Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-05-08@23:30:03 GMT

مضرات نور آفتاب برای اتومبیلتان چیست ؟

تاریخ انتشار: ۲۳ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۶۶۰۷۸۱

مضرات نور آفتاب برای اتومبیلتان چیست ؟

به گزارش سرویس گوناگون جام نیـوز،  ماندن خودرو در زیر نور آفتاب تابستان برای مدتی می‌تواند برای سرنشینان هنگامی که مجددا می‌خواهند سوار آن شوند، بسیار طاقت فرسا باشد. خودرو پس از ماندن و تحمل کردن نور آفتاب برای سرنشینان تبدیل به یک کوره می‌شود.

 

آیا ماندن خودرو در زیر نور آفتاب برای خودرو هم ضرر دارد؟

 

جواب این است: متاسفانه بله.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نور آفتاب برای داخل و بیرون خودرو مضر است.در قسمت داخل، یکی از نقاطی که بیشترین تماس مستقیم را با آفتاب دارد، داشبورد خودرو است. شدت نور آفتاب و اشعه فرابنفش هنگام برخورد به شیشه جلو تشدید می‌شود و همین امر می‌تواند باعث رنگ پریدگی داشبورد شود.همچنین اگر صندلی‌های شما از جنس چرم باشد، همان مشکل مشابه می‌تواند برای صندلی‌های خودرو به وجود بیاید.

 

نکته قابل توجه این که در خودرو بیش از ۲۷۵ نوع ماده سمی وجود دارد که علت آن هم جنس مواد شیمیایی به کار رفته برای ساخت بخش داخلی است. این مواد به طور مداوم گاز‌هایی را از خود متصاعد می‌کنند که همان مواد سمی محسوب می‌شود. برای مثال، هنگامی که خودرو جدید می‌خرید، بوی نویی خودرو ناشی از متصاعد شدن این گاز‌ها است. اما نور آفتاب می‌تواند باعث تشدید متصاعد شدن آن‌ها باشد و این اصلا جالب نیست.

 

این امر همچنین می‌تواند برای رنگ خودرو شما مضر باشد. نور مستقیم و مداوم آفتاب می‌تواند باعث خرابی رنگ خودرو شما شود و همچنین قطعات پلاستیکی بیرون خودرو مانند سپر‌ها و گلگیر‌ها را رنگ پریده کند.توصیه می‌شود که برای حفظ سلامت خود و خودرو، اگر می‌توانید خودرو را در سایه پارک کنید. همچنین می‌توانید برای جلوگیری از تابش آفتاب به داخل خودرو، از یک پوشش برای شیشه‌های جلو استفاده کنید.

 

میزان

2025

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: اشعه فرابنفش گوناگون داشبورد آفتاب اتومبیل جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۶۰۷۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خواص درمانی آفتاب گردان که از آن بی خبر هستید

آفتاب‌‌نیوز :

آفتابگردان دارای خواص ملین و ضد یبوست، ضد عفونی کننده و موثر برای درمان زخم‌های سطحی، تقویت کننده معده بوده و دافع سنگ کلیه می‌باشد و نیز موجب پاک سازی مجاری ادراری می‌گردد.

برگ‌های آفتاب گردان دارای خاصیت تقویت کننده معده بوده و فشار خون را تنظیم می‌کند.

ریشه آفتاب گردان برای سیستم گوارشی مفید بوده و ادرار آور است.

دمکرده دانه آفتابگردان: برای درمان اسهال خونی می‌توانید دمکرده فوق را با مقداری نبات و یا قند میل کنید برای تهیه این دم کرده ۵ الی ۱۰ گرم از دانه‌های آفتاب گردان را در یک لیوان آب جوش به مدت ۱۰ دقیقه دم کنید.

اسانس گل آفتاب گردان: اسانس گل آفتاب گردان دارای خواص ضد عفونی کننده بوده و برای زخم‌ها و خراش‌های سطحی کار برد دارد و نیز فشار خون را پایین می‌آورد. روغن آفتاب گردان: از روغن آفتابگردان به عنوان مکمل جهت رقیق کردن سایر روغن‌ها و نیز کاربرد جهت تهیه دمکرده‌های روغنی استفاده می‌گردد.

دمکرده ریشه آفتاب گردان: برای درمان یبوست، درد معده، و ناراحتی‌های سیستم گوارشی کاربرد دارد می‌توانید این دم کرده را روزانه یک فنجان در سه وعده میل کنید (مقدار ۳۰ گرم ریشه خشک شده آفتاگردان را به مدت ۱۵ دقیقه دم کنید)

شیره آفتابگردان: برای درمان آرتروز و رفع ناراحتی‌های مفاصل و کمر استفاده می‌شود.

دمکرده مغز داخلی ساقه آفتابگردان برای دفع سنگ کلیه و تقویت شنوایی مفید است.

ضماد آفتاب گردان: چنانچه مغز د اخلی ساقه این گیاه را بکوبید و بصورت ضماد در بیاورید و در محل زخم‌ها قرار دهید این کار موجب قطع خونریزی شده و التیام زخم هار ا تسریع می‌بخشد. آفتاب گردان با نام علمی (Helianthus annus) و از خانواده کاسنیان یا مرکبان (Asteraceae) است.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ به افق قم
  • اوقات شرعی بیستم اردیبهشت در سمنان
  • خواص و مضرات چای سیر
  • خواص درمانی آفتاب گردان که از آن بی خبر هستید
  • خواص و مضرات چای سیر + طرز تهیه
  • اوقات شرعی ۱۹ اردیبهشت به افق شهرکرد
  • اوقات شرعی نوزدهم اردیبهشت ماه به افق آبادان و خرمشهر
  • اوقات شرعی نوزدهم اردیبهشت در سمنان
  • اوقات شرعی ۱۷ اردیبهشت به افق شهرکرد
  • اوقات شرعی هفدهم اردیبهشت ماه به افق آبادان و خرمشهر