Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران با بیان اینکه صادرات طلا و جواهر طی ۷ سال گذشته در حد صفر بوده است، گفت: همچنین واردات شمش و مواد اولیه صفر بوده است.

ابراهیم محمدولی ظهر امروز در همایش فرصت‌ها و چالش‌های صنعت طلا و جواهر کشور اظهار داشت: مشکلات و موانع بسیاری بر سر راه صنعت طلا و جواهر است و این مشکلات از زبان مسئولان طلا و صنعت و معدن عنوان شده اما در این راستا گوش شنوایی نبوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تسنیم، وی افزود: یکی از مشکلات عدیده در صنعت طلا و جواهر بحث ارزش افزوده است که آثار رکودی را در صنعت طلا و بخش تولید طی 8 سال گذشته تاکنون به وجود آورده در این راستا تعداد قابل توجهی از واحدهای صنفی در کل کشور به اجبار تعطیل کردند چرا که توانایی ادامه کار نداشتند.

رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران با اشاره به مواد اولیه که مشکل اصلی در صنعت طلا و جواهر است، گفت: واردات شمش به داخل کشور شامل 9 درصد ارزش افزوده بوده که رغبت را از تولیدکننده و واردکننده گرفته است.

وی با بیان اینکه هزینه صنعت طلا و جواهر بسیار بالا است، گفت: این هزینه بالا به این دلیل است که حدود 70 تا 80 درصد مواد و ابزارآلات مصرفی وارداتی است.

محمدولی بیان کرد: رکود عجیبی در صنعت طلا و جواهر طی 4 سال اخیر به ویژه در سال جاری حاکم شده است که امیدواریم مسئولان با کمک مجموعه‌های مرتبط، صنعت طلا را از رکود به وجود آمده نجات دهند.

وی گفت: صنعت طلا در بخش هنر و تولید می‌تواند حرف‌های زیادی برای گفتن داشته باشد همچنین اشتغال‌زایی را افزایش داده و ارزآوری بالایی داشته باشد به شرط آنکه نگاه‌های منفی در صنعت طلا به نگاه مثبت تغییر کند.

رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران تصریح کرد: تولید طلا در کشور باید به بخش خصوصی سپرده شود و اگر در این راستا بخش خصوصی دخیل شده و چالش‌های موجود در صنعت طلا را برطرف کند این صنعت می‌تواند نجات پیدا کند.

ارزش افزوده سد راه تولید طلا در کشور است

وی با بیان اینکه صنعت طلا و جواهر هیچ از دولت نمی‌خواهد، گفت: این صنعت با قابلیت‌های بسیاری که دارد، می‌تواند دغدغه‌های مالی در بحث سکه و صادرات را برطرف کند.

محمدولی با بیان اینکه ارزش افزوده سد راه تولید طلا در کشور است، خاطرنشان کرد: اتحادیه‌ها و تشکل‌های صنفی طی 4 سال گذشته در راستای بحث ارزش افزوده تلاش‌های بسیاری کردند تا ارزش افزوده از صنعت طلا  جواهر حذف شود اما متأسفانه این اقدام پشت درهای مجلس گیر کرده است.

وی گفت: صادرات طلا و جواهر طی 7 سال گذشته در حد صفر بوده است همچنین واردات شمش و مواداولیه صفر بوده است.

نگاه مسئولان به صنعت طلا و جواهر تغییر کند

مدیرعامل شرکت نمایشگاه های بین المللی استان اصفهان در ادامه این همایش با بیان اینکه در شرایط حساس و دشوار کنونی باید نگاه مسئولان به صنعت طلا و جواهر تغییر کند، گفت: اصفهان، قطب طلای کشور از امروز میزبان دوازدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت فلزات گرانبها، طلا و سنگ‌های قیمتی است.

علی یارمحمدیان افزود: این نمایشگاه در حالی برگزار می‌شود که صنعت و بازار مرتبط با طلا، فلزات گرانبها و سنگ‌های قیمتی با مشکلات عدیده‌ای دست به گریبان است.

وی تصریح کرد: ریشه بخشی از این مشکلات، نوسانات و وضعیت نامطلوب اقتصادی است که کشور را در بر گرفته و باید برای آن چاره‌ای اندیشیده شود.

مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی استان اصفهان ادامه داد: با وجود تمامی این مشکلات، می‌توان نمایشگاه را نقطه‌ آغازی برای «تحول» در عرصه اقتصادی عنوان کرد، همچنین امروز همه می‌دانند که اصفهان پایتخت شناخته شده صنعت طلای ایران اسلامی است و نمایشگاهی که در آن برگزار می‌شود از اهمیت بسیاری برخوردار است.

وی با بیان اینکه نکته ضروری و قابل استفاده دیگر آن است که در شرایط حساس و دشوار کنونی، نگاه مسئولان به صنعت طلا و جواهر تغییر کند، اضافه کرد: اگر به تأثیرگذاری این هنر ـ صنعت در اقتصاد کشور اعتقاد داشته باشیم، می‌توان شرایطی ایجاد کرد که با استفاده از توانمندی‌های فعالان این بخش، نیاز اقتصاد کشور به نفت از میان برداشته شود و ایران عنوان یکی از معتبرترین صادرکنندگان طلای جهان را به خود اختصاص دهد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: مالیات بر ارزش افزوده سکه طلا بازار طلا صادرات طلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۸۵۰۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کم بارشی کماکان گریبانگیر ۱۱ استان

حجم آب موجود مخازن سد‌های کشور با یک درصد رشد از ۳۱.۹۷ میلیارد مترمکعب در سال گذشته به ۳۲.۳۹ میلیارد مترمکعب در سال آبی جاری رسیده است.

به گزارش ایسنا، بر اساس تازه‌ترین گزارش شاخص‌های مهم آب و برق (بارش و سدها) شرکت مدیریت منابع آب ایران، ورودی مخازن سد‌های کشور از ابتدای سال آبی تا امروز (۱۶ اردیبهشت) ۲۸.۶۹ میلیارد مترمکعب به ثبت رسیده است، این در حالی است که این عدد در سال گذشته برابر با ۳۰.۳۲ میلیارد مترمکعب بوده است که نشان از کاهش ۵ درصدی ورودی سد‌های کشور دارد.

اما از ابتدای سال آبی جاری تا کنون میزان خروجی سد‌های کشور به ترتیب در سال جاری و سال گذشته ۱۷.۹۸ میلیارد مترمکعب و ۱۷.۴۴ میلیارد مترمکعب به ثبت رسیده است که بیانگر رشد ۳ درصدی است.

حجم آب موجود مخازن سد‌های کشور با یک درصد رشد از ۳۱.۹۷ میلیارد مترمکعب در سال گذشته به ۳۲.۳۹ میلیارد مترمکعب در سال آبی جاری رسیده است و در مجموع میزان پرشدگی سد‌های کشور ۶۵ درصد تخمین زده شده است.

ارتفاع ریزش‌های جوی کشور نیز معادل ۲۱۹.۲ میلی‌متر است، این مقدار بارندگی نسبت به میانگین دوره‌های مشابه دراز مدت (۲۲۱.۳ میلی‌متر) یک درصد کاهش و نسبت به دوره مشابه سال آبی گذشته (۱۸۸.۱ میلی‌متر) ۱۷ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

این گزارش حاکی است بر اساس شاخص اختلاف سال آبی جاری با متوسط دراز مدت (۵۵ سال) میزان بارندگی‌ها در این بازه زمانی در سیستان و بلوچستان ۶۹ درصد، یزد ۵۶ درصد، خراسان جنوبی ۲۷ درصد و ایلام ۲۴ درصد افزایش یافته است.

این در حالی است که کم بارشی گریبانگیر ۱۱ استان بوده و از جمله قزوین ۲۸ درصد، تهران ۲۴ درصد، خراسان رضوی ۲۴ درصد، سمنان ۲۲ درصد و زنجان ۲۰ درصد کاهش داشته است.

دیگر خبرها

  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • واردات ۳ میلیارد دلار بنزین در سال گذشته
  • فولاد مبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی در سال ۱۴۰۲
  • کم بارشی کماکان گریبانگیر ۱۱ استان
  • ۶۵ درصد مخازن سد‌های کشور پر شده است
  • ۸۲ کشور خریدار خرمای ایران/ خرمای مضافتی در صدر صادرات خرما
  • ۸۲ کشور خریدار خرمای ایران/خرمای مضافتی در صدر صادرات خرما
  • افزایش ۸۰ درصدی ارزش صادرات سمنان در سال جدید
  • پرچم تجارت بالا می‌رود؟
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی