Web Analytics Made Easy - Statcounter

خمین - ایرنا - مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه کاردانش وزارت آموزش و پرورش گفت: تغییر گرایش دانش آموزان دوره متوسطه به تحصیل در هنرستان ها ضروری است و در این راستا در برنامه ششم توسعه سهم 50 درصدی هدفگذاری کرده است.

سید مصطفی آذرکیش عصر شنبه در حاشیه بازدید دانش آموزان شرکت کننده در دوازدهمین جشنواره مهارت های هنری شاخه کاردانش از بیت تاریخی امام خمینی (ره) در جمع خبرنگاران، افزود: 39 درصد از دانش آموزان در هنرستاهای فنی و حرفه ای و کار و دانش به تحصیل اشتغال دارند که با برنامه هدفمند بهبود تحصیل در این حوزه دنبال می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی عنوان کرد: سالانه 2 درصد به دانش آموزان شاخه های کار و دانش و فنی و حرفه ای کشور افزوده می شود و متناسب سازی آموزش با نیاز بازار دنبال می شود.
مدیر کل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه کار دانش وزارت آموزش و پرورش اظهار داشت: 640 هزار هنرجو در هفت هزار و 100 هنرستان کشور مشغول به تحصیل هستند.
آذرکیش خاطرنشان کرد: 350 هزار هنرجو در 160 رشته شاخه کار و دانش و درچهار هزار و 400 مرکز به تحصیل اشتغال دارند.
وی افزود: 290 هزار هنرجو در43 رشته شاخه فنی و حرفه ای در 2 هزار و 700 مرکز تحصیل می کنند.
مدیر کل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه کار دانش وزارت آموزش و پرورش گفت: گسترش رشته های هنری برای تسریع فرآیند تولید، ایجاد اشتغال و کارآفرینی امری اجتناب ناپذیر است که توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی را به همراه دارد.
آذر کیش افزود: مهارت آموزی به عنوان اولویت برنامه های آموزش و پروروش هدفگذاری شده و تنوع رشته های فعال هنرستان ها در راستای پاسخگویی به نیاز بازار کار است.
وی یادآور شد:به طور میانگین 70 درصد از دانش آموختگان هنرستان ها جذب بازار کار می شوند و فارغ التحصیلان مراکز فنی حرفه ای یا کارو دانش به تناسب منطقه اقلیمی و جغرافیایی به فعالیت می پردازند.
مدیر کل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه کار دانش وزارت آموزش و پرورش گفت: در برخی رشته های این مراکز 100 درصد فارغ التحصیلان جذب بازار کار می شوند.
وی با اشاره به برگزاری دوازدهمین جشنواره مهارت های هنری شاخه کارو دانش به مدت سه روز در شهر اراک، گفت: دوازدهمین جشنواره مهارت های هنری هنرستان های کاردانش کشور در چهار مقطع هنرستانی، منطقه ای، استانی و کشوری برگزار می شود.
وی افزود: این جشنواره با 76 اثر در رشته های طراحی نقوش سنتی، طراحی عمومی، عکاسی، چاپ باتیک، مشبک کاری، پاپیه ماشه، چرم، فرش، طلا و جواهر سازی، گرافیک و پوشاک از هنرجویان 22 استان درحال برگزاری است و در 2 روز داوران آثار رسیده به این جشنوراه را ارزیابی می کنند.
مدیر کل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه کار دانش وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: این دوره از جشنواره در 11 گرایش هنری در حال برگزاری است و پس از داوری در هر مرحله 76 شرکت کننده از کل کشور شامل 70 دختر و 6 پسر در مرحله کشوری به رقابت پرداخته و برترین های این جشنواره معرفی می شوند.
وی تاکید کرد: در روز پایانی جشنواره از هر رشته سه نفر و در مجموع 33 نفر به عنوان برگزیده این دوره از جشنواره انتخاب می شوند و نفرات برتر نشان طلا، نقره و برنز دریافت می کنند.
وی اظهار داشت: این جشنواره با اهداف متعالی کیفیت بخشی به فعالیت های آموزشی، مشارکت دستگاه های متولی مهارت در اجرای آموزش و نقش هنر و صنایع فرهنگی در توسعه اقتصادی کشور دنبال می شود.
مدیر آموزش و پرورش خمین نیز در جمع هنرجویان شرکت کننده در دوازدهمین جشنواره مهارت های هنری شاخه کاردانش در سالن اجتماعات مجتمع فرهنگی و هنری بیت تاریخی امام راحل، گفت: 653 دانش آموز شامل 413 پسر و 240 دختر در هفت هنرستان این شهرستان به تحصیل اشتغال دارند.
مهدی محمدی افزود: نهادینه کردن فرهنگ تحصیل در رشته های فنی و حرفه ای و کار و دانش در بین دانش آموزان و همچنین اولیای آنان گامی موثر در پرورش نیروی متخصص و کارآمد است.
وی بیان کرد: شمار فارغ التحصیلان بیکار در هنرستان ها نسبت به شاخه های نظری کمتر است و از آنجا که نیروی انسانی عامل موثر در رونق تولید و ایجاد کارآفرینی و فراهم کردن فرصت های اشتغالزایی است رشته های فنی و حرفه ای و کار و دانش گزینه مناسب برای رسیدن به این هدف اساسی است.
مدیر آموزش و پرورش خمین گفت: توجه به زیبایی شناختی و تجلی هنر در رشته های هنرستان در بازار رقابت در بین بنگاه ها و واحد های تولیدی نقش موثری ایفا می کند که این مهم در رشته های کاردانش و فنی حرفه ای مورد توجه قرار گرفته است.
محمدی، شناسایی استعدادها و خلاقیت نیروی انسانی و بسترسازی برای رشد و پرورش این استعدادها از طریق کارآموزی و کسب مهارت را اقدامی موثر در رفع مشکل بیکاری عنوان کرد.
وی تاکید کرد: برای قطع وابستگی از فروش نفت و افزایش صادرات غیرنفتی و ارز آوری باید رشته های کار دانش و فنی و حرفه ای تقویت شوند.
شهرستان خمین، زادگاه معمار کبیر انقلاب اسلامی است که در جنوب استان مرکزی واقع شده و دارای 105 هزار نفر جمعیت است.
7277/6013/

