Web Analytics Made Easy - Statcounter

سفیر ترکیه در مراسمی در کابل اعلام کرد که ژنرال دوستم به زودی به افغانستان باز می‌گردد، آنکارا از حضور مجدد معاون اول رئیس جمهور افغانستان در کابل حمایت می‌کند. ۲۴ تير ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۷ بین الملل آسیا-اقیانوسیه افغانستان نظرات

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، « اوزان ار طغرل» سفیر ترکیه در دومین سالروز کودتای نافرجام ترکیه گفت: حضور ژنرال دوستم در افغانستان می‌تواند در برقراری ثبات و صلح موثر واقع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به احتمال بسیار زیاد ژنرال دوستم به زودی به افغانستان باز می‌گردد و ما نیز از تامین صلح در این کشور حمایت می‌کنیم.

این در حالی است که برخی از رسانه‌های افغانستان از نهایی شدن توافق ارگ ریاست جمهوری افغانستان با ژنرال دوستم خبر داده است.

گفته می‌شود که معاون او اشرف غنی بازگشتش به افغانستان را به آزادی «نظام الدین قیصاری» و افرادش مشروط ساخته است.

12 روز پیش نیروهای امنیتی افغان قیصاری نماینده ژنرال دوستم را بازداشت کردند که باعث تظاهرات گسترده مردمی در ولایت‌های شمال افغانستان شده است.

سفیر ترکیه در ادامه تصریح کرد که اگر دولت افغانستان بخواهد آنکارا نقش برجسته در روند صلح این کشور ایفا خواهد کرد.

ارطغرل با اشاره به افزایش مهاجرت به ترکیه گفت: 170 هزار پناهجوی افغان در ترکیه حضور دارند که تنها 10 هزار نفر از آنها مدارک قانونی اقامت دارند.

وی افزود: ترکیه تا کنون هیچ اقدامی برای اخراج اجباری پناهجویان افغان انجام نداده است و طرفدار خروج اجباری آنها نیست.

سفیر ترکیه تصریح کرد که بیش از 15 هزار پناهجوی افغان به صورت داوطلبانه به کشورشان بازگشته‌اند.

پناهجویان افغان که به افغانستان بازگشته‌اند، اخراج از ترکیه را اجباری توصیف کردند و سازمان عفو بین‌الملل نیز از روند این اخراج اجباری انتقاد کرده بود.

انتهای پیام/.

R36461/P36446/S8,87,1413/CT10

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۷۳۱۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی سفیر ایران در ترکیه با یکی از مقامات سازمان همکاری اسلامی

در دیدار «محمدحسن حبیب ‌الله‌زاده»، سفیر جمهوری اسلامی ایران در آنکارا با خانم «زهرا زومروت سلجوق»، مدیرکل سازمان آموزش و تحقیقات آماری، اقتصادی و اجتماعی کشورهای اسلامی پیرامون توسعه همکاری‌ها میان ایران با این سازمان گفت‌وگو و تبادل نظر شد.

 به گزارش ایسنا ، سفیر جمهوری اسلامی ایران در این دیدار با اشاره به اهمیت استفاده از نتایج تحقیقات این مرکز و تبادل و انتقال تجربیات کشورهای اسلامی در حوزه‌های مربوطه، خواستار افزایش همکاری‌ها و بهره‌ مندی بیشتر کشورمان از خدمات این نهاد سازمان همکاری اسلامی شد .

 وی همچنین بررسی امکان تعریف پروژه‌های مشترک با سازمان آموزش و تحقیقات آماری، اقتصادی و اجتماعی کشورهای اسلامی و نیز مشارکت در پروژه‌های آن مرکز را از دیگر زمینه‌های افزایش همکاری‌ها دانست.

خانم زهرا سلجوق، مدیرکل سازمان آموزش و تحقیقات آماری، اقتصادی و اجتماعی کشورهای اسلامی نیز با برشمردن برخی از زمینه‌های کاری آن مرکز در حوزه‌های مختلف، برای افزایش همکاری‌ها با کشورمان در زمینه‌های مورد نیاز، اعلام آمادگی کرد .

وی با اشاره به برخی از پروژه‌های مرکز آموزش و تحقیقات آماری، اقتصادی و اجتماعی کشورهای اسلامی، حوزه‌های فعالیت این سازمان را شامل طیف وسیعی از فعالیت‌ها با درخواست کشورهای عضو دانست و با اشاره به تجارب ارزشمند کشورمان در برخی از حوزه‌های فعالیت این مرکز بین المللی، آمادگی این نهاد برای  ارتقای همکاری و مناسبات کشورمان را اعلام کرد .

براساس این گزارش، مرکز آموزش و تحقیقات آماری، اقتصادی و اجتماعی کشورهای اسلامی یکی از نهادهای تخصصی وابسته به سازمان همکاری اسلامی (OIC) است که بر اساس مصوبه هشتمین نشست وزرای امور خارجه سازمان کنفرانس اسلامی (طرابلس) تاسیس و از اول ژوئن ۱۹۷۸ فعالیت خود را در آنکارا آغاز کرد.

 مهمترین وظایف این نهاد جمع آوری، پردازش و انتشار آمار و اطلاعات اقتصادی - اجتماعی برای استفاده کشورهای عضو، مطالعه و ارزیابی تحولات اقتصادی و اجتماعی در کشورهای عضو به منظور ارتقای همکاری میان کشورهای اسلامی و نیز سازماندهی برنامه های آموزشی متناسب با نیازهای کشورهای عضو و اهداف کلی سازمان همکاری اسلامی  است .

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شادی فوتسالیست‌های افغان با صادق بوقی
  • خبر خوب برای دانشجویان افغان در ایران
  • افزایش نقش چین برای استخراج معادن افغانستان
  • ۶ کشته براثر ریزش کوه و صاعقه در افغانستان
  • دیپلمات افغان: جهان به سمت تعامل با کابل پیش می‌رود
  • دیدار رایزن فرهنگی ایران با معاون سیاسی طالبان 
  • رایزنی سفیر ایران در ترکیه با یکی از مقامات ارشد اکو
  • پایان نمایشگاه بین‌المللی افغان-قزاق در کابل
  • رایزنی سفیر ایران در ترکیه با یکی از مقامات سازمان همکاری اسلامی
  • کابل: هیچ گروه تروریستی در افغانستان فعال نیست