Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا به نقل از خبرگزاری آلمان، یک مقام پاکستانی اعلام کرد شامگاه جمعه پس از آنکه هواپیمای حامل «نواز شریف» نخست‌وزیر سابق و دخترش «مریم» در شهر لاهور به زمین نشست، مأموران «سازمان ضد اختلاس» آن دو را بازداشت کردند.

هفته گذشته دادگاه حسابرسی ملی پاکستان در حکمی غیابی نواز شریف را به جرم «فساد» در پرونده خرید خانه‌های مجلل در لندن به ۱۰ سال زندان محکوم، و مریم نواز را به هفت سال حبس و همچنین عدم صلاحیت برای شرکت در انتخابات محکوم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شریف که از ماه‌ها پیش در بریتانیا به سر برده است، در روزهای اخیر و در آستانه انتخابات سراسری اعلام کرد که به کشورش بازمی‌گردد.

انتشار خبر مربوط به تصمیم نواز شریف که رهبری حزب «مسلم لیگ، شاخه نواز» را بر عهده دارد، به تنش‌های انتخاباتی در پاکستان افزود.

روز جمعه شهر لاهور فضایی به شدت امنیتی داشت و هزاران مأمور پلیس در خیابان‌ها مستقر شدند.

مقام‌های دولتی برگزاری هر گونه تجمع در لاهور را ممنوع اعلام کرده‌اند؛ با این حال هواداران نواز شریف گفته بودند که به سوی فرودگاه راهپیمایی خواهند کرد.

ورود شریف به پاکستان و بازداشت او و دخترش در روزی صورت گرفت که بمب‌گذاری‌های مرتبط به انتخابات دست‌کم  ۱۲۸کشته و ۱۵۰ زخمی در این کشور برجای گذاشت و یکی از خونین‌ترین روزهای پاکستان در یک سال گذشته را رقم زد.

به گفته مقام‌های پلیس، یکی از دو حمله روز جمعه در گردهمایی انتخاباتی یکی از نامزدها در نزدیکی کویته روی داد و در جریان آن، یک بمب‌گذار انتحاری دست‌کم ۱۲۸ تن را کشت. بیش از ۱۵۰ نفر نیز در این انفجاز زخمی شدند.

در این گردهمایی انتخاباتی هواداران «سراج رئیسانی» نامزد حزب «عوام بلوچستان»، حضور داشتند و به گفته مقام‌های محلی، این نامزد نیز در بین کشته‌شدگان است.

گروه داعش با درج نوشته‌ای در وبسایتش، موسوم به «اعماق»، مسئولیت این حمله انتحاری را برعهده گرفت.

ساعاتی پیش از این انفجار، در شهر «بَنو» واقع در شمال پاکستان نیز کاروان تبلیغاتی یک نامزد دیگر به نام «اکرم خان دورانی» هدف بمب‌گذاری قرار گرفت که ۴ کشته و دست‌کم ۳۲ مجروح برجای گذاشت اما دورانی از این انفجار جان سالم به در برد.

انتخابات سراسری پاکستان قرار است ۲۵ ژوئیه، سوم مرداد، در این کشور برگزار شود و نظرسنجی‌های فعلی نشان از پیشتازی اکرم خان دورانی و «عمران خان» دارد. هر یک از این دو در صورت پیروزی به نخست‌وزیری پاکستان خواهند رسید.

اکرم خان دورانی، وزیر سابق مسکن و کار پاکستان، شخصیتی اسلام‌گرا ست و از حزب «متحده مجلس عمل» که ائتلافی از گروه‌های تندرو مذهبی ست نامزد انتخابات شده است.

عمران خان، بازیکن سابق تیم ملی کریکت و همچنین نماینده پیشین پارلمان پاکستان، چهره‌ای شناخته‌شده است و با حزب «تحریک انصاف» در انتخابات شرکت کرده است.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: نواز شریف و دخترش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۵۱۳۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«کولبری» نه شغل است و نه شریف/ مردم از ناچاری بار بر دوش می‌گیرند

آفتاب‌‌نیوز :

در روز‌های آغازین سال جدید، چندین کولبرِ مریوانی، جان خود را از دست دادند؛ بالا رفتن آمار مرگ و میر کولبران به گفته عبدالله بلواسی، فعال صنفی کارگران مریوان، باید یک زنگ خطر جدی تلقی شود.

او در این رابطه گفت: همانگونه که همگان می‌دانیم و رسانه‌ها با اقتدارِ بسیار اعلام می‌کنند، بعد از نفت، مرز باشماخ مریوان بیشترین میزانِ درآمد را برای ایران و خزانه بیت‌المال دارد، اما باید پرسید سود‌های هزاران میلیاردی روزانه‌ی مرز باشماخ کجا و به جیب چه کسانی می‌رود؟ آیا حاصل این همه تجارت در مرز باشماخ، به غیر از ارابه‌های مرگ، خطرآفرینی جاده‌های کردستان و مرگ روزانه کولبران چیز دیگری هم بوده است؟! این تجارت عظیم، سودی برای مردم نداشته است حتی رانندگان ترانزیت، قربانیان سیستم سرمایه‌داری و استثمار صاحبان ترانزیت‌ها هستند.

بلواسی ادامه داد: درحالیکه اگر مدیران محلی دلسوز بودند، با اختصاص فقط یک درصد از درآمد باشماخ می‌توانستند صد‌ها شغل ایجاد کنند، مریوان را با داشتن پتانسل فوق العاده گردشگری قطب گردشگری ایران کنند و به تبع آن هزاران شغل ایجاد شود تا هیچکس محتاج کولبری نشود.

به گفته این فعال کارگری، سیاست‌های فقیرسازیِ دولت‌های پیاپی، گروه زیادی از جوانان و تحصیلکردگان و حتی ورزشکاران را مجبور به کولبری کرده است.

او «شغل دانستن کولبری» را یک رویکرد ناعادلانه در جهت پاک کردن صورت مساله دانست و گفت: اشتباه نکنیم کولبری نه شغل است و نه شریف، مردم از روی ناچاری باری را که باید حیوانات حمل کنند بر دوش می‌گیرند و در برابر دریافت چند ریال پول، جان را برای نان می‌دهند.

بلواسی در پایان گفت: به راستی تا کی باید هر روز شاهد مرگ جوانان در جاده‌های مرگ و سقوط کولبران جوان و پیر و جان باختنِ دلخراشِ آنان باشیم؟ تا کی باید شاهد در عزا نشستن مادرانی باشیم که فرزندانشان برای یک لقمه نان خالی به کوهستان می‌زنند و دیگر هرگز برنمی‌گردند؟

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • موافق اجرای نمایش در سالن‌های خصوصی نیستم/ اقتصاد تئاتر رضایت‌بخش نیست
  • طبیعت چشم نواز ایلام در قاب مستند ایرانگرد
  • همراهی پدر دانشجو با دخترش در تظاهرات حمایت از فلسطین
  • فیلم/ بمباران خونین شب گذشته در رفح
  • توصیه مهم پاکو خمس به دخترش!‏
  • «کولبری» نه شغل است و نه شریف/ مردم از ناچاری بار بر دوش می‌گیرند
  • یادنامه‌ای از تشییع با شکوه پیکر آیت الله مهمان‌نواز
  • (ویدئو) آهنگ عاشقانه‌ای که منوچهر هادی برای دخترش خواند
  • "کینه خونین" کارگر قهوه‌خانه شهر ری را قربانی کرد
  • ویدیو/ خالد نبی؛ زیارتگاهی شگفت در دل طبیعتی چشم‌نواز