Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، واشنگتن پست در گزارشی نوشت پیش از آنکه «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا، هفته‌ خود را با محوریت سیاست فرااقیانوسی آغاز کند، «راد روزنستاین» معاون دادستان کل این کشور در نشستی با او از موضوع مهمی پرده برداشت. روزنستاین به ترامپ اطلاع داد که وزارت دادگستری آمریکا قرار است دادخواستی را علیه ۱۲ مقام اطلاعاتی روس صادر کند و آن‌ها را به هک کردن شبکه‌های رایانه‌ای حزب دموکرات به سبب مداخله در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ این کشور متهم کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه این مطلب آمده است: این یعنی آمریکا برای نخستین بار ماموران دولتی روسیه را به طراحی حملات سایبری و اجرای آن‌ها برای ایجاد اختلال در روند دموکراتیک آمریکا متهم می‌کند. اما ترامپ در سخنرانی هایش در اروپا به سنگینی این اتهام هیچ اشاره‌ای نکرد و به جای آن تحقیقات «رابرت مولر» بازرس ویژه پرونده روسیه را زیر سوال برد و «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه، را که قرار است روز دوشنبه در هلسینکی ملاقات کند به خوبی خطاب می‌کرد.

ترامپ گفت پوتین دشمن او نیست بلکه رقیب اوست و امیدوار است بتوانند به سرعت با هم دوست شوند. ترامپ با لحنی تمسخر آمیز به خبرنگار واشنگتن پست گفت سوال مورد علاقه خبرنگاران درباره مداخله روسیه در انتخابات آمریکا را از پوتین می‌پرسد، ولی انتظار دارد او طبق معمول انجام چنین کاری را انکار کند و آن‌ها درباره امور دیگری صحبت کنند.

روز جمعه، تنها چند ساعت پس از اینکه روزنستاین، حکم وزارت دادگستری آمریکا را اعلام کرد ترامپ که در خاک انگلیس با «ترزا می» نخست وزیر این کشور، یک نشست مطبوعاتی داشت، یافته‌های تیم مولر را زیر سوال برد. ترامپ تحقیقات مولر را که تاکنون ۳۲ آمریکایی و روس را از جمله «پاول منافورت» مدیر سابق کمپین انتخاباتی ترامپ، متهم کرده است «تعقیب ساحره» خواند. از نظر ترامپ این تحقیقات که به زندانی شدن منافورت انجامیده است بیهوده است و پیگیری یک توهم است.

قانونگذاران هر دو حزب آمریکا چند ساعت پس از اعلام حکم وزارت دادگستری این کشور از ترامپ خواستند فورا با پوتین مقابله و از احتمال مداخله دوباره روسیه در انتخابات آینده آمریکا جلوگیری کند.

«جان مک‌کین» سناتور ایالت آریزونا در بیانیه‌ای اعلام کرد: «یافته‌های جدید مدارک قبلی درباره طرح ولادیمیر پوتین برای ضربه زدن به انتخابات ۲۰۱۶ آمریکا و ایجاد هرج و مرج و اختلاف نظر در میان رای دهندگان و ضعیف کردن اعتقاد ما به دموکراسی را تقویت می‌کند. اگر ترامپ قصد ندارد از پوتین بخواهد مسئولیت این مداخله را بپذیرد نشست هلسینکی نباید برگزار شود».

برخی از دموکرات‌ها از جمله «چارک شومر» رهبر اقلیت دموکرات مجلس سنا، نیز در این خصوص گفتند ترامپ باید فوراً نشست هلسینکی را لغو کند. او در این خصوص گفت: «دست دادن با پوتین در این موقعیت توهین به دموکراسی است».

یکی از وکلای سابق دولت «باراک اوباما» رئیس جمهور سابق آمریکا گفت بی تفاوتی ترامپ به مداخله در انتخابات تکان دهنده است.

اعضای دموکرات کمیته امور خارجی مجلس نمایندگان آمریکا در نامه‌ای به ترامپ نوشتند: «متاسفانه به دلیل ابراز علاقه مدام شما به ولادیمیر پوتین و حمله دائم به همپیمانانمان ما به شما اعتماد نداریم که بتوانید با رئیس جمهور روسیه صادقانه مذاکره کنید و از شما می‌خواهیم فوراً دیدار با او را لغو کنید».

