Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-03@04:02:50 GMT

دیپلماسی عمومی ضرورت رسیدن به صلح جهانی است

تاریخ انتشار: ۲۳ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۶۵۱۰۸۶

دیپلماسی عمومی ضرورت رسیدن به صلح جهانی است

تولیت آستان امام خمینی(ره) با تأکید بر ارتباط عقلای جهان با یکدیگر گفت: استفاده از دیپلماسی عمومی در جهت صلح جهانی یک ضرورت است و مهمترین عامل موثر در مقابل افراطی گری است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، حجت الاسلام سید حسن خمینی روز گذشته در مراسم امضای تفاهم نامه همکاری مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره) و مؤسسه فرهنگی اکو افزود: واقعیت این است که اگر همیشه سخن از فرهنگ در میان کشورهای منطقه ما واجب بوده، این امر امروزه از اوجب واجبات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه فضای جهانی به سمت نوعی ستیزه جویی پیش می رود، تصریح کرد: شاید دهه های قبل، کمتر کسی فکر می کرد که تنش در دنیا دوباره به نوع دیگری پدید آید.
وی عنوان کرد: پیدایش افراط گری در قالب داعش، تمامیت خواهی آمریکایی ها و ماجراجویی های کشورهای منطقه این ضرورت را به وجود می آورد که عقلای جهان بیش از پیش با هم صحبت کنند.
یادگار امام با تأکید بر اینکه دیپلماسی گفت و گو بعد از جنگ جهانی دوم تبدیل به یک نیاز اساسی شده است، یادآور شد: کشورهای جهان باید جنگ را به عنوان یک ناهنجاری جلوه دهند و در ایجاد صلح جهانی تلاش کنند.
وی ادامه داد: با توجه به فضایی که امروز در دنیا مشاهده می شود، بعد از جنگ جهانی دوم خیلی افراد انتظار جنگ جهانی سوم، هسته ای و کشتارهای دیگر را داشتند، ولی در حقیقت مراودات فرهنگی عقلای دنیا مانع هر جنگ جهانی شد.
وی با اینکه 10 کشور عضو مؤسسه فرهنگی اکو دارای ظرفیت های زیادی هستند، اظهار داشت: باید از این ظرفیت ها استفاده کرد و منافع کشورهای دهگانه عضو آن را قالب منافع مشترک تعریف کرد.
سید حسن خمینی عنوان کرد: باید از دیپلماسی گفت و گو، اشتراکات فرهنگی و ورزشی استقبال کرد.
وی با اشاره به جایگاه بسیار مهم اکو افزود: این اتحادیه شاید بیش از آنچه که تا کنون شناخته شده باید شناسانده شود و فعالیت کند.
وی افزود: این موسسه باید از قالب دفاتر بیرون بیاید و به متن جامعه برود؛ کاری که بنیاد فارابی هم می تواند در قالب سینما که زبان مشترک بسیار قوی امروز جهان است را انجام داد.
وی تأکید کرد: عقلا بزرگترین عامل موثر در مقابل افراط گری هستند و این عقلا می توانند در قالب روحانی محل، سینماگر یا ورزشکار باشند.
در این مراسم تفاهم نامه همکاری معاونت بین الملل موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره) و موسسه فرهنگی اکو(ECO) امضا شد.
بر اساس این تفاهم نامه، تشکیل کارگروه های مشترک و نشست های هم اندیشی، شناسایی کتابخانه ها، مراکز فرهنگی- اسلامی و شرق شناسی کشورهای عضو اکو در راستای ارتباط و تعامل با موسسه تنظیم و نشر آثار امام (ره) و تجهیز کتابخانه تخصصی موسسه فرهنگی اکو به آثار فارسی ازبندهای این تفاهم نامه محسوب می شود.
همچنین ارتباط چندجانبه با مراکز حقیقی و حقوقی کشورهای عضو اکو در خصوص معرفی اندیشه های امام (ره) و معرفی چهره و سلوک اجتماعی امام راحل به علاقه مندان انقلاب اسلامی در کشورهای حوزه اکو از جمله کارهای مشترک دو موسسه است.
به گزارش آنا، موسسهٔ فرهنگی اکو نهاد فرهنگی سازمان همکاری‌های اقتصادی (اکو) است که در سال 1374 تأسیس شده‌ است و مرکز آن در ایران (شهر تهران) می‌باشد. وظیفهٔ این بنیاد گسترش همکاری و تبادلهای فرهنگی میان کشورهای عضو اکو است.
ایران، ازبکستان، افغانستان، پاکستان، تاجیکستان، ترکمنستان، ترکیه، جمهوری آذربایجان، قزاقستان و قرقیزستان کشورهای عضو سازمان همکاری اقتصادی اکو هستند.

