Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش ایکنا از مازندران پنجمین نشست کمیته توسعه رسانه ای کارگروه تخصصی مدیریت دانش و توسعه رسانه ای اتاق فکر توسعه و تعالی مازندران امروز 24 تیرماه با حضور تعدادی از مدیران رسانه‌های استان در دفتر روزنامه کرانه شمال برگزار شد. 
در این نشست مقرر شد رسانه های استان طی روزهای آینده بر روی دو موضوع مهم کشت دوم برنج و انواع مهاجرت به استان مازندران تمرکز داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
واحد عبدالهیان رئیس جهاد دانشگاهی و رئیس کارگروه تخصصی مدیریت دانش و توسعه رسانه‌ای اتاق فکر توسعه و تعالی مازندران اظهار کرد: مازندران این روزها در دو حوزه کشت دوم برنج و مهاجرت به این استان درگیر شده است و رسانه‌ها می‌توانند بر روی این دو موضوع تمرکز کنند. 
وی با اشاره به اینکه تنها عده‌ای محدود از کشت دوم برنج بهره می‌برند، تصریح کرد: بر اساس نظر کارشناسان کشت دوم مضرات فراوانی دارد و  عامه مردم که مصرف کنندگان هستند با مبتلا شدن به انواع امراض قربانی سودجویی عده محدودی می‌شوند. 
رئیس کارگروه تخصصی مدیریت دانش و توسعه رسانه‌ای اتاق فکر توسعه و تعالی مازندران با بیان اینکه کشت دوم برنج با آب بری فراوان در فصل کم آبی ضرر مضاعف به جامعه می رساند، اظهار کرد: با وجود آنکه این موضوع به تصویب و اجماع مدیریت کلان استان نیز رسیده است اما ظاهرا برخی از ذی نفوذان، به دلیل منافع شخصی آن را اجرایی نمی‌کنند. 
عبدالهیان با اشاره به اینکه سم فراوانی در کشت دوم استفاده می شود، اظهار کرد: این سموم عامل بسیاری از سرطان‌ها است که از طریق برنجی که از کشت دوم برداشت می‌شود، به انسان می‌رسد. 
وی با تاکید بر اینکه باید به دنبال کشت جایگزین رفت، تصریح کرد: بر اساس نظر کارشناسان کشت دوم برنج به هیچ عنوان از لحاظ علمی تائید نمی‌شود. 
رئیس کارگروه تخصصی مدیریت دانش و توسعه رسانه‌ای اتاق فکر توسعه و تعالی مازندران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه به واسطه کم آبی و تغییرات اقلیمی کشور، مهاجرت شدید و پیش بینی نشده‌ای در حال وقوع است، گفت: اگر این مهاجرت قرار است اتفاق بیفتد باید پیش از این امر بر روی آن تفکر و برنامه ریزی صورت بگیرد. 

پیامدهای فرهنگی و اقتصادی در مهاجرت به مازندران بررسی شود

 عبدالهیان با بیان اینکه در بحث مهاجرت دائم به مازندران باید دید که این استان تا چه میزان قابلیت پذیرش جمعیتی دارد، تصریح کرد: در مباحث مهاجرت باید پیامدهای اقتصادی، فرهنگی و تاثیرگذاری آنها، زیرساخت‌ها و سایر موضوعات مرتبط مورد بررسی قرار بگیرد. 
وی افزود: با مهاجرت‌های دائمی، توازن اقتصادی بدون شک برهم می‌خورد و این خود یک عامل نابسامانی است. 
رئیس کارگروه تخصصی مدیریت دانش و توسعه رسانه ای اتاق فکر توسعه و تعالی مازندران در پایان گفت: رسانه‌ها می‌توانند با حساسیت ویژه این مباحث مهم را بررسی و دنبال و نظرات افراد و کارشناسان ذیربط را منعکس کنند.

خودزنی مازندرانی‌ها از نوع مهاجرپذیری

محسن هدایتی مدیرمسئول سایت خزرنما نیز در این جلسه با تاکید به اهمیت این دو موضوع بسیار مهم، اظهار کرد: برخی از تصمیمات مسئولان موجب مهاجرت معکوس در مازندران شده است. 
وی با اشاره به اینکه بسیاری از این مهاجرت‌ها خوش‌نشین‌هایی هستند که بهترین اماکن و امکانات را در اختیار خود می گیرند، تصریح کرد: برخی از اماکن همچون ساحل دریای خزر به طور اختصاصی در اختیار بعضی‌ها قرار گرفته که این موضوع باید در دستور کار قرار بگیرد. 
مدیرمسئول سایت خزرنما با بیان اینکه مهاجرت موقتی یا دائمی موجب گران شدن اجناس، ایجاد ترافیک شدید و برهم خوردن توازن اقتصادی می‌شود، گفت: مکان‌هایی در مازندران وجود دارد که می تواند در اختیار مهاجران به این استان قرار بگیرد. 
وی تاکید کرد: در اختیار قرار دادن اراضی بکر به مهاجران استان مازندران، یک خودزنی کامل است.

