Web Analytics Made Easy - Statcounter

صداوسیما در رویکرد جدید و در قالب برنامه‌های تلویزیونی به شبهات و حواشی که درباره این سازمان مطرح می‌شود، پاسخ می‌دهد. در همین راستا مدیرگروه اجتماعی شبکه ۳ سیما، امروز در برنامه «حالا خورشید» به سؤالات مخاطبان پاسخ داد.

خبرگزاری فارس: به نقل از روابط عمومی رسانه ملی، در این راهبرد که به‌منظور اعتمادسازی بیش‌تر در میان مخاطبان و رفع شبهات و ابهامات منتشر شده درباره تولیدات و فعالیت‌های صداوسیما انجام می‌شود، دست‌اندرکاران حوزه‌های مختلف ستادی و تولیدی صداوسیما و مدیران گروه‌ها و شبکه‌های رادیویی و تلویزیونی با حضور در برنامه‌ها و بخش‌های مختلف خبری در خصوص انتقادات و ابهامات مربوط به برنامه‌ها و عملکرد صداوسیما توضیح خواهند داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین راستا، امروز یکشنبه ۲۴ تیرماه، ناصر کریمان مدیرگروه اجتماعی شبکه سه سیما در برنامه «حالا خورشید» به سؤالات و پیامک‌های مخاطبان که توسط رضا رشیدپور مطرح می‌شد، توضیح داد.

یاسی اشکی را وزارت بهداشت معرفی کرد

وی در ابتدا در پاسخ به اولین سؤال چالشی در این برنامه از طرف مردم درباره حضور «یاسی اشکی» و اینکه سخنانش دروغ بوده است، عنوان کرد: «ماه عسل» برنامه‌ای با عقبه چندساله است. در مورد یاسی اشکی باید این توضیح را ارایه کرد که این سوژه از طرف مسؤولان وزارت بهداشت به برنامه معرفی و گفته شد که او فعالیتی را تحت پوشش وزارت بهداشت انجام می‌دهد که یک دغدغه و ضرورت است.

کریمان اضافه کرد: اگرچه یاسی اشکی از طرف وزارت بهداشت مطرح شد، اما ما باید استعلاماتی را می‌گرفتیم که روند آن‌ها هم طی شد و بعد این سوژه در برنامه حضور یافت.

وی در جواب یکی از پیامک‌ها که این برنامه را دروغ عنوان کرده بود، گفت: حواشی‌ای پیش آمد و اگر شما تعقیب کرده باشید، وزیر بهداشت در چند مصاحبه از پخش این برنامه تشکر کرد و بیان شد که سوژه از دغدغه‌های وزارت بهداشت بوده است.

مدیر گروه اجتماعی شبکه سه سیما در واکنش به نبود اطلاع‌رسانی درباره مناظره‌ای که قرار بود درباره حضور یاسی اشکی مطرح شود و لغو شد، گفت: یک هزینه رسانه‌ای صورت گرفته بود و نمی‌خواستیم بیشتر دامن زده شود و اگر مطلبی درباره چرایی برگزار نشدن مناظره می‌گفتیم و اینکه به طور مثال یک نفر از طرفین آماده نبود، اصل موضوع تحت فشار قرار می‌گرفت.

وی افزود: وقتی وزارت بهداشت بیان می‌کند که این واکسن باید در داخل کشور تولید شود و یک نیاز است باید وزارت بهداشت به عنوان یک مرجع محسوب شود.

نگران موی پویول نبودیم

کریمان در بخش دیگر برنامه درباره جلوگیری از حضور پویول کاپیتان تیم ملی اسپانیا و اینکه مو‌های بلندش مانع حضورش شده است، تصریح کرد: فکر می‌کنید بحث‌های ظاهری اینقدر مهم است؟ آیا دغدغه ما موی پویول است؟

وی همچنین در پاسخ به پرسش رشیدپور درباره تتوی این بازیکن اظهار کرد: مگر نمی‌شد با قاب‌بندی این مساله را درست کرد؟ من فکر می‌کنم این موضوع دچار حاشیه‌سازی رسانه‌ای شد.

