Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل خانه کتاب با بیان این مطلب که هنوز بدهی دو میلیاردی عیدانه کتاب به کتابفروشان پرداخت نشده است،‌ گفت:‌ تلاش می‌کنیم اما نمی‌توانم قول دهم که حتماً تابستانه کتاب را برگزار کنیم. ۲۳ تير ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۵ فرهنگی ادبیات و نشر نظرات

نیکنام حسین‌پور، مدیرعامل خانه کتاب، در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا،‌ درباره برگزاری تابستانه کتاب و تامین بودجه آن گفت:‌ ما تابع شرایط وزارتخانه هستیم‌، جلسات مقدماتی و کارشناسی را انجام دادیم، حتی در بحث آیین نامه داخلی نیز بررسی‌های انجام شده و تغییراتی خواهیم داشت،‌ اما برگزاری تابستانه کتاب تابع شرایط بودجه و تخصیص اعتبارات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این مطلب که هنوز بدهی 2 میلیارد و 600 هزار تومانی عیدانه کتاب به کتابفروشی‌ها پرداخت نشده است،‌ گفت: این مطالبه جدی ماست و معاون فرهنگی وزرات ارشاد نیز قول داده‌اند که به زودی پرداخت عیدانه انجام شود. بر این اساس نمی‌توانم قول دهم که حتماً تابستانه کتاب برگزار شود. اما اگر برگزار شود،‌ قطعا روالش متفاوت‌تر خواهد شد،‌ زمان  و تعداد روزهای برگزاری آن تغییر می‌کند.

حسین‌پور ادامه داد:‌ در جریان هستید که خرید کتاب از ناشران نیز که با حمایت وزارت ارشاد انجام می‌شود،‌  درگیر یک پروسه زمانی طولانی است برای پرداخت هزینه‌ها،‌ ما در خانه کتاب تلاش کردیم که پرداخت‌ها به لحاظ زمانی به حداقل برسند و چون کتابفروشان صف مقدم نشر هستند‌، تلاش داریم بیش از چهار ماه این پرداخت‌ها طولانی نشود،‌ اما برخی اتفاقات و مسائل مالی دست ما نیست،‌ شرایط کلان کشور را باید در نظر بگیریم.

مدیرعامل خانه کتاب با اشاره به تغییرات آیین‌نامه‌ای تصریح کرد:‌ ما سعی کرده‌ایم که در آیین‌نامه شفافیت و دسترسی به اطلاعات را ملاک قرار دهیم‌،  اگر تابستانه برگزار شود،‌ قبل از برگزاری حتما میزان یایارنه دریافتی هر کتابفروشی را مشخص کرده و اعلام می‌کنیم،‌ ما در خانه کتاب بدنبال اصلاح فرایند‌ها و بهبود وضعیت هستیم.

وی در پاسخ به اینکه انتقاد بسیاری از اهال قلم این است که طرح‌های حمایتی خانه کتاب بیشتر مشمول کتاب‌‌های ترجمه‌ای پرفروش شده است،‌ در حالی که تألیفی‌ها کمتر مورد توجه قرار گرفته‌اند،‌ آیا برای این موضوع فکری کرده‌اید؟ گفت:‌ ما برای تابستانه کتاب پیش‌بینی‌هایی  کرده‌ایم‌، من تاکنون جلسات مختلفی حضور یافته‌ام،‌ حتی پیش از عید نیز با انجمن داستان‌نویسان جلساتی داشتم مطالبه آن‌ها این بود که کتاب‌های تالیفی بیشتر حمایت شوند‌،  تحلیل ما نیز از نتایج طرح‌ها این است که چرخه زنجیره نشر مورد حمایت قرار گیرد، نه ناشر به تنهایی. چون اگر از کتاب‌های تالیفی حمایت شود،‌ هم ناشر هم اهل قلم و هم سایر زنجیره‌های این چرخه مورد حمایت قرار می‌گیرند.

انتهای پیام/

R1013198/P1013197/S4,35/CT3 واژه های کاربردی مرتبط خانه کتاب

منبع: تسنیم

کلیدواژه: خانه کتاب خانه کتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۵۸۲۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسویه حساب سهم بیمه سلامت با داروخانه ها/وضعیت بدهی یارانه دارو

حسین رنجبران در گفت وگو با خبرنگار مهر، درباره آخرین وضعیت پرداختی به داروخانه ها گفت: سازمان بیمه سلامت با ۱۳ هزار و ۵۰۰ داروخانه طرف قرارداد است، این سازمان مطالبات داروخانه ها را تا پایان سال ۱۴۰۲ پرداخت نموده است، در قالب مابه التفاوت نرخ ارز ترجیحی پرداختی تا دی ماه سال گذشته توسط سازمان هدفمندی انجام شد و تنها دو ماه باقی مانده است که سازمان برنامه و بودجه طی چند روز گذشته این منابع را به سازمان های بیمه گر تخصیص داد، لذا درتلاش هستیم مطالبات دو ماهه باقی مانده از سال گذشته طی چند روز آینده با همکاری سازمان هدفمندی پرداخت شود.

وی افزود: خوشبختانه اقدامات لازم برای پرداخت مطالبات فروردین ماه سال جاری سهم سازمان نیز در حال انجام است.

رنجبران در خصوص پرداخت مابه التفاوت نرخ ارز ترجیحی، تصریح کرد: از تیرماه سال گذشته سازمان هدفمندی پرداختی ها را انجام می دهد، این در حالی است که تا قبل از آن سازمان های بیمه گر به مدت یک سال این کار را انجام می دادند؛.خوشبختانه سازمان بیمه سلامت، یک سال در پرداخت منظم ما به التفاوت نرخ ارز ترجیحی با سازمان برنامه و بودجه همکاری مناسب داشت و همواره داروسازان، تقدیر وتشکر در پرداختی منظم در آن مقطع از دولت و سازمان برنامه و بودجه و سازمان بیمه سلامت داشته اند.

وی اظهار داشت: در حال حاضر پرداخت ما به التفاوت نرخ ارز ترجیحی بر عهده چند مجموعه بوده و مشکلاتی برای داروسازان و شرکت های دارویی ایجاد شده است، لذا پیشنهاد می شود اگر این مساله به روال گذشته برگشته و با نظارت دقیق سازمان برنامه و بودجه باشد؛ می توان از ایجاد مشکل برای پزشکان داروساز، جلوگیری و رضایتمندی بیمه شدگان در دریافت خدمات را افزایش داد.

کد خبر 6092736 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • حذف شرط پرداخت عوارض آزادراه برای بیمه شخص ثالث
  • شرط پرداخت عوارض آزادراه برای بیمه شخص ثالت حذف شد
  • لغو شرط پرداخت عوارض آزادراهی برای صدور بیمه شخص ثالث
  • حذف شرط پرداخت عوارض آزادراهی برای صدور بیمه شخص ثالث
  • پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست
  • تسویه حساب سهم بیمه سلامت با داروخانه ها/وضعیت بدهی یارانه دارو
  • کتاب تاریخ مفهوم عدالت اجتماعی در دوران مشروطه نقد می شود
  • دردسر جدید بیمه‌ها برای داروخانه داران/ بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه‌گر به داروخانه‌ها
  • دانش‌آموزان بدهی ۳ زندانی جرایم غیرعمد را پرداخت کردند
  • پرداخت ٤٠ هزار میلیارد تومان از بدهی‌های صنعت برق از طریق بورس