Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@16:02:34 GMT

میزان قتل عمد در اسلامشهر کم تر از میانگین کشوری است

تاریخ انتشار: ۲۴ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۶۷۷۳۴۰

میزان قتل عمد در اسلامشهر کم تر از میانگین کشوری است

به گزارش خبرنگار مهر، یونس اسدی مقدم ظهر یکشنبه در جلسه شورای اداری اسلامشهر طی سخنانی گفت: در سال ۹۶ حدود ۱۰۰ هزار پرونده قضایی در اسلامشهر بررسی شد، که اختلافات خانوادگی مانند مهریه، نفقه، جهیزیه، اجرت المثل و طلاق در صدر پرونده ها قرار داشت و بعد از آن موضوع تصادفات بود، که آمار غیر قابل قبولی در پرونده های قضایی اسلامشهر داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: موضوع سرقت، پرونده های ناشی از عدم انجام تعهدات، پرونده های امور مالی و نیز مواد مخدر بیشترین پرونده های قضایی اسلامشهر را تشکیل داده است.

لزوم ورود سمن ها به بحث بازپروری معتادان اسلامشهر

رییس دادگستری اسلامشهر مواد مخدر را آسیب اجتماعی مهمی دانست که ریشه بسیاری دیگر از آسیب های اجتماعی است و گفت: توزیع و تولید مواد مخدر اخیرا رشد فزاینده ای داشته و سیاست شهرستان اسلامشهر همچنان بررسی، کشف و تعقیب قضایی با تولید کنندگان و توزیع کنندگان مواد مخدر و نیز اعمال ماده ۱۶ قانون در خصوص معتادین متجاهر است، که این افراد را تا ۶ ماه از فضای اجتماعی جمع آوری می کنیم.

اسدی مقدم اضافه کرد: باید از ظرفیت های مردمی در مقابله با اعتیاد کمک بگیریم، که در این خصوص باید سمن ها در بازپروری معتادین کمک کنند، این مجموعه ها با همراهی خانواده معتادین و اراده خود معتاد برای ترک اعتیاد می بایست ورودی جدی تری داشته باشند.

وی با اشاره به آمار قتل عمد در اسلامشهر گفت: در کشور سالانه بین یک هزار و ۸۰۰ تا ۲ هزار قتل عمد رخ می دهد، که در اسلامشهر از متوسط کشوری نسبت به جمعیت پایین تر است، اما باید با بررسی دلایل و ریشه های قتل به مقابله با آن ها پرداخت.

بخش عمده ای از اختلافات خانوادگی به دلیل عدم استفاده صحیح از فضای مجازی است

رییس دادگستری اسلامشهر ادامه داد: عمده قتل ها در اسلامشهر اتفاقی و بدون سبق تصمیم و عمدتا به دلیل عدم وجود مهارت کنترل خشم است، قتل های ناشی از جرائم فضای مجازی نیز فوق العاده افزایش یافته است، قتل های اخیر بدون استثنا به عدم وجود سواد فضای مجازی و استفاده نامشروع از فضای مجازی باز می گشت.

وی افزود: یکی از مصائبی که در خصوص اختلافات خانوادگی داریم نیز ناشی از فضای مجازی است، پرونده ای در اختلافات خانوادگی نداریم، که به سوء استفاده از فضای مجازی باز نگردد، ما با خلا آموزشی در خصوص استفاده از فضای مجازی مواجه هستیم، باید آموزش هایی برای استفاده از زوجین و خانواده ها از فضای مجازی در نظر بگیریم.

اسدی مقدم آسیب ناشی از عدم حضور سرپرست در خانواده ها را نیز مورد اشاره قرار داد و گفت: هزار خانواده زندانیان در اسلامشهر زندگی می کنند، که آسیب های ناشی از عدم وجود سرپرست در این شهرستان مشاهده می شود، ما حدود ۱۰۰ زندانی جرائم غیرعمد را به آغوش خانواده ها برگرداندیم.