کریمان درباره دلیل اصلی این مسأله اظهار کرد: اعداد و ارقامی بابت دعوت از پویول به برنامه مطرح شد که ما با وضعیت اقتصادی حال حاضر فکر کردیم شاید به مصلحت نباشد او در برنامه حضور یابد.

وی با بیان اینکه میرباقری معاون سیما نیز همان زمان توضیحاتی را ارایه کرد، افزود: البته من از عادل فردوسی‌پور تشکر می‌کنم و تلاش‌های زیادی هم در این یک ماه انجام داد و رضایتمندی مخاطبان را به‌دست آورد و با اقبال بسیار خوبی مواجه شد.

دفاع از حسین یکتا و مستند «روایت مردم»

کریمان درباره انتقاد یکی از نمایندگان مجلس با نام غلامعلی جعفرزاده ایمن‌آبادی نماینده مردم رشت به مستند «روایت مردم» که گفته بود این برنامه در راستای مقاصد سیاسی صداوسیما تولید شده و صدا‌های مختلف از آن شنیده نمی‌شود، گفت: سؤال من از خود شما این است که اگر در جامعه ما اتفاقی صورت بگیرد و مردم در حوزه‌های مختلف اعتراضی داشته باشند، ما نباید آن را پخش کنیم؟ آیا مجلس خانه ملت است یا نه؟ آیا نمایندگان مجلس به دنبال این هستند که اعتراض مردم دیده شود یا نه؟

کریمان درباره راوی این برنامه نیز گفت: حسین یکتا، مردی است که در زلزله کرمانشاه نیز می‌خواست مشکلات مردم شنیده شود؛ بنابراین این را نمی‌پذیرم که این برنامه وجه سیاسی داشت؛ چون طی آن صدای مردم شنیده شد. به طور کلی مهم این است که در یک برنامه صدای مردم پخش شود و مسئولان این مطالبات را بشنوند.

وی تاکید کرد: ما باید در صداوسیما طرح مطالبه کنیم. از همین رو آقای ایمن‌آبادی هم به عنوان نماینده مردم باید به دنبال حل مشکلات باشد. چرا به دنبال مشکل مردم نیستیم؟ این موضوع نشان می‌دهد که هدف این نماینده محترم هم حمایت از مردم نبوده بلکه به دنبال سیاسی‌کاری به نفع جناح خود بوده است.

سفر‌های استانی دولت، امیدآفرین است

مدیر گروه اجتماعی شبکه سه عنوان کرد: رویکرد جدید ما در مجموعه رسانه حضور مردم در صداوسیما است. فارغ از این بحث‌های جناحی و حزبی باید ببینیم منفعت مردم چیست؟ در همین باره سفر‌های استانی دولت را مثال می‌زنم. آیا ما باید سفر‌های استانی دولت را پوشش بدهیم یا نه؟ ما در صداوسیما همت گذاشته‌ایم که کار‌های دولتمردان را پوشش بدهیم، چون ایجاد امید می‌کند.

کریمان در بخش دیگر این برنامه درباره پخش اعترافات دختر اینستاگرامی از شبکه یک عنوان کرد: این موضوع مربوط به شبکه دیگری است که مسئولیت آن با من نیست؛ ولی اساسا هر نوع تکنولوژی در کشور قالب فرهنگی خود را دارد و باید به فرهنگ استفاده آن هم توجه کنیم. اگر ما به حوزه فضای مجازی توجه می‌کنیم، باید فرهنگ مصرف آن را هم به مردم القا کنیم؛ اما در همین ماجرا هم یک بخش‌هایی ممکن است باعث ایجاد ناامیدی در مردم شود. از همین رو باید فرهنگ مصرف از این ابزار‌ها توسط رسانه ترویج شود.

