Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-04-20@02:05:41 GMT

جسد مریم فرجی پیدا شد/ قتل وی تایید شد

تاریخ انتشار: ۲۴ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۶۸۰۷۹۷

جسد مریم فرجی پیدا شد/ قتل وی تایید شد

وکیل مریم فرجی، فعال مدنی که حدود ۱۰ روز پیش ناپدید شده بود، در توئیترش نوشته جسد مریم فرجی پیدا شده و یک نفر هم به‌عنوان مظنون به قتل او بازداشت است.

به گزارش صدای ایران ، وکیل مریم فرجی، فعال مدنی که حدود ۱۰ روز پیش ناپدید شده بود، در توئیترش نوشته جسد مریم فرجی پیدا شده و یک نفر هم به‌عنوان مظنون به قتل او بازداشت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مریم فرجی، ۳۳ساله، دانشجوی ارشد مدیریت بین‌الملل و مدیر مالی شرکتی در شهریار تهران بود. او در جریان اعتراضات دی‌ماه پارسال بازداشت شد و ۱۰روز در بند ۲۰۹ اوین زندانی بود.

او در دادگاه انقلاب تهران به سه سال حبس تعزیری و دو سال ممنوعیت خروج از کشور محکوم شد و با قرار وثیقه آزاد بود و در انتظار حکم دادگاه تجدیدنظر.

پنج‌شنبه قبل، وکیل او در توئیتر خود از گم‌شدن موکلش و احتمال به‌قتل‌رسیدن او خبر داد و تأکید کرد: «قتل احتمالی متوجه مقامات و مراجع قانونی نیست.»

بنا بر گزارش وکیل مریم فرجی، او پنج‌شنبه از خانه پدرش، در سرپل‌ذهاب کرمانشاه، به سمت تهران حرکت کرد و دیگر خبری از او نبود. ▫برخی کاربران شبکه‌های اجتماعی از پیداشدن یک جسد سوخته در کنار خودروی مریم فرجی خبر داده بودند؛ اما مقامات رسمی در این‌ باره حرفی نزده‌اند.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: قاتل قتل فعال مدنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۸۰۷۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتشار شماره پنجم سمرقند با ویژه‌نامه تاریخ و فرهنگ «بخارا»

به گزارش مبلغ پنجمین شماره فصلنامه «سمرقند»، ویژه تاریخ و فرهنگ بخارا منتشر شد. این ویژه‌نامه در ۵۴۴ صفحه منتشر شده و از شنبه اول اردیبهشت‌ ۱۴۰۳ در کتابفروشی‌ها و دکه‌های روزنامه‌فروشی در دسترس است.

به نوشته ایسنا عبدالحسین زرین‌کوب، عنایت‌الله رضا، فائزه توکلی، مسعود عرفانیان، آزیتا همدانی، محمدامین ریاحی، دلشاد فرهادزاد، مسعود میرشاهی، مسعود حسینی‌پور، مریم حسینی، نصرالله پورجوادی، ناصرالدین پروین، جواد عباسی، عدالت عابدینی، کاوه بیات، حسن شجاعی‌مهر و شقایق فتحعلی‌زاده نویسندگان این شماره هستند. همچنین این شماره با سروده‌هایی از رودکی، مجیرالدین بیلقانی، عمعق بخاری، مولوی، جامی، سیّدای نسفی، طغرل احراری، محمدرضا شفیعی کدکنی ، ادش ایستد، گلرخسار، بازار صابر، فردوس اعظم، هدیه، بشارت رجبوا و مریم یادگاروا همراه است.

«مرزهای ایرانشهر» نوشته محمدرضا شفیعی کدکنی، «ای بخارا شاد باش و دیر زی» از علی دهباشی، «سرود اهل بخارا» نوشته عبدالحسین زرین‌کوب و «گذشتۀ تاریخی بخارا» نوشته عنایت‌الله رضا در این شماره از «سمرقند» درج شده‌اند.

بخش «تاریخ بخارا» با این مطالب همراه است: «حاکمیت خاتون بخارا» از فائزه توکلی،
«امیر عالم‌خان، واپسین امیر از سلسلۀ منغیت‌ها» نوشته مسعود عرفانیان و «معماری ابنیه و عمارات در بخارا (بر اساس یادداشت‌های صدرالدین عینی)» از آزیتا همدانی.

در بخش «فرهنگ و ادبیات در بخارا» این مطالب چاپ شده است: «باد جوی مولیان...» از محمدامین ریاحی، «از این بخارا تا آن «بخارا»» نوشته دلشاد فرهادزاد، «یادداشت‌هایی دربارۀ شهر بخارا» از مسعود میرشاهی، «مردم بخارا» نوشته مسعود حسینی‌پور، «مراسم زیارت هفت پیر در بخارا» از مریم حسینی و «جایگاه زن در یادداشت‌های صدرالدین عینی» نوشته آزیتا همدانی.

«غریب آشنا» نوشته نصرالله پورجوادی، «پرسه در دیار بخارا خداه» از ناصرالدین پروین، «گشت و گذاری در بخارا» نوشته جواد عباسی و «یک پیاله چای ازبکی» از عدالت عابدینی در بخش سفرنامه‌های بخارا منتشر شده است.

همچنین معرفی کتاب‌های «از آسیای میانه تا ورارود و خوارزم»، «دربارۀ کتاب «تاریخ بخارا»» و «برده‌های ایرانی در ورارود» در بخش معرفی کتاب این شماره آمده است.

«هر باد که از سوی بخارا به من آید...» سروده رودکی، «دورست بخارا...» از مجیرالدین بیلقانی، «در مدح شمس‌الملک» از عمعق بخاری، «قصۀ وکیل صدر جهان» از مولوی، «در منقبت خواجه بهاءالدین محمد نقشبند بخارایی» سروده جامی، «در صفت شهر بخارا» از سیّدای نسفی، «در جواب گلشنی بخارای» از طغرل احراری، «مویۀ زال» از محمدرضا شفیعی کدکنی، «سمرقند و بخارا» از اَدِش ایستد، «بخارا» سروده گلرخسار صفی‌اوا، «اسماعیل سامانی دیوار بخارا بود» بازار صابر و «آه... بخارا!» از فردوس اعظم شعرهایی هستند که در بخش «بخارا در شعر فارسی» چاپ شده‌اند.

«هدیه»، «بشارت رجبوا» و «مریم یادگاروا» از بانوان چکامه‌سرای بخارا (به انتخاب مسعود میرشاهی) هستند.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1896774

دیگر خبرها

  • حس خوب نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران همچنان جاری است
  • بازداشت زنی که مرد مُرده را به بانک آورد!
  • انتشار شماره پنجم سمرقند با ویژه‌نامه تاریخ و فرهنگ «بخارا»
  • از چه زمانی واژه «ارتش» جایگزین «قشون» شد؟
  • معرفی نامزدهای اولین دوره جایزه داستان کوتاه گارنت
  • درگیری بر سر فشار آب یک ساختمان در تهران/ یک نفر کشته شد؛ 4 نفر بازداشت شدند
  • «قشون» از چه زمانی «ارتش» شد؟
  • انتخابات پرحاشیه کشتی تایید شد
  • نامزدهای جایزه داستان کوتاه گارنت معرفی شدند
  • تراکم جمعتی تهران به ۱۴۰ نفر در هکتار رسید