Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، در جلسه کمیسیون هماهنگی مبارزه با مفاسد اجتماعی در خوزستان که با حضور دادستان خوزستان، معاون استاندار، معاون هماهنگ کننده سپاه و جانشین دبیر ستاد و معاونان ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان و سایر اعضاء تشکیل شد.

عباس حسینی پویا، دادستان استان خوزستان و معاون قضایی ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان در این جلسه بیان داشت: ما برای اجرای برنامه ها باید معضلات فرهنگی را اولویت بندی کرده و با تمام ابزار و امکانات دستگاه ها را جمع کنیم تا به اهداف عالیه نظام برسیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اذعان کرد: متاسفانه معضلات و مشکلات فرهنگی در سطح جامعه زیاد هستند که می توان به بعضی از این معضلات جمله سگ گردانی، ولگردی، بی حجابی و غیره اشاره نمود.

حسینی پویا افزود: با همه معضلات نمی شود با قوه قهریه برخورد کرد و باید هر کدام در مسیر خود اصلاح و یا برخورد شود.

در ادامه این جلسه علی حسین حسین زاده، معاون سیاسی استاندار خوزستان اظهار داشت: باید با برنامه ریزی جدید و براساس مسائل روز معضلات و مشکلات مفاسد اجتماعی بررسی و برای آن ها دستورالعمل صادر گردد.

سرهنگ عبدالرضا مراد حاجتی، معاون هنماهنگ کننده سپاه حضرت ولیعصر (عج) استان خوزستان در این جلسه تصریح کرد: دشمن تمام توان خودش را بسیج کرده تا جوانان را از ما بگیرد و به سبد خودش اضافه کند و ما باید براساس ذائقه مردم فعالیت و کار فرهنگی انجام دهیم و بین مفاسد اجتماعی عمدی و غفلتی و سهوی تفاوت قائل شده و این موضوعات در دستگاه های دولتی باید بیشتر پیگیری شوند.

در پایان جلسه نیز معاونت دولت به مردم ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان خوزستان به عنوان دبیر کمیسیون مبارزه با مفاسد اجتماعی ستاد انتخاب و مقرر شد در جلسه آینده همه اعضاء هرکدام حداقل 2 معضل و مفسده اجتماعی موجود را جهت طرح در جلسه به دبیرخانه ارائه نمایند.

انتهای پیام/گ

اجرای طرح مبارزه با مفاسد اجتماعی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: امر به معروف و نهی از منکر آسیب های اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۸۲۶۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدف ستاد تعطیلی واحدهای صنفی نیست/صنوف با قوانین هماهنگ شوند

مدیر کل دفتر پیشگیری از قاچاق کالا و ارز با بیان اینکه دوست نداریم حتی یک واحد صنفی به خاطر قاچاق بسته شود، گفت: در بخشنامه‌های مختلف به اتحادیه‌ها اعلام کردیم که اگر کالای قاچاق وجود دارد خودتان جمع‌آوری کنید تا مشکلی به وجود نیاید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، وحید خدرویسی مدیر کل دفتر پیشگیری از قاچاق کالا و ارز ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، در نشست هماهنگی با مدیران ارشد فروشگاه‌ها و مال‌ها گفت: براساس قانون جدید مبارزه با قاچاق کالا و ارز اگر کالای قاچاقی در یک واحد صنفی شناسایی شود، علاوه بر توقیف کالاهای قاچاق، در مرتبه اول جریمه نقدی دو برابر ارزش ریالی آن، مرتبه دوم چهار برابر ارزش کالا و مرتبه سوم جریمه نقدی معادل 6 برابر ارزش کالا برای واحدهای صنفی عرضه کننده کالای قاچاق در نظر گرفته شده است. در نتیجه مشاهده می‌کنیم که قانون‌گذار جرایم سنگینی را برای واحدهای صنفی متخلف در نظر گرفته است.

ضرورت پیشگیری اتحادیه‌ها از برخورد قانونی سخت/ بنای ستاد بستن واحدهای صنفی نیست

وی افزود: در تعریف قاچاق، تخلفات مختلفی از مبادی ورود تا محل عرضه در نظر گرفته شده است. ما جلسات متعددی را با تمام اتحادیه‌ها چندین با داشته‌ایم. تمام مسئولین ستاد دوست ندارند که حتی یک واحد صنفی به خاطر بحث قاچاق بسته شود. ما هم بر همه موضوعات واقف هستیم. تمام موارد به کرات بررسی می‌شود و ما روزانه گزارشات تحلیلی برای مقامات عالی کشور ارسال می‌کنیم.

نیت ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز از برگزاری جلسات با اصناف و دیگران همکاری است اگر بنا به مچ‌گیری و برخورد باشد دیگر نیازی به برگزاری جلسات نیست. ما در بخشنامه‌های مختلف به اتحادیه‌ها اعلام کردیم که اگر کالای قاچاق وجود دارد خودتان جمع‌آوری کنید تا دیگر ضربه نخورید.

بی‌خبری واحدهای صنفی از جرایم شدید قانون

خدرویسی با اشاره به اینکه بخشی از واحدهای صنفی از سختگیری‌های قانون مبارزه با قاچاق کالا بی‌خبر هستند، گفت: بنابراین لازم است تا در حوزه آموزش، اتحادیه‌ها و اتاق اصناف اقداماتی انجام دهند. خواست ما این است که آموزش صحیح در این حوزه انجام شود تا دیگر به سراغ برخورد قانونی نرویم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • استفاده از ظرفیت‌های همیاران طبیعت در مدیریت شرایط بحرانی
  • شناسایی ۳۲۰ساختمان در غرب تهران برای پایش تخصصی در بحث ایمنی
  • ۳ هزار زائر از زنجان به مرقد امام راحل اعزام می‌شوند
  • برگزاری کارگاه تخصصی کارآفرینی و اشتغالزایی ویژه کانون‌های مساجد
  • برگزاری ششمین نشست کمیسیون مشترک کنسولی ایران و تاجیکستان
  • هدف ستاد تعطیلی واحدهای صنفی نیست/صنوف با قوانین هماهنگ شوند
  • هرگونه صدور ویزا برای اربعین باید در خارج از استان خوزستان باشد
  • هشدار ستاد مبارزه با قاچاق کالا به صاحبان مالها
  • برگزاری سومین جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی در وزارت امور خارجه
  • کارگاه آموزشی کارآفرینی و اشتغال «همت در مسجد» در بندرعباس برگزار شد