Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-03-19@09:13:09 GMT

چگونه از داغ شدن گوشی خود جلوگیری کنیم؟

تاریخ انتشار: ۲۴ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۶۸۶۵۲۶

یکی از مشکلات همیشگی گوشی‌های هوشمند داغ شدن آن‌ها است. این مشکل در روز‌های گرم تابستان به دلیل بالا رفتن دمای هوا بیشتر می‌شود. ساختار گوشی‌های هوشمند و نوع عملکرد آن‌ها به گونه‌ای است که باعث تولید حرارت در آن‌ها می‌شود و میزان این حرارت به میزان الکتریسیته‌ای بستگی دارد که درون این گوشی‌ها جا به جا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وقتی این مسأله با گرمای خورشید داغ تابستان همزمان می‌شود، تلفن همراه شروع به داغ شدن می‌کند. در ادامه به ۱۳ روش ساده برای مقابله با داغ شدن گوشی می‌پردازیم. در ادامه به نقل از روزیاتو بخوانید.



با این روش‌ها در روز‌های گرم تابستان از داغ شدن گوشی خود جلوگیری کنید



۱- باتری گوشی را فقط تا ۸۰ درصد شارژ کنید

اگر مجبور هستید گوشی خود را در طول شب شارژ کنید، حتما آن را روی یک سطح صاف و خنک بگذارید، نه روی بالش یا ملافه. اما به هیچ وجه نباید تلفن تان را کامل شارژ کنید. وقتی گوشی خود را دائما کامل شارژ می‌کنید، طول عمر باتری آن کوتاه می‌شود. تلفن‌های همراه وقتی کامل شارژ می‌شوند بیشتر مستعد داغ شدن هستند، بنابراین وقتی باتری گوشی به ۳۰ درصد رسید آن را شارژ و زمانی که به ۸۰ درصد رسید آن را از برق جدا کنید.

۲- گوشی را مستقیما در معرض نور خورشید قرار ندهید

اگرچه بدیهی به نظر می‌رسد، اما بسیاری از ما مرتکب این اشتباه می‌شویم. هرگز گوشی خود را برای مدت طولانی زیر نور آفتاب رها نکنید.

۳- اپلیکشن‌هایی که استفاده نمی‌کنید را ببندید

وقتی همزمان چندین اپلیکیشن را باز می‌کنید در واقع گوشی خود را وادار به اضافه کاری می‌کنید. این مسأله شامل باز کردن تب‌های متعدد در مرورگر وب هم می‌شود؛ بنابراین عادت کنید که گهگاه اپلیکیشن‌های بلااستفاده را ببندید. در هنگام شارژ کردن گوشی هم اپلیکیشن‌ها را ببندید (به ویژه اپلیکیشن‌هایی مثل بازی‌ها که گرافیک سنگینی دارند). همچنین می‌توانید اپلیکیشن‌هایی روی گوشی خود نصب کنید که به طور خودکار اپلیکیشن‌های بلااستفاده را موقتا غیر فعال و شارژ کلی دستگاه را حفظ می‌کنند.

۴- نور گوشی را کم کنید

نور گوشی را کم کنید، به ویژه زمانی که در فضای بیرون از آن استفاده می‌کنید. اگر با کم کردن نور گوشی به سختی می‌توانید صفحه‌ی آن را ببینید از محافظ‌های ضد تابش برای گوشی خود استفاده کنید.

۵- اپلیکیشن‌ها را آپدیت کنید

سیستم عامل و اپلیکیشن‌های گوشی را همیشه آپدیت کنید، چون ممکن است در نسخه‌های قدیمی باگ‌هایی وجود داشته باشد و بعد از آپدیت شدن و رفع باگ، عملکرد گوشی بهبود یابد.

۶- خوره‌ی اپلیکیشن نباشید

اپلیکیشن‌هایی که هیچوقت از آن‌ها استفاده نمی‌کنید را حذف کنید. این مسأله شامل غیر فعال کردن نوتفیکیشن ها، اپلیکیشن‌هایی که در پس زمینه‌ی گوشی فعال هستند و سرویس‌های مکان یاب برخی اپلیکیشن‌ها هم می‌شود.

