Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امور اجتماعی بهزیستی استان قزوین گفت: طی تیر ماه سال گذشته تا تیرماه سال جاری حدود ۲۷۰۰ تماس با اورژانس اجتماعی گرفته شده که عمده تماس‌ها در ارتباط با کودک آزاری بوده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بهاره رحمانی در گفت‌وگوی اختصاصی با  صبح قزوینبا اشاره به خدمات بهزیستی به مددجویان اظهار کرد: یکی از طرح‌های دفتر توانمندسازی خانواده و زنان برای سال جاری، طرح خدمات مالی خُرد با هدف توانمندسازی مردم و ایجاد اشتغال برای روستاییان است که امیدوارم تا نیمه دوم سال به مرحله اجرایی برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


2300 زن سرپرست خانوار تحت پوشش بهزیستی هستند
رحمانی تصریح کرد: این طرح در مناطق روستایی اجرا می‌شود و علاوه بر مددجویان، مردم روستا را هم تحت پوشش قرار می‌گیرند تا با هماهنگی بانک‌ها جهت پرداخت وام و ارائه آموزش‌های لازم، اشتغالزایی در روستاها صورت ‌گیرد.

معاون امور اجتماعی بهزیستی استان قزوین تصریح کرد: یکی دیگر از فعالیت‌های دفتر توانمندسازی خانواده و زنان بهزیستی، حمایت از زنان سرپرست خانوار است که ۲۳۰۰ خانواده تحت پوشش خدمات مستمر بهزیستی هستند. 

وی اضافه کرد: برای توانمندسازی زنان سرپرست خانوار برنامه‌های مختلف فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی برگزار می‌شود تا با ارائه خدمات مددکاری و مشاوره‌ای و حمایت‌های مالی و انجام آموزش‌های لازم، آنها بتوانند در آینده چرخه زندگی خود را بچرخانند. 

معاون امور اجتماعی بهزیستی استان قزوین عنوان کرد: حمایت از خانواده‌های دارای فرزند چندقلو نیز از دیگر خدمات این دفتر است؛ به طوریکه ماهانه بابت هر کودک ۱۰۰ هزار تومان به خانواده داده می‌شود؛ اما واقعیت آن است که این کمک مالی در همه ماه‌های سال تامین نمی‌شود و معمولا فقط ۶ تا ۷ ماه از سال پرداخت می شود. 

اجرای طرح فقرزدایی در یکی از محله‌های استان
وی ابراز کرد: کارهای اجتماع محور دارای اهمیت بالایی است چراکه بخش زیادی از مشکلات در حوزه‌های فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی به دلیل آگاهی کم به ویژه در مناطق حاشیه‌ای و آسیب‌خیز است 

معاون امور اجتماعی بهزیستی استان قزوین اضافه کرد: امسال اجرای طرح فقرزدایی در یکی از محله‌های استان در دستور کار قرار دارد که این کار با کمک و همکاری موسسات و ان جی یوها انجام می‌شود. 

وی با اشاره به اجرای طرح فقرزدایی 4 محله استان در سال ۹۲ بیان کرد: در این طرح افراد تاثیرگذار محله شناسایی شده و با برگزاری جلسات، مشکلات محله از طریق مردم همان مکان استخراج می‌شود و در ادامه فرآیندی را برای حل مشکلات تصویب می‌کنند.

رحمانی در بخش دیگر سخنان خود تصریح کرد: هدف اصلی سازمان این است که کودکان در کانون خانواده زندگی کنند؛ لذا بعضی از اقوام نسبی یا سببی کودک که خواهان نگهداری کودک هستند اما مشکلات مالی دارند، تحت حمایت بهزیستی قرار می‌گیرند. 

بیش از۵۰ درصد کودکان کار و خیابان استان، غیرایرانی هستند
وی ادامه داد: به ازای نگهداری هر کودک در خانواده 370 هزار تومان مستمری پرداخت می‌شود؛ ضمن اینکه از سال ۹۵ تا ۹۶ رشد ۴۴ درصدی پذیرش این دسته از کودکان را داشتیم.

معاون امور اجتماعی بهزیستی استان قزوین عنوان کرد: دو سال پیش مرکز نگهداری کودکان کار و خیابان با عنوان «خانه خورشید» در قزوین افتتاح شد که وظیفه این مرکز ارائه خدمات به کودکان کار و خیابان شناسایی شده است. 

وی با اشاره به اینکه بالغ بر ۵۰ درصد کودکان کار و خیابان استان، غیرایرانی هستند؛ اضافه کرد: در بخش ساماندهی کودکان کار و خیابان ۱۱ دستگاه وظایفی را برعهده دارند که بهزیستی یکی از این دستگاه‌ها است و لازم است تا همه مسئولان ذی‌ربط در این زمینه فعالیت کنند. 

رحمانی تصریح کرد: امسال دومین مرکز حمایت کودکان کار و خیابان در نیمه دوم سال با توجه به مهاجرپذیر بودن شهرستان تاکستان و اعلام آمادگی در این شهر افتتاح می‌شود. 

فعالیت ۷ اورژانس اجتماعی در سطح استان
وی با اشاره به فعالیت اورژانس اجتماعی گفت: از تیر ماه سال ۹۶ تا تیرماه سال ۹۷ حدود ۲۷۰۰ تماس با اورژانس اجتماعی گرفته شده که حاکی از رشد ۱۰۰ درصدی تماس‌هاست که عمده این تماس‌ها در رابطه با کودک آزاری بوده است و بالغ بر ۵۰ درصد تماس‌ها منجر به بازدید شده است. 

