Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر قاسم جان بابایی در یکصد و ششمین اجلاس روسای دانشگاه های علوم پزشکی کشور، با تاکید بر ضرورت پایش عملکرد دانشگاه های علوم پزشکی،‌ افزود: تعداد مصوبات باید محدودتر و کمتر ولی دقیق تر شود و لازم است مصوبات استانی در سطح وزارت بهداشت و سطح دانشگاه های علوم پزشکی بازخوانی شده و اشکالات آن برطرف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: باید شاخص های کیفیت خدمات درمانی پررنگ شود و از ظرفیت های کلان مناطق بیشتر استفاده شود.

جان بابایی، هدفمند سازی پوشش خدمات ستاره دار و اجرای فرانشیز پلکانی براساس گروه های درآمدی افراد بیمه شده مطابق ماده ۹ قانون بیمه همگانی را از برنامه های  آینده معاونت درمان بیان کرد و گفت: تعریف پوشش بیمه پایه و پوشش عمیق تر خدمات ستاره دار، ‌اصلاح پرداختی ماندگاری، بازطراحی ساختار درمان کشور، لایه بندی خدمات درمانی و راه اندازی بیمارستان های محلی از دیگر برنامه های آینده معاونت درمان است.

معاون درمان وزارت بهداشت در ادامه با اشاره به انجام بیش از دو میلیون زایمان طبیعی رایگان در مراکز دولتی،‌ گفت: برگزاری کلاس آموزش رایگان برای ۷۱۰ هزار نفر به منظور آمادگی برای زایمان طبیعی در بیمارستان های دولتی، ‌راه اندازی بیش از ۱۴۰۰ اتاق تک نفره زایمان طبیعی تا پایان سال ۹۶،‌ تامین اعتبار تجهیز ۱۸۰۰ واحد تک نفره زایمانی و راه اندازی تعداد ۵۷ مرکز مهارت بالینی ویژه زایمان طبیعی از دستاوردهای برنامه ترویج زایمان طبیعی از ابتدای طرح تحول سلامت تا کنون است.

جان بابایی افزود: همچنین آموزش تعداد ۱۲۰ نفر از هیات علمی مامایی و ۶۰ نفر هیات علمی زنان به عنوان مربیان دانشگاهی مهارت آموزی زایمان طبیعی و توانمند سازی ارائه دهندگان خدمات زایمانی با برگزاری دوره های آموزش الزامی برنامه ترویج زایمان طبیعی از دیگر دستاوردهای برنامه ترویج زایمان طبیعی است.

معاون درمان وزارت بهداشت، در ادامه با اشاره به اینکه میزان سزارین از ۵۶ درصد در سال ۹۲ به ۵۰.۸ درصد در پایان سال ۹۶ کاهش یافته است، ‌گفت: همچنین میزان سزارین نخست از ۵۵.۶ درصد در سال ۹۲ به ۴۷.۹ درصد در پایان سال ۹۶ کاهش یافته است.

وی، ‌ترویج زایمان کم خطر،‌ توسعه زایمان بی درد، ‌ارتقای‌ دانش مامایی،‌ اصلاح نظام مالی و انتظار معقولانه کاهش سزارین را از راهکار های کاهش سزارین بیان کرد.

جان بابایی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن اشاره به  اجرای دستورالعمل مصرف آنتی بیوتیک توسط دانشگاه های علوم پزشکی، ‌گفت: ۴۱ دانشگاه، نتایج اولیه خود از اجرای  این دستور العمل را ارسال کرده اند که با توجه به اطلاعات دریافتی، به طور میانگین به ازای هر ۱۰۰ تخت عمومی و تخصصی،  از تجویز مناسب آنتی بیوتیک های پرهزینه، بالغ بر ۲۰۰ تا ۲۵۰ میلیون ریال صرفه جویی شده است.

کد خبر 4346672 حبیب احسنی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: زایمان طبیعی وزارت بهداشت وزارت بهداشت تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو کمیسیون بهداشت و درمان دیابت دارو پرستار چاقی آلزایمر بیمارستان زوال عقل سازمان نظام پرستاری هلال احمر جمهوری اسلامی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۶۵۹۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فاصله ازدواج و فرزندآوری به ۳ سال رسیده است

‌به گزارش خبرگزاری مهر، صابر جباری، با عنوان این مطلب که ۵۰۰ مرکز آموزش هنگام ازدواج در سراسر کشور با خدمات رایگان فعال هستند، گفت: هم اکنون خدمات درمان ناباروری در همه مراکز دولتی کاملاً رایگان ارائه می‌شود و در همه استان‌ها حداقل یک مرکز ناباروری سطح ۳ وجود دارد.

وی افزود: علاوه بر درمان، خدمات پیشگیری از ناباروری و اصلاح سبک زندگی هم در دستور کار قرار گرفته است.

جباری ادامه داد: هنوز درصد سزارین‌ها در کشور ما بالا است که برای سلامت مادر و جنین خطرات جدی به همراه دارد.

وی افزود: به روایت آمار، کودکان ناشی از سزارین نسبت به کودکان ناشی از زایمان طبیعی خطر ابتلاء به آسم و بیماری تنفسی شأن بیشتر است.

جباری گفت: تجهیز خوابگاه‌های متأهل دانشجویی و افزایش وام ودیعه دانشجویی، کاهش نوبت شب کاری کادر درمان از جمله اقدامات وزارت بهداشت در راستای حمایت از قانون جوانی جمعیت است.

وی به اجرای منشور کرامت مادری اشاره کرد و افزود: فاصله سن ازدواج و فرزندآوری از ۴ سال به ۳ سال کاهش یافته و توصیه ما به زوجین این است که تا دو سال ابتدای ازدواج به فرزندآوری اقدام کنند.

کد خبر 6088342 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • داروهای غیر آنتی‌بیوتیک باکتری‌ها را از بین می‌برند؟
  • راه اندازی مرکز آنژیوگرافی ملایر در آینده‌ای نزدیک
  • داروهای غیر آنتی‌بیوتیک باکتری‌ها را از بین می‌برند
  • اولین فرزندان مرکز ناباروری ساوه پا به عرصه هستی گذاشتند
  • فاصله ازدواج و فرزندآوری به ۳ سال رسیده است
  • افزایش مراکز رایگان سلامت روان در کشور
  • پلمب یک مرکز غیر مجاز خدمات زیبایی در سمنان
  • آیین‌نامه طبیعتگردی منتشر شد/ تدوین دستورالعمل نظارت بر آفرودسواری
  • بیش از 95 درصد مردم چهارمحال و بختیاری به شاخص‌های سلامت دسترسی دارند
  • افسردگی پس از زایمان و ضرورت‌های درمانی و حمایتی