Web Analytics Made Easy - Statcounter

حشمت الله فلاحت پیشه در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی ایلنا در خصوص اقدامات کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس پس از دریافت بسته پیشنهادی اتحادیه اروپا گفت: ما در کمیسیون  موظف هستیم طبق قانون گزارش اجرای برجام را برای اطلاع مردم شریف ایران  ارائه دهیم. در همین راستا گزارش دهم وزارت امور خارجه درخصوص اجرای برجام در همین ماه به کمیسیون تحویل داده خواهد شد و ما همزمان چند دستور کار را در کمیسیون دنبال خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی ادامه داد: موضوع نخست اثر خروج آمریکا از برجام و ضربه‌ای که به برجام زده شد، دوم اثر اقدام اتحادیه اروپا برای احیای برجام است که در بسته پیشنهادی مطرح شده و سوم بررسی عملکرد سازمان انرژی اتمی کشور در اجرای فرمان مقام معظم رهبری جهت رسیدن به صد و نود هزار سو سوخت هسته‌ای است که ایشان در قالب برجام مطرح کردند. ‌‌

فلاحت پیشه افزود: اعتقاد ما بر این است که دشمنی‌ها با برجام مشخص، بصورت ملموس و مصداقی و نقطه‌زن است و این در بیانیه طرف اروپایی در کمیسیون مشترک برجام، بصورت موضعی و کامل و مصداقی صورت نگرفته است. کلیاتی مطرح شده است که اگر همین کلیات اجرا شود، خوب است و لذا در داخل هم مطرح شد که به نظر عزمی وجود دارد برای احیای برجام، اما این عزم بصورت مصداقی بیان نشده است. جمهوری اسلامی ایران زمانی می‌تواند به طرح اروپایی‌ها برای حفظ برجام اطمینان پیدا کند که بتواند براساس آن برنامه‌ریزی توسعه‌ای و اقتصادی انجام بدهد و سرمایه و مبادلات اقتصادی و فناوری با اتحادیه اروپا را در پیش بینی بودجه سال آینده و اجرای بودجه سال جاری کشور لحاظ کند.

رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: به هرحال اگر در سایه تحریم‌ها صادرات نفت و گاز ایران کاهش پیدا کند، این برای ایران اثر بودجه دارد، پس با مبادلات غیر دلاری با اروپا باید بتوانیم نفتمان را در بازار جدید عرضه کنیم و در زمینه سرمایه‌گذاری هم ما باید بتوانیم ۶۰ میلیارد دلار سرمایه خارجی جذب کنیم لذا بانک‌هایی که از طرف اروپا تشویق به همکاری با ایران شده‌اند در کنار بانک‌های چینی و بازار روسیه باید این امکان را برای ایران فراهم کنند تا بتواند به میزان مورد نیاز سرمایه جذب کند.

نماینده اسلام آباد غرب ادامه داد: مذاکرات ادامه دارد اگر این مذاکرات صرفا برای مذاکره باشد به اعتماد ایران ضربه خواهد زد، اما اگر در قالب مذاکرات آینده، دو طرف به حمایت‌های مصداقی برسند، مذاکرات قابلیت ادامه پیدا می‌کند.

وی افزود: به طور مشخص انتظاری که از مذاکرات وجود دارد این است که اروپایی‌ها خطوط باثبات خرید نفت و گاز از ایران را ایجاد کنند یعنی ما مطمئن باشیم که آنها خرید نفت ایران را در برخی بازارهایی که تحریم شده است، جبران می‌کنند. دوم اینکه برای بلندمدت ایران از حالا توافقی صورت بگیرد که بتوانیم به خطوط انتقال گاز به اروپا بپیوندیم و سوم اینکه بانک‌ها و شرکت‌های اروپایی به جذب سرمایه به جمهوری اسلامی ایران کمک کنند.