۷- از حالت هواپیما استفاده کنید

وقتی به جایی می‌روید که می‌دانید ساعت‌ها از گوشی خود استفاده نخواهید کرد، گوشی را خاموش یا در حالت هواپیما قرار دهید. وقتی از گوشی خود استفاده نمی‌کنید لزومی ندارد شارژ گوشی تان هدر برود.

۸- از بلوتوث گوشی طولانی مدت استفاده نکنید

سعی کنید برای مدت طولانی از بلوتوث گوشی استفاده نکنید و وقتی کارتان با آن تمام شد مطمئن شوید که بلوتوث را خاموش کرده اید. اگر گوشی شما به طور خودکار به بلوتوث ماشین تان متصل می‌شود حالت auto-pairing (جفت سازی خودکار) را غیر فعال کنید، به ویژه اگر آن روز قصد ندارید با تلفن صحبت یا به موسیقی یا پادکست گوش کنید.

۹- اگر گوشی اندرویدی دارید یک آنتی ویروس روی آن نصب کنید

اگر سیستم عامل گوشی تان اندروید است و تلفن همراه تان مرتبا داغ می‌شود، ممکن است گوشی شما آلوده به ویروس باشد. گوشی‌های اندرویدی در برابر بدافزار‌ها آسیب پذیر هستند، بنابراین با نصب یک آنتی ویروس بر روی گوشی خود احتمال آلودگی به ویروس را از بین ببرید.

۱۰- دست از بازی کردن بکشید

اگر در حین بازی، گوشی تان داغ شد، دست از بازی کردن بکشید و حتما مطمئن شوید که بعد از اتمام بازی، اپلیکیشن آن در پس زمینه‌ی گوشی فعال نمانده باشد.

۱۱- کاور گوشی را دربیاورید

اگر گوشی تان داغ شده، کاور آن را دربیاورید تا دمای گوشی پایین بیاید.

۱۲- کابل شارژ را چک کنید

اگر در زمان شارژ کردن، گوشی تان داغ می‌شود، ممکن است مشکلی در رابطه با کابل شارژ وجود داشته باشد؛ بنابراین کابل را جدا و دوباره متصل کنید و بررسی کنید که آیا مشکل حل شده یا نه.

۱۳- دوربین گوشی هم می‌تواند علت داغ شدن آن باشد

با جستجوی عبارت phone overheats camera در گوگل به صد‌ها مورد گزارش از این مشکل رایج بر می‌خورید. این مسأله زمانی رخ می‌دهد که با دوربین گوشی ویدئویی طولانی ضبط می‌کنید؛ بنابراین اگر گوشی تان داغ شده و ۵ دقیقه‌ی گذشته را مشغول فیلمبرداری با دوربین آن بوده اید، کار ضبط را متوقف کنید و اپلیکیشن دوربین را ببندید.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: پارسینه فناوری گوشی همراه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۸۶۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سانسور غزه از پنجره «تیک تاک»

آنچه باعث شد صدای حامیان فلسطین با وجود سانسور هدفمند جریان رسانه‌ای در غرب شنیده شود، انتشار گسترده ویدئوهای مربوط به جنایات اسرائیل در غزه در اپلیکیشن‌ها و شبکه‌های اجتماعی چون تیک تاک بود. به همین دلیل بود که با اوج گرفتن اعتراض‌ها در آمریکا و برگزاری تظاهرات‌های حامیان فلسطین در شهرهای مختلف، ۲۵سناتور جمهوری‌خواه با انتشار نامه‌ای خواستار برخورد با سیل محتویات حامی حماس در تیک‌تاک شدند

