Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان، «مهدیا ملک» 11 سال سن دارد که در یک خانواده چهارنفری زندگی می‌کند، مهدیا از سن هشت سالگی چادر را انتخاب کرده است و آن را برای خود افتخاری بزرگ می‌داند.

وی اهل روستای «تقی‌آباد» شهرستان گرگان است و برای حفظ قرآن کریم در یکی از موسسات قرآنی شهرستان گرگان ثبت‌نام کرده و توانسته است که کل قرآن کریم را به مدت سه سال و نیم حفظ کند و از این بابت بسیار خرسند است که توانسته است یکی از آرزوهای حضرت آقا را برآورده کند و یکی از حافظان قرآن کریم باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه مشروح گفت‌‌وگوی خبرنگار فارس در گرگان را با «مهدیا ملک» بانوی کوچک حافظ کل قرآن کریم را می‌خوانیم؛

فارس: از چه سالی به حفظ قرآن کریم روی آوردید و تا چه مدت توانستید تمام آیات قرآن‌کریم را حفظ کنید؟

ملک: از پنج سالگی به کلاس قرآن رفتم و شروع به حفظ قرآن کریم کردم و بعد از مدت سه و سال و نیم توانستم قرآن کریم را به طور کامل حفظ کنم.

فارس: بهترین مشوق شما برای حفظ قرآن کریم چه کسانی بودند؟

ملک: پدر و مادرم به عنوان بهترین مشوق برای حفظ قرآن کریم بودند و در این مسیر از هیچ تلاشی مضایقه نکردند پدرم دارای مدرک دیپلم و مادرم مدرک لیساس دارد.

 

فارس: آیا حفظ قرآن کریم باعث تداخل در خواندن درس‌هایت در مدرسه نشد؟

ملک: تمام کارهایم را از روی برنامه‌ریزی انجام دادم و در خواندن درس و حفظ قرآن کریم برنامه‌ریزی دقیقی داشتم تا بتوانم هر دو را در کنار هم ادامه دهم که خوشبختانه توانستم در این زمینه موفق عمل کنم.

فارس:حس خودتان را هنگامی که مشغول به تلاوت آیات قرآن کریم هستید بیان کنید؟

ملک: هنگامی که قرآن را باز می‌کنم و آیاتش را تلاوت می‌کنم یک احساس آرامش و راحتی به من دست می‌دهد و هنگامی که تک‌تک آیات قرآن را بر زبان جاری می‌کنم حس نزدیکی با خدا را در تک‌تک سلول‌های بدنم احساس می‌کنم که واقعا حس بسیار قشنگی است.

* همه آیات قرآن کریم دوست داشتنی هستند/ علاقه زیادی به خواندن سوره حجرات دارم

فارس: نام اساتیدی که در حفظ قرآن کریم به تو کمک کردند را بیان بفرمایید؟

ملک: خانم زینب کیا رئیس موسسه قرآنی، خانم مراغه و خانم بامری از اساتید قرآنی من هستند که بعد از پدر و مادرم مرا در این مسیر بسیار راهنمایی کردند.

فارس: تا به حال در مسابقات قرآنی شرکت کردید؟ آیا در زمینه حفظ قرآن کریم حائز رتبه و مقام شدید؟

ملک: تا به حال در مسابقات استانی شرکت نکردم ولی در سطح مدرسه شرکت کردم و حائز رتبه شدم.

فارس: کدام یکی از سوره‌های قرآن کریم را دوست داری و با آن انس گرفتی؟

همه آیات قرآن کریم دوست داشتنی هستند و تک‌تک آیات را دوست دارم ولی علاقه زیادی به خواندن سوره حجرات دارم زیرا در نخستین مسابقه‌ قرآنی که شرکت کردم حفظ سوره حجرات همراه با معنی بود وقتی من این سوره را حفظ کردم مسابقه تشکیل نشد و برای بار دوم راحت‌تر توانستم این سوره را حفظ کنم و به این دلیل بود که به این سوره علاقمند شدم.

