Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالی طی چند روز گذشته شرکت فروشگاه‌های زنجیره‌ای رفاه شاهد تغییرات مدیریتی بوده که روند چهار ساله گذشته شرکت با تداوم سود دهی رشد قابل توجهی را نشان می‌دهد.

ایران آنلاین /  ارزیابی شرکت فروشگاه‌های زنجیره‌ای رفاه بر اساس مستندات و اطلاعات رسمی منتشر شده از شرکت رفاه در بازار فرابورس و در سایت کدال بر اساس  مهم‌ترین شاخص های اقتصادی کسب و کار، روند قابل توجهی را در افزایش نشان می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به طوری که روند بهبود سودآوری شرکت در سال مالی جاری هم ادامه یافته است و سود خالص قبل از کسر مالیات رفاه در 6 ماه اول سال مالی جاری نسبت به دوره مشابه سال گذشته 64 درصد افزایش یافته است. همچنین عملکرد 7 ماهه رفاه در سال مالی جاری نیز نشان می‌دهد که سود خالص قبل از کسر مالیات دوره جاری نسبت به دوره مشابه سال مالی قبل 95 درصد افزایش یافته است. بدین ترتیب رفاه توانسته است در عرض 7 ماه از سال مالی جاری، به سودی بیش از کل سود سالانه خود در سه سال اخیر دست یابد. پیش‌بینی می‌شود این روند رو به رشد تا پایان سال مالی جاری هم ادامه داشته باشد و رفاه به رکورد بیشترین سود خالص در کل دوره حیات خود دست یابد.

بر اساس این گزارش، درآمدهای عملیاتی رفاه در 6 ماه اول سال مالی جاری نسبت به دوره مشابه سال گذشته 99 درصد رشد داشته است. انتظار می‌رود با تداوم روند صعودی فعلی، فروش کل کالاهای رفاه در سال مالی جاری بیش از 2 هزار و 400 میلیارد تومان باشد. سرمایه‌گذاری شرکت رفاه بر روی سه برند جدید فروشگاهی شامل فروشگاه‌های همواره تخفیفی با برند WinMarket ، فروشگاه‌های عمده‌فروشی مدرن با مدل Cash & Carry و فروشگاه‌های تخصصی لوازم خانگی و طراحی داخلی با برند RHC ،رشد فروش مازاد 100درصدی سالانه را تا سال 1400 هدف‌گذاری می‌کند.

همچنین سود ناخالص رفاه در 6 ماه اول سال مالی جاری نسبت به دوره مشابه سال قبل 59 درصد رشد داشته است. مقایسه سود ناخالص رفاه در سال مالی گذشته با سال ماقبل آن 43 درصد و نسبت به دو سال ماقبل آن 46 درصد رشد نشان می‌دهد.

در همین حال سود عملیاتی رفاه در سال مالی قبل بیش از 144 درصد نسبت به سال مالی ماقبل آن رشد داشته است. به عبارت دیگر در حالیکه در سال مالی 95-94 رفاه با زیان عملیاتی 26 میلیارد تومانی مواجه بوده است، عملکرد مناسب شرکت در سال مالی 96-95 موجب دستیابی به سود عملیاتی 11.5 میلیارد تومانی شد. این روند رشد در سال مالی جاری نیز مشاهده می‌شود، به گونه‌ای که سود عملیاتی شرکت در 6 ماه اول سال مالی جاری 124 درصد نسبت به دوره مشابه سال قبل افزایش یافته است. رشد سود عملیاتی بیانگر آن است که رفاه توانسته است سود خالص خود را از فعالیت‌های اصلی شرکت که عملیات فروشگاهی است به دست آورد.

در همین راستا افزایش علاقه‌مندی مشتریان به خرید از رفاه در کنار ارتقای بهره‌وری عملیاتی رفاه موجب شده است سود هر سهم رفاه در 6 ماه اول سال مالی جاری 4 برابر دوره مشابه سال مالی 95-94 شود. این امر حاکی از آن است که سود 6 ماهه این شرکت در سال مالی جاری نسبت به دوره مشابه دو سال قبل 4 برابر شده است.

این در حالی است که همزمان با رکوردشکنی‌های پیاپی در افزایش فروش و سود، رفاه در سال‌های گذشته رکورد ارایه تخفیف به مشتریان را هم شکسته است. رفاه تنها در عرض 6 ماه از سال مالی جاری حدود 170 میلیارد تومان به مشتریان خود تخفیف داده است که 600 درصد نسبت به دوره مشابه در سال مالی 94-93 و 2200 درصد نسبت به دوره مشابه در سال مالی 92-93 بیشتر بوده است.

