Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: در حوزه پوشاک،کیف و کفش امکان نداشته تا به حال جنس خارجی خریده باشم،در حوزه لوازم خانگی نیز اکثرا از نوع ایرانی استفاده می کنم و همیشه به استفاده از کالای ایرانی معتقد بوده ام.

حسن لطفی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در گفت وگو با خبرنگار  شبکه اطلاع رسانی راه دانا، در خصوص نامگذاری سال جدید تحت عنوان "حمایت از کالای ایرانی" توسط مقام معظم رهبری اظهار داشت: در حال حاضر برای حمایت از کالای ایرانی باید بتوانیم هزینه های تولیدی را پایین بیاوریم که باید همه مجموعه حاکمیت وارد شود تا هزینه های تولید را پایین بیاورند و کیفیت را بالا ببرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نماینده مردم رزن در مجلس دهم در پاسخ به این سوال که از چه کالا یا محصول ایرانی استفاده می کنید؟ گفت: در حوزه پوشاک،کیف و کفش امکان نداشته تا به حال جنس خارجی خریده باشم،در حوزه لوازم خانگی نیز اکثرا از نوع ایرانی استفاده می کنم و همیشه به استفاده از کالای ایرانی معتقد بوده ام.

 

وی در خصوص معرفی یک کالای ایرانی خوب به مردم گفت: هیچ یک از فرش های دنیا قدرت رقابت با فرش ایرانی را ندارند همچنین بهترین صنایع دستی دنیا را داریم که هیچ کشوری قدرت رقابت با صنایع دستی ایرانی را ندارد.

 

وی افزود: برای اینکه هزینه تولید در کشور پایین بیایید و کیفیت بالا برود باید اصلاحاتی در وضعیت مالیاتی کشور انجام گیرد، سیستم مالیاتی کشور باید طوری تنظیم شود که به تولید کنند فشار وارد نشود همچنین ساختار بانکی کشور نیز باید اصلاح شود تا بهره بانکی پایین بیاید چرا که با بهره بانکی بالا تولید کنندگان نمی توانند مشکل مالی خود را حل کنند.

 

نماینده مردم رزن با بیان اینکه جهت حمایت از کالای ایرانی باید وضعیت بازار اصلاح شود،گفت: دولت باید از واردات کالاهایی که امکان تولیدشان در داخل وجود دارد جلوگیری کند چراکه تولیدکنندگان داخلی هم بتوانند بازار داخلی خوبی برای فروش داشته باشند.

 

لطفی با تاکید بر نقش مهم مردم در حمایت از کالای ایرانی اظهار داشت: مردم را باید تشویق کنیم به خرید کالای ایرانی و تولید کننده ها نیز باید وضعیتی را به وجود بیاورند که مردم رغبت به خرید کالای ایرانی پیدا کنند یعنی کالای با کیفیت تولید کنند که مردم از خرید کالای های خارجی خودداری کنند.

انتهای پیام/

 

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۷۰۶۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگرانی نماینده چابهار درباره وضعیت سیل زدگان سیستان و بلوچستان: راه‌های ارتباطی حدود 400 روستا مسدود شده/ از سیل اسفند 1402 تا کنون زیرساخت ها اصلاح نشده/ دولت فقط وعده داد و عمل نکرد

به گزارش جماران؛ سایت دیده بان ایران نوشت: هنوز خانه‌های دشتیاری از سیل اسفند ۱۴۰۲ در سیستان و بلوچستان خشک نشده بود که سیل دیگری آمد و آنچه از زندگی مردم باقی مانده بود را با خود برد.  سقف و پی خانه‌ها همچنان خیس است و بخشی از سقف‌هایی که ریخته‌اند مرمت نشده‌اند. ابراهیم رئیسی قبل از سال ۱۴۰۳ دقیقا پس از ۱۰ روز که از سیل گذشته بود به دشتیاری رفته و به قول خودش دستوراتی جهت رسیدگی به این خطه داده است. اما دستورات رئیس دولت سیزدهم به جایی رسیده که اعلام کردند بودجه آن اختصاص پیدا کرده اما هنوز تامین بودجه صورت نگرفته است.

معین‌الدین سعیدی، نماینده چابهار در مجلس درباره سیل اخیر تاکید کرد: «من واقعاً ممنونم بابت گزارش دیده‌بان ایران درباره عدم رسیدگی به وضعیت مردم سیستان و بلوچستان. اما دامنه‌های سیل اخیر خیلی بیشتر بود و حدود ۱۰ نفر در این سیل جان خود را از دست دادند.»

