Web Analytics Made Easy - Statcounter


به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری فارس، مجید فراهانی، رئیس کمیته بودجه و نظارت مالی شورای شهر در تذکر پیش از دستور خود در جلسه علنی امروز شورای شهر تهران در خصوص لزوم بهره برداری بهینه از اعتبارات و درآمدها و منابع نقد و غیر نقد با تعیین اولویت مصارف و تخصیص اعتبارات مبتنی بر ارزیابی پروژه ها و فعالیت ها گفت:در شرایط فعلی و با توجه به تحقق 50 درصدی منابع و درآمدهای شهرداری تهران، مدیریت مصارف و پرداخت ها از طریق اولویت بندی مصارف و تخصیص اعتبارات مبتنی بر ارزیابی پروژه ها و فعالیت ها اهمیت ویژه ای پیدا می کند،؛ زیرا از طریق ایجاد تعادل میان منابع (دریافت ها) و مصارف(پرداخت ها) می توان شهر و شهرداری را بدون واهمه از کسری بودجه موثر بر فعالیت ها اداره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد: این تجربه سالهاست که در نظام برنامه ریزی کشور از طریق ایجاد تعامل میان سازمان مدیریت و برنامه ریزی و خزانه داری کل کشور با ساز و کار تخصیص اعتبار و تامین نقدینگی زمینه های مدیریت منابع و مصارف دولت را فراهم کرده است و لازم است شهرداری تهران نیز بجای آزمون و خطای راههای دیگر از این تجربه استفاده کند.

فراهانی گفت: بر اساس ماده 145 برنامه پنج ساله دوم شهرداری تهران؛به منظور بهره برداری بهینه از اعتبارات و تعیین اولویت مصرف منابع کمیته تخصیص اعتبار با عضویت شهردار تهران،معاون برنامه ریزی و توسعه شهری شهرداری،معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری،مدیرکل برنامه و بودجه شهرداری،رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورا به عنوان عضو و روسای کمیسیون های تخصصی شورا به عنوان ناظر می بایست در مقاطع حداکثر یک ماهه تشکیل و با توجه به میزان وصولی و تحقق درآمدها و منابع با بررسی گزارش عملکرد واحدهای اجرایی در زمینه فعالیت های هزینه ای و پیشرفت فیزیکی پروژه های سرمایه ای نسبت به تعیین اولویت وتخصیص اعتبارات مصوب اقدام نماید. بر اساس این ماده مصوب شورای اسلامی شهر تهران " هرگونه پرداخت و ایجاد تعهد بدون مجوز کمیته تخصیص اعتبار ممنوع است".

 


عضو شورای شهر تهران گفت:‌با عنایت به اهمیت موضوع و ایجاد خزانه داری کل شهرداری تهران و لزوم تامین نقدینگی از سوی خزانه داری کل صرفا بر اساس مصوبه و مجوز کمیته تخصیص اعتبار که متشکل از مدیران شهرداری و اعضاء شورا است، به‌ عنوان نماینده مردم تهران در اجرای بند 3 ماده 71 قانون شوراهای اسلامی کشور،درباره « لزوم بهره برداری بهینه از اعتبارات و درآمدها و منابع نقد و غیر نقد با تعیین اولویت مصارف و تخصیص اعتبارات مبتنی بر ارزیابی پروژه ها و فعالیت ها از طریق کمیته تخصیص مطابق با ماده 145 برنامه پنج ساله دوم » به شهرداری تهران تذکر می دهم.