بنا بر این گزارش، با توجه به گردش مالی متوسط 5 هزار میلیارد ریالی ماهانه و عرف متوسط دوره تسویه با تامین کنندگان به مدت دو ماه در بازار ایران، بدهی در گردش رفاه به تامین کنندگان در حدود 300 میلیارد تومان کمتر از حد اعتباری است و از منظر این شاخص، ریسک همکاری با رفاه پایین و وضعیت اعتباری رفاه در بین شرکاء تجاری مطلوب ارزیابی می شود. با توجه به ارزش دارایی های ثابت رفاه در حدود بیش از 2 هزار میلیارد تومان و همچنین عدم هرگونه بدهی به شبکه بانکی و عدم هرگونه اخذ وام بانکی در سه سال گذشته، همکاری با شرکت رفاه، یکی از بدون ریسک ترین همکاری های تجاری برای تولیدکنندگان و تجار ایرانی است. لازم به ذکر است که با توجه به عقد قرارداد و برنامه راه اندازی 37 پروژه جدید و برنامه توسعه شرکت رفاه، رشد فروش 100 درصدی سالانه برای دو سال آتی رفاه پیش بینی می شود و این امر می تواند بیش از پیش برای تامین کنندگان کالا و شرکای رفاه مورد توجه قرار گیرد.

لازم به ذکر است، در بخش بهره وری نیروی انسانی نیز رفاه در سال گذشته به منظور توسعه خدمات‌رسانی به مشتریان در سراسر کشور، بیش از 14 هزار متر مربع به مساحت فروشگاه‌های خود افزوده است و بدین ترتیب توانسته است برای بیش از 300 نفر شغل مستقیم و 500 نفر اشتغال غیرمستقیم ایجاد کند. با در نظر گرفتن این موضوع و با توجه به سایر سرمایه‌گذاری‌های انجام شده در حوزه منابع انسانی، هزینه نیروی انسانی رفاه در 6 ماه اول سال مالی جاری نسبت به دوره مشابه سال قبل 23 درصد افزایش یافته است. با این وجود، ارزیابی شاخص "نسبت هزینه نیروی انسانی به فروش شرکت" که شاخصی برای ارزیابی میزان بهره‌وری فروش است نشان می‌دهد که رفاه توانسته است این شاخص را در 6 ماه اول سال مالی جاری نسبت به دوره مشابه سال قبل حدود 50 درصد بهبود دهد و از عدد 9.85 به 6.58 برساند.

مقایسه نسبت هزینه نیروی انسانی به فروش شرکت در 6 ماه اول سال مالی جاری با پایان سال مالی قبل نیز 35 درصد بهبود و نسبت به سال مالی ماقبل آن 70 درصد بهبود نشان می‌دهد. بدین ترتیب رفاه توانسته است شاخص نسبت هزینه نیروی انسانی به فروش خود را از 11.2 درصد در پایان سال مالی 95-94 به کمتر از 6.6 درصد در 6 ماهه اول سال مالی جاری برساند که این امر نشان دهنده ارتقای بهره‌وری نیروی انسانی رفاه است. انتخاب شرکت رفاه در سال 96 به عنوان رتبه اول بازده فروش در همایش 100 شرکت برتر ایران (IMI100) نشان از ارتقاء بهره وری جدی شرکت رفاه در سه سال گذشته است.

/اقتصاد نیوز

 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۷۳۲۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بالاترین نرخ بیکاری در آلمان از سال ۲۰۱۵

موسسه اقتصادی آلمان اعلام کرد که انتظار می‌رود بیکاری امسال در این کشور به طور متوسط به ۲.۸ میلیون نفر برسد که بالاترین سطح از سال ۲۰۱۵ است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه هندلزبلات المان، بر اساس مطالعه موسسه اقتصادی آلمان، پیامدهای بحران اقتصادی در سال جاری آشکار می شود.

در ادامه این گزارش آمده است: رکود اقتصادی در آلمان به طور فزاینده ای بر بازار کار تأثیر می‌گذارد. بر اساس مطالعه موسسه اقتصادی آلمان (IW) که روز جمعه در اختیار خبرگزاری رویترز قرار گرفت، انتظار می‌رود که بیکاری امسال به طور متوسط ​​به 2.8 میلیون نفر برسد که بالاترین سطح از سال 2015 است. "هولگر شافر"، کارشناس بازار کار موسسه اقتصادی آلمان در این باره گفت: سال گذشته با وجود رکود، بازار کار کاملاً باثبات بود. اما امسال ما پیامدهای بحران اقتصادی را شدیدتر احساس می‌کنیم.

