Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-07@14:09:57 GMT

اخراج یک عضو شورای امنیت ملی آمریکا

تاریخ انتشار: ۲۳ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۶۵۱۲۰۵

«جنیفر آرانجیو» یک مقام ارشد شورای امنیت ملی آمریکا به دلیل اختلاف بر سر مسائل مهاجرتی با سایر مدیران این شورا، اخراج شد.

به گزارش بامداد شنبه ایرنا به نقل از تارنمای پولیتیکو، اخراج این مقام نشان می دهد، از ماه آوریل که «جان بولتون» به ریاست شورای امنیت ملی آمریکا رسیده، این نهاد دچار اختلافات شدیدی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته یک مقام سابق کاخ سفید و یک عضو پیشین شورای امنیت ملی، آرانجیو روز پنجشنبه برکنار شد.
گفته می شود وی به بیرون از محل کارش راهنمایی شده و به او اعلام شده که دیگر به خدماتش نیازی نیست.
چند روز پیش نیز دو مقام ارشد شورای امنیت ملی که در بخش خاورمیانه فعالیت می کردند، این نهاد را ترک کردند. یکی از این افراد، «جوئل ریبرون» است. وی قرار است به وزارت خارجه رفته و به مسائل مربوط به خاورمیانه بپردازد. «مایکل بل» نیز فرد دیگری است که از شورای امنیت ملی رفته است اما هنوز معلوم نیست که مقصد بعدی او کجاست.
آرانجیو یک وکیل و کارمند سابق کنگره آمریکاست که در ستاد انتخاباتی دونالد ترامپ در بخش زنان فعالیت می کرد. او در ژانویه 2017 به شورای امنیت ملی رفت.
یک مقام ارشد کاخ سفید درباره آرانجیو اظهار داشت: او به شدت به رئیس جمهوری وفادار است. او در فعالیت های خود بسیار جدی بود و سعی می کرد کامل ترین و دقیق ترین اطلاعات به رئیس جمهوری برسد.
یک مقام سابق کاخ سفید گفت: این رویکرد دقیق آرانجیو باعث شد تا وی با افرادی مانند «استفن میلر» مشاور ترامپ و سایر مقام های شورای سیاست گذاری داخلی، به ویژه در مسائل مهاجرتی دچار اختلاف شود. میلر در زمینه مسائل مربوط به مهاجران، تندرو محسوب می شود.
این مقام پیشین کاخ سفید اظهار داشت: آرانجیو تلاش می کرد تا اطلاعات گمراه کننده ای را که میلر و شورای سیاست گذاری داخلی در مورد مهاجران و پناهندگان به ترامپ می دادند، تصحیح کند.
گزارش ها حاکی است که آرانجیو با «میرا ریکاردل» معاون تندرو بولتون نیز اختلافات زیادی داشت.
بولتون نهم آوریل (بیستم فروردین) ریاست شورای امنیت ملی آمریکا را برعهده گرفت. وی که جانشین «هربرت مک مستر» شد، در بسیاری از زمینه ها دیدگاه های تندی دارد و ارتباط خوبی با نهادهای بین المللی ندارد.
بولتون بلافاصله دست به تعدیل نیرو در شورای امنیت ملی زد و در اولین اقدام «تام بوسرت» مشاور امنیت داخلی ترامپ را برکنار کرد. «مایکل آنتون» سخنگوی اصلی شورای امنیت ملی نیز این نهاد را ترک کرد. «کیت کلوگ» یکی دیگر از اعضای برجسته این شورا نیز به تیم کارکنان «مایک پنس» معاون ریاست جمهوری آمریکا رسید.
ترامپ از همان ابتدای ورود به کاخ سفید موضع سختگیرانه ای در قبال مهاجران اتخاذ کرد. وی با صدور دستورات اجرایی ورود شهروندان شماری از کشورهای مسلمان به آمریکا را منع کرد.
او همچنین وعده داده که در مرز با مکزیک دیواری برای جلوگیری از ورود مهاجران احداث کند. دولت آمریکا در هفته های اخیر بیش از دو هزار کودک مهاجر را از والدین شان جدا کرد که این سیاست با اعتراضات گسترده ای در آمریکا و کشورهای همسایه روبرو شد.
رئیس جمهوری آمریکا همچنین روز جمعه در دیدار با «ترزا می» نخست وزیر انگلیس در موضوع مهاجرت موضع بسیار سختگیرانه ای اتخاذ کرد. درحالی که ترزا می اظهار داشت که کشورش تاریخ پرافتخاری در پذیرفتن مهاجران و آوارگان دارد و مهاجران برای این کشور و اقتصاد آن مفید بوده اند، ترامپ گفت که مهاجرت برای اروپا و آمریکا مضر است و فرهنگ آنها را نابود می کند.
ترامپ همچنین حضور مهاجران در اروپا را بسیار منفی ارزیابی کرد و گفت که در این زمینه به آنگلا مرکل صدراعظم آلمان هشدار داده است.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۵۱۲۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترامپ بایدن را به اداره دولت گشتاپو متهم کرد

دونالد ترامپ نامزد جمهوری خواهان در انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا، جو بایدن رقیب دموکرات خود را به اداره دولت گشتاپو متهم کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، دونالد ترامپ نامزد جمهوری خواهان در انتخابات 2024 آمریکا، در یک مراسم خصوصی جمع آوری کمک های مالی در فلوریدا، جو بایدن رقیب دموکرات خود را به اداره دولت گشتاپو متهم کرد.

