Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «وانا»
2024-04-29@22:09:14 GMT

روشی برای کاهش عوارض داروهای سرطانی

تاریخ انتشار: ۲۴ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۶۷۳۵۷۹

به گزارش وانانیوز، 

 کاربرد طب سوزنی در روند معالجه انواع مختلفی از بیماری‌ها آزمایش شده که نتایج گوناگونی به دنبال داشته است. به تازگی این شیوه درمانی برای کاهش درد مفصلی ناشی از درمان سرطان پستان مورد بررسی قرار گرفته است.

مهار کننده‌های آروماتاز معمولا در درمان سرطان پستانِ حساس به هورمون استفاده می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگرچه این ترکیب‌ها موثر هستند اما عوارض جانبی به همراه دارند که از آن جمله می‌توان به درد و سفتی مفاصل اشاره کرد.

این عارضه جانبی در حدود نیمی از تمامی بیمارانی که از مهار کننده‌های آروماتاز دریافت می‌کنند دیده می‌شود. همچنین درد و سفتی مفاصل می‌تواند به اندازه‌ای جدی باشد که برخی از بیماران از ادامه درمان سر باز بزنند.

به گفته محققان پیدا کردن روشی برای به حداقل رساندن عوارض ناشی از این ترکیب به زنان کمک می‌کند تا بهتر بتوانند این دارو را تحمل کنند.

در این بررسی گروهی از محققان آمریکایی به مطالعه روی ۲۲۶ زن که در مراحل اولیه ابتلا به سرطان پستان بوده و به دلیل مصرف مهار کننده‌های آروماتاز دچار درد و سفتی مفاصل بودند، پرداختند. محققان این بیماران را به سه گروه تقسیم کردند. روی گروه نخست طب سوزنی انجام گرفت. در گروه دوم نیز روشی شبیه به طب سوزنی آزمایش شد با این تفاوت که سوزن‌های مورد استفاده نازک‌تر بوده و در لایه سطحی پوست قرار داده شد و در گروه سوم روش خاصی انجام نگرفت.

به گزارش مدیکال نیوز تودی، محققان پس از گذشت شش هفته از زمان شروع مطالعه مشاهده کردند میزان درد در زنان گروه نخست به طور میانگین ۲.۰۵ درجه کاهش پیدا کرده که این رقم در گروه دوم ۱.۰۷ درجه و در گروه سوم ۰.۹۹ درجه بوده است. به رغم دستیابی به این نتایج امیدبخش، محدودیت دسترسی به این نوع از شیوه درمان در برخی از کشورها موجب بی‌بهره ماندن برخی بیماران از مزایای طب سوزنی می‌شود.

انتهای پیام

منبع: وانا

کلیدواژه: دارو سرطان طب سوزنی عوارض جانبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۷۳۵۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلیل آبریزش دائمی بینی چیست؟

 به گزارش تابناک به نقل از وری‌ول هلت،‌ اگر مدت‌زمان آلرژی از موعد انتظارتان بیشتر شد یا اینکه داروهای بدون نسخه ضدآلرژی کارساز نبود، احتمالا پای بیماری زمینه‌ای در میان است.
هرچند دوره بیماری‌های زمستان و آلرژی فصل بهار روبه پایان است، احتمال دارد آبریزش بینی به قوت خودش باقی باشد. اگر داروهای آلرژی هم علاج این آبریزش مدوام نبودند، وقتش رسیده که بدانید احتمالا به عارضه‌ای متفاوت دچارید.

دلیل آبریزش بینی ممکن است «التهاب سینوسی مزمن» (رینوسینوزیت، rhinosinusitis) باشد؛ بیماری التهابی مزمنی اگر بیش از سه ماه طول بکشد تورم سینوس‌ها را به‌دنبال خواهد داشت.

البته ممکن است همزمان دچار آلرژی و التهاب سینوسی مزمن باشید. از آنجایی که آبریزش بینی هم جزو علائم التهاب سینوسی مزمن و هم جزو علائم آلرژی‌های فصلی است، افراد معمولا فکر می‌کنند که دلیل اصلی آبریزش بینی آلرژی فصلی باشد. با وجود آنکه داروهای بدون نسخه ضدآلرژی در درمان آن موثر است، اما به افرادی که التهاب سینوسی مزمن دارند کمک چندانی نمی‌کنند.

علائمی که نشان می‌دهند دلیل آبریزش بینی آلرژی نیست
نشانه‌هایی وجود دارد که آلرژی‌زاهای (آلرژن‌ها) بهاری، که در محیط شناورند، شاید دلیل آبریزش بینی نباشند. برای مثال، اگر وضعیت آلرژی بیش از حد طول کشید یا اینکه داروهای بدون نسخه کارساز نبود، احتمالا پای بیماری زمینه‌ای در میان است.

جایانت پینتو، مدیر بخش راینولوژی (جراحی و درمان بیماری‌ها بینی) و آلرژی دانشگاه پزشکی شیکاگو، می‌گوید، وقتی با فردی مواجه می‌شویم که مدت‌زمان طولانی آبریزش بینی دارد به بیماری التهاب سینوسی مزمن مشکوک می‌شویم. افرادی که آنتی‌هیستامین، استروئیدهای داخل بینی یا اسپری بینی استفاده می‌کنند و همچنان آبریزش‌ بینی دارند، ممکن است به التهاب مزمن سینوس‌ مبتلا باشند که روش درمانی دیگری می‌طلبد.

بنابراین متخصصان توصیه می‌کنند که در چنین مواردی به متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه کنید.

درمان التهاب سینوسی مزمن
داروهای بدون نسخه برای تسکین علائم آلرژی کافی و مناسب‌اند اما معمولا به التهاب سینوسی مزمن کمکی نمی‌کنند. اما خبر خوب این است که اگر متخصص همه دلایل احتمالی را بررسی و موثرترین درمان را انتخاب کرده‌ باشد،‌ بیماری التهاب سینوسی مزمن درمان‌پذیر است.

روش‌های درمانی برای افراد مختلف متفاوت است، اما آنتی بیوتیک‌ها یا استروئیدها به‌همراه اسپری بینی و سینوس، از درمان‌های رایج التهاب سینوسی مزمن به‌شمار می‌روند. اگر این روش‌های درمانی کارساز نبود، جراحی سینوس راه دیگری است که متخصصان توصیه می‌کنند.

دیگر خبرها

  • این داروها عامل میگرن هستند
  • محققان ایتالیایی پی بردند؛ نقش آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • محققان هشدار دادند؛ افزایش خطر میگرن با مصرف داروهای سوزش معده
  • شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است
  • دلیل آبریزش دائمی بینی چیست؟
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • بلای وحشتناکی که یک قرص به ظاهر ساده بر سرتان می‌آورد
  • راه‌اندازی دستگاه توموتراپی بیماران سرطانی در گلستان
  • بلایی که با خوردن ۴ استامینوفن سرتان می‌آید
  • فناوری مشاهده درون سلول‌های سرطانی ابداع شد