به گزارش ایسنا، همشهری نوشت: مجلس نمایندگان آمریکا هفته گذشته اپلیکیشن تیک تاک که بیش از ۱۷۰میلیون کاربر در آمریکا دارد را ممنوع کرد. براساس این لایحه که باید علاوه بر تصویب در مجلس سنا به امضای جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا نیز برسد «بایت دنس» شرکت مادر چینی تیک تاک ۶‌ماه فرصت دارد تا دارایی‌های خود را در آمریکا بفروشد. اگر این شرکت از چنین کاری سرباز بزند، فروشگاه‌های برنامه گوگل و اپل و سایرین از نظر قانونی اجازه ندارند اپلیکیشن تیک‌تاک را عرضه کرده یا خدمات میزبانی وب را به اپلیکیشن‌های تحت کنترل بایت دنس فراهم کنند.
شو زی چئو مدیرعامل تیک تاک، با انتقاد از این تصمیم مجلس نمایندگان آمریکا تأکید کرده که شرکتش هر کاری که بتواند برای محافظت از این اپلیکیشن انجام خواهد داد؛ ازجمله استفاده از راهکارهای قانونی. چئو در بیانیه‌ای گفته همچنان امیدوار است که مجلس سنا تأثیر اقتصادی این ممنوعیت بر زندگی ۷میلیون کسب‌وکار کوچک و ۱۷۰میلیون کاربر آمریکایی که از خدمات آنان استفاده می‌کنند را درنظر بگیرد.
گرچه حامیان جمهوری‌خواه این لایحه همواره بر چینی بودن تیک تاک و دغدغه‌های امنیتی این مسئله تأکید کرده‌اند اما آنطور که روزنامه واشنگتن پست نوشته، محبوبیت محتوای طرفدار فلسطین در این برنامه باعث شده تا حامیان اسرائیل در واشنگتن این برنامه را یک دستگاه تبلیغاتی بدانند و درصدد کنترل آن برآیند؛ به‌ویژه که دولت آمریکا به‌عنوان بزرگ‌ترین حامی اسرائیل در جنگ امروز غزه نتوانسته جوانان آمریکایی را قانع کند تا روایت کاخ سفید و تل‌آویو را از این جنگ بپذیرند.

اخبار خام و عریان جنایات غزه
جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا که در سال‌جاری میلادی با انتخابات سرنوشت‎‌ساز ریاست‌جمهوری روبه‌روست در ۶ماهی که از جنگ غزه می‌گذرد به‌دلیل حمایت بی‌قیدو شرط از رژیم صهیونیستی و کمک‌های تسلیحاتی به تل‌آویو به‌شدت تحت فشار قرار دارد. خبرگزاری آناتولی می‌نویسد: در حملات اسرائیل به غزه نزدیک به ۱۴هزار کودک کشته شده و یکی از بزرگ‌ترین مشکلات دولت بایدن این است که به مردم آمریکا و جهانیان بقبولاند که این کودکان تروریست بودند؛ آن‌هم وقتی دادگاه بین‌المللی دادگستری (لاهه) ارتکاب نسل کشی در غزه را تأیید کرده است.
آنچه باعث شد صدای حامیان فلسطین با وجود سانسور هدفمند جریان رسانه‌ای در غرب شنیده شود، انتشار گسترده ویدئوهای مربوط به جنایات اسرائیل در غزه در اپلیکیشن‌ها و شبکه‌های اجتماعی چون تیک تاک بود. به همین دلیل بود که با اوج گرفتن اعتراض‌ها در آمریکا و برگزاری تظاهرات‌های حامیان فلسطین در شهرهای مختلف، ۲۵سناتور جمهوری‌خواه با انتشار نامه‌ای خواستار برخورد با سیل محتویات حامی حماس در تیک‌تاک شدند. جاش هاولی سناتور جمهوری‌خواه، در آن زمان اذعان کرد که محتوای ضداسرائیلی در تیک‌تاک همه جا وجود دارد و یکی دیگر از نمایندگان جمهوری‌خواه نیز از اخبار خام و بدون روتوش جنگ غزه که در پلتفرم تیک‌تاک در دسترس جوانان آمریکایی قرار دارد انتقاد کرد.

