Web Analytics Made Easy - Statcounter

کرج- ایرنا- رئیس موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی گفت: با حمایت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، موسسه رازی قادر به تولید انبوه واکسن فلج اطفال تزریقی است.

به گزارش روز شنبه ایرنا از روابط عمومی موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی، دکتر علی اسحاقی افزود: با توجه به تولید واکسن های انسانی مورد نیاز کشور در موسسه رازی، معاون وزیر بهداشت برای ارزیابی امکانات و بررسی وضعیت خطوط تولید این موسسه، از برخی بخش ها و خطوط تولید موسسه رازی دیدن کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 وی اظهار داشت: اطمینان از تولید به موقع و کافی واکسن های مورد نظر وزارت بهداشت به ویژه در شرایط تحریم و حمایت این وزارتخانه برای رفع موانع تولید و انطباق بیشتر خطوط تولیدی موسسه با الزامات روز دنیا (عملیات خوب ساخت) از دیگر اهداف این بازدید اعلام شد.
اسحاقی با اشاره به نظر رئیس سازمان غذا و دارو مبنی بر توانمندی عملیاتی موسسه رازی در واکسن سازی یادآور شد: یکی از موضوعات مورد نظر وزارت بهداشت در بحث معرفی موسسه برای دریافت تکنولوژی تولید واکسن فلج اطفال تزریقی است و در حال بررسی و ارزیابی امکانات و توان تولید موسسه رازی است.
به گفته رئیس موسسه رازی، این موسسه اکنون به صورت آزمایشگاهی به تولید واکسن فلج اطفال تزریقی دست یافته و با دریافت تکنولوژی تولید به راحتی قادر به تولید صنعتی این واکسن است.
وی همچنین تاکید کرد: اگر این حمایت ها سال ها قبل انجام می شد، امروز به تولید واکسن فلج اطفال هم رسیده بودیم زیرا بخش های مهم خط تولید واکسن فلج اطفال تزریقی مانند بذر و محیط کشت سلول در موسسه موجود بوده اما در تکمیل برخی زیرساخت ها به حمایت وزارت بهداشت نیاز داریم.
  موسسه رازی از سال 1303 تا کنون با تحقیق در زمینه بیماری های انسانی و دامی و طیور و تولید بیش از 90 درصد واکسن های جمعیت انسانی، 90 درصد واکسن های دامی و حدود نیمی از  واکسن های طیور، بزرگترین تولید کننده واکسن در کشور و منطقه است.
فعالیت های این مجموعه تا کنون میلیاردها دلار صرفه جویی ارزی برای کشور به دنبال داشته است.
این موسسه در حصارک کرج مستقر است.
6156/ 6155

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد البرز موسسه رازي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۶۲۲۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش کارخانه‌های تولید آرد کامل/ برنامه‌ریزی غنی‌سازی آرد با «ویتامین دی»

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اجرای پایلوت غنی‌سازی آرد با ویتامین «دی» را از برنامه‌های وزارت بهداشت در سال جاری خواند.

دکتر احمد اسماعیل‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه تولید نان کامل جزو اولویت‌های وزارت بهداشت است، اظهار کرد: براساس تصمیم‌های اتخاذه شده در  نظر داشتیم تا پایان سال ۱۴۰۲ در حیطه فعالیت دانشگاه‌های علوم پزشکی، هر مرکز آموزشی حداقل یک کارخانه تولید آرد کامل داشته باشد. در سال جاری هم تاکید بر آن است که تعداد کارخانه‌های تولید آرد کامل برای هر دانشگاه علوم‌پزشکی به سه مورد برسد.  

وی درباره اهداف وزارت بهداشت از تولید نان کامل در کشور گفت: هدف وزارت بهداشت از فرآیند نان کامل،  سبوس‌گیری اندک از آرد است. پیشنهاد دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در ارتباط با سبوس‌گیری این است که ۲ تا ۶ درصد سبوس‌گیری از آرد انجام شود. در چنین شرایطی، فلزات سنگین و آلودگی‌ها گرفته می‌شود اما هدف وزارت بهداشت برای تامین نان سالم با آرد کامل را برآورده می‌کند.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت درباره وضعیت ویتامین گروه B در کشور و وضعیت این ویتامین با تولید آرد کامل، گفت: از منظر کمبود ویتامین گروه B با مشکل مواجه نیستیم و کمبودی در زمینه این ویتامین وجود ندارد.  هدف از اجرای برنامه نان کامل، تامین فیبر و منیزیوم است.

اسیماعیل‌زاده درباره برنامه‌های دفتر بهبود تغذیه برای بازنگری برنامه غنی‌سازی آرد نیز به ایسنا گفت: سال جاری، درنظر داریم برنامه غنی‌سازی آرد با آهن و اسید فولیک را که مدت‌هاست اجرا می‌شود، بازنگری کنیم. همچنین اجرای پایلوت غنی‌سازی آرد با ویتامین دی از دیگر برنامه‌های وزارت بهداشت در سال جاری به حساب می‌آید.  

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افزایش کارخانه‌های تولید آرد کامل/ برنامه‌ریزی غنی‌سازی آرد با «ویتامین دی»
  • وزیر بهداشت: حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی موجب تسهیل امور مردم می‌شود
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • رییس هیات اجرایی سی‌امین جشنواره علوم پزشکی رازی منصوب شد
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان