Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده»،ابوالفضل حسن‌بیگی، درباره بسته پیشنهادی اتحادیه اروپا، اظهار کرد: بسته پیشنهادی اروپا به عنوان پیش بسته تحویل دیپلمات‌های کشورمان شده و همه مقامات کشور نسبت به این بسته اعتراض و صریحا اعلام کردند که خواسته‌های جمهوری اسلامی را تأمین نمی‌کند.

عضو کمیسیون امنیت ملی تاکید کرد: به همین دلیل قرار شد این بسته مجددا به اروپا برگردد و اصلاحاتی در آن انجام گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: پیش نویس بسته پیشنهادی اتحادیه اروپا در اختیار دیپلمات‌هاست و ما از متن آن به طور جزئی اطلاع نداریم.

وی تاکید کرد: وظیفه دیپلمات‌ها انجام مذاکرات مجدد در این موضوع برای حفظ منافع جمهوری اسلامی ایران است.

حسن‌بیگی اظهار داشت: چین اعلام کرده در چارچوب قوانین بین‌المللی با ایران همکاری می‌کند و روسیه هم محکم‌تر از پکن صریحا اعلام کرده در چارچوب قوانین بین‌المللی نظرات آمریکا را اعمال نمی‌کند.

عضو کمیسیون امنیت ملی تصریح کرد: اگر در این شرایط اروپاییان بخواهند با جنگ و عملیات روانی نظرات ترامپ را در نظر بگیرند، قطعا جمهوری اسلامی این موضوع را نمی‌پذیرد.

عضو شورای مرکزی فراکسیون ولایی نمایندگان مجلس گفت: فرصت یک ماهه برای مذاکرات در مورد بسته پیشنهادی اتحادیه اروپا وجود دارد.

وی ادامه داد: هرچند یک ماه زمان زیادی است اما برای یک مذاکره هیچ وقت نمی‌توان زمان تعیین کرد و ممکن است فرصت مذاکره کمتر یا بیشتر شود ولی به هرحال اروپاییان باید خواسته‌های جمهوری اسلامی را درک کنند.

حسن‌بیگی تاکید کرد: دیپلمات‌های وزارت خارجه مکلف‌اند مرّ نظرات ملت ایران و مسئولین و مقام معظم رهبری را تأمین کنند تا نتیجه مطلوب برای کشورمان بدست آید.

عضو شورای مرکزی فراکسیون ولایی مجلس اظهار داشت: برای رسیدن به نتیجه مطلوب در مذاکرات باید اتحادیه اروپا نظرات جمهوری اسلامی را لحاظ کند و این همان چیزی است که ما از روس‌ها و چینی‌ها خواستیم، یعنی قوانین بین‌المللی حاکم بر همه کشورها مد نظر باشد نه اینکه قوانین شخص ترامپ را در نظر بگیرند.

عضو فراکسیون ولایی مجلس گفت: قلدری‌هایی که ترامپ از خودش به نمایش گذاشته به این معناست که در آینده مصرف کنندگان انرژی بایستی نفت بشکه‌ای ۳۰۰ یا ۴۰۰ دلار دریافت کنند.

عضو کمیسیون امنیت ملی خاطرنشان کرد: کشورهای اروپایی به خوبی می‌دانند زمانی که نفت بشکه‌ای ۱۵۰ دلار شد، بعد از مدت بسیار کوتاهی شرایط اقتصادی اروپا به گونه‌ای به بن‌بست رسید که به سوی ورشکستگی حرکت کرد و بعد از آن ایالات متحده همین وضعیت را پیدا کرد و این بن‌بست اقتصادی باعث شد آمریکایی‌ها لب پرتگاه قرار بگیرد.

منبع: نماینده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۴۶۲۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب قطعنامه حقوق بشری علیه جمهوری اسلامی ایران در پارلمان اروپا

 پارلمان اروپا در حمایت از مسائل حقوق بشری قطعنامه ای را تصویب کرد که در آن «سیاست گروگان‌گیری از سوی ایران» محکوم شده است.   به گزارش ایرنا؛ در این قطعنامه که با ۵۱۶ رای موافق، ۴ رای مخالف و ۲۷ رای ممتنع به تصویب رسید، آنچه «سیاست گروگان‌گیری از سوی ایران» نامیده شده محکوم و از اتحادیه اروپا خواسته شده که یک راهبرد مشترک را برای مقابله با این سیاست ادعایی از طریق تشکیل یک گروه ضربت اتخاذ کند.   در این قطعنامه بر لزوم آزادی بی‌قید و شرط کامران قادری و مسعود مصاحب نیز تاکید کرده است که خرداد ماه گذشته به دلایل انسان‌دوستانه آزاد شدند.   قانون‌گذاران اروپایی همچنین، درخواست افزودن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به فهرست سازمان‌های تروریستی اتحادیه اروپا و همچنین تحریم رئیس جمهوری ایران را تکرار کرده اند.   گفتنی است که تصمیمات پارلمان اروپا پیشنهادی محسوب می‌شود و اتخاذ تصمیم‌ نهایی با شورای اروپاست. شورای اروپا هم در خصوص مواردی نظیر این مورد بر مبنای اجماع و نه اکثریت، تصمیم‌گیری می‌کند. در واقع قطعنامه‌های پارلمان اروپا سندی غیر الزام‌آور است و نمی‌تواند شورای اروپا را ملزم به اجرای آن کند. بود. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • کنعانی: تحریم خللی در عزم ایران ایجاد نمی‌کند
  • آصفری: بلندتر شدن دیوار بی‌اعتمادی نتیجه سیاست‌های اتحادیه اروپا در قبال ایران است
  • طرفداران پادکست‌ «بسته پیشنهادی» را ببینند
  • «بسته پیشنهادی» ویژه طرفداران پادکست‌/احوالپرسی با طراح پارک ساعی
  • مقاومت برخی کشورهای اروپایی برای ممنوعیت واردات ال‌ان‌جی از روسیه
  • تصویب قطعنامه حقوق بشری علیه جمهوری اسلامی ایران در پارلمان اروپا
  • ماکرون: اروپا در خطر مرگ قرار دارد
  • لزوم بازنگری در زمان اجرای مالیات بر عایدی سرمایه
  • کیهان: دانشگاه‌های آمریکا و اروپا هم برای پوشش دانشجویان قوانین سختگیرانه دارند؛ چرا ما نداریم؟
  • کیهان: دانشگاه‌های آمریکا و اروپا برای پوشش دانشجویان قوانین سختگیرانه دارند؛ چرا ما نداریم؟