Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج،  به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدیان رئیس نهاد‌نمایندگی مقام معظم رهبری در آئین افتتاحیه نخستین دوره طرح ملی «ضیافت رضوی» ویژه فعالان سیاسی فرهنگی دانشگاه‌های سراسر کشور اظهار داشت: رهبر انقلاب پیگیر اجرای این طرح ملی بودند که امیدواریم برگزاری آن باعث ایجاد حرکات مبارکی در دانشگاه‌ها شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه شرکت کنندگان در طرح «ضیافت رضوی» برگزیدگان دانشگاه‌های خود هستند، خاطرنشان کردند: باور ما این است که شما می‌توانید خیمه‌های معرفت الهی را در دانشگاه‌ها برپا کنید.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در بخش اصلی سخنان خود، ضمن طرح این پرسش از دانشجویان که «آیا تاکنون فهرستی از سرمایه‌های زندگی خود تهیه کرده‌اید؟!» در پاسخ به آن ابراز داشتند: معمولا در نگاه اول، بعد مادی سرمایه به ذهن متبادر می‌شود که معمولا جوانان در آن زمینه مشکلاتی دارند، اما مقصود اصلی سرمایه‌هایی است که در وجود جوانان قرار دارد و ثروتمندان حاضرند اموال خود را به پای آن بریزند.

وی افزود: تمام سرمایه‌های وجود انسان در زمانی که مسئله حیات و بقای انسان در میان باشد، فدای آن می‌شوند اما یک سرمایه وجود دارد که انسان حاضر است حتی حیات خود را فدای آن کند. «ایمان» آن سرمایه‌ای است که اگر واقعی باشد و در دل انسان جا بیفتد، او حاضر می‌شود از تمام سرمایه‌های خود بگذرد اما ایمانش لطمه نخورد.

 محمدیان یادآور شد: اکثر ما برای سرمایه ایمان خود زحمت زیادی نکشیده‌ایم و به برکت نان حلال پدر و مادر و پاکی و صداقت آنها این سرمایه در اختیار ما قرار گرفته است، درحالیکه عده‌ای عمر خود را برای رسیدن به ایمان سپری می‌کنند تا به اهل بیت(ع) برسند.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با بیان اینکه به هیچ‌کس تضمین داده نشده که ایمانش تا ابد باقی خواهد ماند، اظهار کرد: ایمان و عمل صالح به تنهایی برای سعادت انسان کفایت نمی‌کند و خداوند متعال در سوره مبارکه نصر، دو مسئله «تواصی به حق» و «تواصی به صبر» را به عنوان مکمل‌هایی برای ایمان و عمل صالح معرفی می‌فرماید.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدیان تصریح کردند: همه ما نسبت به حق شناخت داریم اما آنچه مهم است، تشخیص حق در فراز و نشیب‌های زندگی است که به راحتی امکان پذیر نیست و گاهی ممکن است انسان از تداوم راه حق باز بماند. لذا مؤمنان باید یکدیگر را به فاصله نگرفتن از حق سفارش کنند.

وی در تعریف مفهوم «تواصی به صبر» نیز خاطرنشان کردند: گاهی انسان در مسیر حق آنقدر مورد تهاجم قرار می‌گیرد که ممکن است با خودش بگوید «دیگر بس است! چرا فقط ما باید مشکلات و کمبودها را تحمل کنیم؟» پاسخ این است که راه حق برای برخی افراد خستگی ایجاد می‌کند و از همین رو باید سفارش به ایستادگی بین مؤمنان وجود داشته باشد.

محمدیان با بیان این که «وعده خداوند، وعده صادق است»، تصریح کردند: 40 سال است که خداوند در این کشور، هر روز تحقق وعده‌های خود را به ما نشان داده است. ملتی که در یک گوشه از دنیا در برابر قدرت‌های جهانی ایستادگی کرده و پس از 40 سال به جایی رسیده که از هزاران کیلومتر دورتر، مبارزه علیه سلطه جهانی را مدیریت می‌کند، در شرایطی انقلاب اسلامی خود را به پیروزی رسانده بود که بلوک شرق، دین را افیون ملت‌ها می‌دانست و بلوک غرب از مرگ خدا سخن می‌گفت.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۷۰۱۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخاطرات عدم سرمایه‌گذاری متوازن در زیست‌بوم هوش مصنوعی

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های هوش مصنوعی و رباتیک گفت: عدم سرمایه‌گذاری متوازن در زیست‌بوم هوش مصنوعی مخاطراتی به دنبال دارد. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، بهروز مینایی ظهر امروز در افتتاحیه رویداد استارتاپی هوش مصنوعی از داده تا ثروت که در دانشگاه اراک برگزار شد، اظهار داشت: تعریف پارلمانی اروپا از هوش مصنوعی نیز توانایی یک ماشین برای نشان دادن رفتارهایی چون یک انسان از قبیل استدلال، یادگیری، برنامه‌ریزی و خلاقیت است. بنابراین هوش مصنوعی توانایی استدلال، تجزیه و تحلیل و حل مسائل، توانایی پردازش حجم عظیمی از داده‌های ساختاریافته و بدون ساختار و توانایی یادگیری دارد.