این مسئول از فعالیت ۷ اورژانس اجتماعی در سطح استان خبر داد و گفت: خوشبختانه در همه شهرهای بالای ۵۰ هزار جمعیت استان، اورژانس اجتماعی راه‌اندازی شده است و هم‌اکنون ۷ اورژانس اجتماعی در سطح استان وجود دارد. 

وی با اشاره به وجود ۴ پایگاه خدمات اجتماعی در استان گفت: این پایگاه‌ها در راستای کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی در جامعه فعالیت می‌کنند. 

118 مهدکودک شهری و روستایی در قزوین وجود دارد 
رحمانی عنوان کرد: دو مرکز رفاه کودک و خانواده برای کودکان ۶ تا ۱۲ سال برای نگهداری فرزندان والدین شاغل در نیمه دوم سال راه‌اندازی می‌شود.

معاون امور اجتماعی بهزیستی استان قزوین گفت: 118 مهدکودک شهری و روستایی در استان وجود دارد و نزدیک به ۶ هزار کودک از شیرخوارگی تا سن زیردبستان تحت حمایت خدمات بهزیستی استان هستند. 

وی در پایان با اشاره به رشد ۱۲ درصدی شهریه مهدها بیان کرد: امسال برای دومین بار مهدهای کودک ستاره‌بندی و بنا بر ویژگی‌هایی همچون فضای فیزیکی، امکانات و خدمات دهی به نیروی انسانی، سطح بندی شدند و شهریه مهدها نیز براساس درجه مهدها تعیین شد. 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۸۱۶۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانوان نماد خودباوری و مسؤولیت پذیری در جامعه

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان گفت: بانوان الگو و نماد خودباوری و مسؤولیت پذیری در جامعه هستند و باید در راستای ترویج و تقویت فرهنگ، اعتماد به موفقیت زنان در مدیریت و فعالیت‌های صنفی جامعه تلاش کرد و در این راه بیان عملکرد خوب آنان در عرصه‌های مدیریتی ضروری به نظر می رسد.

خلیل‌احمد سلامی امروز شنبه در اولین جلسه کمیته بانوان و خانواده اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان که با حضور مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری برگزار شد ضمن تبریک هفته کار و کارگر اظهار کرد: این ایام فرصت مناسبی برای تکریم قشرهای مختلف جامعه کار و تولید بعنوان جهادگران عرصه تلاش و خودکفایی است.

وی به نقش مهم بانوان در جامعه نیز اشاره کرد و افزود: بدون مشارکت جدی بانوان در عرصه های مختلف، توسعه پایدار محقق نمی شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان ادامه داد: زمینه‌های مشارکت بیشتر بانوان در تشکل‌های کارگری و کارفرمایی فراهم است و با استفاده از ظرفیت‌های قانونی موجود از آنها حمایت می‌شود.

سلامی همچنین از حمایت مجموعه دستگاه‌های وابسته به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سیستان و بلوچستان از بانوان کارآفرین خبر داد و افزود: زنان و دختران این استان بواسطه فرهنگ و پیشینه تاریخی مستحکم، از توانمندی‌هایی برخوردار هستند که می‌بایست مورد توجه قرار گیرد و حمایت شوند.

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری سیستان و بلوچستان هم در این جلسه اظهار کرد: تشکیل هیئت اندیشه ورز متشکل از بانوان عضو تشکل‌های کارگری و کارآفرینان می‌تواند در پیگیری مسائل این قشر پر تلاش و اثرگذار مهم باشد.

زهرا ابراهیمی گفت: طی سال‌های اخیر دفتر امور بانوان و خانواده استانداری تلاش کرده است با همکاری دستگاه‌های مرتبط از جمله اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، حمایت‌هایی را از بانوان این خطه انجام دهد.

وی افزود: حضور بانوان استان در نمایشگاه‌های مختلف ملی و بین‌المللی، برگزاری همایش و نشست های تخصصی با زنان تاثیر گذار و تقویت کمیته های بانوان دستگاههای اجرایی از جمله برنامه های دفتر امور بانوان و خانواده استانداری است.

در پایان این نشست از بانوان نماینده تشکل‌های کارگری و کارفرمایی و همچنین مشاور امور بانوان دستگاه‌های تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان تجلیل شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بانوان نماد خودباوری و مسوولیت پذیری در جامعه هستند
  • برقراری ۶۴ هزار تماس با اورژانس تهران در هفته گذشته/ انجام ۴۲۴۲ تماس مزاحمت آمیز
  • بانوان نماد خودباوری و مسؤولیت پذیری در جامعه
  • بهزیستی چه خدماتی به «خانواده‌های دارای فرزند چندقلو» می دهد؟
  • ثبت ۱۵ هزار تماس با مرکز صدای مشاور بهزیستی
  • ۳۵۷ هزار تماس با اورژانس ۱۱۵ در هرمزگان
  • سنجش بینایی بیش از ۱۶۲ هزار کودک سال گذشته در آذربایجان‌غربی
  • برقراری ۱۷ هزار تماس تلفنی با مرکز ارتباطات اورژانس
  • سنجش بینایی بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی
  • خبر خوش به بانوان بهزیستی | فرزندان این گروه از خدمت سربازی معاف می‌شوند