حمید استیلی از کجا ممنوع‌التصویر شد؟

کریمان در پاسخ به شایعه ممنوع‌التصویری حمید استیلی نیز گفت: این موضوع هم تقصیر فضای مجازی بود. چه کسی گفته او ممنوع‌التصویر است؟ بچه‌های شبکه ورزش می‌توانند بگویند که آیا او ممنوع‌التصویر بود یا نه؟ به طور کلی باید بگویم که کار تهیه‌کنندگی یک برنامه کار سختی است؛ چرا که ممکن است یکی از آن‌ها با دیدن چنین مصاحبه‌ای اینطور استنباط کند که اگر کسی با شبکه خارجی مصاحبه کند ممنوع‌التصویر می‌شود.

رشیدپور در این بخش حمید استیلی را روی آنتن آورد و از او پرسید که چه کسی به شما گفت: ممنوع‌التصویر هستید؟

استیلی در پاسخ گفت: ما در روسیه بودیم و بعد از بازی اول ایران بیرون از استادیوم گزارشگری از سوی شبکه من و تو آمد و با من درباره فوتبال مصاحبه کرد. پس از این مصاحبه ما به هتلی آمدیم که اتفاقا بچه‌های تیم ملی هم در آنجا بودند. در آنجا آقای میثاقی گزارشگر برنامه شبکه ۳ را دیدم، اما او هیچ مصاحبه‌ای با من نکرد. به همین دلیل یکی از بچه‌ها از او پرسید که چرا با ما مصاحبه نمی‌کنید؟ طبق آنچه که دوستم به من گفت، آقای میثاقی به او گفته بود به خاطر مصاحبه‌ای که با شبکه من و تو داشته‌ام، آن‌ها نمی‌توانند با من مصاحبه کنند. البته من به شخصه با میثاقی صحبت نکردم و از او نپرسیدم که ممنوع‌التصویر هستم یا نه. سپس ما به ایران آمدیم و بعد از ورودم به ایران شبکه‌های ایرانی با من مصاحبه کردند، اما به یاد دارم که در برنامه‌ای که در منطقه نازی‌آباد یکی از گزارشگران به بچه‌های ما گفته بودند من ممنوع‌التصویر هستم. البته به نظرم در اینجا سلیقه اعمال شده بود با همه این اوصاف من روز گذشته ۲۳ تیرماه به شبکه ورزش رفته بودم.

سپس کریمان درباره این موضوع بیان کرد: همان زمان روابط عمومی سازمان نیز موضع گرفت و توضیح داد، ولی گویا به شایعه بیشتر توجه می‌شود.

لینک کوتاه خبر: farda.fr/003Xg9

منبع: فردا

کلیدواژه: حالا خورشید رشید پور یاسی اشکی استیلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۸۴۱۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گنجی: خیلی از بچه‌های درجه یک بخاطر خستگی از برنامه جدا شدند/ افت مخاطب نداشتیم

به گزارش گروه فرهنگ و هنر ایسکانیوز؛ نشست خبری عوامل برنامه «به افق فلسطین» صبح امروز سه‌شنبه چهارم اردیبهشت ماه در سالن جلسات اداره کل روابط‌عمومی سازمان صدا و سیما برگزار شد.

حسین قرایی مدیرکل روابط‌عمومی صدا و سیما در ابتدای این نشست گفت: امروز در کنار عوامل برنامه دوست داشتیم یادی از شهید زاهدی کنیم و به همین دلیل در خدمت برادر این شهید بزرگوار، محمدرضا زاهدی هستیم. برنامه «به افق فلسطین» بیش ۱۹۰ روز روی آنتن بوده و چنین برنامه پرتحرکی نشان از توانمندی عوامل کار است و به همین جهت به سازندگان برنامه تبریک می‌گویم. تماس های زیادی در ۱۶۲ داشتیم که میتوانم این تماس ها را در اختیار شما بگذارم تا در برنامه یک بسته ای در نظر بگیرید که این صوت ها یا حتی پیام ها پخش شود.

