Web Analytics Made Easy - Statcounter

رایگان شدن داروی بیماران پیوند کلیه، اعلام نتایج آزمون استخدامی در هفته اول مرداد، اظهار نظر رییس سازمان امور اجتماعی کشور درباره اعترافات دختر ۱۷ ساله در صداوسیما، انتقاد از قیمت‌گذاری آب در ایران و ... از جمله اخبار یکشنبه - 24 تیرماه تحریریه اجتماعی است.

به گزارش ایسنا، تا زمان انتشار این بسته خبری حدود 60 محتوا در تحریریه اجتماعی این خبرگزاری منتشر شده و در ادامه بخشی از این اخبار آمده است:

تقی رستم‌وندی - رییس سازمان امور اجتماعی کشور- امروز در گفت‌وگو با ایسنا گفت: صدا و سیما می‌توانست در رابطه با پخش اعترافات دختر ۱۷ ساله اینستاگرامی حرفه‌ایتر عمل کند و پخش این ماجرا با استانداردهای حرفه‌ای فاصله بسیاری داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 به گفته وی، در میان ۸۰ میلیون جمعیت کشوری که مطابق با هنجارها و اصول ارزشی در کشور زندگی میکنند تعدادی نیز هستند که دچار کج روی و انحراف رفتار می‌شوند و فضای مجازی نیز این روزها به دلیل فراگیر و عمومی بودن، این افراد را برجسته میکند. به همین سبب در اینگونه موارد باید فرد را دعوت کرد و اگر قابلیت ارشاد دارد آن را راهنمایی کرد.

سردار حسین اشتری - فرمانده نیروی انتظامی تاکید کرد: موضوعات اجتماعی نباید به موضوعات امنیتی بدل شود. وی در این خصوص توضیح داد و گفت: ما کشور پویایی داریم و به حمدالله آزادی هم در این کشور هست و بر خلاف اینکه می‌گویند آزادی نیست، همه گروه‌ها آزادی دارند و به همین دلیل ما نباید بگذاریم اتفاقات اجتماعی به سمت امنیتی شدن برود؛ بلکه باید قدرت پیشگیری اجتماعی‌مان را افزایش دهیم.

مدتی است که بحث افزایش مصرف داروی خوراکی بجای نوع تزریقی برای بیماران تالاسمی مطرح شده؛ مساله‌ای که البته خیلی به مذاق تالاسمی‌ها خوش نیامد؛ چراکه ترجیح می‌دهند به روال سابق از داروی تزریقی برای درمان‌شان استفاده کنند. دکتر جمشید کرمانچی درباره این موضوع به ایسنا توضیح داد و گفت: دیدگاه برخی بیماران این است که از آنجایی که در حال حاضر شرایط کشور دچار مشکلاتی شده، می‌خواهیم نوع داروی آنها را تغییر دهیم، درحالیکه اصلا اینطور نیست. مشکل کشور ما در زمینه بیماران تالاسمی این است که سال‌ها از پروتکل‌های بین‌المللی درمانی این بیماران تبعیت نکرده‌ایم. در حال حاضر دیگر کشورها در حوزه تالاسمی از داروی تزریقی استفاده نمی‌کنند، بلکه با داروهای خوراکی خیلی راحت‌تر به بیماران خدمت ارائه می‌دهند. در نتیجه ما می‌خواهیم فاصله کشور را از نظر علمی با کشورهای دیگر کاهش دهیم.

داروی گران‌قیمت بیماران پیوند کلیه رایگان شد؛ داروی « راپامیون» یکی از پرمصرف‌ترین داروهای بیماران پیوندی کلیه که در ماه‌های اخیر با رشد دو برابری قیمت روبرو شده بود، با پیگیری‌های انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی و دستور مسئولان وزارتخانه‌های بهداشت و رفاه، از امروز در داروخانه‌های سراسر کشور به صورت رایگان توزیع می‌شود.

تقی نوربخش – رئیس سازمان تامین اجتماعی- در پاسخ به منتقدان حضور دولت در شورای عالی تامین اجتماعی گفت: برخی نمایندگان مخالف حضور دولت در شورای عالی هستند، اما صندوق بین نسلی است و کسی که اکنون سرمایه‌گذاری می‌کند، می‌خواهد در نسل بعد مزایای آن را بگیرد، اگر دولت نباشد بیمه‌گذار از چه کسی باید حق خود را بگیرد؟ حضور دولت ضمانت آن است تا سازمان پاسخگو باشد.

