Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، بیت‌الله عبدالهی صبح امروز جمعه در جشن برداشت کلزا در شهرستان هریس با تأکید بر اینکه کشاورزی تنها مختص ایران نیست و کشاورزی در کشور ما عمدتاً به روش سنتی است، گفت: در حال حاضر که با بحران کم‌آبی مواجه هستیم پیشنهاد می‌کنم تا از تجربیات کشورهایی که در بخش کشاورزی موفق هستند استفاده کنیم این مهم زمانی محقق می‌شود که کارشناسان جهاد کشاورزی جهت گذراندن دوره به این دست از کشورها اعزام شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، عامل اصلی موفقیت کشاورزان کشورهای توسعه یافته را استفاده از علم و تکنولوژی در این بخش عنوان کرد، یادآور شد: کشور ایران از نظر کشاورزی و دامپروری ظرفیت های بالقوه ای اما به خاطر این که از آن علمی استفاده نمی کنیم کشاورزان به سختی امرار معاش می‌کنند و کشاورزان ما زحمات زیادی می کشند ولی کمتر به سود می رسند.

نماینده مردم اهر و هریس در مجلس با ذکر اینکه ایجاد صنایع تبدیلی محصولات کشاورزی و دامداری در شهرستان ضروری است، یادآور شد: متأسفانه در هریس حتی مرکزی برای جمع آوری شیر تولیدی دامداران وجود ندارد.

شهرستان های هریس و اهر مستعد سرمایه گذاری هستند

عبدالهی تصریح کرد: متأسفانه اخیراً عده ای را تحریک کرده اند که در نیروگاه سیکل ترکیبی شهرستان هریس، هریسی ها به کارگیری نمی‌کنند بنده بارها گفته ام و می گویم هر فرصت شغلی که در هریس ایجاد شود اولویت به کارگیری با بیکاران هریسی خواهد بود اما این که بیاییم و برای سرمایه گذار نه نیروگاه سیکل ترکیبی هر پروژه سرمایه گذاری دیگر مشکل ایجاد کنیم زیان آن بیشتر از منفعتش خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه شهرستان های هریس و اهر مستعد برای سرمایه گذاری هستند، گفت: شهرستان های هریس و اهر در بخش‌های مختلف از جمله کشاورزی، دامپروری، صنعت، معدن ظرفیت های بسیاری برای سرمایه گذاری بخش خصوصی دارد اما وقتی سرمایه گذاری حاضر شد تا در این شهرستان ها سرمایه گذاری نباید انتظار داشته باشیم او در خدمت باشیم باشد لذا اگر می خواهیم پیشرفت و توسعه را لمس کنیم باید حامی سرمایه گذار باشیم.

نماینده مردم اهر و هریس در مجلس، افزود: با توجه به اینکه ایران جزو کشورهای وارد کننده دانه های روغنی است، شهرستان هریس استعداد لازم را جهت راه اندازی کارخانه دانه های روغنی را دارد و کشت و ترویج کلزا در شرایط کم‌آبی می تواند زمینه رشد بخش کشاورزی را فراهم سازد.

عبدالهی با اشاره به تدوین لایحه حفاظت از خاک در مجلس شورای اسلامی؛ گفت: برخی از نمایندگان معرض بودند که اکنون زمان طرح لایحه حفاظت از خاک نیست اما به نظر بنده این لایحه مهم بوده و جزو نیازهای کشور است چون ارزش حفاظت از خاک کمتر از آب نیست که آن سهل بگیریم.

وی با تأکید بر ایجاد تحول در بخش کشاورزی شهرستان هریس خاطرنشان کرد: شرایط به گونه ای رقم خورده که اغلب فرزندان کشاورزان به ادامه شغل پدری که کشاورزی است رغبتی ندارد چون می بینند هر قدر زحمت می کشند اما نتیجه ای که بتواند در زندگی آنها تحولاتی داشته باشند را نمی بینند بر همین اساس لازم است تا اقدامات انجام گیرد تا فرزندان کشاورزان به فعالیت در این بخش علاقه مند شوند.

کد خبر 4345372

منبع: مهر

کلیدواژه: هریس کشت کلزا خبرگزاری مهر بوشهر کرمانشاه گرگان شهرکرد بیرجند شیراز مشهد سانحه تصادف یاسوج آتش سوزی مجلس شورای اسلامی خرم آباد مواد مخدر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۴۴۳۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی کارخانه فرآوری و بسته‌بندی آبزیان در شهرکرد

به نقل از روابط عمومی اداره کل جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری؛ کارخانه فرآوری، بسته‌بندی و صادرات انواع فرآورده‌های گوشتی و آبزیان با ۵۰۰ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و پرداخت ۶۰ میلیارد ریال تسهیلات بانکی بهره برداری شد.

بیشتر بخوانید

استخر‌های ذخیره آب کشاورزی در چهارمحال و بختیاری مهیای پرورش ماهی

با راه‌اندازی این واحد فرآوری زمینه اشتغال ۳۰ نفر بصورت مستقیم و ۱۰۰ نفر بصورت غیر مستقیم در استان فراهم خواهد شد.

نامدار ملک پور مدیر شیلات و آبزیان سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: این استان دارای ۴۷۵ مزرعه با ظرفیت تولید ۳۳ هزار و ۲۷۰ تن به عنوان قطب تولید ماهیان سردآبی کشور به شمار می‌رود.

وی افزود: هم‌اکنون ۱۰ کارخانه بسته‌بندی و فرآوری آبزیان با ظرفیت ۳۰ هزار تن در استان فعال است.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • نحوه پرورش میلیون‌ها قورباغه غول پیکر گوشتی توسط کشاورزان تایلندی (فیلم)
  • برداشت کلزا در مزارع میاندورود
  • ایجاد ۳۲۰ فرصت شغلی با راه‌اندازی کارخانه فرآوری مس در خوسف
  • اعلام قیمت خرید تضمینی کلزا در گلستان
  • سالانه ۳۰ هزار تن کشمش در خنداب تولید می شود
  • 530 تن کود کشاورزی در میاندورود توزیع شد
  • راه اندازی کارخانه فرآوری و بسته‌بندی آبزیان در شهرکرد
  • تضمینی برای تامین حقابه کشاورزان گرمسار از حبله‌رود وجود ندارد
  • واردات میوه های گرمسیری زمینه رشد تجارت خارجی را فراهم می کند
  • یک هزار تن کلزا با نرخ تضمینی خریداری شد