Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست، محمد باقر سعادت افزود : از صبر، متانت و نجابت مردم شهرستان دشتستان که 50 روز است دچار بحران بی آبی هستند، تشکر می کنم.
وی اظهار داشت : انتظار می رود با تلاش مسئولان و صبوری مردم بتوانیم مشکل و تنش آبی حاکم بر شهرستان دشتستان را پشت سر بگذاریم.
سعادت اضافه کرد : پیگیری های لازم توسط وزارت کشور، نیرو و اطلاعات و نشست های متعددی در استان بوشهر و شهرستان دشتستان با حضور معاون مهندسی و توسعه شرکت آب و فاضلاب کشور برگزار شده که با توجه به تصمیم های گرفته شده انتظار می رود مردم این شهرستان بزودی نتایج آن را ببینند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در باره علت کاهش آب ورودی به شهرستان دشتستان گفت: ورودی آب از سمت شهرستان کازرون استان فارس به علت خشک شدن چشمه ساسان کاهش یافته است.
سعادت یادآور شد: همچنین برداشت های غیرقانونی به وسیله پمپ های غیرمجاز از رودخانه شاپور از جمله دیگر علت های بروز این تنش آبی در شهرستان دشتستان است.
وی بیان کرد : هر چند روز گذشته اقدامات خوبی برای جمع آوری پمپ های غیرمجاز که همراه با تلخی هایی بود نیز انجام شد، انتظار می رود مشکل بی آبی شهرستان دشتستان بزودی برطرف شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری بوشهر پیش از این گفته بود: خشکسالی های پی در پی و کاهش 52هزار مترمکعبی خط آبرسانی تاسیسات بوشیکان کازرون به دشتستان مشکل تامین آب را مضاعف کرده که نهادینه کردن فرهنگ مدیریت مصرف آب ضروری است.
مجید خورشیدی در نشست هم اندیشی درباره مشکل کم آبی شهرستان دشتستان افزود: مسئولان استان بوشهر فروردین امسال برای جلوگیری از بروز برخی مشکلات و تامین آب مورد نیاز مردم استان در قالب طرح نکاشت حقابه را به کشاورزان کازرون نقدی پرداخت کردند.
وی اضافه کرد: ولی بدلایلی از جمله کاهش 56 درصدی بارندگی دراستان فارس و کاهش آب رودخانه ها مشکلاتی برای ورودی آب به استان بوشهر پیش آمد که توزیع آن را با مشکل جدی مواجه کرده است.
فرماندار دشتستان نیز گفت: باتوجه به اینکه 90 درصد آب استان بوشهر از استان های همجوار تامین می شود دشتستان نیز مانند دیگر شهرستان های استان بویژه در فصل گرما و به دلایل کم بارشی با مشکلاتی مواجه است.
ارسلان زارع افزود: یکی از منابع تامین آب دشتستان رودخانه شاپور دالکی است و بر اساس تعهدات وزارت نیرو سهمیه این شهرستان از این منبع 400 لیتر در ثانیه است که کاهش ناگهانی 60 درصدی دبی رودخانه شاپور مشکل بزرگی ایجاد کرد.
وی یادآورشد: با این تفسیر میزان 80 هزار مترمکعب آبی که روزانه شهرستان دشتستان دریافت می کرد به 28 هزار متر مکعب کاهش یافته است .
فرماندار دشتستان گفت: کاهش ورودی آب به این شهرستان از سویی، تخصیص نیافتن اعتبارات لازم برنامه حفاری، کرایه و کف شکنی چاه های موجود را به تعویق انداخت و تامین ما به التفاوت 80 هزار متر مکعبی، بسیار سخت شد.
وی ادامه داد : در کنار این مشکلات افزایش انشعاب های غیر مجاز وگسترش حاشیه های شهرنشینی ،مشکلات را دو برابر کرد که باید یک عزم همگانی برای حل این مشکل تا عبور از وضعیت موجود اقدام های لازم انجام شود.
زارع گفت: همه دستگاه های در تلاش هستند با استفاده از چاه های موجود و افزایش سهمیه ورودی آب این مشکل به حداقل برسد.
قطعی چند روزه آب در ماه جاری در دشتستان باعث تجمع های اعتراضی مردم شهر برازجان مرکز این شهرستان شد.
روز پنجشنبه هفته گذشته در جریان جمع آوری پمپ های آب غیر مجاز از رودخانه شاپور در شهرستان کازرون استان فارس یک تن جان خود را از دست داد.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ایران اکونومیست کم آبی دشتستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۵۵۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعداد پایگاه‌های امداد دریایی در استان بوشهر باید افزایش یابد

