Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، هوشنگ بازوند امروز یکشنبه در نشست اقتصاد مقاومتی که با حضور معاون وزیر کشور در استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: استان کرمانشاه علی رغم ظرفیت های خوبی که در حوزه گردشگری، صنعت، معدن، نفت و گاز دارد اما از بیکاری رنج می برند و صدر نشین بیکاری در کشور هستیم که این در خور شان مردم این دیار نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: در استان کرمانشاه پروژه های زیادی بعنوان راکد داریم که علی رغم اعتبار بالا اما تعطیل هستند و انتظار مردم این است که این پروژه ها احیاء شوند.

استاندار کرمانشاه رویکرد اقتصاد مقاومتی را احیاء پروژه های راکد دانست و بیان داشت: طی اسفند ماه سال گذشته بحث پروژه قطار را داشتیم که با اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری به بهره برداری رسید.

بازوند اظهار داشت: یکی از پروژه هایی که بیش از ۱۰ سال است که همچنین بلاتکلیف است پروژه آناهیتا است که ۱۰ تا ۱۲ میلیارد سرمایه گذاری نیاز دارد تا عملیاتی شود و در این راستا سال گذشته مجوزهای لازم را کسب کردیم و سهام داران نیز مشخص شدند.

وی تحقق پروژه پالایشگاه آناهیتا از مطالبات مردم استان دانست و افزود: یکی از مشکلات این کار عدم مشخص بودن عاملیت بانک بود که در این خصوص جلسه ای با شورای عالی بانکهای کشور برگزار کردیم که با محوریت بانک ملی و ۱۱ بانک دیگر در قالب یک کنسرسیوم عاملیت پروژه آناهیتا مشخص شد که امیدواریم بتوانیم شاهد شروع عملیات اجرایی آن باشیم.

استاندار کرمانشاه خاطر نشان کرد: با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری اگر بتوانیم پروژه های اقتصادی راکد استان را در قالب پروژه های اقتصاد مقاومتی تعریف کنیم، بدون شک میتوانیم از ظرفیتهای برنامه های اقتصاد مقاومتی نهایت استان استفاده را ببریم.

وی اذعان داشت: برای بحث اشتغال استان یک سند با هفت برنامه برای ۲ ساله تهیه شده است که بخشی از آن برنامه های اشتغال روستایی و اشتغال در مناطق زلزله‌زده است.

بازوند ابراز داشت: در زمینه  اشتغال روستایی وضعیت مطلوبی داریم و رتبه دوم یا سوم کشور هستیم و در بحث اشتغال در مناطق زلزله زده تا کنون ۹۸ هزار پرونده تسهیلات مسکن به بانک ها معرفی شده اند که از این رقم تاکنون۸۹ هزار عقد قراداد شده است و تا امروز ۱۳۰۰ میلیارد تومان تسهیلات و ۵۰۰ میلیارد تومان بلاعوض پرداخت کردیم و ۱۱هزار و ۵۰۰ نفر در مناطق زلزله زده مشغول کار هستند.

وی وضعیت اشتغال در مناطق زلزله زده را قابل قبول ندانست و افزود: وثایق درنظر گرفته شده توسط بانکها برای تسهیلات اشتغال در مناطق زلزله‌زده برای مردم سخت است، حدود ۲۲ میلیارد تومان تاکنون برای تسهیلات اشتغال در مناطق زلزله‌زده پرداخت کرده ایم که این رقم بسیار کمی است.

بازوند افزود: تعداد زیادی پروژه در استان داریم که به تملک بانکها در آمده است اما مدیران شعب در استان اختیاری نسبت به آنها ندارند و عده ای در تهران نشسته و برای آنها تصمیم می گیرند، اگر قصد داریم اقتصاد مقاومتی راه بیفتد اختیار را به خود بانک های استان بدهند چرا که آنها بهتر می توانند تصمیم برای استان خود بگیرند در غیر اینصورت هیچ ظرفیتی احیاء نمی شود.

