Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از خرمشهر، روحیه جهادی و انقلابی او بر همه مشهود و آشکار است، مردی که پیش از آنکه زیاد سخن بگوید، عمل می‌کند و پیش از آنکه مردم را به کاری توصیه کند، خود او در ابتدا عمل کرده است. 

ساده زیستی، عبور و مرور بدون تشریفات، رابطه صمیمانه و بدون مرز با مردم، حضور مداوم در مناطق مختلف شهرستان، دفاع قاطع از مردم در مقابل ظلم و بی عدالتی، صریح و صادقانه سخن گفتن و خصلت‌های بیشمار دیگر از عواملی است که باعث شده است حجت الاسلام موسوی‌فر از جمله مسؤولانی باشد که مردم به او عشق بورزند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

تقدیر رهبر معظم انقلاب طی روزهای اخیر از امام جمعه خرمشهر مهر تاییدی بر فعالیت‌های جهادی، انقلابی و مردمی وی بود، به همین بهانه تصمیم گرفتیم که با حجت الاسلام موسوی‌فر گفتگوی صمیمانه‌ای را داشته باشیم.

فارس: به اعتقاد شما روحیه جهادی و تفکر انقلابی راهگشای مشکلات کنونی جامعه ما است؟

موسوی‌فر: من معتقد هستم که روحیه جهادی و تفکر انقلابی تنها راهی است که می‌تواند مشکلات و چالش‌های به اجرا گذاشته توسط نظام سلطه را حل کند، ما اکنون در یک پیچ تاریخی سختی قرار داریم و راهگشای این پیچ تاریخی روحیه جهادی است.

در کوهنوردی هر چقدر که به قله نزدیک می‌شویم، شرایط سخت می‌شود، ملت ما از دامنه شروع کرده و اکنون به قله نزدیک است، بر همین اساس دشمنان برای ضربه زدن به ما در حال کار هستند، پس تنها امری که می‌تواند ما را از این سختی‌ها نجات دهد، روحیه جهادی و تفکر انقلابی است.        

فارس: مقصود از روحیه جهادی چیست؟

موسوی‌فر: مدیریت جهادی به معنای تلاش بی‌وقفه و استفاده از تمام لحظات است، مقام معظم رهبری با وجود اینکه نزدیک به ۸۰ سال سن دارند، اما در طول شبانه‌روز کم استراحت می‌کنند، ایشان شب و روز خود را برای حل مشکلات مردم و کشور گذاشتند، این نمونه‌ای از یک مدیریت جهادی است.

در هر کجا که ما پیشرفت داشتیم، قطعا در آن روحیه جهادی حاکم بود، این روحیه در روزهای اخیر توسط قرارگاه خاتم الانبیاء به نمایش گذاشته شد، این قرارگاه با احداث خط غدیر۲ در اسرع وقت مشکل مردم را حل کرد، این نیز نمونه‌ای دیگر از روحیه جهادی و تفکر انقلابی است.

فارس: به نظر شما این روحیه در سال‌های اخیر کمرنگ شده است؟

موسوی‌فر: قطعا مدیریت جهادی در سال‌های اخیر کمرنگ شده است، البته در برخی موارد نیز مدیریت جهادی پررنگ است، در هر کجا که رهبر معظم انقلاب مدیریت مستقیم دارند، پیشتاز هستیم، نمونه آن بحث توان نظامی ما است، گروه‌های جهادی نمونه دیگر از روحیه جهادی است که در سال‌های اخیر پررنگ شده است، این جوانان در مناطق مختلف کشور وقت خود را می‌گذارند و برای حل مشکلات مردم تلاش می‌کنند.

اما برخی افراد در بدنه دولت فکرشان غربی است و به همین دلیل روحیه جهادی در وجود آنها نیست، دولت موفق دولتی است که چهار سال اول را کار کند و چهار سال دوم از اقدامات و کارهای خود بهره‌برداری کند، اما دولت کنونی در چهار سال اول نگاهش به بیرون از کشور و بحث برجام بود، برجامی که نتیجه آن هیچ بود، به همین دلیل است که دولت در چهار سال دوم با چالش‌های مختلف مواجه شد.

اگر مدیریت جهادی و تفکر انقلابی در بدنه دولت وجود داشت، اکنون این مشکلات در مقابل ما قرار نمی‌گرفت، بر همین اساس روحیه جهادی در قالب بدنه دولت خالی است.

