Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک دکترای جامعه‌شناسی گفت: بیکاری به مادر همه مسائل تبدیل شده است.

‌دکتر مجتبی تراکارانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا‌، اظهار کرد: بیکاری در لرستان امروز به «مادر همه مسائل» استان تبدیل شده است. وقتی در مورد هر مسأله صحبت می‌کنی به بیکاری می‌رسی، مسائل روانی، خانوادگی، اقتصادی و سیاسی و اجتماعی همه به بیکاری ختم می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: برای همه از مسئول دولتی تا نماینده مجلس تا سرپرست خانواده و حتی خود جوانان این سوال مطرح است که بیکاری را چگونه می‌توان حل کرد.

ترکارانی اضافه کرد: واقعیت این است که همه از بیکاری می‌توان شکایت و گله‌گذاری کنند ولی راه حل این مسئله در دست هیچ کسی به تنهایی نیست.

این دکترای جامعه‌شناسی با اشاره به ویژگی‌های نیروی کار در لرستان، افزود: لرستان یک جامعه نیمه‌سنتی و نیمه‌مدرن است. بنابراین نیروی کار آن به تبع شرایط تاریخی، آزاد شده از یک شیوه تولید روستایی و عشایری است.

وی خاطرنشان کرد: طبیعی است که بسیاری از این نیروی کار که در سن 15 تا 65 سالگی قرار دارند، بی‌سواد بوده و یا در صورت باسوادی نیز فاقد مهارت‌های تخصصی و دانشگاهی قابلیت جذب پتانسیل خود را در استان خود ندارند.

ترکارانی یادآور شد: بنابراین چنین نیروی کاری به خاطر اینکه در زادگاه خویش امکان تأمین معاش روزانه خود را ندارد، به دیگر استان‌ها مهاجرت می‌کند.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام بیکاری منطقه لرستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۵۱۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بوم‌گردی عشایری در لرستان راه‌اندازی می‌شود

مدیرکل میرا‌ث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری لرستان از ارائه مجوز برای راه‌اندازی بوم‌گردی گردشگری عشایری در این استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، عطا حسن‌پور، ظهر امروز، در جلسه شورای عشایری بروجرد گفت: مناطق عشایری این شهرستان در توسعۀ گردشگری، درآمدزایی و گیاهان دارویی و صنایع دستی نقش مهمی دارند.

او بیان کرد: منطقۀ عشایری کولیدر در بروجرد منطقه‌ای بکر برای توجه به گردشگری عشایر است و چنین مناطقی قابلیت توسعه صنعت گردشگری را دارد.

116هزار روستایی و کشاورز در لرستان بیمه شدند

مدیرکل میرا‌ث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری لرستان عنوان کرد: مناطقی که محل زندگی عشایر کوچ‌رو است به‌دلیل روحیۀ مهمان‌نوازی این افراد می‌تواند از جاذبه‌های زیادی برای گردشگران باشد.

حسن‌پور بیان کرد: توسعه گردشگری عشایری می‌تواند ضمن توسعه اقتصادی به رفع مشکل بیکاری در جامعه عشایری کمک کند و جوانان عشایری می‌توانند برای فعالیت در حوزه‌های گردشگری، کشاورزی، گیاهان دارویی و سایر حوزه‌های مرتبط درخواست مجوز کنند.

او خاطرنشان کرد: ما مجوز راه‌اندازی خانۀ مسافر و بوم‌گردی گردشگری عشایری را در صورت تقاضا از سوی افراد علاقه‌مند ارائه می‌دهیم.

انتهای پیام/ 645

دیگر خبرها

  • بازگشایی بیشتر محور‌های مسدود شده عشایری و روستایی در خوزستان
  • ششمین جشنواره ملی روستایی عشایری رضوی در بوشهر آغاز شد
  • آغاز جشنواره ملی روستایی عشایری رضوی در بوشهر + تصویر
  • پایداری نظام به تقویت و در صحنه‌ بودن نیروی انسانی است
  • بوم‌گردی عشایری در لرستان راه‌اندازی می‌شود
  • کولیدر منطقه‌ای بکر برای توجه به مسئله گردشگری عشایر است
  • رفع مشکلات عشایر ضروری است
  • سهم ۶۰ درصدی کارگران مرکزی از آمار بیمه‌شدگان
  • ثبت نام بیمه رایگان بازنشستگی مادران روستایی و عشایری تمدید شد
  • جلوگیری از تعطیلی ۲ هزار واحد تولیدی و بیکاری ۱۹۸ هزار نیروی کار