اسفندیار چهاربند - رئیس مرکز برنامه‌ریزی منابع انسانی وزارت آموزش و پرورش- امروز اعلام کرد: طبق وعده سازمان سنجش نتایح آزمون استخدامی آموزش و پرورش تا هفته اول مرداد اعلام می‌شود. مصر هستیم تا شهریور گزینش را انجام دهیم و پذیرفته شدگان از مهر وارد دوره حرفه آموزی یکساله در دانشگاه فرهنگیان شوند.

علی مریدی - کارشناس مدیریت منابع آب ایران- از قیمت‌گذاری آب کشور به‌ شدت انتقاد کرد و گفت: اگر طرح هدفمندسازی یارانه‌ها به‌درستی اجرا می‌شد و منابع ارزشمند کشور از جمله آب با قیمت واقعی در اختیار مردم قرار می‌گرفت، به‌طور قطع می‌توانستیم مصرف آب را کنترل و بحران آب را حل کنیم و به جای پرداخت یارانه نقدی، تجهیزات کاهش مصرف در اختیار شهروندان قرار دهیم.

به دنبال خشک شدن آب چشمه‌علی شهرری، رییس اداره محیط زیست این شهرستان با تاکید بر اینکه پیگیر وضعیت چشمه علی ازطریق سازمان میراث فرهنگی هستیم، گفت: با وجود وعده مسئولان مترو برای بازگشت آب به چشمه‌علی، متاسفانه این چشمه هنوز خشک است.

سردار محمدرضا مهماندار - رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ- نیز اعلام کرد: پلیس مسئول قطع شدن برق چراغ‌های راهنمایی و رانندگی نیست و زیرساخت‌های کنترلی این چراغ‌ها در اختیار سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران است.

:تیترهای زیر، پنج خبر اول و پربازدید امروز تحریریه اجتماعی به انتخاب مخاطبان تا لحظه انتشار این بسته خبری هستند

داروی گران قیمت بیماران پیوند کلیه رایگان شد

اعلام نتایج آزمون استخدامی در هفته اول مرداد

شرایط ابطال دفترچه‌ بیمه‌های سلامت

«آب» یک کالای «مفت» به حساب می‌آید

نباید موضوعات اجتماعی امنیتی شود

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام بسته اخبار اجتماعی ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۸۳۰۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عامل ۴۶ درصد تصادفات ؛ یک عادت بد در رانندگی!

به گزارش تابناک، سرهنگ فیروز کشیر معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ درباره حواس‌پرتی رانندگان هشدار داد و گفت: متاسفانه در بسیاری از تصادفات شاهد هستیم که علت حادثه عدم توجه کافی راننده به جلو است. هر چیزی مانند دخانیات، تلفن همراه، خوردن و آشامیدن باعث حواس‌پرتی راننده شده و توجه کافی را از او می‌گیرد، بنابراین ممنوع است.

یک عادت بد در رانندگی
وی ادامه داد: به عنوان مثال، همه رانندگان می‌دانند استفاده از تلفن همراه حین رانندگی باعث حواس‌پرتی راننده می‌شود. اما متاسفانه هنوز هم این اشتباه را تکرار می‌کنند و این مسئله به یک عادت بد در رانندگان تبدیل شده است که می‌تواند فجایع بسیاری رقم بزند.

کشیر افزود: بارها مشاهده شده برخی از رانندگان که پشت چراغ قرمز متوقف می‌شوند، تا لحظه‌ای که چراغ سبز شود مدام با تلفن همراه خود مشغول هستند.

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: در این فاصله چند ثانیه‌ای که رانندگان پشت چراغ قرمز متوقف هستند، آنقدر سرگرم تلفن همراه خود و فضای مجازی هستند که حتی کشیدن ترمز دستی را هنگام توقف فراموش می‌کنند و با خودروی جلویی برخورد می‌کنند.

چرا نباید هنگام رانندگی از تلفن همراه استفاده کنیم؟
کشیر گفت: تلفن همراه به گونه‌ای است که وقتی فرد از آن استفاده می‌کند تمام حواسش را می‌گیرد، بنابراین از اطراف غافل شده و نمی‌تواند تصمیم درست بگیرد یا در شرایط حساس و مهم واکنش درستی داشته باشد.