فلاحت پیشه همچنین افزود: موضوع اساسی دیگر اینکه این انتظار وجود دارد خانم موگرینیدر مورد یک سری رفتارهای منتاقض، غیراتحادیه‌ای و منفی علیه ایران که در چند روز اخیر به وقوع پیوسته است، توضیح بدهد. کشورهایی مثل اتریش و هلند در چند روز اخیر به نظر ما با این رفتارها چراغ سبز به آمریکا نشان داده‌اند و این خلاف رفتار اتحادیه است. کارهایی که از طرف شرکت‌های هواپیمایی برخی کشورهای اروپایی شکل گرفت یا اقداماتی که علیه دیپلمات‌های ما صورت گرفت، این‌ها چراغ سبزهای این کشورها به آمریکا است تا اعلام کنند با آنها همراه هستند. خانم موگرینی باید مانع ضربه وارد شدن بر مناسبات ایران با اتحادیه اروپا بشود.  مجموعه این شرایط است که می‌تواند ارزیابی عملیاتی برجام در شرایط بدون آمریکا را به دست بدهد. تصمیم‌های اتحادیه اروپا باید بتواند برای ما آثار منفی خروج آمریکا از برجام را جبران نماید. 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی برجام حشمت الله فلاحت پیشه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۵۲۰۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امکان انحلال اپراتور دولتی حمل و نقل ریلی آلمان به دلیل ضرر و زیان

تین نیوز

‍منابع مطلع اعلام کردند که ضرر و زیان اپراتور دولتی حمل و نقل ریلی آلمان در سال گذشته به 500 میلیون یورو (535 میلیون دلار) رسیده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از اندیشکده حمل و نقل،  زیان ها را می توان تا حد زیادی به ترافیک تک واگن نسبت داد که سودی برای DB Cargo ایجاد نمی کند.

سهم بازار DB Cargo در سال های اخیر رو به کاهش بوده است و اپراتورهای خصوصی حمل و نقل ریلی در سال 2022 بیش از 59 درصد از سهم بازار را به خود اختصاص دادند.

علی رغم آنکه دولت آلمان از DB Cargo حمایت مالی می کند تا شکست مالی ناشی از زیان های بزرگ را کاهش دهد، با این حال، اتحادیه اروپا ممکن است کمک مالی دولت را به منزله انحراف در رقابت بازار در نظر بگیرد. اتحادیه اروپا تحقیقاتی را در مورد DB Cargo آغاز کرده است که در نهایت می تواند منجر به تجزیه این شرکت شود.

کمیسیون اتحادیه اروپا از اظهار نظر درباره روندهای در حال انجام خودداری کرده است و دویچه بان نخواسته است در مورد ضرر و زیان واحد باربری یا اقدامات اتحادیه اروپا اظهار نظر کند. تنها وزارت حمل و نقل آلمان گفته است که تبادلات سازنده ای با کمیسیون اروپا در حال انجام است.

همچنین نماینده کارمندان DB Cargo گفته است که حدود 2000 شغل به دلیل طرح های ادغامی که شرکت می خواهد برای جلوگیری از تجزیه شدن اجرا کند، در معرض خطر هستند.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • جنگ اوکراین اولویت های اروپایی ها را تغییر داده است
  • انفجار در کسری بودجه و بدهی عمومی فرانسه 
  • شروط روسیه برای مذاکره با آمریکا درباره اوکراین
  • طرح نماینده مجلس برای FATF، برجام و سند ۲۰۳۰: آنها را بومی کنیم!
  • رکورد اتحادیه اروپا را شکستیم
  • نماینده مجلس: باید FATF، برجام و سند ۲۰۳۰ را در کشور بومی کنیم!
  • جلالی، نماینده مجلس: باید FATF، برجام و سند 2030 را در کشور بومی کنیم!
  • شروط کرملین برای مذاکره با آمریکا
  • امکان انحلال اپراتور دولتی حمل و نقل ریلی آلمان به دلیل ضرر و زیان
  • مادرید: اتحادیه اروپا یا ناتو برای یک جنگ فرضی آماده نمی‌شوند