شکست تل‌آویو و کاخ سفید در جنگ روایت‌ها
جف موریس جونیور مدیر اجرایی سابق اپلیکیشن تندر، با اشاره به شکست اسرائیل در جنگ روایت‌ها و تأثیر تیک تاک بر کاربران نسل زد آمریکا می‌گوید: «اغلب جوانان آمریکایی کاربر تیک‌تاک هستند و از زمان آغاز جنگ اسرائیل در غزه ویدئوهای با هشتگStandwithpales‌tine بیش از ۲.۹میلیارد بار بازدید داشتند، درحالی‌که ویدئوهای با هشتگ حامیان اسرائیل تنها حدود ۲۰۰میلیون بازدیدکننده داشتند. داده‌های تیک تاک نشان می‌دهد که هشتگ «فلسطین آزاد (freepales‌tine) در ۲‌ماه پس از جنگ غزه بیش از ۷۷۰میلیون بار تنها در آمریکا بازدیدکننده داشته است. احتمالا همین مسئله باعث شده تا گروه‌ها و لابی‌گران حامی اسرائیل در آمریکا، تیک تاک را به‌دلیل رویگردانی جوانان آمریکایی از سیاست‌های کاخ سفید در جنگ غزه مقصر بدانند. واشنگتن پست نوشته که جاناتان گرینبلات مدیر اجرایی سازمان صهیونیستی ضدافترا، در یک تماس تلفنی افشا شده به مشکل تیک تاک در آمریکا اشاره کرده و این اپلیکیشن را عامل شکست دولت آمریکا (و در کنار آن اسرائیل) در جنگ روایت‌ها بر سر غزه خوانده است.

انتخابات و چالش نسل جوان آمریکا
انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا در حالی چندماه دیگر برگزار می‎‌شود که دو سوم رأی‌دهندگان آمریکایی نحوه برخورد بایدن با مناقشه اسرائیل و فلسطینیان را نامناسب خوانده‌اند. براساس نظرسنجی نیویورک‌تایمز، میزان محبوبیت بایدن تنها ۳۷درصد است. این رقم برای رای‌دهندگان زیر ۳۰سال به ۲۶درصد هم می‌رسد و زمانی که از آنان درباره جنگ غزه پرسیده شده، تنها ۲۰درصد اعلام کرده‌اند که سیاست بایدن را تأیید می‌کنند. همچنین نظرسنجی نیویورک‌تایمز حاکی از آن است که ۴۵درصد از جوانان زیر ۳۰سال آمریکایی بر این باورند که دولت بایدن بیش از حد از اسرائیل حمایت می‌کند. نورسین آتسوگلو گونی رئیس بخش روابط بین‌الملل در دانشگاه فنی یلدز استانبول به خبرگزاری آناتولی می‌گوید: «دولت آمریکا و لابی‌های حامی اسرائیل تیک تاک را به‌خاطر افزایش احساسات ضداسرائیلی در میان جوانان آمریکایی مقصر می‌دانند. هدف آنها حفاظت از منافع اسرائیل است. دولت و نمایندگان آمریکایی با ممنوعیت این پلتفرم‌ها به‌دنبال تحمیل روایت خود هستند اما با چنین اقداماتی این واقعیت که اسرائیل متجاوز است تغییر نخواهد کرد چون منابع اطلاعات دیگر به رسانه‌های سنتی محدود نمی‌شود و جوانان از طریق رسانه‌های اجتماعی در معرض نظرات و محتوای مختلف قرار می‌گیرند. آنها به وضوح می‌توانند واقعیت را ببینند و دیگر دروغ‌ها را باور نمی‌کنند.»

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مراکز صرف غذای مسافران در اپلیکیشن «اصفهان من» مشخص شد
  • حساب خانواده زندانیان شارژ شد
  • چرا تیک تاک در آمریکا ممنوع شد؟
  • هندزفری های خوش قیمت بازار ایران را بشناسید
  • این پیام یعنی گوشی شما هک شده است!
  • وقتی سنگ به تن ساختمان پُرُو می‌شود؛ جلوگیری از ضایعات مصالح با فناوری
  • حضور ربات های انسان نما در خط تولید مرسدس بنز
  • سانسور غزه از پنجره «تیک تاک»
  • سانسور غزه از پنجره «تیک تاک»
  • احداث ۹ هزار جایگاه شارژ وسایل نقلیه برقی در تهران