او با اشاره به مسدود شدن راه‌های روستاها افزود: «راه‌های ارتباطی حدود ۴۰۰ روستا مسدود شده است. از سوی دیگر شبکه برق در خیلی از روستاها قطع شده و آنتن مخابراتی از کار افتاده است. می‌شود گفت که خسارات ناشی از سیل جدید بی‌سابقه است. متاسفانه فاضلاب جاری شده و مشکلات جدی در بحث دفع آب‌های سطحی به وجود آورده است.»

سعیدی با اشاره به حضور وزیر کشور به این استان و مناطق سیل‌زده گفت: «رئیس ستاد بحران کشور، امانی،  رئیس سازمان راهداری کشور نیز به این استان آمدند. این جای تقدیر دارد که استاندار و آقایان در لحظات اولیه خود را به منطقه رساندند. اما مهم این است که پس از حضور آقایان باید ماشین آلات مورد نیاز تامین شود تا زیرساخت‌های تخریب شده،  بازسازی کنند. از سیل اسفند  1402 تا کنون این اتفاق نیفتاده است.دولت فقط وعده داد و عمل نکرد. ابنیه فنی تخریب شده پل‌های نیازمند اراده جدی برای این بازسازی است. علاوه بر آن باید سیل‌بندها، لایروبی رودخانه‌ها و همچنین ایجاد سازه‌های نظیر چاه‌نیمه ها برای جمع‌آوری آب‌ها اقدامات لازم صورت گیرد تا میلیاردها مترمکعب آب به دریا نریزد. بندهای زودبازده در مسیر رودخانه‌ها نیز کمک شایانی به این موضوع خواهد کرد که در حیطه وظایف وزارت نیرو است. وزارت نیرو برخی از اقدامات را آغاز کرده اما متاسفانه تامین منابع آن به سختی انجام می‌شود.»

او افزود: «شرایط بسیار بحرانی است. معتقدم تاکنون در استان سیستان و بلوچستان به ویژه در بخش دشتیاری این حجم از خسارت ناشی از سیل نداشتیم. در دشتیاری پروژه مهار فرسایش خندقی گرگروک شروع شده اما متاسفانه وزارت جهاد کشاورزی اقدام به تکمیل آن نکرده است. در حال حاضر گرگروک‌ها تا مسیر اصلی رودخانه‌ و حتی خونه‌های مردم پیش‌روی کرده‌اند و در صورتی که به صورت اورژانسی به آن رسیدگی نشود و  از پیشروی گرگروک‌ها پیشگیری نشود، تمام زندگی مردم دشتیاری از بین می‌رود.»

سعیدی با تشکر مجدد از استاندار سیستان و بلوچستان که از لحظات اول در مناطق سیل‌زده حضور داشته است، گفت: «باید در حوزه تصمیم‌گیران کلان کشور جهت جبران فوری خسارت به زیرساخت‌های اراده‌ای جدی به وجود آید. پس از سیل اسفند ۱۴۰۲ تا کنون هیچ تغییری رخ نداده و با سیل جدید نیز  مشکلات مضاعف شده است. حقیقتا و

بدون هیچ بزرگنمایی ابن اتفاق یک فاجعه انسانی است که سیل به وجود آورده است.»

دیگر خبرها

  • پوشاک، اشتغال زا‌ترین صنعت در کشور
  • تأسیس شرکت پروژه راهکاری برای تحقق جهش تولید
  • سند ملی سبک پوشش اسلامی چه کمکی به صنعت پوشاک کشور می‌کند؟
  • به‌زودی، قیمت‌گذاری شوینده‌ها حذف می‌شود
  • زیان ۳۵ درصدی پوشاک قاچاق به تولیدکنندگان در بازار شب عید
  • هماهنگی تعطیلات پایان هفته با دنیا، به افزایش صادرات منجر خواهد شد/خارجی‌ها در روز‌های تعطیل پاسخگو نیستند
  • عملیات «وعده صادق» داغ‌ترین نبرد سپاه با دشمن بود
  • نگرانی نماینده چابهار درباره وضعیت سیل زدگان سیستان و بلوچستان: راه‌های ارتباطی حدود 400 روستا مسدود شده/ از سیل اسفند 1402 تا کنون زیرساخت ها اصلاح نشده/ دولت فقط وعده داد و عمل نکرد
  • قاچاقچی پوشاک خارجی در ملکان یک میلیارد و ۴۸۲میلیون ریال جریمه شد
  • جریمه بیش از یک میلیارد ریالی قاچاقچی پوشاک در ملکان