در انتهای این مطلب با اشاره به درخواست‌های بسیار از ترامپ برای لغو دیدارش با پوتین آمده است: روز جمعه به پایان رسید و نه دونالد ترامپ در انگلیس و نه سخنگوی کاخ سفید اتهاماتی که وزارت دادگستری به روسیه وارد کرده را محکوم نکردند و نشست هلسینکی نیز همچنان برقرار است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آمریکا روسیه دونالد ترامپ ولادیمیر پوتین انتخابات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۵۲۰۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظرسنجی| پیشتازی اندک بایدن نسبت به ترامپ

نتایج نظرسنجی‌های جدید نشان می‌دهد جو بایدن رئیس جمهور آمریکا پیشتازی بسیار اندکی نسبت به دونالد ترامپ دارد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، نتایج نظرسنجی‌های جدید که توسط رویترز/ایپسوس به مدت 2 روز انجام شده، نشان می دهد جو بایدن رئیس جمهور آمریکا پیشتازی بسیار اندکی نسبت به دونالد ترامپ در آستانه انتخابات ریاست جمهوری در ماه نوامبر دارد.

بر این اساس، حدود 40 درصد رای دهندگان ثبت نام کرده اظهار کردند که آنها به بایدن رای می دهند در حالی که 39 درصد به ترامپ رای می دهند. این در حالی است که این میزان پیشتازی در نظرسنجی ابتدای ماه گذشته 4 درصد بوده است و این یعنی میزان محبوبیت بایدن کاهش یافته است.

همچنین حدود 28 درصد رای دهندگان اظهار کردند که هیچ نامزدی را برای رای دادن انتخاب نکرده‌اند و یا تمایل به نامزد حزب سوم داشته و یا ممکن است اصلا رای ندهند.

علاوه بر این، 8 درصد از شرکت کنندگان در این نظرسنجی، رابرت کندی را به عنوان نامزد مورد نظر خود انتخاب می کنند اگر او در جریان رقابت بین ترامپ و بایدن به عنوان نامزد حزب سوم قرار بگیرد.  

این در حالی است که این نظرسنجی در بین بزرگسالان سراسر آمریکا انجام شده و در آن ترامپ در بین تمام رای دهندگان پیشتازی 2 درصدی نسبت به بایدن دارد اما پیشتازی بایدن نسبت به ترامپ در بین رای دهندگان ثبت نام کرده اهمیت بیشتری دارد زیرا افرادی که در حال حاضر برای رای دادن ثبت نام کرده‌اند، به احتمال بیشتر در انتخابات ماه نوامبر شرکت می کنند. تنها دو سوم واجدان شرایط رای دهی در انتخابات ریاست جمهوری 2020 که به پیروزی بایدن منجر شد، شرکت کردند.

هچنین براساس نتایج این نظرسنجی، ترامپ با 41 درصد نسبت به بایدن با 35 درصد در بین شرکت کنندگان مرد در این نظرسنجی، پیشتاز است، در حالی که بایدن با 35 درصد نسبت به ترامپ با 33 درصد در بین شرکت کنندگان زن جلوتر است.

به علاوه، ترامپ در بین شرکت کنندگان بدون مدرک دانشگاهی پیشتاز است در حالی که بایدن در بین افراد تحصیل کرده برتری دارد.

انتشار نتایج این نظرسنجی در حالی است که موج اعتراضات حمایت از فلسطین در محوطه‌های دانشگاه‌های آمریکا از 17 آوریل تاکنون آغاز شده است. اعتراضات از دانشگاه کلمبیا آغاز و  بعد از دستگیری صدها نفر از معترضان در این دانشگاه گسترده‌تر شده و بعد از سرایت به اکثر دانشگاه‌های این کشور در حال گسترش به دانشگاه‌های سایر کشورهای دنیا است. دانشجویان معترض خواستار قطع رابطه این دانشگاه با نهادهای اسرائیل که در جنگ غزه نقش دارند شدند. معترضان در دانشگاه‌های دیگر نیز خواسته‌های مشابهی دارند. همین امر دولت بایدن را با بحران چشمگیری در زمینه امنیت داخلی و پرداختن به موضوع جنگ در غزه در آستانه انتخابات ماه نوامبر روبرو کرده است.

