Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-28@06:19:33 GMT

هیات روسی از طرح شورورزی نیشکر خوزستان دیدن کرد

تاریخ انتشار: ۲۳ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۶۶۵۰۱۲

هیات روسی از طرح شورورزی نیشکر خوزستان دیدن کرد

' فناوری شورورزی ' به کشاورزی پایدار در محیط های خشک و شور با استفاده از آب شور و گیاهان شورورز اطلاق می شود و فناوری با رویکرد زیست محیطی، و به منظور بهره‌برداری اقتصادی و پایدار از منابع خاک و آب شور همراه با توسعه کشاورزی در نواحی خشک و شور، بیابان‌زدایی، استفاده از مهندسی‌های نوین و انرژی‌های نو و تجدیدپذیر است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش ایرنا ،این هیات روسی به همراه کارشناسانی از سازمان آب و برق خوزستان و موسسه تحقیقات فنی مهندسی کشاورزی و کشت و صنعت میرزا کوچک خان (وابسته به شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی) از مزارع 25 هکتاری پنبه و کنف این مجتمع ، نخیلات آبیاری شده با زهاب و حوضچه های پرورش ماهی و میگو با زهاب دیدن کرد و از نزدیک با مراحل اجرایی پروژه شورورزی آشنا شدند.
مدیرعامل کشت و صنعت میرزا کوچک خان در حاشیه این دیدار گفت: در راستای اجرای بهینه پروژه شورورزی که هم اکنون در این کشت و صنعت در حال انجام است از این موسسه تحقیقاتی روسی دعوت شد تا ضمن بازدید از روند اجرای این پروزه ، تجربیات خود را در اختیار ما قرار دهد.
ستار شکیبا با بیان اینکه حضور این هیات بر اساس تفاهم نامه ای که بین وزارت جهاد کشاورزی، سازمان آب و برق و کشور روسیه منعقد شده اجرایی شد، افزود: کارشناسان این موسسه تحقیقاتی به همراه هیات همراه و اساتیدی از دانشگاه های کشور که در کشت پنبه، کنف و سایر کشت های زراعی با ما همکاری داشتند که پس از بازدید از پروژه شورورزی از فرآیند اجرای این طرح و فعالیت هایی که تاکنون انجام شده ابراز رضایت کردند.
وی گفت: چهار گونه ماهی و یک گونه میگو در قالب سه حوضچه در کشت و صنعت میرزا کوچک خان با استفاده از زهاب نیشکر پرورش می یابند.
شکیبا بیان کرد: نتایج این بازدیدها نیز در نشستی با کارشناسان روسی و اساتید صاحب نظر داخلی مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.
وی با بیان اینکه هم اکنون یک گونه برنج با زهاب نیشکر در پروژه شورورزی زیرکشت رفته است گفت: کشت ٩ گونه دیگر برنج نیز از طریق آبیاری با زهاب نیشکر در این کشت و صنعت در حال برنامه ریزی و در دست اجرا و کشت گیاهان دیگری غیر از برنج نیز در حال مطالعه است.
پروژه شورورزی در راستای استفاده مجدد از زهاب نیشکر برای نخستین بار در کشت و صنعت میرزا کوچک خان در حال اجرا است که در آن پرورش ماهی، میگو و کشت گیاهانی نظیر برنج، پنبه، کفت و نخل با بهره گیری از زهاب نیشکر انجام می شود.
اجرای موفق پروژه شورورزی در خوزستان ضمن صرفه جویی در مصرف آب، اشتغال، کشاورزی و تولید را در این استان گسترش می دهد.
کشت و صنعت نیشکر میرزاکوچک خان از واحدهای تابعه شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی در 75کیلومتری جنوب غربی اهواز و در حد فاصل رودخانه کارون و جاده اهواز - خرمشهر قرار دارد و در سال زراعی 97-96 حدود 99هزار تن شکر خام تولید کرد.
شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی با سطح زیرکشت 84 هزار هکتار و تولید 625هزار تن شکر ، به تنهایی حدود نیمی از شکر کشور را تولید می کند.
ساخت واحدهای هفت گانه شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی از دهه 70 ، با ظرفیت اسمی سالانه 700هزار تن شکر شروع شد و به تدریج در دهه 80 وارد چرخه تولید شدند.
6065/ 6037
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام جهانی 2018 نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 برنج روسیه زیست محیطی صنعت وزارت جهاد کشاورزی جام جهانی 2018 نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۶۵۰۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد از برگزاری جلسات هیات مدیره باشگاه‌های خوزستانی در تهران

ایسنا/خوزستان رئیس هیات فوتبال خوزستان گفت: در حالی که تشکیلات باشگاه‌های خوزستانی در استان است و باید جلسات تصمیم گیری باشگاه‌ها در استان برگزار شود، جلسات هیات مدیره باشگاه‌هایی چون فولاد و نفت آبادان در تهران تشکیل می‌شود.