وی افزود: همچنین استفاده از سایر تجهیزات تلفن متصل به گوشی نیز ممنوع است زیرا باعث انحراف ذهنی و رفتاری راننده شده می‌شود.

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ تاکید کرد: راننده موظف است تمام هوش و حواس خود را در رانندگی به جلو معطوف دارد و به عنوان یک راننده باید از هر چیزی که باعث بر هم زدن هوش و حواس شود، اجتناب کند.

علت ممنوعیت سیگار کشیدن حین رانندگی
کشیر با اشاره به اینکه استفاده از دخانیات نیز باعث حواس‌پرتی رانندگان می‌شود؛ گفت: ماده ۱۸۰ آیین‌نامه راهنمایی و رانندگی به صراحت هشدار می دهد که رانندگان حق ندارند حین رانندگی دخانیات استفاده کنند زیرا علاوه بر ایجاد حواس‌پرتی، ممکن است ته‌سیگار روی لباس راننده بیفتد و حوادث ناگواری را رقم بزند.

وی افزود: همچنین راننده حق ندارد در حین رانندگی مواد خوراکی و آشامیدنی استفاده کند چراکه ممکن است یک لحظه آب در گلوی راننده پریده و باعث خفگی و واژگون شدن خودرو شود و این حادثه دیگر خودروها را نیز تحت تاثیر قرار دهد.

پشت چراغ قرمز این کارها را انجام ندهید
معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از رانندگان خواست حتی در زمان توقف پشت چراغ قرمز یا ترافیک نیز از استعمال دخانیات، خوردن و آشامیدن و استفاده از تلفن همراه خودداری کنند و همه حواس خود را برای حفظ سلامتی خود و دیگران در رانندگی بگذارند.

آمار دخالت تلفن همراه در تصادفات
وی افزود: با توجه به تحقیقات میدانی همکاران من در پلیس راهور، یکی از دلایل اصلی افزایش تصادفات استفاده و مکالمه با تلفن همراه حین رانندگی است و متاسفانه ۴۶ درصد تصادفات مربوط به تلفن همراه است و این موضوع حتی بدون استفاده از هندزفری نیز اتفاق می‌افتد.

آمار دخالت پیامک در تصادفات
معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: همچنین در بررسی‌ها مشخص شد ارسال پیامک توسط رانندگان نیز به میزان ۳۷ درصد در بروز تصادفات نقش دارد.

تاثیر مکالمه تلفنی با هندزفری در تصادفات
کشیر گفت: همچنین این تحقیق نشان می‌دهد که مکالمه با هندزفری ۲۷ درصد، استفاده از نوشیدنی‌های غیرمجاز و مصرف روان‌گردان‌ها به میزان ۱۳ درصد و مصرف مواد مخدر نیز ۲۱ درصد در میزان و دلیل تصادفات نقش دارند.

کاری که مواد مخدر با راننده می‌کند
وی درباره استفاده از مخدر گفت: استفاده از مواد مخدر باعث می شود که روح و روان و سیستم اعصاب افراد تحت تاثیر قرار گیرد. همچنین باعث می شود تاری دید، کاهش شدید شنوایی ، درگیری ذهنی و مغزی , درک نکردن فاصله نیز رخ دهد بنابراین افراد نباید در این شرایط پشت فرمان بنشینند.

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ هشدار داد که این اعداد و ارقام مواردی نیستند که بخواهیم با آنها شوخی کنیم. شوخی با این اعداد یعنی شوخی با جان و زندگی خود و خانواده. بنابراین از رانندگان درخواست می‌کنیم عواملی را که باعث حواس‌پرتی در رانندگی می‌شوند، حذف کنند.

 منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • عامل ۴۶ درصد تصادفات ؛ یک عادت بد در رانندگی!
  • راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • مادربزرگ ۵۴ ساله قلب مصنوعی و کلیه خوکی دریافت کرد
  • بهزیستی چه خدماتی به «خانواده‌های دارای فرزند چندقلو» می دهد؟
  • برای اولین بار یک زن همزمان پمپ قلب و پیوند کلیه خوک دریافت کرد
  • اولین فردی که همزمان پمپ قلب و کلیه خوک دریافت کرد
  • سمنان در صدر لیست تنوع داروی دامی
  • ماجرای انتشار اسامی روان‌شناس‌نماها به کجا رسید؟
  • از درشکه تا اتومبیل؛ یک قرن فرهنگسازیِ ناتمام