Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس حجّت‌الاسلام سیّدمحمّدحسن ابوترابی فرد، در خطبه‌های امروز(22 تیر) نمازجمعه تهران که در مصلی امام خمینی(ره) برگزار شد، با اشاره به کلامی از امیرالمومنین علیه‌السلام، رمز سعادت دنیا و آخرت عمل صالح است اظهار داشت: آیات فراوانی از قرآن، بر این حقیقت تاکید دارد.

وی ادامه داد: اگر می‌خواهیم به یک تحول در حیات فردی و اجتماعی و در عرصه‌های فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و اجتماعی برسیم، باید به اصلاح عمل خویش همت بگماریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خطیب جمعه تهران با بیان دولتمردان اگر می‌خواهند بر مشکلات فراروی چیره شوند، راهی جز عمل صالح پیش روی آنان نیست، تصریح کرد: باید اقدام صحیح، مبتنی بر اصول و مبانی انجام شود که خوشبختانه در این جهت، سیاست‌های کلی ابلاغی رهبر عالیقدر انقلاب، به زیبایی نقشه راه را در عموم زمینه‌ها تبیین کرده است.

ابوترابی‌ فرد با بیان اینکه اقدامات مقطعی، گره گشا نیست، افزود: بهترین عمل، آن عملی است که دوام دارد، هرچند محدود باشد. تداوم در عمل صالح، تحول‌آفرین است.

وی با بیان اینکه تصمیم اگر مبتنی بر علم و دانش باشد، ثبات دارد، تصریح کرد: یکی از مشکلات ما در حوزه تقنین، قوانینی است که فاقد ثبات است. تحول در قوه مقننه، اقتضای قوانینی پایدار و باثبات را در پی خواهد داشت و این، راه تحول را هموار می‌کند.

امام جمعه موقّت تهران، لزوم صبر و استقامت را مورد تاکید قرار داد و اظهار داشت: اقتدار امروز سیاسی و اقتدار مثال‌زدنی دفاعی و امنیت غرورآفرین ایران اسلامی و خلق جبهه مقاومت و نیز پیروزی در عرصه‌های تقابل با نظام سلطه، دستاورد صبر ملّت ایران و رزمندگان در دوران دفاع مقدس و فراز و نشیب‌ها است.

ابوترابی فرد با بیان اینکه در عرصه‌های اجتماعی، استقامت رهبران، کافی نیست، افزود: اگر مدیریت جامعه در دستان باکفایت امیرالمومنین باشد، که قلّه استقامت و نماد صبر وپایداری است، امّا جامعه در کنار ایشان، صابر نباشد، پیروز صحنه معاویه است.

«استقامت رهبران صالح و امّت‌های وفادار به حق، همیشه عزّت‌آفرین است. تمام موفقیت‌های امروز ملت ایران، دست‌آورد صبر و استقامت آنان در کنار رهبریِ قدرتمند نظام اسلامی است. دست‌یابی به پیروزی‌های بزرگ‌تر، ثمره پیمودن این راه است.»

خطیب نمازجمعه جمعه تهران با بیان اینکه اگر نگاه به قلّه‌ها نبود، امروز ملّت ایران در این جایگاه قرار نداشت، تصریح کرد: مدیران اقتصادی کشور، ایران باید به یک قدرت بالنده اقتصادی در آسیا و نقش‌آفرین در معادلات اقتصادی جهان تبدیل شود و این ظرفیت، در اندازه نظام اسلامی و ملّت بزرگ ایران است. این هدف ماست نه تامین بودجه سالانه کشور.

وی تصریح کرد: این نگاه‌های خُرد، که از سیاست‌های کلّی و چشم‌انداز و قانون اساسی بالنده نظام الهام نمی‌گیرد چالش‌های اقتصادی را برای ما خلق می‌کند.

ابوترابی فرد در خطبه دوم نماز عبادی سیاسی جمعه امروز تهران، با اشاره به مشکلات اقتصادی کشور گفت: اکنون که رئیس کل بانک مرکزی، پایان حکم خود و دوران مدیریت خود را تجربه می‌کند، و در آستانه تغییر رئیس کل بانک مرکزی هستیم، به رئیس جمهور محترم پیشنهاد می‌دهم برای استقلال بانک مرکزی اقدام کند و یک رئیس کلّی برای انک مرکزی انتخاب شود که مورد تایید دیگر روسای قوا و مورد تایید چهره‌های هوشمند اقتصادی و مدیران لایق نظام پولی و بانکی کشور باشد.

وی ادامه داد: رئیس کل بانک مرکزی باید بتواند با استقلال و با مدیریت مبتنی بر دانش، سیاست‌های پولی و ارزی کشور را تنظیم کند.