دونالد ترامپ نیز همچنان درگیر پرونده های حقوقی و کیفری خود است. در حال حاضر دادگاه رسیدگی به اتهامات ترامپ درباره پرداخت حق السکوت به یک بازیگر فیلم های غیر اخلاقی در نیویورک در حال برگزاری است.

دادگاه رسیدگی به اتهامات دونالد ترامپ درباره پرداخت حق السکوت به یک بازیگر فیلم های غیر اخلاقی از چند روز پیش در حال برگزاری است. براساس این گزارش یک هیئت منصفه 12 نفره برای بررسی اتهامات ترامپ تعیین شده است.

براساس پرونده حق السکوت ترامپ، دادستان‌های نیویورک اعلام کردند که ترامپ پیش از انتخابات سال 2016، از مایکل کوهن وکیل سابق خود خواسته تا 130 هزار دلار را به عنوان حق السکوت در ازای رابطه جنسی وی با استورمی دنیلز پرداخت کند و سپس با جعل اسناد پرداختی آن، این رقم را به عنوان هزینه‌های قانونی نشان دهد.

این در حالی است که ترامپ هر گونه رابطه با دنیلز را رد کرده است. نام واقعی این بازیگر، استفانی کلیفورد است.

انتظار می رود این دادگاه حدود 6 هفته به طول بیانجامد.

در حال حاضر دونالد ترامپ نامزد پیشتاز جمهوری خواهان با اتهامات کیفری متعددی روبروست: تلاش برای ابطال نتایج انتخابات 2020 و حمله طرفدارانش به ساختمان کنگره در ژانویه 2021، نگه داری اسناد طبقه بندی شده در ویلای شخصی‌اش در فلوریدا پس از ترک کاخ سفید، پرداخت حق السکوت به یک بازیگر فیلم های غیراخلاقی، و تلاش برای تغییر نتایج انتخابات در ایالت جورجیا. وی همچنین درگیر پرونده کلاهبرداری و اتهامات مالی است. علاوه بر این رئیس جمهور سابق آمریکا با پرونده پرداخت خسارت به یک نویسنده که او را به تجاوز جنسی متهم کرده بود، روبروست.

اما ترامپ انجام هر اقدام نادرست در این پرونده ها را رد و طرح این اتهامات را تنها با انگیزه سیاسی و با هدف کنار گذاشتن او از رقابت‌های انتخاباتی 2024 می‌داند.

اگر ترامپ بار دیگر به عنوان رئیس جمهور انتخاب شود، می تواند برای هر گونه اتهام فدرال علیه خود درخواست عفو بدهد.

این در حالی است که در اوایل ماه مارس جو بایدن و دونالد ترامپ موفق به کسب نامزدی دموکرات ها و جمهوری خواهان برای انتخابات ریاست جمهوری 2024 آمریکا شدند تا نخستین رویارویی دوباره دو نامزد انتخاباتی در حدود 70 سال اخیر در تاریخ این کشور رقم بخورد.

انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در پنجم نوامبر سال 2024 برگزار می شود.

ترامپ: حامیان فلسطین در دانشگاه کلمبیا پول گرفته‌اندترامپ 9 هزار دلار جریمه شدواکنش ترامپ به خیزش دانشجویان آمریکایی در حمایت از فلسطینانتقاد بایدن از ترامپ در مهمانی در کاخ سفید

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کرملین: فشار آمریکا به متحدان روسیه بی‌نتیجه است
  • اشتباه مهم من در دوره اول این بود: زیادی خوب بودم!- ترامپ 
  • بلینکن خطاب به نتانیاهو: واشنگتن همچنان مخالف عملیات رفح است
  • نظرسنجی| پیشتازی اندک بایدن نسبت به ترامپ
  • شرط ترامپ برای کمک به اوکراین
  • شرط ترامپ برای کمک به اوکراین پس از ورود به کاخ سفید
  • ترامپ برای کمک به کی‌یف شرط گذاشت
  • ساقط کردن ۶ موشک «اتکمز» آمریکا توسط ارتش روسیه/ «مغز متفکر پوتین»: اوکراین نباید وجود داشته باشد
  • واکنش روسیه به مخالفت واشنگتن با تحقیقات دادگاه لاهه در مورد اسرائیل
  • پیش‌بینی نتیجه انتخابات آمریکا توسط پیش‌گوی معروف