Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - قشم - ايرنا - فرماندار شهرستان قشم گفت: رونق پرورش ميگو در کنار رعايت مسائل زيست محيطي و بهره گرفتن از نظرات کارشناسي، مي تواند بخش اعظم مشکلات بيکاري را در شهرستان را برطرف و در اشتغال آن تحول ايجاد کند.

به گزارش ايرنا، عليرضا نصري روز شنبه در جلسه بررسي و برنامه ريزي طرح تدوين برنامه مديريت جامع تالاب بين المللي خورخوران قشم افزود: بايد طراحي علمي اقتصاد را به صورت سازگار با شاخص هاي محيط زيستي توسعه داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با بيان اينکه براي جلوگيري از قاچاق بايد از ظرفيت هاي مناطق براي ايجاد شغل سود برد، ادامه داد: با حفظ ملاحظات زيست محيطي مي توان از وجود منابع طبيعي براي رونق اقتصادي استفاده کرد.
فرماندار قشم اظهار داشت: براي اجراي برخي از طرح هاي اشتغالزا بايد تدابيري از منظر زيست محيطي انديشيده و سپس اقدامات لازم مبذول شود که کارشناسان محيط زيست بايد با توجه به اصول علمي اين راهکارها را ارائه دهند.
وي با بيان اينکه برخي از طرح ها در گذشته از منظر زيست محيطي قابل اجراي نبود اما امروز اجرايي شده، گفت: بايد شرايط امکان اجراي يک طرح با تحقيقات مختلف مشخص شود.
نصري افزود: پنج سال از احداث پلاژ بانوان در جزيره قشم جلوگيري شد در حالي که امکان اجراي آن با اعمال راهکارهاي علمي ممکن بود و امروز اين اتفاق در حال رخ دادن است.
وي بيان داشت: اگر از ابتدا کارشناسان شهرستان مشکلات احداث پلاژ را بررسي مي کردند و بر اساس آن به مکان يابي مي پرداختند، اين وقفه در ايجاد اين جاذبه بزرگ گردشگري رخ نمي داد.
فرماندار قشم گفت: محيط زيست و منابع طبيعي متعلق به نسل هايي است که هنوز به دنيا نيامده اند و بايد از اين امانت به درستي استفاده کرده و به آيندگان سپرد.
شهرستان قشم شامل جزيره هاي قشم، هرمز، هنگام و لارک با حدود 150 هزار نفر جمعيت در جنوب استان هرمزگان واقع است.
7500
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۶۰۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مناطق حفاظت شده در استان بوشهر افزایش می‌یابد

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرحمن مرادزاده صبح سه‌شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سطح تحت مدیریت مناطق حفاظت شده در استان بوشهر در حال حاضر ۷.۵ درصد از عرصه‌های طبیعی استان تحت مدیریت است.

وی اضافه کرد: در سال ۱۴۰۲ با معرفی چهار منطقه برای مناطق حفاظت شده و سه منطقه برای منطقه شکارممنوع و یک درخت ۷۰۰ ساله به عنوان اثر طبیعی ملی به شورای عالی محیط زیست، شرایطی را فراهم نمودیم تا امکان گسترده کردن سطح مناطق تحت مدیریت به وجود آمده است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر بیان کرد: در همین زمینه یک منطقه حفاظت شده در سال ۱۴۰۲ مصوب شده که بزرگترین و وسیع‌ترین منطقه حفاظت شده در استان بوشهر خواهد بود. این منطقه حفاظت شده در دو شهرستان دشتستان و تنگستان واقع شده است.

مرادزاده از اهمیت فعالیت سمن‌ها و فعالان زیست محیطی در حفاظت از محیط‌زیست و تنوع زیستی گفت و از همه فعالان و انجمن‌های زیست محیطی درخواست کرد در زمینه‌های متعدد زیست محیطی به یاری و همکاری با سازمان حفاظت محیط‌زیست بیایند. در زمینه‌های مختلف پژوهشی و حفاظتی درخواست دارم که به طور تخصصی به یاری اداره کل حفاظت محیط زیست استان بوشهر بیایند.

حمایت از سمن‌ها و فعالان زیست محیطی

حیدر فقیه رئیس اداره آموزش و مشارکت‌های مردمی حفاظت محیط‌زیست استان بوشهر در این نشست از حمایت‌های گسترده از فعالیت‌های سمن‌ها و فعالان زیست محیطی استان بوشهر گفت و خواستار همکاری و مشارکت بیشتر در زمینه آموزش به دانش آموزان و شهروندان، حفاظت مشارکتی در زیستگاه‌ها و … سمن‌ها شد.

در این نشست هم اندیشی همچنین نمایندگان انجمن‌های زیست محیطی مانند انجمن حیات سبز لیان، انجمن زمین سبز بوشهر، انجمن حیات سبز سمل، خانه کوهنوردی خاییز، انجمن سبز وحدتیه، انجمن زیست محیطی رادار دشتستان، انجمن کوه سیاه بوشکان، انجمن حیات سبز تنگستان و … به بیان نظرات و پیشنهادات و انتقادات پرداخت.

کد خبر 6086227

دیگر خبرها

  • اشتغال ۶۳۰۰ نیروی کار در شهرک‌های صنعتی قشم
  • تصویب نخستین آیین نامه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
  • افتتاح خانه محیط زیست دماوند همزمان با هفته زمین پاک 
  • ایجاد ۸۳۳ اشتغال خانگی با اعتبار ۹۴۰ هزار میلیون ریال
  • وضعیت زیست محیطی ومحل دفن زباله گاه هشترود ذوالبین مناسب نیست
  • مناطق حفاظت شده در استان بوشهر افزایش می‌یابد
  • ترویج فرهنگ حفاظت از زمین پاک در بین دانش آموزان
  • جمع آوری ته سیگار‌های رها شده در بوستان ملت رودسر
  • تأثیرات زیست‌محیطی سطل زباله چوبی
  • بازارچه عرضه آبزیان در بهبهان ایجاد می‌شود