* من عاشق چادر هستم و آن را افتخار می‌دانم

فارس: در راستای عفاف و حجاب چه توصیه‌ای به دخترهای هم سن و سال خودت داری؟

ملک: تمام دخترها و پسرهای جامعه اسلامی باید حجاب خودشان را رعایت کنند و آرزو می‌کنم که همه مردم حجاب را به طور کامل رعایت کنند و تحت تاثیر بیگانگان و فرهنگ غربی قرار نگیرند.

فارس: چادر را با چه انگیزه‌ای انتخاب کردی؟ آیا چادری بودن در جامعه برایت محدودیت ایجاد کرد؟

ملک: چادر یک حجاب برتر است و من بواسطه چادر به خود می‌بالم زیرا برترین حجاب را انتخاب کردم در سوره مبارکه توبه آیه‌ای در مورد حجاب است که می‌فرماید حجاب را در گرما و سرما رعایت کنید.

پدرم این آیه را همراه با معنی‌اش برایم تلاوت کرد و از آن موقع به بعد به چادر علاقه بیشتری پیدا کردم و عاشق چادر شدم و اکنون نیز به این حجاب برتر به خود می‌بالم.

دستان تمام کسانی که من را در راستای حفظ قرآن کریم یاری کردند به ویژه پدر و مادرم و اساتی مهربان را می‌بوسم و برایشان آرزوی موفقیت و سربلندی را دارم.

فارس: بزرگترین آرزوی زندگیت چیست و دوست داری در آینده چیکاره شوید؟

ملک: دوست دارم در آینده معلم شوم و بزرگترین آرزوی من ظهور آقا امام زمان (عج) است و اینکه من هم یکی از سربازان این حضرت غایب باشم و امیدوارم همه ما شاهد ظهور منجی عالم بشریت باشیم.

آرزوی دیگر من دیدار با مقام معظم رهبری است و امیدوارم هرچه زودتر این آرزویم محقق شود.

فارس: با توجه به اینکه استان گلستان دارای 4 هزار شهید گلگون‌کفن است و یکی از توصیه‌های مهم شهدا به مردم؛ حفظ حجاب است در زمینه عفاف و حجاب به هم سن و سال‌هایت چه توصیه‌ای داری؟  

ملک:  امیدواریم همه ما به این باور برسیم که حجاب کامل باعث می‌شود ما از گناه کردن مصون بمانیم و یکی از آرزوهای مقام معظم رهبری این است که تعداد حافظان قرآن کریم در جامعه اسلامی زیاد شود و من خیلی خوشحالم که توانستم در محقق کردن آرزوی رهبر عزیزم گام موثری بردارم.

قبل از اینکه اقدام به حفظ قرآن کریم کنم هرگز فکر نمی‌کردم که بتوانم حافظ کل قرآن کریم شوم ولی با اتکال به خداوند متعال و یاری پدر و مادر عزیزم و به کمک اساتید قرآنی‌ام توانستم به این درجه برسم که تمام آیات قرآن کریم را حفظ کنم و از این بابت بسیار خوشحالم.

====================

مصاحبه کننده: سمیرا رجبی

====================

انتهای پیام/و

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۷۳۱۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نزدیکی نگاه به حجاب در اسلام و مسیحیت

گروه اندیشه: متن حاضر که در کانال دکتر محمدمهدی مجاهدی بازنشر شده است، حکایت از آن دارد که آیات حجاب بسیار نزدیک است به آنچه حدود سال های ۲۳۰ میلادی که در کتابی در باب اخلاق مسیحیت که به آموزه های حواریون مشهور شده آمده است. این متن کوتاه از نظرتان می گذرد:

***

در حدود سال‌های ۲۳۰ میلادی، کشیشی یونانی در شمال سوریه کتابی نوشته است، در اخلاق مسیحیت، که بعدها به نام آموزه‌های حواریون Didascalia apostolorum مشهور شده است. یعنی اندک اندک این باور ریشه دوانده که کتاب شامل احادیث یا تعالیم مستقیم حواریون و شاگردان مسیح است که به سال پنجاه میلادی جمع شده و چنین نیست. متن این رساله در پایان قرن چهارم میلادی بازبینی شده و در مجموعه مکتوبات رسمی کلیسای شرقی جای گرفته است. اصل متن یونانی اینک از دست رفته امّا ترجمهٔ لاتینی و سریانی آن از زمان‌های خیلی دور رایج بوده چنان که هم اینک دست‌نوشته سریانی کهنی از آن به تاریخ ۶۸۳ میلادی، معادل ۶۰ هجری، باقی‌ست. چنان که آمد متن در سوریه عهد پساباستان رایج بوده و از آنجا هم احتمالا نزد مسیحیان شبه جزیره در عهد شکل‌گیری قرآن و اسلام. مجملش گفتیم...