وی افزود: ابرهوش مصنوعی از هوش انسانی پیشی می‌گیرد و کارها را بهتر از انسان انجام دهد. هوش مصنوعی عمومی توانایی تفکر، یادگیری و به کار گیری هوش خود در حل مسائل پیچیده شبیه به انسان را دارد، هوش مصنوعی محدود انجام یک وظیفه مشخص مانند تشخیص چهره، تشخیص گفتار را دارد و مجموعه‌ای از رفتار انسان را براساس مجموعه محدودی ازپارامترها شبیه‌سازی می‌کند.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های هوش مصنوعی و رباتیک با اشاره به ویژگی‌های ممتاز فناوری هوش مصنوعی گفت: فناوری امیدآفرین، فناوری توسعه بخش و فراحوزه‌ای، فناوری اقتدارآفرین و فناوری با قابلیت استفاده عمومی از جمله ویژگی‌های ممتاز فناوری هوش مصنوعی است. زمینه استفاده از هوش مصنوعی در حکمرانی ملی، سلامت و بهداشت، لجستیک و حمل و نقل، شبکه‌های برق و انرژی الکتریکی، مهندسی ارتباطات، نفت و گاز و غیره است. 

مینایی عنوان کرد: بیش از 90 درصد کشورها در حوزه سلامت و بهداشت از هوش مصنوعی برای تشخیص بیماری، معالجه بیمار و طراحی داروهای جدید بهره‌مند می‌شوند. همچنین ناترازی انرژی را می‌توان از طریق هوش مصنوعی معالجه کرد، بیشترین مشکل ناترازی انرژی در حوزه تولید و انتقالی است؛ گرچه انتقال 12 درصد تلفات دارد که با هوش مصنوعی قابل جبران است، اما در حوزه مصرف نیز حدود 20 الی 30 نحوه مدیریت مصرف از طریق هوش مصنوعی قابل کنترل است.

وی با بیان اینکه عدم سرمایه‌گذاری متوازن در زیست‌بوم هوش مصنوعی یک مخاطره امنیت ملی به شمار می‌رود، ادامه داد: دولت آمریکا طی 10 سال 250 میلیارد دلار در حوزه هوش مصنوعی سرمایه گذاری کرده است. این در حالی است که کشورهایی که از هوش مصنوعی سال‌ها استفاده می‌کنند توانستند پیشرفت خوبی داشته باشند، اگر قرار است در حوزه هوش مصنوعی موفق شویم سرمایه گذاری باید از شرکت‌های خصوصی آغاز شود.

دبیر ستاد توسعه فناوریهای هوش مصنوعی و رباتیک با اشاره به راه‌های درآمدزایی از طریق هوش مصنوعی گفت: وبلاگ نویسی، ساخت دوره انلاین فروش پرامپ برای هوش مصنوعی، ساخت موسیقی، خدمات طراحی وب، بازاریابی ایمیلی، ساخت اپلیکیشن متکی بر هوش مصنوعی، فروش تصاویر تجاری و غیره از جمله راه‌های درآمد زایی از طریق هوش مصنوعی است.
 
مینایی با بیان اینکه دانشگاه هوشمند و خانه هوشمند می‌تواند زیربخش‌های شهر هوشمند باشد، افزود: هوش مصنوعی در تمام رشته‌های دانشگاهی جریان دارد. به طوری که آموزش عمومی و آکادمیک و رسمی برای هوش مصنوعی پیش بینی شده است، سواد هوش مصنوعی برای حرفه‌های مختلف باید به وجود آید و نحوه درست استفاده ازهوش مصنوعی باید آموزش داده شود.

وی خاطرنشان کرد: از هوش مصنوعی به عنوان تربیت توسعه دهنده یاد می‌شود، هوش مصنوعی در ساخت، تولید و فرایند بهره‌وری تولید می‌تواند موثر باشد، آینده مسیری است که باید ساخته شود که ساختن آن هم سازنده و هم مقصد را دگرگون می‌سازد.

هوش مصنوعی هیچ زمانی چیزی جای نوآوری را نمی‌گیرد  

مجتبی ذوالفقاری، ر‌ئیس دانشگاه اراک در این آیین اظهار داشت: هوش مصنوعی ابزار است و به عنوان هدف مطرح نیست. هیچ زمانی چیزی جای نوآوری را نمی‌گیرد و هوش مصنوعی مرکب فوق‌العاده‌ای به شمار می‌رود.

وی افزود: مدلی که در دانشگاه آینده پیگیری می‌شود این است که ترکیب هوش طبیعی و مصنوعی چه نتایجی به همراه خواهد داشت. ما حتماً از هوش مصنوعی عبور خواهیم کرد. باید به سمتی برویم که بتوانیم از هوش مصنوعی به خوبی استفاده کنیم. 

ر‌ئیس دانشگاه اراک با بیان اینکه دانشگاه باید به روز شود، گفت: ارتباط منطقی بین سطح بالای علم و تولید ثروت وجود دارد. تولید ثروت سطح علم بسیار بالا نیاز دارد، هوش مصنوعی در تمانی رشته‌ها کاربرد دارد و الزام است، امیدواریم رویداد هوش مصنوعی ادامه‌دار باشد.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • حماسه قرآنی روستای چارک گویای ایمان استوار مردم استان بوشهر است
  • مخاطرات عدم سرمایه‌گذاری متوازن در زیست‌بوم هوش مصنوعی
  • شکست نظامی آمریکا در صحرای طبس نشانگر تحقق وعده‌های خداوند است
  • سفر خارجی رئیسی بعد از «وعده صادق» نشان از اقتدار کشور است
  • شکست آمریکا در صحرای طبس تحقق وعده‌های خداوند است
  • حجت الاسلام علم الهدی: بشارت خداوند به استقامت کنندگان در راه حق
  • ایران؛ ظهور یک ابر قدرت در عرصه بین الملل
  • معرفی سرپرست جدید نهاد نمایندگی در دانشگاه پیام نور همدان
  • شعار سال یک دستور عملیاتی است
  • دیدار جمعی از مدیران دانشگاه علوم پزشکی با نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی