Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-01@22:40:13 GMT

ارایه ورژن جدیدی از فایرفاکس برای جوانان

تاریخ انتشار: ۲۴ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۶۶۹۹۰۵

ارایه ورژن جدیدی از فایرفاکس برای جوانان

ساعت24 - موزیلا، طراح و پشتیبان مرورگر فایرفاکس، در صدد است تا مرورگر جدیدی را برای سیستم‌عامل اندروید ارایه دهد. براساس اطلاعات بدست آمده نام پیشنهادی این مرورگر جدید اندرویدی، فنیکس Fenix خواهد بود.

روزنامه شهروند: موزیلا، طراح و پشتیبان مرورگر فایرفاکس، در صدد است تا مرورگر جدیدی را برای سیستم‌عامل اندروید ارایه دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس اطلاعات بدست آمده نام پیشنهادی این مرورگر جدید اندرویدی، فنیکس Fenix خواهد بود. فنیکس مراحل اولیه‌ طراحی و توسعه‌ خود را طی می‌کند و با اینکه تا به این لحظه اطلاعات زیادی در مورد آن منتشر نشده اما ظاهرا این مرورگر اندرویدی به منظور جذب مخاطبان جوان و افرادی که در حوزه‌ فناوری فعالیت بیشتری دارند طراحی می‌شود و شاید همه‌ کاربران از آن استقبال خوبی نکنند. پروژه‌ فنیکس حدود چهار ماه قبل به‌صورت رسمی کار خود را آغاز کرده است. در حال حاضر تنها سه شرکت در این پروژه سرمایه‌گذاری کرده‌اند، ولی تأمین‌کننده‌ اصلی منابع مالی پروژه فنیکس کماکان خود شرکت موزیلا است.

موزیلا در سال ۱۹۹۸ توسط چند تن از اعضای Netscape تأسیس شد و تاکنون موفق به طراحی و توسعه‌ نرم‌افزاری سه مرورگر متن باز مختلف اندرویدی به نام‌های مرورگر فایرفاکس، Firefox Focus با امنیت بالا و Firefox Nightly شده است. در حال حاضر نسخه‌ آلفای مرورگر اندرویدی برای گوشی‌های هوشمند که متفاوت با نسخه‌ فایرفاکس بتا است به عنوان چهارمین نسخه‌ مرورگر موزیلا از طریق گوگل‌ پلی‌استور در دسترس کاربران قرار دارد و می‌توانند آن‌ را دانلود کنند.

موزیلا کماکان در مورد فنیکس اظهار نظری نکرده و مشخص نشده است که آیا قصد تجاری‌سازی مرورگر را در آینده‌ نزدیک دارد یا خیر. جالب است بدانید مرورگر اصلی فایرفاکس هم‌چنان یکی از محبوب‌ترین مرورگرهای بازار محسوب می‌شود و تاکنون ۱۰۰ میلیون بار از طریق گوگل پلی‌استور دانلود شده است.

منبع: ساعت24

کلیدواژه: اندروید موزیلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۶۹۹۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارایه خدمات رایگان تخصصی سلامت روان در البرز

مدیر گروه سلامت روان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: ۶ مرکز در البرز خدمات رایگان تخصصی سلامت روان به شهروندان ارایه می‌کنند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم ار کرج، ‌مجید نیک‌نژاد صبح امروز در حاشیه بازدید از  مراکز ارائه دهنده تخصصی سلامت روان یا همان مراکز " سراج " در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در استان البرز 6 مرکز تخصصی سلامت روان به اختصار "سراج " وجود دارد که به بیمارانی که از سطوح پایین تر برای درمان های تخصصی سلامت روان و پیگیری های مداوم بعد از ترخیص ارجاع شده اند ، به صورت رایگان خدمات تخصصی ارائه می کند. وی افزود: درمان های تخصصی سلامت روان گاها طولانی مدت و با هزینه های بالا انجام می شود اما مراکز سراج که دو مرکز در کرج و چهار مرکز دیگر در شهرستان های ساوجبلاغ ، نظرآباد، فردیس و اشتهارد  راه‌اندازی شده‌اند  که با حضور روانپزشک ، روانشناس و یک مددکار اجتماعی این خدمات را ارائه می دهند و برای بیمارانی که امکان مراجعه حضوری ندارند درمان در منزل و پیگیری تلفنی انجام می‌شود.

وی افزود: بیمارانی که از مراکز بهداشتی، بهزیستی، مدارس و دیگر سازمان‌ها ... به این مراکز ارجاع داده می‌شوند بیمارانی هستند که از اختلالات شدید روان یا افکار پرخطری مانند خودکشی و ... رنج می برند و علاوه بر درمان و پیشگیری از عود مجدد بیماری، ، خانواده های این بیماران نیز آموزش های لازم را دریافت می‌کنند.

وی یکی از نقاط قوت مراکز سراج را حضور مددکار اجتماعی دانست و تصریح کرد: مددکار فعال در این مراکز با ارتباطی که با دستگاه های مربوطه ایجاد می کند آسیب های اجتماعی مراجعین مثل فقر، بیکاری ، بی سوادی و ...بررسی و  پیگیری می‌کند.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • هادی رضایی مسئول پروژه بازی‌های پاراآسیایی جوانان شد
  • ‌تازه‌ترین دست‌آوردهای هوش مصنوعی در تصویر برداری پزشکی
  • ورژن هیولای ادن هازارد در فصل 15-2014 / فیلم
  • تصویربرداری از بیماران به‌سمت هوش مصنوعی می‌رود؟
  • ارایه خدمات رایگان تخصصی سلامت روان در البرز
  • معاون بارسا: به غیر از ژاوی به مربی دیگری فکر نکردیم
  • باج‌افزار‌ها چطور باج می‌گیرند؟
  • امیر جدیدی بازیگر یک پروژه بین المللی شد
  • وزیر : مودم‌ تولید داخل نمی‌تواند سرعت بالا داشته باشد
  • باج‌افزارهای جدید چطور حمله می‌کنند؟