فارس: به اعتقاد شما امام جمعه موفق چه ویژگی‌های دارد؟

موسوی‌فر: خیلی از ائمه جمعه کشور موفق هستند، اما رسانه‌ای نیستند، به این معنا که خود را در مقابل دوربین قرار نمی‌دهند، امام جمعه تبریز نمونه‌ای از امام جمعه موفق و دارای روحیه جهادی است، از این نمونه‌ها در کشور فراوان وجود دارد، اما خب رسانه‌ای نیستند، البته امام جمعه تبریز به یک دلیلی دوربین به سراغ او رفت، نه اینکه خود به سراغ دوربین برود، ما همچین نمونه‌هایی در کشور کم نداریم.

زمانی که ما در حوزه علمیه قم مشغول درس بودیم، یک خصلت همواره در ما نهادینه می‌شد و آن هم رعایت زی طلبگی است، اگر رفتار ائمه جمعه ما طلبگی و متناسب با اخلاق ناب محمدی(ص) باشد، قطعا امام جمعه موفق خواهند بود.

امام راحل توصیه می‌کردند که باید در کنار مردم بود و با آنها همراه شد، اگر امام جمعه در کنار مردم باشد، مشکلات آنها را از نزدیک می‌بیند و با آنها آشنا می‌شود و بر همین اساس قشرهای مختلف با او ارتباط برقرار می‌کنند، در کل هر امام جمعه‌ای که زی طلبگی را رعایت کند، امام جمعه موفقی خواهد بود.                                                  

فارس: از چه راه‌هایی با مردم ارتباط دارید؟

موسوی‌فر: بنده با مردم به صورت تلفنی، پیامک و در دفتر ارتباط دارم، علاوه بر این بسیاری از اوقات در کوچه و پس کوچه‌های شهر در کنار مردم و میان آنها هستم، خودم شخصا در روستاهای اطراف شهر حضور پیدا می‌کنم و مشکلات را رصد می‌کنم.

گاهی اوقات درب منازل را می‌زنم و با مردم هم‌صحبت می‌شوم، گاهی اوقات نیز در تک‌تک مغازه‌های یک منطقه حضور پیدا می‌کنم و به مغازه‌داران خداقوت می‌گویم و نظرات آنها را گوش می‌دهم، بنده سوار تاکسی، خط واحد، قطار و... می‌شوم و با مردم همراه می‌شوم و در جریان مشکلات آنها قرار می‌گیرم.

گاهی اوقات در محل پروژه‌های در دست اجرا حضور پیدا می‌کنم و وعده‌های مسؤولان را پیگیری می‌کنم و با آنها تماس می‌گیرم، آنها در پاسخ به پیگیری‌های من اعلام می‌کنند که کار انجام شده است، در حالی که من در محل آن پروژه هستم و زمانی که آن مسؤول مربوطه متوجه حضور من می‌شود، اظهار شرمندگی می‌کند.

بنده خودم به بازار می‌روم و شخصا خرید می‌کنم، این مطلب چندین فایده دارد، ابتدا در کنار مردم هستم و در مشکلات آنها را همراهی می‌کنم و سپس اینکه از قیمت‌ها کاملا اطلاع پیدا می‌کنم و متوجه خواهم شد که در کشور تا چه مقدار قیمت‌ها واقعی هستند.

فارس: شما تا چه مقدار بر مشکلات شهر اشراف دارید؟

موسوی‌فر: بنده چون با مسؤولان و مردم در ارتباط هستم، از مشکلات و کمبودهای شهر اطلاع دارم، گاهی اوقات پیش از آن که مسؤول مربوطه متوجه مشکل شود، بنده از آن مشکل مطلع می‌شوم.

از این جهت که بنده همراه مردم هستم و در میان آنها حضور پیدا می‌کنم، نسبت به مشکلات شهر اشراف دارم و آنها را بازگو و پیگیری می‌کنم و پیش از بسیاری از مسؤولان مشکلات را مشاهده می‌کنم، در مسائلی چون ایام اربعین حسینی، راهیان‌نور، آسفالت محلات و موارد مختلف دیگری این مطلب کاملا مشهود و آشکار است.

فارس: از زندگی شخصی خودتان مقداری توضیح دهید؟

موسوی‌فر: من یک منزل در شهر قم دارم که چهار دانگ آن به نام من و دو دانگ آن به نام همسرم است، البته یک خانه دیگر نیز متعلق به دوست طلبه پاکستانی بنده است که چون قانون به او اجازه نمی‌دهند، به نام بنده به ثبت رسیده است، اما متعلق به او است.

