Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر امور دام جهاد کشاورزی لرستان گفت: ۱۶ میلیارد تومان تسهیلات سرمایه در گردش، برای فعالسازی واحدهای پرواربندی گوساله و گاوداری‌های صنعتی و روستایی لرستان پرداخت شد. ۲۳ تير ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۱ استانها لرستان نظرات

فضل‌اله موموندی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در خرم‌آباد اظهار داشت: در دامداری‌های روستایی به دنبال حفظ و ساماندهی واحدهای کوچک روستایی با هدف حفظ و توسعه اشتغال روستائیان، افزایش درآمد و رفاه روستائیان و جلوگیری از مهاجرت آنها به شهر هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در دامداری‌های صنعتی نیز هدف ما جذب سرمایه‌گذاران کلان، افزایش ظرفیت تولید، مکانیزه کردن این دامداری‌ها و استفاده از دانش و فناوری روز دنیا در پرورش دام هستیم.

مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی لرستان عنوان کرد: سال گذشته برای فعالسازی واحدهای پرواربندی صنعتی و روستایی با هدف افزایش تولید گوشت قرمز و گاوداری‌های صنعتی و روستایی با هدف تولید شیر و گوشت، 16 میلیارد تومان تسهیلات پرداخت کردیم.

وی تصریح کرد: در گاوداری‌های روستایی به دنبال توسعه دام‌های دومنظوره(سیمینتال) هستیم که همزمان تولید گوشت و شیر مناسبی داشته باشند که در این راستا 11 هزار گاو مولد در واحدهای روستایی با اسپرم سیمینتال تلقیح شدند تا گاوهای دومنظوره گوشتی ـ شیری تولید شود.

موموندی خاطرنشان کرد: جهاد کشاورزی استان لرستان، ضمن تلاش در جهت افزایش بهره‌وری در واحدهای تولیدی، به دنبال فراهم‌سازی زمینه جذب سرمایه‌گذاران، احداث واحدهای دامداری با ظرفیت بالا و ساماندهی تشکل‌ها و تعاونی‌های زیربخش دام نیز هست.

وی افزود: همچنین فعالسازی واحدهای تولیدی و واحدهای دامداری راکد و نیمه‌فعال، استفاده بهینه از ظرفیت‌های موجود، تلاش برای تولید محصولات صادرات محور و رصد مستمر کیفیت کنسانتره دامی و مواد ژنتیکی (اسپرم) توزیعی در استان نیز از دیگر سیاست‌ها و رویکردهای مهمی است که جهاد کشاورزی استان دنبال می‌کند.

انتهای پیام/ ز

R41450/P41362/S6,72/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۵۵۹۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت تسهیلات مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد به ۶۲ درصد رسید

مدیرکل بنیاد مسکن کهگیلویه و بویراحمد از پرداخت ۶۲ درصدی تسهیلات مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، سیدزبیر موسوی، امروز_ سه‌شنبه، یازدهم اردیبهشت_ در نشست شورای بانک‌های عامل کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به پرداخت تسهیلات مسکن روستایی، اظهار کرد: میانگین پرداخت کشوری ۵۵ درصد بوده اما در استان ۶۲ درصداست.

وی افزود: ۵۳ هزار و ۶۵ پرونده به بانک‌های عامل معرفی شده است و بقیه را حداکثر تا اواخر خرداد معرفی می‌کنیم.

مدیرکل بنیاد مسکن کهگیلویه و بویراحمد گفت: بانک ملی ۴۵۰ سهمیه داشتیم که ۴۱۶ واحد معرفی شده‌است، در سال جدید بانک‌ها اعلام کرده‌اند سیاست‌ها هنوز ابلاغ نشده‌است و پرداخت‌ها کمتر شده‌است، انتظار داریم کمی سخت‌گیری‌ها در بخش ضمانت‌ها نیز کمتر شود، سال جدید پرداختی در بانک ملی نداشتیم.

سهراب اصالت‌زاده معاون بنیاد مسکن کهگیلویه و بویراحمد نیز در ادامه این نشست وضعیت پرداخت تسهیلات مسکن از طرف بانک‌ها را شرح داد و گفت: بانک سپه ۷۰۰ سهمیه دارد که ۲۰۹ واحد انعقاد قرارداد شده‌ اما در سال جدید هنوز پرداختی انجام نشده‌است.

وی افزود: سهمیه بانک مسکن ۱۳۵۰ فقره بوده که از ۱۲۰۰ مورد معرفی شده ۴۲۴ مورد انعقاد قرارداد شده است.

اصالت‌زاده تصریح کرد: سهمیه بانک تجارت ۱۵۰۰ واحد سهیمه بوده که از این تعداد ۱۱۴۵ واحد معرفی شده ۲۱۵ مورد انعقاد قرارداد شده‌است.

وی با اشاره به عملکرد سایر بانک‌ها از سال گذشته تاکنون گفت: در بانک صادرات ۹۰۰ سهمیه داشتیم که ۲۶۳ مورد انعقاد قرارداد شده‌است، در بانک کشاورزی ۴۵۰ واحد سهمیه داشتیم ۴۱۴ مورد معرفی و ۲۱۵ مورد انعقاد قرارداد شده‌است.

معاون بنیاد مسکن کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: سهمیه بانک رفاه ۸۰۰ واحد بود که از ۶۸۴ واحد معرفی شده، ۲۰۰ واحد انعقاد قرارداد شده‌است و بانک ملت ۵۵۰ سهمیه بود که ۳۴۳ واحد معرفی شده و ۳۱۵ واحد انعقاد قرارداد شده‌ است.

وی گفت: پست بانک نیز ۳۰۰ واحد سهمیه داشتیم که ۲۰۷ واحد معرفی کردیم و ۴۸ مورد انعقاد قرارداد شده‌است.

کد خبر 749365

دیگر خبرها

  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی
  • پرداخت ۱۰۰۰ میلیاردی تسهیلات در آران و بیدگل
  • پرداخت تسهیلات مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد به ۶۲ درصد رسید
  • عزم دولت برای تأمین مسکن جدی است
  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوارها در سال ۱۴۰۲
  • مراقبت کنید طرح هادی درزمین‌های مرغوب کشاورزی و روستایی اجرا نشود
  • سال گذشته ۱۰هزار میلیارد ریالی به طرح‌های اولویت دار جهاد کشاورزی همدان پرداخت گردید
  • اهدای تسهیلات نوسازی به واحدهای فرسوده روستایی کرمانشاه
  • تقدیر از بانک مسکن برای پرداخت تسهیلات ساخت
  • تورم تولید گوشت از مرز ۱۰۰ درصد عبور کرد