محمدرضا زاهدی؛ برادر سردار شهید زاهدی گفت: به نوبه خودم از شما شبکه افق و صدا و سیما و عموم ملت تقدیر و تشکر میکنم.

علی گنجی مدیر گروه سیاسی شبکه افق نیز در ادامه این نشست گفت: این برنامه یک تجربه شیرین بود. صفر تا صد اتفاقاتی که بعد از طوفان الاقصی رخ داد را هرشب تبدیل به یک برنامه کردیم و این برنامه که مربوط به امور بین الملل بود را به یک برنامه اختصاصی مربوط به فلسطین تبدیل کردیم و کار سختی بود چرا که تنوع نبود و زیرساخت های زیادی وجود نداشت. حتی در یک مقطعی گروه اجتماعی پای کار آمد. مهم این بود که ما صدای فلسطین، هم‌ برای مردم خودمان و هم‌ برای کشورهای دیگر باشیم. خیلی از قطعات برنامه ما برای عرب زبان ها ترجمه می شود و ما منبع اطلاعات آن ها شده‌ایم. شبی که موشک‌ها پرتاب شد، هفت ساعت یک برنامه سیاسی را از جنس خبری اجرا کردیم.

گنجی در ادامه بیان کرد: در این برنامه فقط انعکاس دهنده اتفاقات فلسطین نبودیم و گاهی سراغ کشورهای جبهه مقاومت هم می رفتیم. شخصیت های اثرگذار را جهت گفت و گو روی آنتن آوردیم. ما وسط میدان جنگ و کنش‌گر میدان بودیم و هستیم. خیلی لحظات آنلاین بودیم و روی آنتن یکسری از اتفاقات رخ می‌داد. خیلی چیزها را نمی‌توان‌ نمایش داد با اینکه فضای مجازی دستش باز است و اطلاع رسانی می‌کند اما ما نمی‌توانستیم با عواطف مردم بازی کنیم.

وی افزود: خیلی از حواشی که حول کار ما شکل می‌گرفت متوجه ما نبود. طبیعی است که خیلی مسایل اتفاق بیافتد و پشت آنتن خیلی از بچه‌های درجه یک با ما قطع همکاری کردند چرا که خسته شده بودند و گاهی به خاطر حجم کار، خود من هم خسته شده بودم اما همه مجاهدانه کار می‌کردند و ما یک کار جهادی را تجربه کردیم. خیلی ها از برنامه‌های دیگر به ما کمک کردند.

مدیر گروه سیاسی شبکه افق ادامه داد: ما یک کاری را دنبال می‌کنیم و محکم جلو می‌رویم و تلاشمان این است که همه مسایل را از جهان مختلف به برنامه اضافه کنیم. بچه‌ها صبح تا شب تلاش می‌کنند تا یک ساعت برنامه درست را به منظر مردم برسانند. خانم شریفی هم صاحب اختیار بود و با تغییر شرایطش از کار جدا شد. ما قبل از «به افق فلسطین» کارهای دیگری نیز انجام دادیم و در مدت یک ماهی که تیم عوض شد صرفا به‌خاطر خستگی بوده و عوامل جابه‌جا شدند؛ اما سیاست همان سیاست است و اگر ما در ابتدای کار اصطلاح‌طلب دعوت می‌کردیم هنوز هم همین است.