بنده تمایل ندارم که از ظاهر منزل خودم صحبت کنم اما هر کسی دوست دارد، می‌تواند در منزل ما حضور پیدا کند و خود شخصا بیانگر وضعیت منزل باشد، بنده تلاش می‌کنم که زی طلبگی را رعایت کنم.                                               

فارس: فرزندان شما هم مانند فرزندان برخی از مسؤولان «آقا‌زاده» هستند؟

موسوی‌فر: بنده ۶ فرزند دارم، ۳‌ تا از پسران من طلبه قم و مشغول درس خواندن هستند و یکی از فرزندان من نیز شغل آزاد دارد و دختران هم که به خانه همسر می‌روند.

۳ فرزند من طلبه هستند و طلبگی شغل نیست، هر کسی که در هر مکان مشاهده کرد که فرزندان من مشغول به کار هستند، اعلام کند.

فارس: اقدامات مردمی و جهادی شما موجب شد که رهبر معظم انقلاب برای قدردانی پیامی را صادر کنند، نظر شما چیست؟

موسوی‌فر: اعتقاد بنده از پیام مقام معظم رهبری این است که اگر امام جمعه در هنگام مشکلات در کنار مردم و مسؤولان حضور داشته باشد، موجب دلگرمی می‌شود، این همان روحیه‌ای است که در دفاع مقدس توسط رهبر معظم انقلاب و روحانیون به نمایش گذاشته شد.

بنده به دلیل تخصصی که داشتم دقایقی کارگران را همراهی کردم، همراهی با آنها برای پیشبرد کار و فعالیت بود، باید ائمه جمعه در کنار مردم باشند تا هم دلگرمی و هم سرعت در کار حاصل شود.

فارس: با توجه به اقدامات شما به این نتیجه رسیدیم که مردم خرمشهر شما را خیلی دوست دارند، به اعتقاد شما این حس دوستی به چه علت است؟

موسوی‌فر: در مقطعی خبرنگار فرانسوی از امام راحل پرسید که چرا ملت ایران شما رو دوست دارند و به شما علاقه می‌ورزند، ایشان در پاسخ گفتند که من خادم مردم هستم و معمولا مردم خادم خود را دوست دارند.

بنده نیز نوکر و خادم مردم هستم، البته ادعا نمی‌کنم که نوکر خوبی هستم، اما تلاش می‌کنم که نوکر خوبی باشم و طبیعتا مردم نوکر و خادم خود را دوست دارند.                                     

فارس: حرف پایانی؟

موسوی‌فر: نکته اول خطاب به مسؤولان است، حضور مردم در صحنه‌های مختلف مانند روز ۲۲ بهمن، روز قدس و... دلیل بر رضایت و عدم گله‌مندی آنها نیست، این بر اساس بزرگواری آنها است، مسؤولان باید نوکر مردم باشند و آنها را تکریم کنند و به دنبال حل مشکلات مردم باشند، زمانی که یک شهروند به اداره‌ای مراجعه می‌کند، حتی اگر مسؤولان قادر به حل مشکل نیستند، حداقل با چهره گشاده‌رو پاسخ بدهند و تلاش کنند که مشکل را حل کنند.

نکته دوم خطاب به مردم است، تقاضا من به تمام ملت ایران و هر کسی که این مصاحبه را می‌بیند و می‌خواند این است که در استفاده از نعمت‌ها دقت کنند، متاسفانه فرهنگ ما در استفاده از منابع زیرزمینی، روزمینی و نعمت‌ها اسراف‌گونه است، باید تلاش کنیم که از اسراف فاصله بگیریم.

گفت‌و‌گو: محسن یوسفی

انتهای پیام/ع

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۵۴۷۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگروه تخصصی بررسی مشکلات ممیند تشکیل می‌شود

سید علی یزدی خواه  در همایش بزرگداشت هفته گردشگری میمند با اشاره به مشکلات شهر میمند، گفت: جهش تولید امسال باید در راستای تسهیل مقررات و تامین مالی طرح‌های دست‌های اجرا باشد همچنین مشکل کهنه منطقه میمند را در استانداری فارس طرح موضوع کردیم و بنا شد کارگروه تخصصی بررسی تشکیل شود.