وی ادامه داد: امیدوارم با پیگیری و تاکیدمحمد علی افشانی؛شهردار تهران بر اجرای به موقع مصوبات شورا شاهد توجه بیش از پیش شهرداری تهران به مدیریت جریان وجوه نقد از طریق خزانه داری کل شهرداری و مدیریت منابع برای تخصیص به اصلی ترین و موثر ترین مصارف از طریق کمیته تخصیص باشیم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۷۲۶۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازداشت ۳۷ عضو شوراهای استان تهران در سال ۱۴۰۲


به گزارش تابناک به نقل از تسنیم ، میرمحمد غراوی صبح امروز، یکشنبه، در همایش بزرگداشت روز ملی شوراهای اسلامی که در آستان حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) برگزار شد، در جمع شوراهای اسلامی شهر و روستای استان تهران گفت: در طول سال گذشته، در شورای حل اختلاف استان تهران، 12‌ جلسه تشکیل شده و 142 مصوبه را در پی داشته است که از این تعداد، 102 مصوبه مورد تأیید نظرات شوراهای اسلامی شهر بوده است.

وی افزود: انتخاب شهرداران و تعیین اولویت‌های توسعه‌ای از وظایف اصلی شوراهاست که بر این اساس در سال گذشته 11 هزار میلیارد تومان اعتبار از محل اعتبارات مالیات بر ارزش افزوده به حساب شهرداری‌های استان تهران واریز شده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران یادآور شد: در سال گذشته 26 هزار میلیارد تومان بودجه در شهرداری‌های استان تهران محقق شده است که رشد 57درصدی بودجه و اعتبارات را نسبت به سال پیش از آن نشان می‌دهد.

غراوی با اشاره به اینکه سهم هزینه‌های جاری شهرداری‌ها 60 درصد و سهم اعتبارات عمرانی 40 درصد تعیین شده است، عنوان کرد: این در حالی است که طی سال گذشته در شهرداری‌های استان تهران 39 درصد اعتبارات صرف هزینه‌های جاری و 61 درصد صرف پروژه‌های عمرانی شده است.

وی تأکید کرد: برآیند عملکرد شهرداری‌های استان تهران در سال 1402 نشان می‌دهد با کاهش هزینه‌های جاری، تخصیص اعتبارات و منابع بودجه‌ای به پروژه‌های عمرانی و توسعه‌ای با رشد بسیار خوبی همراه بوده است.

بخشودگی عوارض نوسازی و افزایش تقاضای شهروندان

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران در بخش دیگری از سخنان خود، کمک به اجرای سیاست‌های دولت را از وظایف شوراها برشمرد و گفت: در این راستا موضوع بخشودگی عوارض در احیا و نوسازی بافت‌های فرسوده شهری از اقدامات صورت‌گرفته در سال گذشته است، به‌طوری‌که در برخی از شهرداری‌ها این بخشودگی به 100 درصد رسیده است.

غراوی تصریح کرد: بخشودگی عوارض نوسازی بافت‌های فرسوده موجب افزایش تقاضای شهروندان در شهرستان‌های استان به احیای بافت‌های فرسوده شده است.

وی در ادامه به عضویت 251 نفر در شوراهای اسلامی شهرهای استان تهران اشاره و بیان کرد: سال گذشته تعدادی از اعضای شورا به‌واسطه برخی تخلفات تحت پیگرد قرار گرفتند و 37 عضو شورای شهر و روستا بازداشت شدند.

 

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران خاطرنشان کرد: در شورای حل اختلاف برخی پرونده‌ها به سلب عضویت اعضا منجر شده است و در این بین 18 عضو شورای شهر و روستا سلب عضویت شدند.

دیگر خبرها

  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ است
  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ای است
  • ممنوع‌الخدمات کردن نباید به‌عنوان یک حکم عمومی استفاده شود
  • بازداشت ۳۷ عضو شورا‌های تهران در سال ۱۴۰۲
  • بازداشت ۳۷ عضو شوراهای استان تهران در سال ۱۴۰۲
  • تحقق ۶۰ هزار میلیارد ریال اعتبار برای چهارمحال و بختیاری
  • ۷۸ مصوبه سفر دولت به مازندران کامل اجرا شده است
  • انتقاد مدیریت بحران استان از نبود تخصیص اعتبار بحران به استان
  • تخصیص ۱۷۰ میلیارد تومان اعتبار برای عمران و توسعه روستاهای گلستان
  • تخصیص ۳۰۴ میلیارد اعتبار برای پروژه جهاد آبرسانی همدان