این موضوع در بازار کار آشکارتر خواهد شد. در این تحلیل آمده است: برنامه‌های اشتغال شرکت‌ها هیچ رشدی را برای بقیه سال نشان نمی‌دهد. برخی از شاخص‌های پیشرو نیز دلیل کمی برای خوش بینی ایجاد می‌کنند. در ماه مارس، تعداد مشاغل خالی گزارش شده به کمترین میزان خود در پنج سال گذشته کاهش یافته است، حتی با وجود وضعیت اقتصادی مطلوب، در بهترین حالت می‌توان انتظار افزایش کمی در اشتغال را در سال جاری داشت. از آنجایی که بچه‌های بومی در حال رسیدن به سن بازنشستگی هستند، نیاز به جایگزینی وجود دارد و شکاف مهارتی به سختی از بین می‌رود.

بر این اساس بی میلی شرکت‌ها به استخدام افراد جدید، شانس جویندگان کار را برای یافتن شغل مناسب بدتر می‌کند، در نتیجه، بیکاری همچنان در حال افزایش است. IW که ارتباط نزدیکی با کارفرما ها دارد توضیح داد: "در سه ماهه چهارم انتظار می رود حتی شرایط از سطح بحران در همه گیری کرونا در سال 2020 نیز فراتر رود." به طور متوسط ​​سالانه تقریباً 2.8 میلیون بیکار و نرخ شش درصد را می‌توان پیش بینی کرد. با این حال، این کمتر از نقطه اوج در سال 2005 است، زمانی که تقریباً 4.9 میلیون نفر بیکار بودند و آلمان به دلیل "بازار کار فشرده" آن مرد بیمار اروپا محسوب می شد.

سایر مؤسسات تحقیقاتی اقتصادی اخیراً در گزارش بهاری خود برای دولت فدرال انتظار داشتند که در سال 2024 کمتر از 2.7 میلیون بیکار وجود داشته باشد. سال گذشته اقتصاد آلمان 0.3 درصد کوچک شد. اگرچه کالاها و خدمات کمتری تولید شد، اما تعداد افراد شاغل حدود 0.7 درصد افزایش یافت.

تعداد ساعات کار نیز 250 میلیون ساعت یا 0.4 درصد افزایش یافته است. کارشناسان IW این را از جمله به این واقعیت نسبت می دهند که شرکت ها تمایل دارند کارگران ماهر را حفظ کنند حتی اگر در حال حاضر نتوانند با ظرفیت کامل کار کنند. با این حال، شرکت‌ها احتمالاً فقط می‌توانند در طول دوره‌های خشک اقتصادی کوتاه مدت این شرایط را حفظ کنند. با ادامه فاز ضعیف، به طور فزاینده‌ای محتمل است که نیروی کار باید تعدیل شود، زیرا کاهش دائمی بهره‌وری، رقابت‌پذیری شرکت‌ها را تضعیف می‌کند.

IW توضیح داد که ایجاد تعداد قابل توجهی شغل جدید در سال 2023 برای کاهش بیکاری کافی نیست. دلیل آن نیز مهاجرت خالص بالا است. در اوایل سال 2022، مهاجرت خالص 1.5 میلیون نفر از جمله یک میلیون پناهنده از اوکراین به آلمان صورت گرفت. در سال 2023، 650000 نفر دیگر به طور خالص در یازده ماه اول مهاجرت کردند.

هشدار مقام آلمانی درباره خطر عملیات لیتوانی برای بودجه ارتششکایت معلمان آلمانی از تشدید خشونت‌ها در بین دانش آموزان

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیش از ۲۶ هزار شغل در استان بوشهر ایجاد شد+ تصویر
  • هت‌تریک رکورد شکنی سامیار | عبدلی رکورد ۵۰ آزاد را هم جابه جا کرد
  • امنیت شغلی کارگران سبب آرامش جامعه می‌شود
  • هت‌تریک رکورد شکنی سامیار/ عبدلی رکورد ۵۰ آزاد را هم جابجا کرد
  • هشدار نشریه اقتصادی درباره رکود تورمی در آمریکا
  • رکورد وصول مطالبات صندوق توسعه ملی شکسته شد
  • برات الکترونیک چیست؟ | روش جدید برای تامین مالی فعالان اقتصادی
  • رکورد شکنی ورزشکار کردستانی
  • بالاترین نرخ بیکاری در آلمان از سال ۲۰۱۵
  • فیلم شهاب حسینی و پارسا پیروزفر نیامده رکورد شکنی کرد