نائب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی افزود: آمادگی داریم که مشکلات منطقه میمند نظیر وقف و موقوفات را پیگیری کنیم.

میمند در مسیر پیشرفت قرار گرفته است

معاون گردشگری و زیارتی استاندار فارس نیز با بیان اینکه شهر میمند امروز با اقدامات انجام شده طی دو سال گذشته در مسیر پیشرفت قرار گرفته است، اظهار داشت: کار‌های انجام شده در شهر میمند نشان از نتیجه گرفتن هم افزایی میان مسئولان، مدیران و مردم بوده و اهتمام و کوشش جمعی که بر گرفته از عزم و خرد مردم است در تاریخ ثبت خواهد شد.

محمد فرخ زاده با اشاره به اینکه پروژه‌ها در شهر میمند باید در ۳ بخش توجه ویژه داشت، خاطرنشان کرد: پروژه‌های ایجادی باید ادامه داشته باشد و پروژه‌های نوع سرمایه گذاری از کار‌های ارزشمند پیش رو خواهد بود.

فرخ زاده افزود: استان فارس قطب سلامت کشور است که یکی از قطب بودن آن پیشگیری نظیر خوراک و نوشیدنی‌های سالم است و شهرستان فیروز آباد و میمند در این بخش نقش آفرین هستند همچنین باید رویداد‌هایی برای معرفی شهر میمند در کشور داشته باشیم از این رو از وزارت میراث فرهنگی میخواهیم جشنواره ملی سردنوش و دمنوش‌ها در شهر میمند برگزار شود.

بنا به گفته معاون استاندار فارس، شهر میمند برای معرفی خود نیازمند المان است چراکه این المان‌ها می‌تواند در شبانه روز گویای روایت و هویت این دیار باشد.

این مقام مسئول با بیان اینکه جشنواره حجاران و دست ساخته‌ها در میمند با بهره گیری از فرهنگ میمند برگزار شود، تاکید کرد: صنعت شیشه گری موضوع مهمی است که می‌توان باتوجه به سبقه تاریخی این شهر، رویداد ملی شیشه‌گران در میمند برگزار شود همچنین میتوان ناحیه صنعتی شیشه‌گری را در این خطه ایجاد کرد.

او خاطرنشان کرد: تاسیسات گردشگری نیازمند تقویت در شهر میمند است و میهمانان زیادی به این دیار سفر می‌کنند، از این رو باید در خصوص اقامتگاه‌ها اقدامات جدی شکل گیرد.

معاون استاندار فارس ظرفیت‌های بیشمار استان فارس را مورد توجه قرار داد و افزود: در حوزه باغات، استان فارس رتبه اول را در کشور دارد و شهر میمند خاستگاه چند محصول مهم است که می‌تواند در حوزه گردشگری کشاورزی نقش آفرینی کند بنابراین پیشنهاد داریم که وزارت جهاد کشاورزی اراضی متعددی که می‌تواند را به صورت سهامی به عنوان یک مزرعه کشت و زر در اختیار مردم قرار دهد تا آورده اقتصادی داشته باشد و مردم هم کار سرآمدی کشت را انجام دهند تا منجر به تولید شود. همچنین امسال اجرای بیش از ۲۰ عنوان پروژه محوری برای شهر میمند پیش بینی شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • شهید مطهری پهلوان جهاد تبین بود
  • با حل مشکلات مردم اعتماد عمومی را افزایش دهید
  • ناخدا صمدی: امام خمینی(س) اردیبهشت 58 فرمودند «ارتش باید بماند»/ پیش از آن پرسنل ارتش در پادگان‌ها امیدی به فردای خود نداشتند/ ابراهیم متقی: خلیج فارس یکی از حوزه‌های اصلی تهدید بوده، هست و خواهد بود
  • دستگاه‌های نظارتی مشکلات شرکت پیش فروش خودرو را هشدار می‌دادند
  • مشکلات امروز قزوین به دلیل بی توجهی به پیشگیری از جرم است
  • دفاع از مردم حق و وظیفه شوراها است
  • نبود سالن ورزشی مشکل اصلی روستاهای دهستان الوندکوه غربی
  • کارگروه تخصصی بررسی مشکلات ممیند تشکیل می‌شود
  • شوراها در گره‌گشایی از مردم پیشتاز باشند
  • اکران مردمی آپاراتچی در اصفهان با حضور عوامل فیلم