Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-28@18:38:21 GMT

علل دردهای دیسک کمر چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۴ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۶۶۸۴۷۰

جراح مغز و اعصاب با بیان چند نکته اساسی درباره دیسک کمر، شرایط و علل این کمر دردها را تشریح کرد. ناطقان: مهدی خواجوی جراح مغز و اعصاب گفت: روزانه افراد زیادی با گزارش رادیولوژیست از ام‌آرآی مراجعه می‌کنند که در عمده آنها برجستگی دیسک گزارش شده است.
وی ادامه داد: اما باید بدانید کمردرد به‌عنوان دومین درد شایع در انسان بعد از سردرد علل بسیار متنوعی دارد و هر برجستگی دیسکی عامل اصلی کمردرد نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این جراح مغز و اعصاب با اشاره به اینکه در 35 درصد افراد ٢٠ تا 40 سال اگر ام‌آرآی انجام دهند درجاتی از برجستگی دیسک دیده می‌شود گفت: نکته مهم آن است که این برجستگی‌ها الزاما علت کمردرد بیماران نیست.
وی ضمن اذعان بر اینکه تقریبا تمام افراد بالای 6٠ سال اگر ام‌آرآی انجام دهند تعدادی از دیسک‌ها بیرون‌زدگی دارند، تشریح کرد: اما در یک‌سوم این افراد بیرون‌زدگی دیسک شدید می‌تواند کاملا بدون علامت باشد و فقط در ام‌آرآی‌هایی که بی‌دلیل انجام می‌شود دیده شود و منجر به درمان‌های اضافی و غیرضروری و صرف وقت و هزینه خواهد شد.
وی ادامه داد:‌ پس تشخیص علت اصلی کمردرد فقط با معاینه یک جراح مغز و اعصاب دلسوز امکان‌پذیر است نه متخصصان رشته‌های دیگر که به‌علت پول‌ساز بودن این حوزه در آن ورود کرده‌اند و انواع درمان‌های غیرضروری را انجام می‌دهند.
این جراح مغز واعصاب توصیه کرد:‌ حتما در مواردی مثل کمردرد با متخصصی که به او کاملا اعتماد دارید مشورت کنید و هرگز گزارش ام‌آرآی یا سایر اقدامات رادیولوژیک که انجام داده‌اید را خودتان تفسیر نکنید یا به تفسیر افراد غیرمتخصص اعتماد نکنید.
خواجوی معتقد است که درمان جراحی باز دیسک کمر یا درمان با لیزر یا تزریقات درون کمر هرکدام اندیکاسیون‌های خاص خود را دارند و نمی‌توان یک روش درمانی را برای همه بیماران تجویز کرد؛ هر بیمار نیاز به درمان مخصوص خودش دارد که توسط پزشک ماهر و مورد اعتمادش تعیین می‌شود.
منبع: فارس برچسب ها: دیسک کمر ، کمر درد ، ام آر آی

منبع: ناطقان

کلیدواژه: دیسک کمر کمر درد ام آر آی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۶۸۴۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراقب باشید بیماری ترانه علیدوستی را نگیرید | این افراد در معرض «سندرم DREES» هستند

دریافت 81 MB

به گزارش همشهری آنلاین دکتر سید مسعود داوودی، متخصص پوست و مو و عضو هیات علمی دانشگاه بقیه الله درباره بیماری که ترانه علیدوستی به آن مبتلا شده و بیماری سندرم DREES و درمان آن می‌گوید: DREES یک بیماری حساسیتی تاخیری است که با تغییرات پوستی، تغییرات احشاء داخلی و تغییرات سلول‌های خونی خود را نشان می‌دهد. شایع‌ترین علت بروز این بیماری، حساسیت‌های دارویی به داروهای ضد تشنج و آنتی بیوتیک‌ها هستند.

بیشتر بخوانید:

ترانه علیدوستی به این بیماری مبتلا شده است: سندرم درس (DRESS) | این بیماری چقدر خطرناک است و چگونه درمان می‌شود؟ نام بیماری سخت ترانه علیدوستی اعلام شد | اعلام آخرین وضعیت روند درمان بازیگر سرشناس تماس فوری علی دایی با ترانه علیدوستی | واکنش پدر بازیگر سرشناس به تماس شهریار خبر شوکه کننده درباره ترانه علیدوستی | مادر: برایش دعا کنید

این پزشک می‌افزاید: واکنش‌های دارویی با تاخیر ٢ تا ٨ هفته‌ای اتفاق می‌افتد و علایم بالینی ناشی از آن با ضایعات پوستی کهیر مانند و یا شبیه آبله مرغان بروز کند. همچنین ممکن است درگیری مخاط دهان بروز کند؛ اما از آن مهم تر، گرفتاری غدد لنفاوی به شکل گسترده است و درگیری مخاط داخلی بدن نیز ممکن است با علایمی شبیه به هپاتیت حاد بروز کند. مهم‌ترین اقدام در درمان این بیماری، قطع مصرف داروهای مشکوک و استفاده از کورتون‌های سیستمیک و یا سایر داروهای سرکوب سیستم ایمنی است. در موارد خفیف بیماری بهبود یابنده است. تشخیص زودرس بیماری در درمان آن بسیار موثر است. جزئیات را می‌بینید و می‌شنوید.

کد خبر 847602 برچسب‌ها خبر مهم چهره‌های مشهور بیماری - بیمارستان ترانه علیدوستی

دیگر خبرها

  • علائم آلرژی فصلی را بشناسید + موادغذایی آلژی‌زاراهکار درمان خانگی
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • مراقب باشید بیماری ترانه علیدوستی را نگیرید | این افراد در معرض «سندرم DREES» هستند
  • چرا شروع فصل بهار برای افراد آلرژی ایجاد می‌کند؟
  • از روان تا درمان
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • آستر نازکی که داخل روده قرار می‌گیرد؛ روش جدید برای کاهش وزن و درمان دیابت نوع ۲
  • انتقاد امام جمعه باخرز از وضعیت تنها بیمارستان شهرستان
  • واضح‌ترین تصویرها از مغز با قوی‌ترین دستگاه ام‌آرآی
  • بعد از ورزش بدن‌درد دارید؟ برای تسکین، این روش‌ها را امتحان کنید