عبدالکاظم طالقانی امشب در نشست مشترک با مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان، اظهار کرد: طی چند روز گذشته در بحث برگزاری مسابقات فوتبال در استان خوزستان با مشکلی مواجه شدیم که مورد انتقاد فدراسیون بود و نیز نارضایتی هواداران فوتبال را در برداشت. البته بیشتر بازی‌های استقلال ملاثانی در ورزشگاه تختی اهواز برگزار می‌شد اما با توجه به مشکل نور این ورزشگاه در ادامه نتوانست میزبانی‌های خود را در این ورزشگاه انجام دهد. البته اداره کل ورزش و جوانان خوزستان پیگیر وضعیت نور ورزشگاه تختی بوده است.

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به برگزار نشدن دیدار استقلال ملاثانی و فجر سپاسی در ورزشگاه غدیر خاطرنشان کرد: استقلال خوزستان مستاجر ورزشگاه غدیر است و باید رضایت آن‌ها جلب می‌شد. در ادامه بازی فجر و ملاثانی برگزار نشد و اگر چه حرف استقلال خوزستان حق بود اما در برخی موارد که منفعت استان در میان است باید کوتاه آمد. به هر حال شرایط بازی استقلال ملاثانی و فجر سپاسی به گونه‌ای پیش رفت که متأسفانه این بازی انجام نشد و از این بابت متاسف هستیم، ضمن اینکه متاسفیم که این مسئله در جامعه به گونه دیگر نشان داده شد، در حالی که هر باشگاه خودش مسئول انجام بازی‌هایش است.

رئیس هیات فوتبال خوزستان با توجه به مشکل پیش آمده در خصوص میزبانی استقلال ملاثانی، گفت: مدیر کل ورزش و جوانان خوزستان، استاندار و معاون وی به قضیه ورود کردند و طی جلسه‌ای که داشتیم مقرر شد میزبانی‌های ملاثانی در استادیوم‌های استان خوزستان انجام شود و خوشبختانه مشکل میزبانی این تیم حل شد.

او با اشاره به وضعیت نامناسب سه تیم لیگ برتری فوتبال خوزستان، خاطرنشان کرد: اکنون سه تیم لیگ برتری ما جایگاه خوبی در جدول ندارند و این به دلیل تصمیماتی است که ابتدای فصل گرفته شد. البته ما پیش از این در همین راستا به سه باشگاه مواردی را گوشزد کردیم. به هر حال اکنون این سه تیم نیازمند وحدت هستند تا سهمیه‌های استان خوزستان حفظ شوند.

طالقانی تاکید کرد: اکنون باید این سه تیم حمایت شوند تا روحیه خود را از دست ندهند و باید به هر نحوی که شده است، هواداران و گروه‌های اجتماعی را مجاب کنیم که اکنون زمان وحدت است. شرایط باید مدیریت شود.

او بیان کرد: البته تیم‌های استان خوزستان خیلی ضعیف نیستند و باید به آن‌ها روحیه داده شود و بازیکنان آن‌ها نیز باید مسئولیت پذیری بیشتری داشته باشند.

رئیس هیات فوتبال خوزستان در ادامه با اشاره به برنامه‌های این هیات خاطرنشان کرد: قرار است آموزش مربیگری A در استان خوزستان برگزار شود که سهمیه استان خوزستان ۲۴ نفر است. همچنین طبق قولی که در مجمع داده بودم که مسابقات را در شهرستان‌ها احیا کنیم تا نتیجه آن پر کردن اوقات فراغت نوجوانان و جوانان و افزایش تعداد علاقمندان به رشته فوتبال باشد، این مهم به خوبی در دستور کار هیات فوتبال استان قرار گرفته است. ضمن اینکه مدارس فوتبال باید به صورت قانونمند و با گواهینامه از هیتت فوتبال خوزستان فعالیت داشته باشند و باید به این موارد توجه شود کخ خانواده‌ها باید فرزندان خود را در اختیار افرادی در این مدارس قرار دهند که مورد تایید هیات فوتبال و اداره کل ورزش و جوانان خوزستان باشند.

وی در ادامه با اشاره به این‌که باشگاه‌های استان خوزستان به صورت مستقل کار می‌کنند، افزود: تعدادی از اعضای هیات مدیره باشگاه‌های خوزستانی در تهران هستند و در حالی که تشکیلات این باشگاه‌ها در استان خوزستان است و از فضای استان استفاده کنند و باید جلسات تصمیم گیری باشگاه‌ها در استان برگزار شود، جلسات هیات مدیره باشگاه‌هایی چون فولاد و نفت آبادان در تهران تشکیل می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • انتقاد از برگزاری جلسات هیات مدیره باشگاه‌های خوزستانی در تهران
  • نشست نامزدهای دور دوم انتخابات با رئیس هیات نظارت بر انتخابات خوزستان
  • گام بلند استارتاپ «طرح تو طرح» برای نوآوری دیجیتال در معماری
  • بازدید هیات هرمزگانی از نمایشگاه صنعت شیشه در چین
  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی
  • امیدی که در «هفت‌تپه» زنده شد
  • پشتوانه‌سازی و قهرمان‌پروری از مهمترین برنامه‌های هیات اتومبیلرانی خوزستان
  • پاداش هیات کشتی خوزستان به مدال آوران آسیایی
  • بازدید هیات تجاری هرمزگان از نمایشگاه لاستیک و پلاستیک چین
  • روز‌های خوب تولید در نیشکر هفت تپه