Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سعید نمکی معاون اجتماعی سازمان برنامه و بودجه با بیان این‌که در حال حاضر اکثر جمعیت کشور تحت پوشش بیمه است، گفت: در هیچ جای دنیا سیستم نظام سلامت به این شکل نیست که بیمار هر وقت اراده کرد به هر پزشک متخصصی مراجعه کند؛ این موضوع نیاز به ساماندهی و مدیریت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان این‌که مراجعات بیهوده و میزان تقاضاهای القایی در کشور ما بالاست، افزود: اگر طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع در کشور به درستی شکل بگیرد، حدود 30 تا 40 درصد هزینه‌های سلامت کاهش خواهد یافت.

نمکی اظهار کرد: اجرای پزشک خانواده، نظام ارجاع و پرونده الکترونیک در کنار راهنماهای بالینی می‌تواند هزینه‌ها را کم کند. تدوین 200 راهنمای بالینی برای بیمارستان‌ها معاون اجتماعی سازمان برنامه و بودجه درباره راهنماهای بالینی گفت: راهنماهای بالینی می‌گوید که بیمار در چه سطحی می‌تواند به کدام پزشک ارجاع شده و چه کاری برای او انجام شود. در حال حاضر حدود 200 راهنمای بالینی با کمک وزارت بهداشت تدوین شده و در حال ابلاغ به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی است.   انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت بیمه سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۵۶۸۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بعضی شوخی‌ها با جامعه پزشکی سلامت مردم را تهدید می کند

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد رئیس زاده، روز سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ در چهل و پنجمین کنگره جامعه جراحان ایران، افزود: درباره جایگاه پزشک در ایران باید گفت زمانی که از نقش پزشک صحبت می‌کنیم منظورمان تنها نقش درمانگر در بیمارستان و اتاق عمل نیست بلکه طبیبان حافظان تار و پود سلامت مردم و جامعه هستند.

وی ادامه داد: جایگاه پزشکی در کشور و سرزمین ما با تار و پود سرزمین مان به شکل جدایی ناپذیر تنیده است. تلاش برخی رسانه‌ها و تریبون‌ها که از جایگاه پزشک خبر ندارند، هزینه زا خواهد بود اما راه به جایی نخواهند برد.

رئیس زاده گفت: جامعه پزشکی در نیم قرن اخیر رشد بسیار درخشان و زبانزدی داشته است و به قول استاد ایرج فاضل این درخت تنومند حسودان و دشمنانی هم دارد.

وی افزود: حفظ جایگاه، شأن و عظمت پزشک نیازمند تلاش پیوسته و توجه عمیق همگان است. جامعه پزشکی باید متولی حفظ و حراست و شأن رشته خود باشد.

رئیس زاده تاکید کرد: سیاست گذاران و مجریان باید متوجه اعمال و رفتار و کنش خود با جامعه پزشکی باشند. با این جامعه فرهیخته و وظیفه خطیر آن نمی‌توان کُشتی گرفت و شوخی کرد. بعضی از شوخی‌ها و ندانم کاری‌ها با جامعه پزشکی جدی جدی، سلامت مردم را دستخوش تغییر خواهد کرد.

کد خبر 6099154 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • نقش ماماها در حفظ و ارتقای سلامت خانواده / فعالیت بیش از ۲۰ هزار ماما در کشور
  • پیام تبریک سرپرست بانک دی به مناسبت چهاردهمین سالگرد تأسیس بانک
  • نقش ماما در برنامه سلامت خانواده تعریف شده است
  • لزوم توجه سیاست‌گذاران به انگیزه ماندگاری پزشکان
  • بعضی شوخی‌ها با جامعه پزشکی سلامت مردم را تهدید می کند
  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد
  • نگران آینده پزشکی ایران هستم/ بحران پرستاری سراغ پزشکی خواهد آمد
  • حل معضل کمبود پزشک زن در کشور اولویت مسئولان نیست
  • حقوق فرهنگی خانواده در نظام حقوقی ایران
  • ۱۰ سال بعد از طرح تحول سلامت؛ سرمایه‌گذاری‌ بی‌سابقه برای سلامت مردم/ «این طرح نشان داد ظرفیت پاسخ دادن به نیازهای بزرگ کشور وجود دارد»