وی با بیان اینکه در این برنامه از هنرمندان تا سیاستمداران را دعوت کردیم خاطرنشان کرد: من تا این لحظه و در این ۲۰۰ شب نشنیدم که یک چهره سیاسی در حماس جان خود را از دست بدهد عمدتا مردم بودند که کشته شدند. یک سری شب‌ها از شهرهای مختلف اروپا و منطقه، دوربین‌های زنده داشتیم که نشان دهیم همه دنیا پای مظلومیت مردم غزه هستند. یک دوربین هم‌ در ایران و یک دوربین هم در غزه داشتیم. در وضعیت عادی اگر بخواهید یک برنامه را نگه دارید بسیار طاقت فرسا است و در هفت ساعت بخواهی یک حرفی را نزنی که مشکل ساز نشود بسیار کار سخت‌تری است. برنامه ما خیلی در فضای مجازی وایرال داشته است تا جایی که آمار دقیق آن را نتوانستیم دربیاریم.

گنجی ادامه‌ داد: تلاشمان منوط به این است که چه اتفاقی در کف میدان رخ می‌دهد. چند بار می‌خواستیم برنامه را تمام کنیم اما یک اتفاقی رخ می‌داد و خود میدان اجازه توقف نمی‌داد. از حمایت های مالی سازمان که تشکر می کنم. برای آینده پیشنهاد داریم که برنامه را «به افق مقاومت» کنیم و حرف هایی بزنیم که برنامه عام مردم باشد. دوستان فعلا یک پلاس بالا می‌آورند که آیتمی به آن به اسم « به افق مقاومت» اضافه خواهد شد.

سیدحسین حسینی مجری برنامه «به افق فلسطین» نیز در ادامه این نشست گفت: ما امروز در ۱۶۲ یک ساعت پاسخگوی تماس های روابط‌عمومی بودیم و طیف‌های مختلف تماس می‌گرفتند و من تعمدا شغل آن‌ها را می‌پرسیدم. از همه نقاط ایران تماس گرفتند و طیف مخاطب گسترده بود، شاید ممکن باشد از روی کنجکاوی برنامه را ببینند. ما تلاش کردیم بی‌طرفانه همه مسایل و اتفاقات را به مخاطب بگوییم. موضع تلویزیون دفاع از مظلوم است اما هر مهمانی که می‌آمد ما درباره شبهه‌ها از او سوال می‌کردیم و قصد و نیت‌مان این بود که مخاطب طرف دیگر ماجرا را هم ببیند. گاهی وقت‌ها منبع اخبار ما شبکه‌های بین‌المللی بودند.

حسینی در مورد حضور یک مجری خانم در برنامه سیاسی توضیح داد: خانم شریفی مقدم خیلی برایشان سخت بود که تا بامداد سر کار باشند چراکه صبح زود در روی آنتن برنامه داشتند در نتیجه از «به افق فلسطین» جدا شدند.

وی تصریح کرد: آقای جبلی مجوز دادند که ویدیو وایرال داشته باشیم اما نه به هر قیمتی، مثلا اگر به آقای لاریجانی بگوییم رژیم گرفتید لاغر شدید و بگوید رژیم مارو گرفته وایرال می‌شود! چند درصد اتفاق می‌افتد که یک برنامه اینقدر دیده شود و در کپشن وایرال اسم برنامه را بنویسند. ویدیوهای ابتدایی همه با اسم برنامه منتشر می‌شد. محتوای فرآوری شده و کوتاه ممکن است قابل استفاده برای شبکه‌های مجازی باشد.

مجری برنامه در این مورد که چرا برنامه‌های سیاسی مانند برنامه‌های اجتماعی و هنری به مرحله‌های بعد نمی‌رسند، گفت: بخشی از برنامه‌های سیاسی موسمی و فصلی هستند و مجری های سیاسی هم بعضی وقت ها کم کار می شوند اما برنامه های فرهنگی و اجتماعی روال است و مدیران هم تمایل دارند که کار کنند و از این جهت است که مجری‌های سیاسی کم کار می‌شوند.

