Web Analytics Made Easy - Statcounter

ضمن نصب و راه‌اندازی سامانه تصفیه آب با فناوری نانو، ۵۵۰۰ نفر در شهرستان هشترود از آب آشامیدنی عاری از آرسنیک بهره‌مند خواهند شد. به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با نصب و راه‌اندازی سامانه‌ تصفیه آب با فناوری نانو به ظرفیت هزار مترمکعب در روز، ۵۵۰۰ نفر در شهرستان هشترود از آب آشامیدنی عاری از آرسنیک بهره‌مند خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فناوری توسط شرکت پالایش پلاسما صنعت و همکاری شرکت آب و فاضلاب استان آذربایجان شرقی و دانشگاه تبریز نصب و راه‌اندازی شده‌است.   با حضور مجید خدابخشی، استاندار آذربایجان شرقی، و مسئولان شرکت آبفای این استان و دانشگاه تبریز، از سامانه‌ی کاویتاسیون پلاسمایی شرکت پالایش پلاسما صنعت در شهرستان هشترود رونمایی شد.

سیستم کاویتاسیون پلاسمایی به‌صورت پکیج کامل تصفیه‌ آب آشامیدنی در تصفیه‌ آب نظر کهریزی به ظرفیت ۱۰۰۰ مترمکعب در روز با هدف حذف فلزات سنگین (آرسنیک) با هزینه‌ تقریبی ۱۰ میلیارد ریال توسط شرکت پالایش پلاسما صنعت نصب و راه‌اندازی شده‌است. این سیستم به‌منظور حذف فلزات سنگین با مشارکت شرکت پالایش پلاسما صنعت، شرکت آب و فاضلاب استان آذربایجان شرقی و دانشگاه تبریز ساخته شده‌است.

نتایج به‌دست آمده نشان دهنده‌ توانایی این سیستم در کاهش فلزات سنگین به کمتر از میزان استاندارد و همچنین حذف میکروارگانیسم‌های موجود در آب تا ۹۹٪ است، همچنین این سیستم بوی نامطبوع آب (که در اینجا ناشی از آب سد و بوی آبزیان و ... است) را به‌طور کامل حذف می‌کند. این سیستم برای حذف فلزات سنگین نیاز به تنها ۵۰۰ وات انرژی به‌ازای هر مترمکعب آب دارد.

نتایج موفقیت آمیز این پروژه باعث شده‌است تا این شرکت در حال مذاکره با شرکت آب و فاضلاب استان آذربایجان شرقی برای پیاده‌سازی این سیستم در سایر مناطق مورد نیاز باشد. این سیستم مورد تأیید شرکت آبفای استان آذربایجان شرقی بوده و تعداد افراد تحت پوشش آن ۵۵۰۰ نفر هستند. لازم به ذکر است که این فناوری پیش از این در پتروشیمی تبریز با موفقیت نصب و راه اندازی شده بود.

ضمناً بنا به ارزیابی انجمن مدیریت سبز اروپا واقع در آلمان و سوئیس که با همکاری شرکت آبفای استان آذربایجان شرقی و انجمن مدیریت سبز ایران صورت گرفته این سیستم مورد تأیید اولیه‌ی آن سازمان قرار گرفته است و تأییدیه نهایی تا یک ماه آینده آماده خواهد شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فناوری نانو تامین آب آشامیدنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۷۲۶۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همسطح سازی دریچه های شبکه جمع آوری فاضلاب آذربایجان شرقی

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد خانی در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: غیرهمسطح بودن دریچه‌های بازدید آدم‌روها مشکلات بسیاری برای عبور و مرور شهروندان و وسایط نقلیه در سطح خیابان‌ها و معابر ایجاد می‌کند.

وی ادامه داد: شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی با انجام بازدیدهای میدانی و عملیاتی نسبت به همسطح سازی دریچه‌های غیر همسطح در سطح استان اقدام کرد، تا ضمن بهبود در انجام عملیات بهره‌برداری و نگهداری شبکه‌ی جمع‌آوری فاضلاب، رفاه، ایمنی و آسایش همشهریان تامین شود.

خانی افزود: در این راستا طی سال گذشته دو هزار و ۵۸۴ عدد از دریچه‌های غیر همسطح شبکه جمع آوری فاضلاب استان اصلاح و همسطح سازی شد.

وی با بیان اینکه این عملیات با اعتباری بالغ بر ۱۰ میلیارد ریال انجام شد، گفت: در ادامه روند خدمت رسانی مطلوب به مردم شریف استان در سال جاری نیز هم سطح سازی دو هزار و ۷۰۲ عدد از دریچه‌های غیر همسطح و بازدید آدم‌روهای شبکه جمع‌آوری فاضلاب در سطح استان برنامه ریزی شده است.

کد خبر 6092758

دیگر خبرها

  • سامانه بارشی وارد آذربایجان شرقی می‌شود
  • اطلاعیه قطعی آب شهرک خاوران تبریز
  • اعطای نشان ملی اقتصاد مقاومتی به " شرکت آرد هشترود "
  • بررسی وضعیت پروژه‌های تامین آب شرب در شهر و روستا‌های شهرستان پیرانشهر
  • تجهیز بیمارستان امام حسین (ع) شهرستان هشترود به دستگا‌های جدید
  • ملاقات مردمی استاندار آذربایجان شرقی
  • همسطح سازی دریچه های شبکه جمع آوری فاضلاب آذربایجان شرقی
  • بررسی آخرین وضعیت تکمیل سامانه فاضلاب روستای ریحان آباد شهرستان ارومیه
  • کشت کلزا در ۳۲۷۰ هکتار از اراضی آذربایجان شرقی
  • رتبه دهم آذربایجان شرقی در تبدیل مجوز‌های کاغذی