کد خبر 4347292

منبع: مهر

کلیدواژه: آسیبهای اجتماعی اسلامشهر دادگستری استان تهران بوشهر خبرگزاری مهر کرمانشاه گرگان شهرکرد بیرجند مشهد شیراز سانحه تصادف خطبه های نماز جمعه مجلس شورای اسلامی یاسوج آتش سوزی خرم آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۷۷۳۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شعری که در فضای مجازی ۱۰ میلیون بازدیدکننده داشت

محمود اکرامی فر درباره برنامه «سرزمین شعر» که از شبکه چهارم سیما پخش شد، گفت: این برنامه شعر را به یک گفتمان عمومی و از یک گزاره محفلی به یک گزاره عمومی تبدیل کرد، به طوریکه شعر را در جامعه رواج داد و توانست دوباره به زندگی عمومی، گفتگو‌ها و ارتباطات کلامی مردم برگرداند.

وی افزود: موسی عصمتی یکی از شاعرانی بود که بخاطر جاذبه رسانه‌ای و شعر خوبش از او استفاده کردم و در گروه من قرار داشت. اشعار او را در صفحه مجازی ام منتشر کردم و بازخورد‌های زیادی از آن گرفتم.

این شاعر و داور برنامه تلویزیونی «سرزمین شعر» گفت: بیش از صد هزار نفر از این صفحه من بازدید کردند و شعر این شاعر حدود ۱۰ میلیون نفر بازدیدکننده داشت. خیلی‌ها برای ما نوشتند که با این شعر زندگی کردند و حتی به گریه افتادند. می‌توانم بگویم سرزمین شعر برنامه خوبی بود و می‌تواند بهتر هم شود.

برنامه «سرزمین شعر» در ادامه هجدهمین جشنواره بین المللی شعر فجر از ۲۶ اسفند پارسال در قالب مسابقه شعر به روی آنتن شبکه چهارم سیما رفت و فرصتی شد برای شنیدن اشعار جشنواره و انتخاب شاعران برتر بود. در قسمت اول این برنامه غزلی از موسی عصمتی درباره پدر و کارگران معدنعلاوه بر اینکه حضار برنامه را تحت تاثیر قرار داد، با اقبال عمومی هم همراه شد.

(پدر)

پدرم را خدا بیامرزد، مردِ سنگ و زغال و آهن بود
سال‌های دراز عمرش را، کارگر بود، اهل معدن بود

از میان زغال‌ها در کوه، عصر‌ها رو سفید برمی‌گشت
سربلند از نبرد با صخره، او که خود قله‌ای فروتن بود

پا به پای زغال‌ها می‌سوخت! سرخ می‌شد، دوباره کُک می‌شد
کوره‌ای بود شعله‌ور در خود، کوره‌ای که همیشه روشن بود

بار‌هایی که نانش آجر شد، از زمین و زمان گلایه نکرد
دردهایش، یکی دوتا که نبود! دردهایش هزار خرمن بود

از دل کوه‌های پابرجا، از درون مخوف تونل‌ها
هفت خوان را گذشت و نان آورد، پدرم که خودش تهمتن بود

پدرم مثل واگنی خسته، از سرازیر ریل خارج شد
بی خبر رفت او که چندی بود، در هوای غریب رفتن بود

مردِ دشت و پرنده و باران، مردِ آواز‌های کوهستان
پدرم را خدا بیامرزد، کارگر بود، اهل معدن بود

منبع: صداوسیما

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ادبیات

دیگر خبرها

  • حمله عنابستانی به رشیدی کوچی
  • ببینید/شادی جالب یک جفت لک‌لک‌ بعد از اولین تخم‌گذاری
  • (ویدیو) احضار برخی چهره‌های فضای مجازی
  • اردبیل رتبه چهارم تولید عسل کشوری را دارد
  • حکمرانی رسانه را جدی بگیریم
  • ترانه کودکان که ترند شد: ببعی چقدر باهوشی!
  • شاخص برخورداری گلستان از صدور اسناد مالکیت، هفت درصد بالاتر از میانگین کشوری
  • شعری که در فضای مجازی ۱۰ میلیون بازدیدکننده داشت
  • انفصال از خدمت شهردار گلستان صحت ندارد
  • تولید زباله در سراب ۴۰ درصد بالاتر از میانگین کشوری است