حسین قاسمی تهیه‌کننده برنامه نیز با اشاره به چگونگی دعوت از مهمان‌های برنامه، توضیح داد: کسی از کارشناس‌ها باقی نمانده که نیامده باشد. از وزیر بهداشت تا وزیر خارجه را در برنامه داشتیم و کسی باقی نمانده است. ارتباطات از طریق خود برنامه انجام می‌شد و ارتباطات شبکه با کارشناسان به واسطه برنامه‌هایی که دارد، خوب است. از یک هفته قبل از شبی که عملیات انجام شد، ما آماده باش بودیم و همان شب از ساعت ۱۰ در سازمان آماده بودیم و همه شبکه‌ها هم بودند و از شبکه که بیرون آمدیم مستقیم برنامه را استارت زدیم.

وی ادامه داد: بحث وایرال حد و حدودی دارد. خیلی وقت‌ها ما سوالات و بحث ها را وایرال نمی‌کنیم و خودشان وایرال می‌شوند. ما افت مخاطب نداشتیم.

مهدی آقاموسی تهرانی مجری دوم برنامه بیان کرد: ریزبینی نسبت به این برنامه به شدت بالا است. حتی ریزترین اتفاقات دیده می‌شوند. به عنوان مثال پیام آمده بود که چرا به شما می‌گویند مِهدی؟ اسم شما مَهدی است! روایت کردن برای من جذاب است و سعی می‌کنم به شکل یک قصه دراماتیک ماجرا را به مردم منتقل کنم. چند جا برای من مهم است که به عنوان یک کنش و تاثیر آن را ببینیم. ما مثل یک رویداد زنده و مثل یک بازی فوتبال لحظه به لحظه اتفاق را گزارش می‌کردیم. روایت زنده کاملا صادقانه است و مخاطب آن را باور می‌کند. مانند ریختن پلاسکو که مردم آن‌را به لحظه دیدند.

حمید انصاری سردبیر این برنامه در پایان نشست افزود: من واقعا جای اشتباهی هستم! این پرجسب سردبیری مناسب من نیست و شخص دیگری بیشتر سردبیر است. ما پشتوانه رسانه‌ای داریم و در این فضای روایت سازی و دعوت از مهمان‌ها به ما کمک می‌کنند. روزهای اول کسایی می‌آمدند که چهره‌تر بودند اما واقعا در این ۲۰۰ شب هر کارشناسی بوده به برنامه آمده است. امیدواریم که با این برنامه یک درصد توانسته باشیم به بازوی رسانه‌ای در موضوع فلسطین کمک کرده باشیم. ما به مسایل تاریخی هم می‌پردازیم که در کنار برنامه ویدیو کلیپ‌هایی مرتبط به مناسبت‌های تاریخی نیز پخش شده و می‌شود.

در پایان این نشست از عوامل تولید برنامه «به افق فلسطین» توسط مدیرکل روابط‌عمومی صدا و سیما تقدیر شد.

انتهای پیام/

کیانوش رضایی کد خبر: 1228227 برچسب‌ها فلسطین سازمان صدا وسیما

دیگر خبرها

  • آمارهای عجیب برای بالا بردن شبکه سه/ برمودا و شریفی مقدم ۳۰۰ میلیون بار دیده شدند شما چطور آقای فروغی
  • ساترا در حال بررسی وضعیت اقتصادی در شبکه نمایش خانگی است
  • ساترا در حال بررسی وضعیت اقتصادی در شبکه نمایش خانگی
  • پاسخ مسئولان به مطالبات مردم در شبکه باران
  • گنجی: خیلی از بچه‌های درجه یک بخاطر خستگی از برنامه جدا شدند/ افت مخاطب نداشتیم
  • جشنواره شهر رمضان برای برنامه‌های دیگر پایتخت الگو است
  • از قهرمانان ایران در شبکه ورزش رونمایی می شود
  • طرح پاکسازی زباله در چهارمحال و بختیاری
  • تولیدات صداوسیما را از شبکه‌های اجتماعی می‌بینند نه تلویزیون/ یک‌ونیم میلیارد بازدید نشان از عدم موفقیت تلویزوین است، نه موفقیت!
  • رونمایی از «قهرمان ایران» در شبکه ورزش