به گزارش خبرنگار مهر، احسان ایزدپناه صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در استان بوشهر ۲۰ پایگاه امداد هلال احمر شامل پایگاه‌های امداد جاده‌ای، کوهستان، سگ‌های جست‌وجو و نجات و امداد دریایی فعال است.

وی با اشاره به فعالیت ۱۳۴ خانه هلال در سطح استان اضافه کرد: ۲ هزار و ۵۸۱ نفر در ۵۲ خانه هلال شهری و ۸۲ خانه هلال روستایی مستقر بوده و در عرصه‌های آموزش و رسیدگی به حوادث فعال هستند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر با اشاره به اینکه یک ششم روستاهای استان بوشهر دارای خانه هلال باشند تاکید کرد: چهار خانه هلال استان برای راه‌اندازی بانک امانات تجهیزات پزشکی پیش قدم شده‌اند.

وی با اشاره به فعالیت یکی از چالش‌ها را نبود پایگاه امدادی هلال احمر در شهرستان عسلویه عنوان کرد و افزود: احداث آشیانه بالگرد هلال احمر با وجود داشتن مجوز و اعتبار مصوب ۴۰ میلیارد ریالی طی چهار سال متوقف مانده است.

گناوه پایگاه دریایی ندارد

ایزدپناه خاطرنشان کرد: به منظور راه‌اندازی مرکز آموزش امداد دریایی جنوب کشور در بوشهر پیگیری شده و استان بوشهر با داشتن امکانات مناسب زیرساختی و نیروی انسانی مجرب شرایط خوبی در این زمینه دارد.

وی با اشاره به نیاز استان بوشهر به ایجاد پنج پایگاه امدادی ساحلی بیان کرد: استان بوشهر با هشت شهرستان ساحلی و داشتن ۸۰۰ کیلومتر ساحل میزبان خیل عظیم گردشگران است و باید پایگاه‌های لازم ایجاد شود.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر تصریح کرد: گناوه با وجود اینکه قطب گردشگری استان بوشهر است، از داشتن پایگاه امداد ساحلی بی‌بهره است؛ این در حالی است که این شهرستان دارای نیروی انسانی مجرب و امکانات و تجهیزات خوبی است.

وی با اشاره به اینکه در سال گذشته نجات‌گران در ۳۱ عملیات ۳۹ نفر از غرق‌شدگی نجات دادند افزود: زمین ایجاد پایگاه دریایی امدادی در گناوه در بستر دریا است و امکان ساخت در این زمین وجود ندارد.

کد خبر 6097214

دیگر خبرها

  • مشکل رفت‌وآمد دانش آموزان شهرستان دیر حل شود
  • تعداد پایگاه‌های امداد دریایی در استان بوشهر باید افزایش یابد
  • پایداری شبکه برق شادگان
  • اختلال‌های ارتباط مخابراتی در کهگیلویه و بویراحمد برطرف شد
  • حجم ذخیره آب سد رئیس‌علی دلواری به ۵۳ درصد رسید
  • بازنگری طرح هادی روستایی از اولویت‌های بنیاد مسکن بوشهر است
  • برگزاری آیین پایانی ششمین جشنواره ملی روستایی و عشایری رضوی در استان بوشهر
  • مشکل تردد در شهر ایلام وجود ندارد
  • شهرستان جم ‌رکورددار بارش‌های استان بوشهر شد
  • ۶ روستای دشتستان میزبان جشنواره ملی رضوی + تصویر