Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی برنا ،در حالی که یکی از اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی امروز افزایش 200 درصدی قیمت داروی بیماران کلیوی را تکذیب کرده است،انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی با انتشار اسناد جدیدی از جزئیات رشد سرسام آور قیمت یک قلم داروی پر مصرف بیماران پیوند کلیه در سه ماهه اول امسال تا سقف 300 درصد پرده برداشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس بیانیه انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی، این نماینده مجلس شورای اسلامی در حالی منکر افزایش قیمت داروی بیماران کلیوی شده است که آن چه در روزهای گذشته از زبان رئیس این انجمن درباره افزایش قیمت 200 درصدی بیان شده است همان طور که در متن خبرها نیز وجود دارد مربوط به داروی راپامیون ویژه بیماران پیوندی بوده است نه بیماران دیالیزی. اگر چه داروهای بیماران دیالیزی نیز در چند ماه اخیر با افزایش قیمت روبرو بوده است.

انجمن حمایت از بیماران کلیوی برای شفاف سازی و افزایش اطلاعات مردم، مسئولان و به خصوص این نماینده مجلس اعلام می کند که داروی "راپامیون " تولید داخلی ندارد. بر اساس فاکتور های موجود این دارو در اسفند 96 به قیمت 11 هزار تومان به فروش می رسید که سهم بیماران پیوندی از این رقم تنها 1000 تومان بود. با توجه به این که هر بیمار پیوندی باید روزانه 2 عدد قرص مصرف کند بنابراین بیماران ماهیانه مبلغ 60 هزار تومان  برای این دارو هزینه می کردند.

اما متاسفانه پس از تعطیلات نوروز امسال ،قیمت این دارو چند برابر شد و بدلیل اینکه شرکت های بیمه حاضر به افزایش تعرفه فرانشیز خود نشدند سهم بیماران بصورت ماهیانه به 324 هزار تومان افزایش یافت که نشان دهنده رشد دستکم 300 درصدی هزینه دارو است.

در بیانیه انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی ایران همچنین آمده است: این افزایش قیمت در ماه خرداد سال جاری بصورتی چشمگیر بوده که اسناد پیوست نشان دهنده رشد سرسام آور قیمت ها است. لذا این انجمن با قدمت 40 ساله ، دارا بودن حدود 200 شعبه در سراسر کشور که 100 هزار بیمار کلیوی را تحت پوشش خود داشته و سالانه 2500 عمل پیوند کلیه را انجام می دهد وظیفه خود می داند که ضمن رسیدگی به تمامی امور بیماران، در شرایط سخت، صدای فریاد و مظلومیت این بیماران را به گوش مسئولان برساند. حتی اگر برخی افراد، در اظهاراتی غیر منطقی این انجمن را فاقد جایگاه حقوقی بدانند.

در بخش دیگری از بیانیه انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی ایران تاکید شده است: باید از این نماینده محترم مجلس شورای اسلامی سئوال کرد اینکه آیا ما بعنوان سخنگوی بیمارانی که با مشکلات فراوانی روبرو هستند و سایه تحریم ها و گرانی ها و مشکلاتش بر سرشان افکنده شده است، اگر از مشکلات روحی و روانی و مادی آنان سخن گفته ایم، اشتباه کرده ایم؟ حداقل انتظار ما از این نماینده محترم مجلس این بود در شرایطی که وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با صراحت اعلام می کند که باید برای توفان تحریم از هم اکنون آماده باشیم و شرایط سخت پیش رو را با مدیریت و تعامل پشت سر بگذاریم، بهتر نیست به جای چشم بستن بر واقعیات به یاری بیماران خاص، بویژه بیماران کلیوی بشتابید؟

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی ایران در این بیانیه از اقدام سریع وزرای بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای رایگان کردن داروی راپامیون تشکر کرده و در عین حال خواستار حذف فرانشیز سایر داروهای بیماران کلیوی شده است، تا گوشه ای از مشکلات مالی گربیانگیر این بیماران کاهش یابد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دارو خبرگزاری برنا بیماران کلیوی گرانی دارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۸۰۸۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهبرداری مرگبار با داروی آلزایمر

مدعی تولید داروی درمان آلزایمر بیماران را به کام مرگ فرو برده و همچنان در فضای مجازی قربانی می‌گیرد. - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه‌های خبرگزاری تسنیم، وقتی ببینی عزیزت در پیش چشمانت در حال از دست رفتن است برای نجاتش دست به هر کاری می‌زنی؛ این حکایت افرادی است که عزیزانشان به بیماری الزایمر مبتلا بوده اند و برای نجات بیمارشان به ادعای یک شخص که خودش را پروفسور معرفی کرده و مدعی کشف داروی درمان الزایمر شده اعتماد کرده اند.