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي آموزش و پرورش تحصيل در هنرستان خمين

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۶۷۵۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام محمدحسین پورثانی، معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش در یک برنامه تلویزیونی، با بیان اینکه در سال ۱۳۸۵ قانون احیای معاونت پرورشی و تربیت‌بدنی در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید گفت: بعد از ۱۸ سال که از این قانون می‌گذرد هنوز هم می‌گوییم معاونت پرورشی آن‌چنان که باید باشد نیست.

کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 

وی با بیان اینکه در هجده سالی که بعد از قانون احیا می‌گذرد تقریبا یک بار جذب مربی پرورشی داشتیم ادامه داد: سایر جذب‌هایی که در حوزه مربی پرورشی و مشاور صورت گرفته، در حد سالی ۷۰۰ ـ۸۰۰ نفر بوده، امروز تقریبا ۴۵ هزار نیروی پرورشی و مشاور داریم و حدود ۷۰ هزار کمبود نیرو داریم.

مربیان پرورشی از ابزار لازم برای تربیت دانش‌آموزان بهره‌مند نیستند

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه اکثر فضا‌های پرورشی متروکه شده بودند گفت: تقریبا ۳۴۶ اردوگاه دانش‌آموزی داریم. در بحث محتوا نیز حوزه پرورشی نه به صورت صد درصد، اما در بسیاری مواقع به حوزه‌ای کناردستی و کیفیت‌بخشی تبدیل شده است، مربیان پرورشی در مدارس از ابزار لازم برای تربیت دانش‌آموزان بهره‌مند نیستند بنابراین در عنصر محتوا، نیروی انسانی و فضا که سه ضلع اصلی کار تربیتی هستند مشکل و کمبود داریم و تا رسیدن به حد مطلوب فاصله داریم.

پورثانی با بیان اینکه ۱۱۲ هزار مدرسه و ۶۰۰ هزار کلاس درس و حدود یک میلیون فرهنگی داریم افزود: رهبر معظم انقلاب فرموده بودند دستگاه آموزش و پرورش با بقیه دستگاه‌ها قابل مقایسه نیست، بقیه دستگاه‌ها نیرو را استفاده می‌کنند ولی وزارت آموزش و پرورش نیروی انسانی را تربیت می‌کند.

وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب همچنین فرموده بودند مصالح کشور و نکات دیگر را معاونت پرورشی با رویکرد عقلانی برای دانش‌آموزان جا بیاندازد ادامه داد: ما نه فقط گروه‌های مردمی بلکه از نهاد‌های انقلابی و گروه‌هایی که دغدغه تربیت دارند، استقبال می‌کنیم. 

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به برنامه هفتم توسعه عنوان کرد: طبق دستورالعمل اوقات فراغت، برای اولین بار در سال گذشته فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار گرفت.

پورثانی با بیان اینکه در حال حاضر ۵۰ هزار گروه دانش‌آموزی جهاد تبیین در کشور وجود دارد گفت: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش می‌گوید که کل جریان آموزش و پرورش برای رسیدن به مراتبی از حیات طیبه است. کسانی که سند را نوشته بودند پیشنهاد داده بودند که وزارت آموزش و پرورش به وزارت تربیت رسمی جمهوری اسلامی تغییر نام یابد. در تمامی صفحات مبانی سند تحول یک کلمه به نام آموزش و پرورش پیدا نمی‌کنید و فقط یک کلمه به نام تربیت وجود دارد.

سطح شبهات دانش‌آموزان زیاد، اما عمق کمی دارد

وی با بیان اینکه در هر استان و هر منطقه‌ای که گروه جهادی و مردمی وجود داشته باشد پیگیری لازم برای فعالیتش انجام می‌شود افزود: در ۷۲۰ منطقه کشور، هر منطقه یک معاون پرورشی داریم.

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه سال گذشته ۵۰۰ هزار دانش‌آموز در اعتکاف دانش‌آموزی شرکت کردند، اظهار کرد: سطح شبهات دانش‌آموزان زیاد، اما عمق کمی دارد، باید اقتضائات دانش‌آموزان درک و برای آن برنامه‌ریزی شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • تجلیل از معلمان ماندگار ‌زنجان/ حال خوش معلمان ۸۰ ساله+‌فیلم
  • مشکل رفت‌وآمد دانش آموزان شهرستان دیر حل شود
  • اختتامیه جشنواره سفیران سلامت در چابهار برگزار شد
  • برگزاری جشنواره خواندن و خوش نویسی در جهرم
  • تحصیل این عده از دانش‌آموزان در مدارس سمپاد رایگان است
  • هیچ دانش‌آموزی نباید از تحصیل باز بماند
  • اختتامیه جشنواره سفیران سلامت در چابهار
  • آموزش رشته شنا به شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز در چهارمحال و بختیاری
  • هزینه ۲۰۰ میلیارد ریالی دولت سیزدهم برای تجهیز هنرستان‌های بام ایران