Web Analytics Made Easy - Statcounter

بخش فرانسوی زبان خبرگزاری اسپوتنیک در گزارشی نوشت، در حالی که به نظر می رسد رئیس جمهوری آمریکا قصد دارد جهان را علیه ایران بسیج کند، اما اجرایی شدن تهدیدهای تهران مبنی بر بستن تنگه هرمز، بار دیگر شرایط را برای تکرار بحران انرژی سال 1973 فراهم خواهد کرد.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، در این گزارش آمده است: آمریکا تهدید کرده است به طور کامل مانع از صادرات نفت ایران می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شرایط ایران را از اصلی ترین منبع درآمد خود و جهان را از میزان قابل توجهی سوخت محروم می کند. آمریکا در حال چانه زنی با هند و چین است تا آنها را با خود همراه کند. اما اکنون بسیاری از کارشناسان و تحلیلگران سیاسی این پرسش را مطرح می کنند که اگر ترامپ به همه خواسته های خود در سطح بین المللی برسد، چه عاقبتی در انتظار جهان خواهد بود؟

ایران میزان صادرات نفت قابل توجهی دارد که جایگزین کردن آن دشوار خواهد بود.

یک کارشناس روس معتقد است که کنار گذاشتن نفت ایران خلاء گسترده ای در بازار ایجاد می کند و قیمت نفت افزایش خواهد یافت. توقف صادرات نفت برای ایران و مقامات این کشور خطرناک خواهد بود.

در واکنش به تهدیدهای ترامپ، ایران با تهدید بستن تنگه هرمز وارد میدان شده است؛ تنگه ای که شریان عبوری بیش از بیست درصد از نفت مورد نیاز جهان است.

اگر ایران گزینه دیگری پیش رو نداشته باشد، بدون شک تهدید خود را عملی خواهد کرد و اجرای این تهدید، تبعات وحشتناکی برای منطقه آشوب زده خاورمیانه به دنبال خواهد داشت.

این کار ایران موجب کمبود در بازار نفت جهان خواهد شد و یک بحران انرژی که بسیار بدتر از بحران انرژی سال 1973 خواهد بود به وجود می آورد. در این صورت جهان نه تنها از نفت ایران محروم خواهد شد بلکه امکان انتقال نفت از کویت و عربستان سعودی و گاز طبیعی مایع (LNG) از قطر وجود نخواهد داشت.

در ادامه این گزارش آمده است: این بار آمریکا بر ممنوعیت کامل صادرات نفت ایران تاکید دارد. این شرایطی است که تهران در آخرین دوره اعمال تحریم ها با آن رو به رو نبود. با این حال، کارشناسان اعتقادی به حذف کامل نفت ایران ندارند.

واسیلی تانورکوف کارشناس روس می گوید کشورهای آسیایی حتی در زمان تحریم های گذشته به خرید نفت از ایران ادامه دادند. در حال حاضر هم اروپا تایید نکرده است که از واردات نفت ایران صرف نظر خواهد کرد.

در نهایت همه این رویدادها می تواند به نفع چین باشد. زمانی که اروپایی ها و آمریکا بازار ایران را ترک کنند، چین بیشتر در بازار نفت ایران و دیگر بخش های اقتصادی این کشور حضور خواهد داشت.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: اوپک تنگه هرمز قیمت نفت نفت بازار جهانی نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۸۵۷۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاکستان خواهان بهره‌برداری از خط لوله گازی آی‌پی است

به گزارش قدس آنلاین، جواد اوجی در حاشیه سفر سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری به اسلام‌آباد با بیان اینکه طرف پاکستانی مشتاق است هرچه زودتر تزریق گاز به خط لوله آی‌پی انجام شود، گفت: پاکستان برای تسریع در این کار در حال تنظیم قرارداد با شرکت‌های مختلف است.

وی افزود: با اقدام‌هایی که انجام خواهد شد، امیدواریم طبق قرارداد بین‌المللی که بین ایران و پاکستان امضا شده است، در دوران فعالیت دولت سیزدهم شاهد صادرات گاز به پاکستان باشیم.

وزیر نفت که به همراه رئیس‌جمهوری به پاکستان سفر کرده است دیروز با مصدق مسعود ملک، وزیر نفت پاکستان دیدار و گفت‌وگو کرد؛ تحکیم روابط دو کشور به‌ویژه در بخش انرژی و نفت و گاز از مهمترین محورهای مورد تأکید در این دیدار بود.

توسعه همکاری‌های دوجانبه در حوزه انرژی و صدور خدمات فنی و مهندسی نیز از محورهای مذاکرات روز دوشنبه وزیران نفت ایران و پاکستان به شمار می‌آید.

وزیر نفت پاکستان هم پس از این ملاقات در گفت‌وگویی با اشاره به اینکه فرصت‌هایی خیره‌کننده بین دو کشور برای تعمیق همکاری‌های تجاری و اقتصادی وجود دارد، گفت: ما از سفر جناب رئیسی، رئیس‌جمهوری و هیئت ایرانی در پاکستان بسیار خرسندیم و میزبانی از دوستان ایرانی افتخار بزرگی برای ماست.

وی ادامه داد: مرحله نخست مذاکرات ما مرتبط با همه محورها برگزار شد و ما این روند را در مراحل بعدی ادامه خواهیم داد.

وزیر نفت پاکستان تأکید کرد: ایران و پاکستان به همکاری برای رفاه منطقه و تأمین منافع ملت‌های یکدیگر ادامه می‌دهند.

مهمترین پروژه در حوزه انرژی بین دو کشور، احداث خط لوله صادرات گاز از ایران به پاکستان (خط لوله آی‌پی) است، طرح انتقال گاز ایران به پاکستان از حدود ۱۵ سال پیش طراحی و اجرا شده که به دلایل مختلفی تاکنون عملیاتی نشده است؛ هم‌اکنون خط لوله لازم برای صادرات گاز ایران به پاکستان احداث شده و با ساخت خط لوله مورد نیاز در سمت پاکستان امکان صادرات گاز فراهم خواهد بود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • افزایش سرعت بادجنوب غربی/ تنگه هرمز متلاطم است
  • پیش بینی هواشناسی هرمزگان پنجم اردیبهشت
  • رشد ابر، رگبار باران و رعد وبرق در برخی نقاط هرمزگان، ۵ اردیبهشت
  • ناپایداری های جوی و دریایی در هرمزگان / افزایش سرعت بادجنوب غربی
  • بی‌اعتنایی بازار نفت به اقدامات آمریکا علیه صادرات نفت ایران
  • صادرات گاز به پاکستان از سرگرفته می شود؟ | مذاکره وزرای نفت ایران و پاکستان
  • بلومبرگ: تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران روی کاغذ می‌ماند
  • پاکستان خواهان بهره‌برداری از خط لوله گازی آی‌پی است
  • توافق آمریکا برای خرید نفت ایران / بازار انرژی شگفت زده شد!
  • راه بی بازگشت پاکستان در تکمیل خط لوله گاز | سفر رئیسی صادرات انرژی ایران را تسهیل می کند؟