تاوان این اعتماد، اما برای برخی از این افراد گران تمام می‌شود و چهار نفر از افرادی که با این دارو تحت درمان قرار گرفته اند هم اکنون زنده نیستند! این فرد، اما همچنان در فضای مجازی فعال است و افراد را فریب می‌دهد و به دلار پول می گیرد.

جالب اینجاست که برخی مراکز درمانی و بیمارستان‌ها هم با وی همکاری داشته اند؛ هر چند برخی از آن‌ها مانند بیمارستان لقمان متوجه فریبکاری این فرد شده و از او شکایت کرده اند و برخی دیگر همچون بیمارستان فرهیختگان به او کد اخلاقی هم داده اند؛ کاری که بنا به اذعان وکیل یکی از شکات این پرونده تخلف است. 

یک دارو که می‌تواند بیماران مبتلا به آلزایمر را درمان کند؛ این خبری است که می‌تواند فضای رسانه‌ای را بترکاند و در زمان خودش همین اتفاق هم افتاد و کاف شین به عنوان کسی که چنین دارویی را تولید کرده به بسیاری از رسانه‌ها از جمله صدا و سیما راه یافت. فردی که ظاهرا عضو هیئت علمی پژوهشگاه رویان است و همین هم پشتوانه‌ای شد برای اینکه رسانه‌ها هم او را باور کنند.

این، اما پایان ماجرا نبود و این فرد افراد زیادی را موش آزمایشگاهی دارویش کرده است؛ دارویی که نه فقط کسی را درمان نکرده بلکه تاکنون چهار نفر از افرادی که با این دارو تحت درمان بوده اند فوت کرده اند. وی علوم آزمایشگاهی خوانده و یک دوره یک ساله در هاروارد گذارند، اما خودش را فوق دکترای هاروارد اعلام میکند. 

روایت سرمایه گذاری روی حباب
آقای ترقی جاه سرمایه گذار این پروژه که از شاکیان این پرونده است می‌گوید: «این آقا برای مجاب کردن من فیلم چند بیمار را فرستاد که نشان میداد با مصرف دارو حالشان بهتر است. من به بیمارستان لقمان رفتم وبا یکی از پزشکان صحبت کردم تا ببینیم آیا این ادعا بلحاظ پزشکی هم قابل تایید است. تیمی تشکیل شد از دکتر قره قوزلو و چند تن از بیماران دیگر و قرار شد بخشی به این کار اختصاص داده شده و یک سری از بیماران را مورد بررسی قرار دهند.»

وی ادامه می‌دهد: «ما مشغول تجهیز بخش بودیم که رئیس بیمارستان با من تماس گرفت که چرا شما کار را شروع کرده اید و از بیماران پول میگیرد؟ برخی از بیماران با تماس گرفته اند که 200 میلیون و 500 میلیون تومان پول داده اند. در صورتی که بنا نبود کار را شروع کنیم. من با وی تماس گرفتم و معترض شدم، اما گفت خود بیماران دوست داشتند پول بدهند و از آنجا چالش ما شروع شد.»

آقای ترقی جاه چند بار از این فرد می‌خواهد تا بیمارانی را که مدعی است خوب شده اند بیاورد بررسی شوند. وی می‌افزاید: «یکی از بیماران خانم دکتر نوروزیان در بیمارستان روزبه هم دارو را دریافت کرده بود که وقتی از او استعلام گرفتم گفت این فرد یک جنایتکار است و این دارو نیست سم است! از طریق خانم دکتر نوروزی ما بیماران دیگر را پیدا کردیم، اما چون بیماران از هم خبر نداشتند، نمی‌دانستند چه خبر است.»

