Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار لرستان با اشاره به اینکه با فروش گندم ۷۰۰میلیارد تومان وارد اقتصاد لرستان می‌شود، گفت: کل اعتبارات استانی دولت به لرستان کمتر از ۸۰۰ میلیاردتومان است. ۲۴ تير ۱۳۹۷ - ۱۴:۵۹ استانها لرستان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کوهدشت، سیدموسی خادمی ظهر امروز در آئین افتتاح و توسعه سیلوی 50هزارتنی ذخیره گندم در شهرستان کوهدشت اظهار داشت: یکی از محورهای اصلی توسعه در استان لرستان بخش کشاورزی‌ست، توجه به بخش کشاورزی به‌معنای نادیده‌گرفتن حوزه‌های صنعت و توسعه، خدمات و سایر حوزه‌ها در استان نیست، اما یکی از استعدادهایی که جزو مزیت‌های نسبی استان بوده، توسعه فعالیت‌های کشاورزی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه با فروش گندم 700میلیارد تومان وارد اقتصاد لرستان می‌شود، افزود: کل اعتبارات استانی دولت به لرستان کمتر از 800 میلیاردتومان است و اعتبار شهرستان کوهدشت در حوزه‌های عمرانی حدود 60میلیاردتومان است، اما اگر بنا را بر  این بگذاریم که در این شهرستان 60هزارتن گندم در شهرستان کوهدشت به‌فروش برسد، نزدیک 90میلیاردتومان به اقتصاد این شهرستان افزوده می‌شود.

استاندار لرستان با اشاره به اینکه در برنامه‌های توسعه آینده استان، برنامه 4 ساله و پروژه‌های کلیدی استان به مقوله کشاورزی توجه شده‌است، عنوان کرد: در این برنامه‌ها توسعه پمپاژها، تولید گیاهان دارویی، تولید باغات دیم به‌عنوان برنامه‌های اساسی در بخش کشاورزی تعریف شده‌است.

وی با اشاره به اینکه بخش عمده‌ای از منابع ما مدیون بخش کشاورزی‌ست، عنوان کرد: امیدواریم با این فعالیت‌ها استان را به چایگاه مطلوب آن برسانیم، استان باید روی بخش کشاورزی که حوزه اصلی استان است، فعالیت داشته باشد.

خادمی با بیان اینکه شهرستان کوهدشت از یک مشکل بزرگ رنج می‌برد، باوجود تلاش‌های زیادی که شده، اما مشکل حل نشده‌است، گفت: پیگیری‌های لازم برای سد معشوره در دست اقدام است و ما باید بتوانیم آب این سد را به اراضی شهرستان کوهدشت برسانیم.

وی خاطرنشان کرد: امسال از محل اعتبارات توازن منطقه‌ای که بخشی از آن در اختیار استان لرستان است، علاوه بر بودجه ملی آن سعی خواهیم کرد که در استان اعتبار ویژه‌ای را به سد معشوره اختصاص بدهیم و امیدواریم با این اقدامات تحرک لازم را در اقتصاد منطقه ایجاد کنیم.

انتهای پیام/ ز

R41450/P41362/S6,72/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۷۹۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان

مدیر کل دفتر غلات و محصولات اساسی وزارت جهاد کشاورزی در حاشیه کارگاه آموزشی اصلاح الگوی تولید و ارتقای بهره روی آب و خاک در بیرجند گفت: سال گذشته در کشور حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان پرداخت شده و هم اکنون نیز کارشناسان بیمه در حال برآورد خسارت در مناطق مختلف که به دلایلی همچون سیل و دیگر حوادث دچار خسارت شده اند هستند.

کریمی افزود: ۴ میلیون هکتار از اراضی کشور تحت پوشش بیمه قرار دارد که عمدتا هم غلات، گندم و جو است.

وی همچنین از خرید یک میلیون تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان توسط شرکت غله و بازرگانی دولتی در کشور خبر داد و افزود: برداشت گندم و جو و محصولات پاییزه در کشور از جمله در استان‌های خوزستان، ایلام و سیستان و بلوچستان آغاز شده است.

مدیر کل دفتر غلات و محصولات اساسی وزارت جهاد کشاورزی در خصوص راهکار‌های جبران کمبود علوفه در کشور نیز گفت: تلاش می‌شود این کمبود با افزایش بهره وری، تغییر شیفت کشت به سمت پاییز و استفاده از ارقام و روش‌های کم آب بر جبران شود.

کریمی افزود: نیاز خوراک دام در کشور حدود ۸۰ میلیون تن است که ده میلیون تن از مراتع، ۲۶ میلیون تن از محل تولیدات علوفه ایی و ۱۵ درصد از سایر قسمت‌ها و مابقی از واردات تامین می‌شود.

در این کارگاه آموزشی که با هدف اصلاح الگوی تولید علوفه و ارتقاء بهره وری آب و خاک برگزار شد بیش از ۲۰۰ نفر از کشاورزان، دامداران و کارشناسان کشاورزی شرکت کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • تکمیل بیمارستان رازی کوهدشت تا پایان سال ۱۴۰۴
  • خام فروشی محصولات یکی از عوامل اصلی درآمد پایین کشاورزان
  • بیش از ۲۱ هزار گندم در سیستان و بلوچستان خریداری شد
  • پرداخت حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان
  • کشاورزان مکلف به نظارت بر استخرهای کشاورزی
  • تولید بیش از ۶۰ هزار تن گندم در کنگاور
  • حمل بیش از ۲۸۰ هزار تن گندم از خوزستان به سراسر کشور
  • فرسودگی فضای آموزشی در کوهدشت/ ۱۴ مدرسه تخریبی است
  • خرید بیش از ۲۱ هزار تن گندم از کشاورزان سیستان و بلوچستان
  • دامپروری یکی از مزیت‌های لرستان محسوب می‌شود