای حفاظت از اراضی ملی و مصوبات آن از جمله مبارزه جدی و بی امان باپدیده شوم زمین خواری گفت: ۱۰۵هکتار از اراضی ملی در حوزه منایع طبیعی و جهاد کشاورزی و امور اراضی ۲۶٫۶۷۵ هکتار از اراضی زراعی و باغی خلع ید شدند.

امیرهوشنگ فتحی رییس دادگستری الیگودرز در گفتگو با خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان به تلاش بی وقفه جهت توسعه قضایی واحیای حقوق عامه و تعمیم و توسعه عدالت با طراحی یک سازکار مناسب اشاره کرد و گفت: تحقق این خواسته با بهره گیری از قضات شجاع و نفوذناپذیر و کارکنان اداری پاکدست وزحمت کش میسر و اتقان ومستدل وباکیفیت بودن آراء صادره باعث گردیده که اصحاب پرونده بالاخص محکوم علیه به آراء صادره تمکین نمایند وفقط ۱۶درصد آراء با اعتراض معترض به مرجع تجدید نظر ارسال می‌گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس دادگستری الیگودرز در بخشی دیگر به مقوله ارزشمند و تاثیرگذار پیشگیری و عدالت ترمیمی اشاره و اضافه کرد: با بهره گیری از اصول هفتگانه پیشگیری در حوزه قضایی الیگودرز اثرات مطلوب و قابل لمسی در این شهرستان به ارمغان آورده است.

این مقام قضایی افزود: بهره گیری از اصول پیشگیری کاهش سرجمع ۴درصدی ورودی پرونده به دادگستری الیگودرز نسبت به مدت مشابه سال قبل را در پی داشته است.

وی با هشدار به مرتکبین جرائم خشن مخلین نظم عمومی،  نزاع‌های دسته جمعی وقاچاقچیان مواد مخدر به حضور پررنگ پلیس به عنوان ضابط عام دستگاه قضایی برای ناامن کردن پاتوق  مجرمین اشاره کرد.

فتحی همچنین به فعال بودن شورای حفاظت ازاراضی ملی و انفال  و مصوبات آن از جمله مبارزه جدی و بی امان با پدیده شوم زمین خواری اشاره کرد و گفت: ۱۰۵هکتار از اراضی ملی در حوزه منایع طبیعی و در حوزه جهاد کشاورزی و امور اراضی ۲۶٫۶۷۵هکتار از اراضی زراعی و باغی خلع ید شدند.

وی افزود:همچنین رفع تصرف از بستر رودخانه به مساحت ۱۲هکتار و ۲۴مورد مسلوب المنفعه کردن چاه‌های غیرمجاز و ۷۶ موردجلوگیری از اضافه برداشت چا‌های کشاورزی و۳۹ مورد جلوگیری از اضافه برداشت چاه‌های صنعتی از جمله دیگر اقدامات این حوزه می‌باشد.

فتحی در بخش دیگری از سخنان خود به نقش شورا‌های حل اختلاف دراین حوزه قضایی و رشد ۵۱درصدی مصالحه و فصل خصومت در پرونده‌های ارجاعی به شورای حل اختلاف نسبت به مشابه مدت قبل اشاره کرد.

وی تعداد پرونده‌های وارده به دادسرا، محاکم و شورای حل اختلاف را مجموعا ۲۶۸۱۴ فقره پرونده اعلام کرد و گفت: از این تعداد ۲۶۸۶۹ فقره پرونده نیز مختومه گردیده است که جا دارد از تک تک همکاران قضایی و اداری به خاطر زحمات طاقت فرسا تقدیر گردد.

رییس دادگستری الیگودرز به خلاء‌های این حوزه قضایی اشاره و تصریح کرد: از جمله نیاز‌های این حوزه پلیس فتا برای مقابله باجرائم سایبری و سیستم پایش تصویری که نقش انکار ناپذیری درحوزه پیشگیری وضعی دارد است که امیدواریم محقق شوند.

وی افزود: تعداد ملاقات حضوری مردم به دفتر ریاست دادگستری درطول یکسال ۱۵۰۰ نفر و تعداد مشاوره رایگان در واحد ارشاد و معاضدت قضایی۲۹۴۱ مورد و وکیل معاضدتی رایگان۵۷ مورد بوده است.

فتحی در پایان گفت: سال گذشته ۲۵۳ کیلوگرم انواع موادمخدر صنعتی و سنتی کشف شد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: الیگودرز مواد مخدر پلیس فتا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۴۲۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از فاضلاب برای کشاورزی جرم است

به گزارش خبرآنلاین البرز؛امیدرضا تونی روز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت گفت: در فروردین ماه امسال، شش نفر از عاملین آلودگی محیط زیست شامل اشخاص حقیقی و حقوقی با تشکیل پرونده به محاکم قضایی معرفی و چهار فقره دادنامه و رأی محکومیت در این خصوص صادر شده است.

تونی افزود: آلودگی‌های نفتی، عدم مدیریت پسماندهای بیمارستانی و شهری و تخلیه فاضلاب‌خام در محیط از جمله تخلفات زیست محیطی بوده که برای آنها پرونده قضایی تشکیل شده و تا حصول نتیجه، توسط کارشناس اداره محیط زیست کرج پیگیری خواهد شد.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان کرج ادامه داد: هر اقدامی که تهدید علیه محیط زیست شناخته شود از قبیل دفع غیربهداشتی فضولات انسانی و دامی و مواد زاید، ریختن مواد مسموم‌کننده در رودخانه‌ها و استفاده‌ غیرمجاز از فاضلاب خام یا پساب تصفیه‌ خانه‌های فاضلاب برای مصارف کشاورزی ممنوع است و مرتکبین چنانچه طبق قوانین خاص مشمول مجازات شدیدتری نباشند به حبس محکوم خواهند شد.

این مسئول اظهار کرد: محیط زیست سالم و طبیعی هر روز هم در حال تحدید و هم در حال تهدید است. رشد جمعیت در کنار توسعه فعالیت‌های صنعتی به خطر بزرگی برای آینده محیط زیست در جهان بدل شده و اگر امروز کاری برای محیط زیست نشود، دیگر چیزی از آن برای آیندگان باقی نمی‌ماند.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901300

دیگر خبرها

  • تخریب ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی کشاورزی بویراحمد
  • ۱۵ تغییر کاربری غیرمجاز در آمل قلع و قمع شد
  • ۳۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان کاشمر سند دار شد 
  • ۱۵ طرح جهاد دانشگاهی در ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • استفاده از فاضلاب برای کشاورزی جرم است
  • لزوم تسریع در استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی
  • ریسک ورود به پرونده شرکت های خودرویی را پذیرفتیم
  • نیمی از پرونده‌های قضایی گرمسار الکترونیکی شد
  • دادگاه‌های صلح در تهران ایجاد شود
  • کارخانجات و واحد‌های تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل شناسایی شود