پروژه مرگ 
سرمایه گذار این پروژه در نهایت متوجه میشود چند تن از بیمارانی که دارو را دریافت کرده اند، فوت شده اند. به گفته وی این فرد از 200 میلیون تا یک میلیارد تومان از افراد پول می‌گرفت و در واقع تجارت می‌کرد. ترقی جاه می‌افزاید: «مشکل اینجاست که وی خودش را پزشک معرفی میکند در حالی که اصلا پزشک نیست و تاکنون به بیشتر از 100 نفر این دارو را تزریق کرده و تاکنون از افراد مختلف 120-30 میلیارد تومان پول گرفته و همچنان هم از طریق فضای مجازی قربانی می‌گیرد.» 

ترقی جاه سرانجام به سازمان غذا و دارو مراجعه می‌کند و آنجا هم برای این فرد پرونده تشکیل داده اند. 

وی می‌گوید: «وقتی بخش در بیمارستان آماده شد آن‌ها از ما مجوز سازمان غذا و دارو را خواستند و ما از طریق بیمارستان نامه زدیم و آن‌ها یک سری اطلاعات خواستند. وی بدون پیگیری این ماجرا و طی مراحل حیوانی و آزمایشگاهی دارو را به بیماران تزریق می‌کردو مدعی آن بود که مراحل حیوانی کار را در ژاپن انجام داده، اما در نهایت ما متوجه شدیم پتنتی که به ما فروخته جعلی است. بر همین اساس هم در دادسرای جرائم پزشکی این پرونده جریان دارد.»

روایت قربانیان
بیمارستان لقمان و چند مرکز دیگر مراکزی هستند که این دارو به بیماران تزریق شده است. آنطور که آقای ترقی جاه می‌گوید بیمارستان لقمان در جریان این ماجرا نبوده و هم بیمارستان لقمان و هم دانشگاه شهید بهشتی از این فرد شکایت کرده اند. با وجود این آقای یزدی نژاد که پدرش بعد از دریافت 8 دوز از این دارو فوت کرده میگوید تمام این تزریق‌ها در بیمارستان لقمان انجام شده و ما به ازای آن هم 3 هزار دلار پول نقد پرداخت کرده است. 

خانم صابری هم که خواهرش به بیماری الزایمر دچار بوده و نخستین نفری است که خواهرش این دارو را دریافت کرده میگوید: «من این فرد را از سال 97 می‌شناختم و وقتی درباره وی جستجو کردم متوجه شدم عضو هئیت علمی پژوهشگاه رویان است و همین موجب شد تا صحبتهایش را باور کنم. سال 99 بود که من از وی خواستم برای خواهر من این دارو را تزریق دهد و به من گفت این دارو مجوز ندارد و شما باید تعهد بدهد و بعد از من 200 میلیون تومان خواست و تاکید کرد باید بنویسید هبه.»

این خانم تنها کسی است که پول را به حساب شرکت نازنین پارس دارو ریخته است و تعهد محضری داده که اگر اتفاقی افتاد ادعایی نداشته باشد. 

وی ادامه می‌دهد: «آخر مهر 1400 تزریق در بیمارستان پاستور نو انجام شد و بنا بود 12 دوز تزریق هر سه روز یک بار انجام شود، اما این اتفاق نیفتاد. به واسطه همین بدقولی‌ها من به دنبال شکایت افتادم و به بیمارستان لقمان رفتم و متوجه شدم فیلم خواهر من را به بقیه نشان داده تا اعتماد آن‌ها را جلب کند.»

خانم صابری درباره دارو می‌گوید: «دارو به گونه‌ای بود در نخستین تزریق، خواهرم بلند شد نشست روی مبل، اما یکی دو هفته بعد دوباره حالتش به قبل برگشت.»

آقای یزدی نژاد هم از طریق آشنایانش با این فرد آشنا شده و به او اعتماد می‌کند و در نهایت 8 دوز تزریق این دارو به پدرش موجب شده تا وی فوت کند. طبق روایت آقای یزدی نژاد این فرد در حال حاضر در دبی است و بر اساس ادعای واسطه‌ای که آشنای آقای یزدی نژاد بوده بنا می‌شود دارو از امارات به ایران انتقال پیدا کند و با تخفیف بجای 7 هزار دلار نصف قیمت و به صورت نقدی هزینه را دریافت کند. 

برخی از افراد هم البته با تصور اینکه بقیه خوب شده اند و فقط دارو روی بیمار آن‌ها اثرگذار نبوده می‌پذیرد و از شکایت هم صرفنظر می‌کند. 

جرائم متعدد
انرژی کاذب اولیه و بعد لاغری و افسردگی و از دست دادن قدرت تکلم ویژگی مشترک این بیماران است. 