 لزوم توجه به زیرساخت‌ها در بحث‌های مربوط به پذیرش مهاجرت کنندگان 
سیداحمد حسینی سردبیر خبرگزاری ایسنا مازندران نیز در این نشست با اشاره به اینکه این استان زیرساخت‌های لازم برای پذیرش مهاجرت‌کنندگان را ندارد، اظهار کرد: زمانی که مازندران حدود 3 میلیون نفر جمعیت دارد اما مسئولان نمی‌توانند برای کاهش زمان‌های قطعی برق برنامه‌ریزی لازم را داشته باشند چگونه با افزایش جمعیت این اتفاق صورت می‌گیرد. 
وی با بیان اینکه زیرساخت‌های حمل و نقلی و ترافیکی مازندران به شدت برای ورود جمعیت بیشتر به این استان ضعیف است، تصریح کرد: ضعف در سیستم ترافیکی را در روزهای تعطیل به خوبی مشاهده می کنیم. 
سردبیر خبرگزاری ایسنا مازندران با اشاره به اینکه افزایش جمعیت در مازندران نوع حکمرانی در گرایش های مختلف را نیز تغییر می‌دهد، اظهار کرد: یکی از بارزترین مشکلات این استان مباحث مربوط به آب است که بحران این موضوع نزاع‌های اجتماعی را به دنبال دارد.

لزوم توجه کمیته توسعه رسانه‌ای به مباحث روز استان 
علی پاداشی سردبیر خبرگزاری ایکنا مازندران در این نشست گفت: لازم است این کمیته به صورت هفتگی به مباحث روز استان بپردازد و برای مدیریت استان کمک‌کار باشد. 
وی افزود: موضوع کارت هدیه نشست های مطبوعاتی باید منسوخ و روشی درست برای کمک دستگاه ها به خبرنگاران اتخاذ شود. 
پاداشی درباره اهمیت توجه اذهان عمومی به پرهیز از کشت دوم برنج، تصریح کرد: به عقیده کارشناسان سموم در کشت دوم برنج چندین برابر کشت اولیه است و جهت رعایت سلامت مردم بهتر است از این اقدام پرهیز شود.
به گزارش ایکنا مازندران، در این نشست رقیه عالی مدیرمسئول روزنامه کرانه شمال و طاهریان سردبیر پایگاه خبری باران شمال درخصوص موضوعات مطروحه نظرات خود را بیان داشتند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۸۴۴۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ملاک انتخاب ها شایسته سالاری است/ لزوم سوق استان به سمت توسعه

به گزارش خبرنگار مهر، محمد بهرامی عصر جمعه در بازدید از مناطق مختلف و روستاهای لوداب افزود: نماینده باید در حد ملی بوده و حضوری مؤثر بر مبنای اشراف کامل به مسائل و آمارهای بودجه‌ای را عملیاتی کند.

بهرامی با تاکید بر اهمیت توسعه استان و حوزه انتخابیه، تصریح کرد: زمان را بر مبنای رشد و توسعه مناطق تنظیم و وقت خود را درگیر چینش‌ها نخواهیم کرد.

بهرامی با اشاره به اینکه انتصاب‌های دستگاهی باید بر مبنای شایسته سالاری باشد، اظهار کرد: اجازه دخالت‌های مخرب را نیز نخواهیم داد.

بهرامی با تاکید بر اینکه من نماینده یک جریان خاص نیستم، عنوان کرد: از ظرفیت تمام نخبگان و افراد توانمند برای سوق استان به سمت توسعه استفاده خواهیم کرد.

منتخب شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس دوازدهم گفت: متناسب با نیازهای استان جلسات تخصصی در دستور کار است و بازدید از مناطق برای احصای مشکلات و به فعلیت رساندن پتانسیل‌ها انجام می‌شود.

وی ابراز داشت: لازمه حصول نتیجه و رشد مناطق تعامل با بخش‌های مختلف و کمیسیون‌های مرتبط است.

بهرامی به بازدید از مناطق اشاره کرد و اظهار داشت: تمام مشکلات مناطق جمع آوری شده و بر اساس اولویت‌ها در هر منطقه برای رفع آنها اقدام خواهیم کرد.

بهرامی با تاکید بر رفع مشکلات لوداب، عنوان کرد: آنچه برای مردم مهم است، کار و لمس نشانه‌های تغییر بوده و باید با ظرفیت بالایی به مردم خدمت کنیم.

کد خبر 6089325

دیگر خبرها

  • نقدینگی‌های جامعه باید به‌سمت بخش مولد اقتصاد یعنی نفت و گاز هدایت شود
  • لزوم برندینگ شهری با احیای گرافیک محیطی
  • لزوم نظارت، حمایت و هدایت، پس از صدور مجوز مؤسسات فرهنگی
  • تمرکز همدان بر توسعه زنجیره ارزش سفال و کشمش
  • کاشت برنج به سبک مکانیزه در روستای کیامحله جویبار + فیلم
  • لزوم برندسازی محصولات برای جلوگیری از خام فروشی در مازندران
  • تمرکز امسال فعالیت‌های فرهنگی بر توسعه و تقویت جلسات خانگی
  • بیجار از نبود هتل مناسب رنج می‌برد/ لزوم توسعه زیرساخت‌های فرهنگی
  • لزوم توجه به پیوست فرهنگی و رسانه‌ای جهت اجرای شعار سال
  • ملاک انتخاب ها شایسته سالاری است/ لزوم سوق استان به سمت توسعه