Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به اینکه فاز دوم خلیج فارس (پالایشگاه ستاره خلیج فارس)">پالایشگاه ستاره خلیج فارس راه‌اندازی شد نه تنها کمبود بنزین نداریم بلکه با راه‌اندازی فاز سوم این پالایشگاه صادر کننده بنزین خواهیم بود و مشکلی از جهت تأمین بنزین در داخل کشور نداریم.

 

علی بختیار در خصوص احتمال سهمیه‌بندی بنزین، اظهار کرد: با توجه به اینکه فاز دوم خلیج فارس (پالایشگاه ستاره خلیج فارس)">پالایشگاه ستاره خلیج فارس راه‌اندازی شد نه تنها کمبود بنزین نداریم بلکه با راه‌اندازی فاز سوم این پالایشگاه صادر کننده بنزین خواهیم بود و مشکلی از جهت تأمین بنزین در داخل کشور نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: نکته مهم این است که مصرف بنزین را کنترل کنیم. هر چه در زمینه ساخت پالایشگاه اقدام کنیم با این روند مصرف، شرایط به گونه‌ای است که مصرف بنزین از مرز ۸۰ میلیون لیتر می‌گذرد و روز به روز افزایش مصرف در بنزین را شاهد هستیم.

 

نماینده مردم گلپایگان و خوانسار در مجلس شورای اسلامی، گفت: در بودجه سال ۹۷ نه در زمینه افزایش قیمت و نه در خصوص سهمیه‌بندی حکم و اجازه‌ای به دولت ندادیم. اگر دولت بخواهد هر یک از این موارد را اجرایی کند باید اجازه مجلس را داشته باشد و تاکنون هم دولت بعد از تصویب بودجه درخواستی برای افزایش قیمت یا سهمیه بندی بنزین نداشته است.

 

بختیار تصریح کرد: میزان مصرف بنزین در این ایام که تعطیلات تابستانی است، بالاست. در زمینه بهینه‌سازی مصرف هم خودروسازان تعهداتی را داده‌اند که متأسفانه اجرایی نشده است و مردم هم درست مصرف کردن را رعایت نمی‌کنند. نکته اساسی این است که کمبود بنزین در کشور نداریم و تا پایان سال فاز سوم خلیج فارس (پالایشگاه ستاره خلیج فارس)">پالایشگاه ستاره خلیج فارس راه‌اندازی می‌شود و اگر مصرف بهینه شود بدون شک جزء صادرکنندگان بنزین خواهیم بود.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۶۲۳۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استاندارد پایین خودروهای داخلی عاملی در بروز ناترازی بنزین

ناصر سودانی کارشناس انرژی در گفت وگو با خبرنگار مهر درباره معضل ناترازی بنزین در کشور گفت: کشور ما از ابتدا در موضوع بنزین وابستگی قابل توجهی را به خارج داشته است و جز در مقاطع کوتاهی نتوانسته به خودکفایی بایسته ای برسد.

وی ادامه داد: عمده ترین دلیل ناترازی بنزین در کشور بالا بودن مصرف این فرآورده سوختی است و هم عدم تعادل بین تولید و مصرف باعث شده که با ناترازی بنزین در کشور مواجه شویم.

این کارشناس انرژی توضیح داد: عمده ترین تلاشی که باید در کشور صورت بگیرد کاهش مصرف و افزایش تولید است به نحوی که تولید بنزین از مصرف آن بیشتر باشد.

سودانی افزود: کاهش مصرف بنزین به عوامل متعددی وابسته است، ابتدا اینکه باید استاندارد خودروهای تولید داخل را به استانداردهای جهانی نزدیک کنیم که متاسفانه تا این استانداردها فاصله قابل توجهی داریم.

این کارشناس انرژی توضیح داد: موضوع دیگر که باعث مصرف بالای بنزین شده تردد ماشین های تک نفره است، این تردد های نامتعارف تقریباً در کشور ما خیلی زیاد است و از سوی دیگر جاده ها و خیابان های ما هم شرایط مطلوبی را ندارد و همین امر بر افزایش مصرف بنزین تاثیر گذار است.

وی ادامه داد: از سوی دیگر ما نتوانسته ایم که سبد سوختی را متنوع کنیم و جایگزینی را برای بنزین در نظر بگیریم. باید برای کاهش مصرف بنزین از گاز و برق و سایر سوخت های فسیلی هم استفاده می کردیم تا مصرف بنزین در کشور و تقاضا برای آن کاهش پیدا کند.

این کارشناس انرژی توضیح داد: متاسفانه تولیدات خودروسازان ما به سمت خودروهای هیبریدی و با سوخت های سبز پیش نرفته است. با وجود گشایش پالایشگاه خلیج فارس هنوز نتوانسته ایم پا به پای مصرف تولید را افزایش دهیم و این امر باعث شده که به واردات بنزین تن دهیم.

سودانی گفت: البته سیاست های دیگری وجود دارد که عمده این سیاست ها به مصرف کننده آسیب می رساند و اگر سیاست گذاران مجموعه تولید و مصرف بنزین یعنی وزارت نفت، وزارت راه و شهرسازی و نیروی انتظامی و صنعت و معدن یک قرارگاه واحدی را تشکیل دهند و راهکارهای علمی و به روز را با استفاده از تجارت جهانی و همین طور متخصصان داخلی و خبرگان و نخبگان برای متنوع کردن سبد سوخت خودروهای داخلی استفاده کنند.

این کارشناس انرژی توضیح داد: باید از توان نخبگان موجود در کشور برای متنوع کردن سبد سوخت استفاده کنیم و اقدام به پروراندن این اندیشه ها و ایده های جوانان کشورمان کنیم. البته باید به این نکته توجه کنیم که بنزین خودش مافیایی است که همواره سعی کرده به واردات این فرآورده سوختی دامن بزند تا خودشان به نان و نوایی برسند.

کد خبر 6093837 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • اظهار نظر یک نماینده؛ سهمیه بنزین در کارت ملی شارژ می‌شود؟
  • از افزایش تراز آب دریاچه ارومیه تا آغاز تولید بنزین از متانول
  • افزایش ۲۱درصدی تولید نفت ایران در خلیج فارس
  • پیشرفت ۶۵درصدی طرح بنزین‌سازی پتروپالایش تهران
  • استاندارد پایین خودروهای داخلی عاملی در بروز ناترازی بنزین
  • غرفه فرهنگ و هنر با موضوع خلیج فارس در سیریک راه‌اندازی شد
  • راه‌اندازی نخستین PDH کشور در سال ۱۴۰۴
  • راه‌اندازی شورای فضای مجازی در استان بوشهر
  • نخستین مرکز رشد حوزه تخصصی دریایی راه‌اندازی می‌شود/ بررسی ۴۲ پارامتر در اطلس اقیانوس‌شناسی
  • اولین مرکز رشد حوزه تخصصی دریایی راه‌اندازی می‌شود/ بررسی ۴۲ پارامتر در اطلس اقیانوس شناسی