ابوترابی فرد تصریح کرد: تا زمانی که بانک مرکزی به عنوان صندوقی برای تامین هزینه‌های دولت و کشور، ایفای نقش می‌کند، بدانید مشکلات اقتصادی مردم از جمله تورم، قطعاً کنترل نخواهد شد و هیچ اقتصاددانی، کم‌ترین اختلافی با این نظر ندارد.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۴۵۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روز خلیج فارس نماد استقلال، هویت ملی و استکبار ستیزی ملت ایران است

به گزارش حوزه سیاست و اقتصاد خبرگزاری تقریب، دکتر سید محمد حسینی در اختتامیه چهاردهمین جشنواره بین‌المللی و فرهنگی هنری خلیج فارس که در آن استاندار، نماینده ولی فقیه در استان، دریادار تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران و جمعی از فرهیختگان، هنرمندان، مدیران و اساتید حضور داشتند با اشاره به اهمیت این جشنواره اظهارداشت: در دولت دهم بعد از بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر ضرورت مظلومیت زدایی از چهره فرهنگ، قرار شد در سفرهای استانی دور سوم علاوه بر تشکیل هیات دولت، کارگروه فرهنگ و هنر نیز در هر استان برگزار شود شود تا متناسب با ظرفیت‌های هر استان، برنامه‌ها و رویدادهای فرهنگی در نظرگرفته و اجرایی شود و بر این اساس برگزاری جشنواره خلیج فارس بر عهده  استان هرمزگان گذاشته شد که الحمدلله هرساله برگزار می شود و امیدواریم ابعاد جهانی بیشتری پیدا کرده و ایرانیان خارج از کشور از در هر کجای دنیا بتوانند با دبیرخانه جشنواره ارتباط برقرار کنند و آثار هنری خود را ارسال نمایند.

معاون رئیس جمهور درباره اهمیت خلیج فارس گفت: نظریه پردازان و سیاستمداران از قدیم الایام خلیج فارس را به خاطر برخورداری از منابع غنی انرژی، منطقه به اصطلاح «هارتلند» معرفی کرده اند که تسلط بر آن به معنای فرمانروایی بر جهان است لذا از دلایل مهمی که پرتغالی‌ها قرن‌ها قبل و در یک قرن اخیر تلاش کردند بر خلیج فارس سلطه داشته باشند به خاطر اهمیت خاص این منطقه است، حتی جنگ‌های اول و دوم خلیج فارس و لشکرکشی آمریکا به کشورهای منطقه بی ارتباط با خلیج فارس نبود.

معاون پارلمانی رئیس جمهور با تاکید بر اینکه هیچ شک و شبهه‌ای در نام خلیج فارس وجود ندارد و مسئله ای کاملاً بدیهی و روشن است اظهار داشت:  از آنجا که عده‌ای این امر بدیهی را انکار، تحریف و اسامی جعلی به کار می‌برند ناچار باید برخی شواهد و قرائن تاریخی یادآوری شود تا آنان نتوانند به راحتی اهداف خود را به نسل جوان القا کنند.

 دکتر حسینی گفت: مورخانی مانند طبری، مسعودی و یعقوبی در کتب خطی خود صراحتاً تاکید کردند که نواحی خلیج فارس در دوره پیش از اسلام متعلق به ایران بوده است و در آثار برخی مولفان و اندیشمندان غربی آمده است که ملل و طوایف بسیاری بر حوزه خلیج فارس فرمانروایی کردند ولی روزگارشان سپری و منقرض شدند و ایرانی‌ها هستند که با هوش و درایت بالای خود همچنان پابرجا مانده اند و حاکمیت خود را بر منطقه حفظ کرده اند. همچنین تاریخ نگار انگلیسی گفته است هیچ آبراهی در دنیا برای جغرافیادانان و پژوهشگران اهمیتی بیشتر از خلیج فارس نداشته و این آبراه از هزاران سال پیش ایرانی بوده است و یا یک استاد عضو جامعه جغرافیای پرتغال اعلام کرده که در نقشه‌هایی که از سال ۱۵۰۱ میلادی وجود دارد تاکید بر این بوده که نام این منطقه، خلیج فارس است.

 معاون رئیس جمهور خاطرنشان کرد: پرتغالی‌ها ۱۱۷ سال بر سواحل جنوبی ایران تسلط داشتند اما در نهایت امام قلی خان با یارانش آنها را اخراج کردند به همین مناسبت در دولت دهم پیشنهاد شد، روز ۱۰ اردیبهشت، روز خلیج فارس نامگذاری شد و و امروز ضرورت دارد وقایع تاریخی و هویت ملی ایرانی، اسلامی را به نسل جوان معرفی کنیم تا دیگران با توسل به تحریف و جعل اسامی نتوانند در وقایع تاریخی، خدشه ایجاد کنند.

معاون رئیس جمهور در ادامه خواستار ارتقای سطح جشنواره خلیج فارس شد و گفت: این جشنواره باید در ابعاد بین‌المللی مورد توجه قرار بگیرد و فرصتی فراهم سازد تا ایرانیان خارج از کشور نیز با آن ارتباط برقرار کنند. باید تلاش کنیم تا هویت، زبان و فرهنگ ایرانیان در سراسر جهان حفظ و تقویت شود و در این راستا دولت سیزدهم اقداماتی را آغاز کرده است و مصمم است لوایحی را تدوین و به مجلس شورای اسلامی ارائه دهد.

معاون رئیس جمهور در ادامه استفاده از ظرفیت دریا برای درآمدزایی و ایجاد فرصت‌های شغلی را حائز اهمیت دانست و گفت: چندی پیش رهبر فرزانه انقلاب اسلامی سیاست‌های کلی اقتصاد دریا پایه را ابلاغ کردند و بلافاصله  در دولت مورد بررسی قرار گرفت. امروز قوای سه گانه و همه نهادها، باید دست به دست هم داده  و برای استفاده از ظرفیت‌های بیکران دریا اقدامات عملی انجام دهند

دکتر حسینی گفت: در صد سال گذشته  از نفت برای تامین درآمدهای کشور استفاده شده است و سایر ظرفیت‌ها از جمله معادن و دریا استفاده چندانی به عمل نیامده است و این  دولت مصمم است برای فعال کردن همه ظرفیت های کشور، اقدامات جدی انجام دهد.

معاون پارلمانی رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به بیانات امام راحل مبنی بر اینکه خون بر شمشیر پیروز است اظهار داشت: امروز ثمره خون شهیدان مظلوم غزه در تجمعات دانشجویان و اساتید دانشگاه‌های آمریکا تجلی یافته است و موجب رسوایی بیش از پیش نظام سرمایه‌داری شده است. مدعیان آزادی بیان که کوچک‌ترین اتفاقی در کشورمان را با سوء استفاده از عناوینی مانند نقض حقوق بشر مورد هجمه قرار می‌دهند امروز اعتراض مسالمت آمیز دانشجویان و اساتید دانشگاه خود در محکومیت نسل کشی رژیم صهیونیستی در غزه را با وحشیانه‌ترین شیوه‌ها سرکوب می‌کنند.

در این مراسم دریادار تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران با قدردانی از ابتکار دکتر حسینی در ۱۴ سال پیش در خصوص تشکیل جشنواره ملی خلیج فارس اظهار داشت: خلیج فارس و ۱۰ اردیبهشت افتخاری برای همه ایرانیان است و بیگانگان هیچ جایگاهی در این منطقه ندارند.

حجت الاسلام والمسلمین عبادی زاده نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان نیز در سخنانی با اشاره به روایات و احادیثی از کلام نورانی پیامبر گرامی اسلام در خصوص نام خلیج فارس و بحر فارس تاکید کرد: ملت ایران در مقابل هرگونه تحریفی درباره نام خلیج فارس کوتاه نمی‌آید.

در پایان مراسم استاندار هرمزگان و نماینده ولی فقیه به پاس قدردانی از ابتکار دکتر حسینی در دوره وزارت ارشاد در تشکیل جشنواره هنری فرهنگی خلیج فارس لوح  سپاس به ایشان اهدا کردند.

 در این مراسم همچنین چندین گروه هنری، سرود و موسیقی محلی با مضمون خلیج فارس اجرا کردند.

 همچنین با حضور دکتر حسینی از  فیلمنامه‌های برتر تجلیل و از کتاب پدروتیشیرا و رمان‌ نه مه های دریا رونمایی شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مانور عجیب روی کاهش نقدینگی
  • تجربه اخیر کاهش نرخ ارز در شرایط بحرانی بی‌سابقه بود
  • رئیس جدید اداره امور شعب استان گلستان معرفی شد
  • اقدام بانک ملی ایران در واگذاری پتروشیمی شازند بسیار ارزشمند است
  • روز خلیج فارس نماد استقلال، هویت ملی و استکبار ستیزی ملت ایران است
  • مصباحی مقدم : کنترل بانک‌ها از خرداد در اختیار بانک مرکزی قرار می‌گیرد
  • بانک مرکزی از خرداد ماه بانک ها را کنترل می کند
  • وزیر دفاع ایران با کدام مقام نظامی خارجی دیدار کرد؟ +جزئیات
  • بدهی خارجی ایران کمتر از ۲۶ کشور خاورمیانه و آسیای مرکزی شد
  • واکنش تند مدیر روابط عمومی بانک مرکزی به انتقاد میرسلیم