کد خبر 4346914

منبع: مهر

کلیدواژه: پروژه های نیمه تمام خبرگزاری مهر کرمانشاه بوشهر خبرگزاری مهر کرمانشاه گرگان شهرکرد بیرجند شیراز مشهد سانحه تصادف خطبه های نماز جمعه مجلس شورای اسلامی آتش سوزی یاسوج خرم آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۷۱۱۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتغال حدود ۲۰۰ خانوار در قم به کار پرورش شتر

منصور دیان اردستانی،معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم پیرامون وضعیت شترهای موجود در استان قم گفت: آمار شتر موجود در این استان از مرز هفت هزار نفر گذشته‌است و حدود ۲۰۰ خانوار به پرورش آن مشغول هستند.

وی افزود: در همین رابطه حدود پنج‌هزار و ۵۵۵ نفر از شترهای استان، شتر تک کوهان کلکوهی، یک‌هزار و ۵۰۰ نفر شتر آمیخته و حدود ۱۵۰ نفر شتر دو کوهان است.

وی افزود: منطقه کویری دشت مسیله که در شمال شرق استان قرار دارد و از حوض سلطان تا دریاچه نمک را در بر گرفته است محل پرورش شتر است. در این منطقه تغییرات هوا زیاد، باران کم و تبخیر شدید بوده، آب و خاک شور و آفتاب داغ و سوزان است.

وی با اشاره به این که در استان قم معروف‌ترین عشایر و شتر داران ایل "کلکو" هست که نژاد شترها به همین نام ثبت گردیده‌است، ادامه داد: شتر اکوتیپ کلکوهی در شهرستان‌های قم، گرمسار، ورامین، کاشان و مناطق کویر چرای آزاد دارد.

دیان اردستانی گفت: حدود ۴۵ درصد مراتع کشور فقیر و محل رویش گیاهان شور پسند و خاردار مثل خار شتر، علف شور، تاغ و گز است که شتر در چنین مراتعی توان زیست و تولید دارد و باعث احیاء آن می‌شود.

وی توضیح داد: شتر تک کوهان مقاوم به گرما و شتر دو کوهان مقاوم به سرماست، در صورت تلاقی بین شتر نر دو کوهان و ماده تک کوهان شتر آمیخت‌های حاصل می‌شود که مقاوم به گرما می‌شود و می‌تواند در مناطق گرمسیری پرورش یابد.

وی ادامه داد:‌ امتیاز اول این شتر آمیخته بهره‌وری بالاتر از شترهای هم سن و سال خود است و ایجاد سازگاری با شرایط محیطی و قدرت جسمانی فوق العاده نسبت به سایر شترهاست.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم تاکید کرد: محصولات به دست آمده از شتر به علت استفاده از گیاهان مختلف صحرایی دارای اثرات دارویی و تغذیه‌ای سالم است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • تأکید معاون استانداری لرستان بر تسریع در پرداخت تسهیلات اشتغال
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • ۹۶ درصد اشتغال تعهد شده در سال ۱۴۰۲ ایجاد شده است
  • سال گذشته بیش از ۴۰۰۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد کرمانشاه ثبت شده
  • ارزیابی مناطق متاثر از زمین لرزه سیرچ/ خسارتی گزارش نشد
  • عملیاتی شدن ۱۲۳ درصدی تعهد اشتغال استان کرمان در سال گذشته
  • احداث متروی رباط کریم؛ اجرای طرح بعد از تملک اراضی
  • آغاز احداث متروی رباط کریم/اجرای طرح بعد از تملک اراضی و هماهنگی با متروی تهران و تأیید نقشه‌ها
  • کمک ۸۴ میلیون دلاری بانک جهانی به افغانستان
  • اشتغال حدود ۲۰۰ خانوار در قم به کار پرورش شتر