انتهای پیام/

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۵۱۰۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توسعه زیرساخت‌های اقامت و حمل و نقل در خراسان رضوی

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی، گفت: خدمات به زائران رضوی به ویژه در ایام پیک زیارتی باید در بخش حمل و نقل و اسکان توسعه و تسهیل بیشتری پیدا کند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در دیدار با سیدجواد موسوی، م دیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی و جمعی از مدیران دستگاه‌های میدان‌دار در پذیرایی از زائران رضوی، اظهار داشت: یکی از مسئله‌های مهم در ایام پیک زائر در مشهدالرضا(علیه السلام) انجام هر چه بهتر تکریم و میزبانی از زائران رضوی به ویژه زائران بارگاه منور رضوی است.

وی ضمن تاکید بر تکریم هر چه باشکوه تر زائران امام هشتم(ع) افزود: میزبانی شایسته از مهمانان علی‌ابن موسی‌الرضا(علیه السلام)، مهم‌ترین تکلیف مسئولان استان و مدیران شهر است. اینجاست که می‌گوییم باید فرهنگ میزبانی را ارتقا دهیم و آن را به معیارهای زیارت مطلوب در شهر امام رضا(ع) نزدیک کنیم .

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی خاطرنشان کرد: در حوزه میزبانی و حضور زائران باید توجه و اهتمام ویژه خود را متمرکز بر موضوع اسکان در هتل‌ها، زائرسراها و مهمانسراهای ارزان‎ قیمت کنید، زیرا محور اصلی چالش‌‎های موجود، ناظر بر آن دسته از زائرانی است که به عشق زیارت امام هشتم(ع) به این شهر می‌آیند، اما توان مالی برای اقامت چند روزه در یک منزلگاه را ندارند و تکلیف شما رسیدگی به نیاز این عزیزان است.

وی با ابراز گلایه از افزایش غیرمنطقی نرخ اقامت و اسکان در پیک‌های زیارتی ادامه داد: باید حداکثر نظارت و کنترل را در این زمینه به‌کار بگیرید تا زیارت مهمانان امام رئوف(ع) در اوج رفاه و آسایش میسر باشد.

عضو مجلس خبرگان رهبری، ساخت زائرسراهای ارزان قیمت به تکلیف سایر شهرهای کشور در مشهدالرضا(ع) را ضرورتی اجتناب‌ناپذیر دانست و تصریح کرد: تمام ظرفیت خود را پای کار بیاورید تا حتی یک گره از کار زائر امام هشتم(ع) باز شود. این تکلیف بر گردن ما و حقی است که علی ابن موسی الرضا(ع) بر ضمه ما دارد تا زائر او را تکریم کنیم.

وی تأکید کرد: از جمله گروه‌هایی که به زیارت حضرت رضا (ع) مشرف می‌شوند، زائران خارجی هستند؛ در این بخش توجه ما باید به زواری باشد که استطاعت و توانی مالی زیادی برای زیارت حضرت ندارند، مانند زائران شریف پاکستانی که صدها و هزاران کیلومتر راه را طی کرده، رنج سفر را به جان خریده تا خود را به مشهد برسانند. حالا چه وظیفه‌ای برای ما مهم‌تر از تأمین زیرساخت اقامت برای این‌ها؟

امام جمعه مشهد گفت: یک جنبه دیگر از خدمت‌رسانی به زائران و تسهیل فرآیند زیارت، توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل است؛ اعم از حمل و نقل جاده‎ای، ریلی و هوایی که ضرورت آن در پیک های زیارتی مضاعف می‌شود. به همین دلیل، این ظرفیت وجود دارد که در حوزه سفرهای هوایی، شرکت‌های هواپیمایی دولتی پای کار بیایند و پروازها از نظر کمیت و کیفیت توسعه پیدا کند. در حوزه خدمات ریلی هم این مهم اجتناب‌ناپذیر است و در بخش تشرف‌های زمینی، کیفیت جاده‌ها به همراه ایمن‎‌سازی آن‌ها ضرورت پیدا می‌کند.

انتهای پیام/ 282

دیگر خبرها

  • ضرورت استفاده از ظرفیت‌های رسانه‌ای برای معرفی ظرفیت های گردشگری
  • ضرورت تربیت و پرورش نیرو علیه استکبار جهانی
  • وقتی «فرهنگ» در میدان «دیپلماسی» قد عَلَم می‌کند
  • در زندگی قرآنی، گمراهی راه ندارد
  • جنتی: «معلمان» مجاهدان عرصه علم و فرهنگ هستند/ ضرورت الگوگیری از نظام آموزشی امام صادق(ع)
  • دیپلماسی فرهنگی در دولت سیزدهم به‌طور جدی دنبال می‌شود
  • ظرفیت شهرهای خواهرخوانده در گسترش دیپلماسی فرهنگی در اصفهان
  • زن و مرد در رسیدن به مقامات معنوی برابر هستند/ دین اسلام؛ مدافع‌ اصلی حقوق زنان است
  • ضرورت توسعه زیرساخت‌های اقامت و حمل و نقل در خراسان رضوی
  • سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی باید در کنار تعاملات امنیتی با کشور هدف پیگیری شود