بخش سوم کتاب مربوط است به «اصول اخلاقی زنان مسیحی و این که زن باید تنها رضایت همسر خویش را پیش چشم داشته باشند». سخن با نوعی «الرّجال قوّامون علی النساء» آغاز می‌شود که در اصل هم سخن پولس رسول است در انجیل، رساله به کرنتیان: «باشد که زنان مطیع مردان باشند، چرا که مرد پیشوای زن است و پیشوای مرد دین‌دار مسیح است».
همین بخش قطعه‌ای دارد که به شکل قابل توجّهی، در لفظ و معنی، با آیه سی و یکم سوره نور نزدیک است. ترجمه انگلیسی آن را آوردم و نقاط تقارب را می‌بینیم در همین قطعه کوتاه:
- از زنان می‌خواهد که در بازار خود را بپوشانند (وَ لْیَضْرِبْنَ بِخُمُرِهِنّ...)
- سرمه نکشند، آرایش نکنند و زیبایی خود را آشکار نکنند (وَ لا یُبْدِینَ زِینَتَهُنَّ...)
- این که در بازار نگاه فروگیرند و چشم بر این و آن نداشته باشند (یَغْضُضْنَ مِنْ أَبْصارِهِنَّ...)
- و این که زیبایی خود را فقط برای همسر خود حفظ کنند... (وَ لا یُبْدِینَ زِینَتَهُنَّ إِلاَّ لِبُعُولَتِهِنَّ...)
- و البته آنچه در ترجمه دیده نمی‌شود آن است که برای کلمهٔ همسر، در متن سریانی هم، «بعل» آمده است، چنان که در قرآن.

چنان که می‌بینیم، این کتاب منعکس کننده «محیط فقهی» و احکام رایج بین «اهل کتاب» در آن عصر است و برخی پژوهشگران، چون دیوید پاورز، ارتباطی دیده‌اند بین آن و آیت حجاب، دست کم از جنس همان اشتراک عقاید و اساطیر و رسوم و احکام مرتبط که بین قرآن و دیگر متون و منابع بایبلی دیده می‌شود.
...
همان بخش در ترجمه قدیمی عربی دیداسکالیا: الدسقولیة او تعالیم الرسل: یجب علی النساء ان یخضعن لازواجهن...

216216

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899419

دیگر خبرها

  • تصویر تعظیم و لحظه بوسیدن چادر یک دختر توسط رادان
  • عرضه سه نمایشنامه جدید سوره مهر در نمایشگاه کتاب
  • سه نمایشنامه جدید سوره مهر در نمایشگاه کتاب تهران عرضه می‌شود
  • کمی مهربان باشیم (بررسی زندگی و آثار دکتر هروی)
  • محکم‌ترین اصل قانون اساسی اسلام که در نهج البلاغه آمده است
  • معاون پرورشی آموزش و پرورش: اجرای طرح عفاف و حجاب در ۶۰۰ هزار مدرسه دخترانه / «دخترانی که پای روایت ما نباشند، پای روایت دشمن می‌نشینند»
  • نزدیکی نگاه به حجاب در اسلام و مسیحیت
  • اجرای طرح عفاف و حجاب در ۶۰۰ هزار مدرسه دخترانه / «دخترانی که پای روایت‌ ما نباشند، پای روایت دشمن می نشینند»
  • معاون پرورشی آموزش و پرورش: اجرای طرح های عفاف و حجاب در ۶۰۰ هزار مدرسه دخترانه / دخترانی که پای روایت‌ ما نباشند، پای روایت دشمن می نشینند
  • قاری و حافظ قرآن اعزامی به مسابقات مالزی تعیین شدند