ترامپ در این مراسم که در عمارت خصوصی وی در پالم بیچ فلوریدا برگزار می شد، دولت بایدن را با پلیس نازی آلمان در زمان جنگ جهانی دوم مقایسه کرد.

براساس فایل صوتی از این مراسم خصوصی که به دست نیویورک تایمز و واشنگتن پست رسیده، ترامپ می گوید: این افراد دولت گشتاپو را اداره می کنند. و این تنها چیزی است که آنها دارند و به عقیده شان این تنها راهی است که آنها باید برای پیروزی بروند و این واقعا آنها را خواهد کشت. اما این کار من را اذیت نمی کند.

در همین حال آندرو بیتس سخنگوی کاخ سفید در بیانیه‌ای عملکرد دولت بایدن را با آخرین اظهارات ترامپ مقایسه و رئیس جمهور سابق را به تکرار لفاظی های فاشیستی، هم نشینی با نئونازی ها و دامن زدن به تئوری های توطئه باطل شده متهم کرد که هزینه آن جان ماموران پلیس کشور است.

در این بیانیه آمده است: جو بایدن مردم آمریکا را حول ارزش های دموکراتیک مشترکمان و قانون، گردهم آورده، دیدگاهی که منجر به بزرگترین کاهش میزان جرایم خشن در 50 سال اخیر در آمریکا شده است.

این نشست در حالی برگزار شد که دونالد ترامپ درگیر پرونده های متعدد حقوقی و کیفری و پرداخت هزینه های سنگین حقوقی بایت این پرونده ها است.  

در حال حاضر دونالد ترامپ نامزد پیشتاز جمهوری خواهان با اتهامات کیفری متعددی روبروست: تلاش برای ابطال نتایج انتخابات 2020 و حمله طرفدارانش به ساختمان کنگره در ژانویه 2021، نگه داری اسناد طبقه بندی شده در ویلای شخصی‌اش در فلوریدا پس از ترک کاخ سفید، پرداخت حق السکوت به یک بازیگر فیلم‌های غیراخلاقی، و تلاش برای تغییر نتایج انتخابات در ایالت جورجیا. وی همچنین درگیر پرونده کلاهبرداری و اتهامات مالی است. علاوه بر این رئیس جمهور سابق آمریکا با پرونده پرداخت خسارت به یک نویسنده که او را به تجاوز جنسی متهم کرده بود، روبروست.

اما ترامپ انجام هر اقدام نادرست در این پرونده‌ها را رد و طرح این اتهامات را تنها با انگیزه سیاسی و با هدف کنار گذاشتن او از رقابت‌های انتخاباتی 2024 می‌داند.

در تازه ترین مورد، دادگاه رسیدگی به اتهامات دونالد ترامپ درباره پرداخت حق السکوت به یک بازیگر فیلم‌های غیر اخلاقی از چند روز پیش در حال برگزاری است. براساس این گزارش یک هیئت منصفه 12 نفره برای بررسی اتهامات ترامپ تعیین شده است.

براساس پرونده حق السکوت ترامپ، دادستان‌های نیویورک اعلام کردند که ترامپ پیش از انتخابات سال 2016، از مایکل کوهن وکیل سابق خود خواسته تا 130 هزار دلار را به عنوان حق السکوت در ازای رابطه جنسی وی با استورمی دنیلز پرداخت کند و سپس با جعل اسناد پرداختی آن، این رقم را به عنوان هزینه‌های قانونی نشان دهد.

این در حالی است که ترامپ هر گونه رابطه با دنیلز را رد کرده است. نام واقعی این بازیگر، استفانی کلیفورد است.

انتظار می رود این دادگاه حدود 6 هفته به طول بیانجامد.در حال حاضر ترامپ در این دادگاه به جرم اهانت به دادگاه و نقض حکم حق السکوت به پرداخت 9 هزار دلار جریمه محکوم شده است.

اگر ترامپ بار دیگر به عنوان رئیس جمهور انتخاب شود، می تواند برای هر گونه اتهام فدرال علیه خود درخواست عفو بدهد.

این در حالی است که در اوایل ماه مارس جو بایدن و دونالد ترامپ موفق به کسب نامزدی دموکرات‌ها و جمهوری خواهان برای انتخابات ریاست جمهوری 2024 آمریکا شدند تا نخستین رویارویی دوباره دو نامزد انتخاباتی در حدود 70 سال اخیر در تاریخ این کشور رقم بخورد.

انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در پنجم نوامبر سال 2024 برگزار می‌شود. نتایج نظرسنجی‌های جدید نشان می‌دهد جو بایدن رئیس جمهور آمریکا پیشتازی بسیار اندکی نسبت به دونالد ترامپ دارد.

افزایش کمک‌های مالی برای کمپین انتخاباتی ترامپنظرسنجی| پیشتازی اندک بایدن نسبت به ترامپ

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایران اسلامی امنیت، عزت و افتخار خود را مرهون خون شهدا است
  • دستگیری متهم به جعل مهرهای ادارات در مشهد
  • ترامپ بایدن را به اداره دولت گشتاپو متهم کرد
  • اعتراف روزنامه غربگرا: ایران  سه بر صفر از آمریکا جلو است
  • ترامپ بهترین دوست اسرائیل!
  • آنچه دربارۀ دیکتاتوری گفتم جدی نبود- ترامپ
  • ترامپ دولت بایدن را به «گشتاپو» تشبیه کرد
  • منافع غرب در باقی ماندن اسرائیل است
  • ترامپ، دولت بایدن را با گشتاپو مقایسه کرد
  • ترامپ طرح مفصلی برای پایان جنگ اوکراین دارد، اما ...