آقای شادمان وکیل خانم صابری خواهر یکی از قربانیان این ماجرا می‌گوید: «موارد متعددی از کار‌های این فرد جرم است. تحصیل مال از طرق نا مشروع که کلاهبرداری محسوب می‌شود. از سوی دیگر وی خودش را به عنوان پزشک جا میزند که اصلا پزشک نیست. همچنین داروی بدون مجوز خودش جرم است.»

به گفته شادمان مهم‌ترین بخش جرائم این فرد آن است که کسی که یکی داروی غیر مجاز را تزریق کند و منجر به صدمه شود، بسته به صدمه‌ای ایجاد شده باید مجازات شود و مجازات‌های سنگینی دارد و حتی اگر پزشک باشد نباید داروی خارج از فارماکوپه را تجویز کند. وی می‌افزاید: «در این چارچوب ما اقدام قانونی انجام دادیم که در شعبه 2 بازرسی دادسرای جرائم پزشکی رسیدگی شده است. در آنجا چند استعلام انجام شد. یکی از وزارت بهداشت که اصلا چنین دارویی وجود دارد که جواب منفی بود. استعلام بعدی از سازمان پزشکی قانونی بود که برای تشخیص دقیق‌تر به قسمت مغز و اعصاب دانشگاه شهید بهشتی فرستاده شد و ظاهرا یکی از عواملی که این بیماری را تسریع می‌کند همین داروست، اما هنوز آزمایشگاه آن‌ها پاسخ قطعی نداده است.»

به جز موضوعی که پزشک قانوین باید نظر بدهد در سه مورد بعدی جرم این فرد محرز است.

بیمارستان‌ها هم فریب خوردند و شاکی اند
آیا بیمارستان‌هایی که در باره همکاری کردند مجرم نیستند؟ شادمان در پاسخ به این سوال می‌گوید: «این فرد بیمارستان لقمان را هم فریب داده است همچنانکه آقای ترقی جاه را به عنوان سرمایه گذار فریب داده است.»

ترقی جاه هم ادامه می‌دهد: «چالش اصلی ماجرا، اما عضویت این فرد در پژوهشگاه رویان است و همچنان هم عضو رویان است و اغلب افراد هم بواسطه این ماجرا فریب خورده اند و اغلب افرادی که با وی جلسه داشته اند در این پژوهشگاه بوده است، اما این پژوهشگاه در این رابطه موضع گیری درستی ندارد و به گفته آقای ترقی جاه این موسسه به رغم پذیرش تخلف و کلاهبرداری این فرد می‌گوید این فرد کارمند رسمی ماست و ما علیه او سندی نداریم!»

به گفته ترقی جاه بیمارستان فرهیختگان به این فرد کد اخلاق داده آن هم به اسم خودش! این فرد با رئیس بیمارستان فرهیختکان یک شرکت زده که هم محقق و هم دارو طرح خودش است در حالی که این کد اخلاق تخلف است و کد اخلاق را به نولوژی مغز و اخلاق که عضو هیئت علمی باشد می‌دهند همچنانکه در بیمارستان لقمان هم به اسم پزشکان مجوز دریافت شد و ما در حال انجام کار تجهیز بخش بودیم، ولی وی کار تزریق را انجام داد و بیمارستان از این ماجرا اصلا خبر نداشتند.

منبع: جام‌جم آنلاین

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چرا اولین داروی آلزایمر فروش نرفت؟
  • کلاهبرداری مرگبار با داروی آلزایمر
  • پس لرزه های گرانی و کمبود دارو در صحن مجلس /حاجی دلیگانی: سهم بیماران از پرداخت هزینه ها ۳۰ درصد بود نه ۵۰ درصد!
  • افزایش قیمت کارخانه ای خودرو‌؛ کسی گرانی را به گردن نمی‌گیرد
  • راه اندازی کامل بخش دیالیز بیمارستان کودکان زهرا مردانی آذری تبریز
  • راه اندازی کامل بخش دیالیز بیمارستان کودکان زهرا مردانی آذری
  • رونمایی از پشت پرده گرانی خودرو
  • ابلاغ تعرفه‌های خدمات دارویی/ جدول افزایش قیمت نسخه‌ها
  • کاهش ۵۰ درصدی قیمت برنج ایرانی با حمایت بخش خصوصی
  • گرانی سرسام آور هزینه های یازدهمین نمایشگاه صنایع ریلی